Scent Bar LVI - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-14, 10:51   #2971
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
joł joł baru snad wqurwy po pobraniu krwi normalnie ludzie swoim zachowaniem mnie rozwalają ,

na szczęście mam AE i dzis globalnie. Wcale to nie jest kiler ...

Teraz to i ja go chcę poznać
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 11:11   #2972
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Wychów, to jest ogólnie wielka sztuka, i ja nie mam pojęcia sama jak go ogarnąć. Mnie to przerasta, rodzicó moich też przerosło. Bo dziecko nie jest tylko po to by je mieć i zdrowo karmić.
.
Zgadzam się 100% najtrudniejsze zadanie które stoi przed człowiekiem... Jest jedna rada uniwersalna trza dziecko traktować ja człowieka . Rada prosta a jednak trudna

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:

Teraz to i ja go chcę poznać
I podkreślę że osoby te nie były ani dziećmi ani młodzieżą

Mam wersję edp i będę mogła powiedzieć coś edt jak uda mi się spotkać z Ju w sobotę Na Justynie edt pachniała naprawdę szyprowo.
Aleeee AE edp nie jest nawet typowym szyprem... Nie jest słodki , jest słodkawy... Jest drewniano ziołowy, dobrze napowietrzony jasnym kadzidłem. Rewelacyjnie czuję świeży rumianek
W skrócie kompozycja ma wszystkie zalety które ma habanita i mitsuoko ,a nie posiada drażniących mnie nut w nich zawartych.
Poproszę Betty żeby sprzedała mi fiolki to będę mogła Ci wysłać Albo może Ju będzie miała .
Stary 2015-05-14, 11:27   #2973
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
I podkreślę że osoby te nie były ani dziećmi ani młodzieżą
Chamstwo jest niezależne od wieku i wykształcenia.....
(vide moja szefowa)

A co do AE to ja upragnę wersji In White
Chyba jak se znajdę sponsora albo na bank napadnę....
Stary 2015-05-14, 11:53   #2974
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

na 9 to tak w miarę można się wyspać za to późno sie kończy pracę
U mnie to w zasadzie zaczyna się między 7 a 10 i sama sobie wybieram na która przyjdę. Ale na 9 mi pasują pociągi w te i nazad

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Zalety pracy w it plus to, że sami faceci wokół
Stary 2015-05-14, 12:35   #2975
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się 100% najtrudniejsze zadanie które stoi przed człowiekiem... Jest jedna rada uniwersalna trza dziecko traktować ja człowieka . Rada prosta a jednak trudna
Tak ale wciąż jak dziecko, w sensie mówię normalnie do dzieci, nie ciumkam, nie zdrabniam, nie piszczę, jako i matki dzieci u mnie w rodzinie, natomiast trzeba jednak jakimś cudem, nie wiem jaki, zbudować autorytet i mimo wszystko traktować jak dziecko, czyli .... no wlaśnie, czyli miliony czynników i zachowań.

Łeeee przerwa techniczna do 11.20 Ulepszają

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:

Mam wersję edp i będę mogła powiedzieć coś edt jak uda mi się spotkać z Ju w sobotę Na Justynie edt pachniała naprawdę szyprowo.
Aleeee AE edp nie jest nawet typowym szyprem... Nie jest słodki , jest słodkawy... Jest drewniano ziołowy, dobrze napowietrzony jasnym kadzidłem. Rewelacyjnie czuję świeży rumianek
W skrócie kompozycja ma wszystkie zalety które ma habanita i mitsuoko ,a nie posiada drażniących mnie nut w nich zawartych.
Poproszę Betty żeby sprzedała mi fiolki to będę mogła Ci wysłać Albo może Ju będzie miała .

Wiedziałam, że opiszesz tak jak tego oczekiwałam, w sensie te informacje mnie interesowały, czego nie ma
Koniecznie napisz mi jakie Ty być miała chciejstwa?
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Zalety pracy w it plus to, że sami faceci wokół

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-14 o 12:42
Stary 2015-05-14, 12:53   #2976
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
A wiecie, ze od dwóch dni gapię się ludziom na buty, żeby zobaczyć, czy to faktycznie takie popularne - i ani jednej pary nie zauważyłam?

Cytat:
To bier!
No ale właśnie dziś mi się akurat NB odwidziały Nie wiem jakie inne mogłyby mi się spodobać.

Cytat:
Tak ale wciąż jak dziecko, w sensie mówię normalnie do dzieci, nie ciumkam, nie zdrabniam, nie piszczę, jako i matki dzieci u mnie w rodzinie, natomiast trzeba jednak jakimś cudem, nie wiem jaki, zbudować autorytet i mimo wszystko traktować jak dziecko, czyli .... no wlaśnie, czyli miliony czynników i zachowań.
Moje aktualne rozważania
Czasem jak mi wychowawczyni w przedszkolu z bulwersem mówi co to B zrobił to mam wrażenie, że całe nasze wychowanie psu na budę.
Ale TŻ kiedyś słyszał, jak ona rozmawia z innym rodzice to tamtemu dopiero naopowiadała. Kobieta styl taki ma, a ja płaczę, że moje dziecko na bandytę wyrośnie

Pytanie obuwniczo-modowe, tym razem sandały. Mam trzy spódniczki letnie rozkloszowane do kolan i szukam do nich butów. Spódniczka 1 biało-fioletowa pasiasta, jedwabna na podszewce (taka trochę większej objętości), 2 taka, 3 w pastelowe kwiatuszki seledynowo-różowo-beżowa. Czy buty w kolorze naturalnej skóry będą do każdej pasować? Chodzi mi o zastosowanie pracowe (styl raczej luźny, ale nie lubię nic sportowego, nie chcę też wyglądać jak ciotka), całkiem wysokie obcasy odpadają. Szukałam czegoś jasnego (poprzednie sandały takie były, ale się rozpadły), ale niczego interesującego nie widzę.
Czy w takich będę wyglądać ok? :torba:

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-05-14 o 13:01
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 13:00   #2977
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
U mnie to w zasadzie zaczyna się między 7 a 10 i sama sobie wybieram na która przyjdę.
ale bym tak chciała
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 13:08   #2978
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mam i nie zamierzam, ale uważam, ze są sytuacje, kiedy wychowawczy klaps jest jedynym rozwiązaniem.
Dla mnie zawsze jest świadectwem bezsilności

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Zawsze lubiłam kolor ale po minionym stresującym etapie zycia , zupełnie zwariowałam . Mam rzeczy we wszystkich chyba kolorach tęczy , Taka terapia kolorem. Łącznie z butami i torebkami. Połowa obuwia to czułenka, bo samoistnie stopa powypadkowa mi się podleczyła i po latach mogę znowu obcasy nosić
Butów mam chyba do końca zycia Biorąc pod uwage , że aż tak duzo , to mi nie zostało
super! Ja też tak mam - ale butów to by mi się więcej przydało

Cytat:
moda młodzieżowa mi się nie podoba a wręcz mnie odrzuca, mam na myśli takie męskie półdługie fryzury z grzyweczką na bok ....No ale moda przeszła pojawił się nowy trynd i gra .
a pamiętasz poppersów? na pewno nie

Cytat:
A co do AE to ja upragnę wersji In White
Chyba jak se znajdę sponsora albo na bank napadnę....
chyba też bym go chciała (może używki się pokażą), ale zdaje się że najpierw kupię edt

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 13:12   #2979
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

jak ładnie ubrałes w słowa to, czego ja nie umiałam.
Miło mi
Cytat:
Często tak mam, że zjadłabym coś czego nie ma w domu i nie wiem co to jest
Albo uporczywe zaglądanie do lodówki co chwilę, jakby coś pysznego się nagle w jej wnętrzu zmaterializować miało
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Długo myślałam, że "kasate" to przymiotnik, ale nikt mi nie umiał wyjaśnić, co to znaczy
"Przy kasie" pewnie, bogaty
Cytat:
Znad spsutego telefonu (po miesiącu! ) i związanego z tym ogólnego niewyspania (awarię odkryłam o 4 rano...)

Cytat:
Oglądałam znowu te niubalansy i nie wiem co mi się w nich podobało

Cytat:
joł joł baru snad wqurwy po pobraniu krwi normalnie ludzie swoim zachowaniem mnie rozwalają
Pyskówki kolejkowe?

---

Mnie się te buty strasznie podobają (głównie kolor), ale rozmiary od 47,5 wzwyż, także se nie pochodzę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 13:15   #2980
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
1. "Przy kasie" pewnie, bogaty

2. Mnie się te buty strasznie podobają (głównie kolor), ale rozmiary od 47,5 wzwyż, także se nie pochodzę
1. No ale lody przy kasie?
2. To nie wstyd, że Cię nie stać

Stary 2015-05-14, 13:17   #2981
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

No ale właśnie dziś mi się akurat NB odwidziały Nie wiem jakie inne mogłyby mi się spodobać.
Hmmm, no ja obstawiam Nike, bardzo kobiece i często mają fasony "mało sportowe". Oczywiście nie mówię o ostatniej kolekcji, w outletach jest wybór wśród wielu kolekcji. Pewnie też Reebok i inne Adidas nie będą złe.

Zależy co Ci się podoba? Czy np kolor - turkus, róż, niebieski, fiolet
Czy raczej stonowane, w mało sportowej stylizacji?

W sandałach mówię pass, bo mam gust niemal spójny z Polly, mało sandałów toleruję, no i zawsze wybiorę wkładane "klapko/japonki" bo mnie zapinanie sandałów wkurza. Już 3 sezon nie nosiłam żadnych. Chyba że na szpilce do tańca
Stary 2015-05-14, 13:19   #2982
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. No ale lody przy kasie?
Może to jakiś surrealistyczny żart, w stylu dadaizmu? Człowiek to się kiedyś z głupich lodów cieszył, jak dziś pamiętam
Cytat:
2. To nie wstyd, że Cię nie stać
Stary 2015-05-14, 13:22   #2983
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie się te buty strasznie podobają (głównie kolor), ale rozmiary od 47,5 wzwyż, także se nie pochodzę
Moja mama te właśnie posiada! Dlatego na początku spytałąm o turkus Agnyskę, bo Mam wygląda w tym odlotowo. Mnei się szalenie podobają, mam okres fioletowy i turlkusowy właśnie. Na gwałt wciąż szukam sukienki, są, ale albo fason nie dla mnie, albo cena, albo materiał. Albo wszystko naraz.

W ogóle to mam problem, bo mam sporo butów do sprzedania. Ale jakoś tak stresuję się sprzedażą używek butowych Coś mi mówi, że nie powinnam, i tego w końcu nie robię. No i co mam z nimi zrobić? Rozdałąbym, ale komu? Kilka par dałam an zbiórkę odzieży PCK. Ale reszta siedzi i czeka. Teraz, w szafie w zabudowie i plasticzanych pojemnikach mam je wszystkie na oku wreszcie, nie pozwalają o sobie zapomnieć. Muszę się od nich uwolnić.

Mam jednak, jedną parę w ogóle nie chodzoną, z Deicha, peep toł czarny z gumą za piętą. Na obcasie. Nie zwróciłam, jak jeszcze mogłam, bo miałam wrażenie, że kiedyś użyję. Ale nie użyłam, i nie użyję - nie peeptołowa jestem kompletnie.

Nikt z moich koleżanek w tym rozmiarze nie chadza w takich.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-14 o 13:30
Stary 2015-05-14, 13:30   #2984
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

a jacy fajni niektórzy
Stary 2015-05-14, 13:32   #2985
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Moim zdaniem całkiem, całkiem - ale po pracy chodzisz też w sandałkach, czy mają byc tylko "na drogę"? Bo moim zdaniem naturalny kolor skóry pasuje do większości letnich ciuchów - ale to tylko moja opinia.

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

chyba też bym go chciała (może używki się pokażą), ale zdaje się że najpierw kupię edt
Justyś, ja nie wiem, teoretyzuję - ale czy dwu/ trzylatkowi, który Ci się wyrywa, żeby wbiec na jezdnię, czy usiądzie gdzieś przy oknie, będziesz spokojnie tłumaczyć, że tak nie wolno, żeby uważał, czy prędzej dasz tego klapsa i zgarniesz/ złapiesz mocniej za rękę? O tego rodzaju sytuacje mi chodziło, generalnie też jestem zwolenniczką spokojnej rozmowy.

Używków nie widziałam, ale jak za klasykiem nie przepadam, tak przetestowałam AiW kiedyś tam, po Twojej wypowiedzi zresztą, i tak, owszem, to-to to bym chętnie przygarnęła, choćby i z 10 ml

Cytat:

Zła jestem, nawet nie na to, ze nie działa, tylko, ze nie wiadomo, jak to usunąć i czemu tak szybko nawalił...?
Stary 2015-05-14, 13:41   #2986
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

A wiesz, że jako dziecko 4letnie, to samo sobie pomyślałam, jak takiego otrzymałam? Widziałam tą bezsilność w oczach rodzica. Zapamiętałam, bo to był chyba jedyny raz. Taka desperacja.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Jeśli są w Twoim stylu, to baaardzo ok. Wyglądają na wygodne i uniwersalne .
Stary 2015-05-14, 13:55   #2987
gryx82
BAN stały

Cytat:
Moja mama te właśnie posiada! Dlatego na początku spytałąm o turkus Agnyskę, bo Mam wygląda w tym odlotowo. Mnei się szalenie podobają, mam okres fioletowy i turlkusowy właśnie
Fajne, prawda? Przydałaby mi się jakaś odskocznia od granatów i błękitów w obuwiu i ubiorze, jestem monotematyczny (monochromatyczny?) do porzygu
Cytat:
Justyś, ja nie wiem, teoretyzuję - ale czy dwu/ trzylatkowi, który Ci się wyrywa, żeby wbiec na jezdnię, czy usiądzie gdzieś przy oknie, będziesz spokojnie tłumaczyć, że tak nie wolno, żeby uważał, czy prędzej dasz tego klapsa i zgarniesz/ złapiesz mocniej za rękę? O tego rodzaju sytuacje mi chodziło, generalnie też jestem zwolenniczką spokojnej rozmowy

Cytat:

Zła jestem, nawet nie na to, ze nie działa, tylko, ze nie wiadomo, jak to usunąć i czemu tak szybko nawalił...?
Mnie smartfony na nerwy działają, serio (do swojej Xperii do teraz się przyzwyczaić nie mogę, w lipcu dwa lata miną; wkurzają mnie dotykowe ekrany i zawieszanie się)
Stary 2015-05-14, 14:02   #2988
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Mnie smartfony na nerwy działają, serio (do swojej Xperii do teraz się przyzwyczaić nie mogę, w lipcu dwa lata miną; wkurzają mnie dotykowe ekrany i zawieszanie się)
A nie, mnie się ta zabawka nawet zaczęła podobać, nawet na klawiaturę się powoli przestawiam, tylko czemu się tak szybko spsuła ...?
Stary 2015-05-14, 14:02   #2989
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm, no ja obstawiam Nike, bardzo kobiece i często mają fasony "mało sportowe". Oczywiście nie mówię o ostatniej kolekcji, w outletach jest wybór wśród wielu kolekcji. Pewnie też Reebok i inne Adidas nie będą złe.

Zależy co Ci się podoba? Czy np kolor - turkus, róż, niebieski, fiolet
Czy raczej stonowane, w mało sportowej stylizacji?
Stonowane typu granat, niebieski, żeby na tle innych moich rzeczy nie rzucały się od razu w oczy. Oblukam Najki.

Cytat:
Rozdałąbym, ale komu?
To ogłoś jaki rozmiar

Cytat:
Moim zdaniem całkiem, całkiem - ale po pracy chodzisz też w sandałkach, czy mają byc tylko "na drogę"? Bo moim zdaniem naturalny kolor skóry pasuje do większości letnich ciuchów - ale to tylko moja opinia.
Na cały dzień, ale latem to nie tak dużo chodzę w pracy, więc obcas może być Zresztą jak już ubieram spódniczkę to i obcasy mogę

Cytat:
Jeśli są w Twoim stylu, to baaardzo ok. Wyglądają na wygodne i uniwersalne .
Hehe, wyglądają raczej na maksimum moich możliwości obcasowych

Dzięki za rady, mam rabacik to mogę chyba kupić

Stary 2015-05-14, 14:18   #2990
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Stonowane typu granat, niebieski, żeby na tle innych moich rzeczy nie rzucały się od razu w oczy. Oblukam Najki.

To ogłoś jaki rozmiar
1. I see.

2. No i tu jest pies pogrzebany, bo rozmiar to nie wszystko

Liczy się tęgość stopy etc. Mam od 35 do 37 rozmiary.

Leje deszcz, więc idealny czas na taki remanencik. Miałam siąść do odlewek i zrobić spis (w sumie już niewiele mam) ale może te buty ?

Mam wrażenie, że nikt nie chciałby chodzić w butach po kimś, i dlatego dam je na zbiórkę odzieży, dla ludzi, którzy wyboru nie mają. Tylko zawsze mam rozterki, czy one aby trafiają w odpowiednie ręce
Stary 2015-05-14, 14:20   #2991
gryx82
BAN stały

Cytat:
A nie, mnie się ta zabawka nawet zaczęła podobać, nawet na klawiaturę się powoli przestawiam, tylko czemu się tak szybko spsuła ...?
Z moich obserwacji wynika, że im bardziej skomplikowane urządzenie i im więcej funkcji, tym szybciej coś się pier... niczy Mojego siostrzeńca nie przebijesz - "zbił" wyświetlacz w telefonie po 9 dniach (w myśl powiedzenia "łatwo przyszło...")
Stary 2015-05-14, 14:37   #2992
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

xperia i zawiechy!?!? Nieeee a która masz?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 14:43   #2993
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
xperia i zawiechy!?!? Nieeee a która masz?
E
Stary 2015-05-14, 14:48   #2994
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Liczy się tęgość stopy etc. Mam od 35 do 37 rozmiary.

Leje deszcz, więc idealny czas na taki remanencik. Miałam siąść do odlewek i zrobić spis (w sumie już niewiele mam) ale może te buty ?

Mam wrażenie, że nikt nie chciałby chodzić w butach po kimś, i dlatego dam je na zbiórkę odzieży, dla ludzi, którzy wyboru nie mają. Tylko zawsze mam rozterki, czy one aby trafiają w odpowiednie ręce
O, to malutkie stópki
Może jestem dziwna i niehigieniczna, ale mnie używana odzież i buty nic a nic nie obrzydzają No, chyba, że brudne to co innego

Stary 2015-05-14, 14:49   #2995
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Na cały dzień, ale latem to nie tak dużo chodzę w pracy, więc obcas może być Zresztą jak już ubieram spódniczkę to i obcasy mogę
Nie w tym kontekście pytałam jakoś tak, o ile na zewnątrz pomykam z odkrytymi palcami, to w biurze jednak muszą być pełne buty, niezależnie od pogody.
Stary 2015-05-14, 14:54   #2996
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Justyś, ja nie wiem, teoretyzuję - ale czy dwu/ trzylatkowi, który Ci się wyrywa, żeby wbiec na jezdnię, czy usiądzie gdzieś przy oknie, będziesz spokojnie tłumaczyć, że tak nie wolno, żeby uważał, czy prędzej dasz tego klapsa i zgarniesz/ złapiesz mocniej za rękę? O tego rodzaju sytuacje mi chodziło, generalnie też jestem zwolenniczką spokojnej rozmowy.
No kurka czy złapanie mocniejsze za rękę i ściągnięcie z ulicy musi iść zawsze w parze z wyładowaniem wqrwy i bezsilności rodzica na dzieciaku czyli klapsem?
Stary 2015-05-14, 14:54   #2997
Redhaired Witch
Nindżopesz

A ja muszę zrobić remoncik perfumowy bo kilka zapachów zaczęło mnie irytować. Tylko ciągle czasu brakuje na dumanie i obwąchiwanie. No i czegoś nowego mi się chce ale nic mi się jak zawsze nie podoba.
Ten AE edp jest bardzo różny od edt?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 14:57   #2998
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Pyskówki kolejkowe?
:
Nie tylko mój mąż komentował Ciekawe czy cholester mu skoczył z nerw
Stary 2015-05-14, 14:57   #2999
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Nie w tym kontekście pytałam jakoś tak, o ile na zewnątrz pomykam z odkrytymi palcami, to w biurze jednak muszą być pełne buty, niezależnie od pogody.
A, to
Jakbyś widziała jak się u nas niektórzy noszą... Poza tym latem jestem tu praktycznie sama - szkoła

Redzia, ale Ty masz tylko kilka

Stary 2015-05-14, 14:58   #3000
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A ja muszę zrobić remoncik perfumowy bo kilka zapachów zaczęło mnie irytować. Tylko ciągle czasu brakuje na dumanie i obwąchiwanie. No i czegoś nowego mi się chce ale nic mi się jak zawsze nie podoba.
Ten AE edp jest bardzo różny od edt?
Jeszcze nie wiem na 100% na JU edt to 100% szyper

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości