![]() |
#601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No niestety ![]() ![]()
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() promocja była to trzeba było wziąć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak juz łóżeczko bedzie, wszystko sie ogarnie to i miejsce bedzie haha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Ja sobie takich rzeczy nawet nie ustalam sama ze sobą ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
A to nie wiedziałam o tym kuponie ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Na wszystko w sklepie -20% / nie dotyczy jedynie rzeczy przecenionych juz/ a tak to kupujesz co dusza zapragnie i -20% masz ![]() ![]()
![]() |
#604 |
Rozeznanie
|
Moj rabarbarowiec
![]() Wlasnie sie zastanawiam jakbym zamrozila troche rabarbaru:P zima bedzie do ciasta jak znalazl.. Roxana zaszalalas..ja wiem od zakupow dla malej nie da sie powstrzymac ale oby to wszystko ubrala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny a tak szalejemy z tymi wyprawkami dla dzieci a dla siebie coś macie? Jakieś koszule do szpitala widziałyście gdzieś takie w miarę ładne i nie drogie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za rabarbarem to tylko sie lubie w kompotach, gdyby było z truskawkami to mmmm ![]() A co do ciuszków to te rampersy i leginsy na 56 reszte kompletuje na 62 wiec na pewno pochodzi ![]()
![]() |
#607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio w pepco kupiałam japonki za 5zł, żeby właśnie do szpitala były, a potem do kosza ![]()
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam dwie na Allegro, niezbyt fajne no ale tanie (po 20zł wiec nie wybrzydzam). Ja specjalnie takie tanie kupiłam bo chce je po wyjściu ze szpitala do kosza wrzucić i tyle je widzieli ![]() ![]()
![]() |
#609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie ja tez myslalam nad szlafrokiem... Nie mam takiego letniego w domu a specjalnie kupować na kilka dni ?? Zwłaszcza, ze takich super tanich nie widziałam :/ a drogiego nie kupie bo po co skoro w domu to tylko zima chodze a to mam taki fajny... Bedzie lato wiec po kija szlafrok? ![]() Dziewczyny jak sądzicie ? Bo tez mam ten dylemat ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Ja musze sie rozejrzeć nad biustonoszem. Reszte raczej mam... Uf!
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() muszę w takim razie przetrzepać allegro i chociaż te koszule zamówić, niech sobie już będą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nawet w zimie nie chodzę w szlafroku, więc raczej do szpitala też nie kupię chyba, że znajdę jakąś taniochę co mi szkoda nie będzie ![]() Oo i biustonosze potrzebuję to jest to ![]() Acka daj przepis na ten rabarberowiec ![]()
![]() |
#615 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak będziesz kupowała kosmetyki dla dziecka to od razu dla siebie też podkłady, podpaski, maść itd i już ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dla mnie to 60zł na 4 dni w szpitalu i do kosza... A jesscze w szpitalu nie wykorzystam to juz w ogole kicha
![]() |
#618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cos takiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zadomowienie
|
Moniska jaki juz duzy brzusio moj to malutki 95cm w pepku ale za to boczki sie zrobily:-P ja tez tam nie widze rozstępów takze na pewno sa malutkie
![]() Roxana super zakupy porobilas ![]() Ja tam uwazam ze szlafrok zbedny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Denim ![]() Stwierdzilismy, ze do nas jakos tak najbardziej "pasuje" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jeden mega (anty)seksowny bawełniany komplecik od męża (koszulę+szlafrok) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapcie (a'la balerinki) dostałam też od mamy, podkłady poporodowe i majtki jednorazowe mam, nawet szczoteczkę do zębów kupiłam, bo jakoś tak mam, że jak leżę w szpitalu, to później szczoteczkę wyrzucam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, ja mam chyba żyrafę haha nawet nie zwracałam uwagi na nadruk, wszystkie sa głupie i dziecinne :P wiec jeden kij :P ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
Haha ![]() Tylko obawiam sie, ze do tego czasu juz dawno zapomnę o tym ze te ciuszki miałam ![]() A ja chyba zrezygnuje ze szlafroka ... Po co mi w lato szlafrok... ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Pokaz fotkę tego wózka w tym kolorku ![]()
![]() |
#626 |
Zadomowienie
|
Tak sir zastanawiam co tu taki maly ruch dzisiaj a to przecież weekend :-P
|
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
Na zdj g*** za przeproszeniem widac, bo wyglada na granatowy, a on granatowy nie jest
![]() Do tego mysle jeszcze czy tej rączki do prowadzenia nie zamowic w innym kolorze, bo jest wlasnie taka opcja... Do jutra sie moge zastanowic czy jej nie wziasc w innym kolorze...nawet mozna wybrac sobie napis na niej jesli sie chce...ale nie chce tego ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1431717577.150084.jpgImageUploadedByWizaz Forum1431717589.096315.jpg |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co tam upolowalaś w Kappahlu i Smyku? Zakupy się udały? ![]() WOw,ale ten czas leci! gratuluje! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A dziękuje dziekuje ![]() Fuksja powiadasz, kurcze zaraz sie okarze,że ja też z takimi wrócę. Choc vea mnie tu zachęciła do błękitu,a jeszcze z tyłu głowy mam malinowy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Wam,że dziś mnie coś trafiło. Pojechałam do Lux Medu po to moje L4. Byłam umówiona z lekarzem,że mam przyjść zależnie od tego co wyniknie w szpitalu. Jeśli mnie nie zostawią to wrócić do Niego w pt i wypisze mi zaległe od środy. Jeśli zostawią to wiadomo zależnie jak wyjde. Radośnie zmierzam do rejestracji,a miły Pan mówi,że mam iść do położnych ,bo one uzgadniają z dr.jeśli w ogóle nie bylam zapisana. Nadal radośnie wdrapuje się na 2 piętro i zmierzam do ich pokoju. Powiedziałam co i jak i co słyszę "ale Pana dr dzisiaj nie ma" ![]() ![]() Powiem Wam,że byłam w szoku,bo jak już w końcu mnie przyjął jako dodatkową pacjentke to był TAK miły,że aż zastanawiałam się, czy tam ukrytej kamery gdzieś nie ma. Nawet na chwilę podejrzeliśmy Małego(dziś dla odmiany był głową w dół). Bez szemrania i głupich tekstow dostalam L4 do kolejnej wizyty u mojego gina(jakoś głupio było mi Go prosić o takie na 4 tyg ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kolorowej rączki,a jaki masz wybór w kolorach? Napis chyba tez bym sobie podarowała
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam dziś u lekarza. Serduszko ładnie bije. Akurat synek miał czkawkę na wizycie. No i przytyłam już 9 kg. Ale w poniedziałek zaczynam 30tc to może nie będzie źle ![]() A i wózek mi przyszedł i rzeczy z gemini, materacyk, ale będę się nimi cieszyć dopiero w czerwcu jak do mnie do Irlandii dojedą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.