Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-16, 09:25   #4201
Yoostii
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
W Białymstoku na kawaleryjskiej jest namiot wyprzedażowy jak było to sorki
Jest tam coś ciekawego?

Yoostii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 09:26   #4202
tapetka22
Zakorzenienie

Jadę po Witorsy. Jak ostatnio byłam w Wielkiej biedrze to były wszystkie 3 rodzaje. Zobaczymy ile zostało i cy tamte są przecenione też..
Stary 2015-05-16, 09:26   #4203
klapkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia1_s Pokaż wiadomość
A w Poznaniu gdzie można spotkać namioty wyprzedażowe?
Ja kiedyś widziałam przy B. na Jugosławiańskiejj/Taczanowskiego (Grunwald), tej, co jest obok Aldi.

A B. wyprzedażowa (ale nie wiem, czy są namioty) jest chyba na Grunwaldzkiej.
klapkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 09:56   #4204
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez Yoostii Pokaż wiadomość
Jest tam coś ciekawego?
Nie wchodziłam, więc nie wiem ale sporo małych rzeczy leży
Stary 2015-05-16, 09:57   #4205
paulam18
Raczkowanie

właśnie wróciłam z biedronki niedaleko oich rodziców w małej miejscowości, tam tojest pokazny asortyment wyprzedazowy...... Szczoteczek do twarzy ile dusza zapragnie,sól morska nieruszona,kamis-imbir,cynamon,cukier waniliowy prawdziwy po 0,99zł. Barwniki i dekoracje cukrowe 0,99. lakiery po 2zł, zestaw melisa w kosmetyczce po 4.50, balerinek tez ile dusza zapragnie, przeróżnych ciatek z ofert za groze, szampony . i inne kosmetyki w super cenach..... Nic tylko kupować, niestety z wiązku z tym że zostałam zaproszona na wesele mam ograniczony budżet, sukienka, dodatki, fryzjer i kosmetyczka pochłoną sporo pieniedzy No ale wiem gdzie na przyszłość zajrzeć
paulam18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 10:40   #4206
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulam18 Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam z biedronki niedaleko oich rodziców w małej miejscowości, tam tojest pokazny asortyment wyprzedazowy...... Szczoteczek do twarzy ile dusza zapragnie,sól morska nieruszona,kamis-imbir,cynamon,cukier waniliowy prawdziwy po 0,99zł. Barwniki i dekoracje cukrowe 0,99. lakiery po 2zł, zestaw melisa w kosmetyczce po 4.50, balerinek tez ile dusza zapragnie, przeróżnych ciatek z ofert za groze, szampony . i inne kosmetyki w super cenach..... Nic tylko kupować, niestety z wiązku z tym że zostałam zaproszona na wesele mam ograniczony budżet, sukienka, dodatki, fryzjer i kosmetyczka pochłoną sporo pieniedzy No ale wiem gdzie na przyszłość zajrzeć
Chciałabym taka koło siebie

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Piszę od razu jak tylko sprawdziłam pod czytnikiem. WSZYSTKIE 3 RODZAJE WITORSOW SA PO 2.99
Stary 2015-05-16, 10:41   #4207
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Ja tam widziałam, że to za 500 g, i tak kupię
tez kupię
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 10:41   #4208
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez annnie88 Pokaż wiadomość
Ja też 41 i 176cm i tez mam wrażenie ze jedna stronę ciała mam ogólnie większa grubsza rękę, dłuższa nogę, z prawej str większa "oponke", nawet cycki ale to takie małe różnice których na szczęście nie widać (w sumie głownie ja widzę)
też mam jednego cycka większego, ale ponoć to normalne i dużo kobiet ma tak
Cytat:
Napisane przez agnyeshka84 Pokaż wiadomość
ja mam 1,75 i rozmiar 42 ! .. i niestety nie jest łatwo z takim rozmiarem.. póki co, zaopatruję się głównie w jednym sklepie - Deichmann - w innych ze świecą szukać butów damskich w tym rozmiarze..
też dużo butów kupuje w Deichmannie, bo mają rozmiary do 42, czasami coś w CCC, bo ogólnie rozmiarówka się teraz na 41 kończy.

wczoraj testowałam Biedronkowe balerinki, bardzo wygodne, nie obtarły mnie, co jest dla mnie wielkim plusem ponadto siostra mi dorwała u mnie w rodzinnym mieście czarne 41, więc mam te, co chciałam

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 10:48   #4209
klapkowa
Zadomowienie

Wypróbowałam stopki, polecam
klapkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 10:58   #4210
Devon_rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
Chciałabym taka koło siebie

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Piszę od razu jak tylko sprawdziłam pod czytnikiem. WSZYSTKIE 3 RODZAJE WITORSOW SA PO 2.99
A te witorsy z limoncello to dobre? Wysłałabym siostrę po zapasik.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 11:01   #4211
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devon_rose Pokaż wiadomość
A te witorsy z limoncello to dobre? Wysłałabym siostrę po zapasik.
Nie wiem. Wziełam z każdych po 3.Te z pudełka są pyszne ale ważą najmniej
Stary 2015-05-16, 11:04   #4212
Devon_rose
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem. Wziełam z każdych po 3.Te z pudełka są pyszne ale ważą najmniej
Dzięki. Wcześniej jadłam te z czerwonego pudełka i dla mnie były za słodkie.

Stary 2015-05-16, 11:25   #4213
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki. Wcześniej jadłam te z czerwonego pudełka i dla mnie były za słodkie.
A dla mnie były to chyba najlepsze cukierki jakie jadłam. Te z białym w środku. Te czekoladowe wyglądają fajnie. Cytrynowe są w gorzkiej czeko więc mogą mi nie smakowac ale za te cenę to na prezent będą super. Biorąc pod uwagę że kosztował 11zl a teraz 3 to nie ma co..

Było ich dużooooo chyba z 6 kartonów wiec w razie czego się dokupi.
Wziełam tez napoje vitalnea bo u mnie ich już nie ma a ten z bananem jest jak biały Kubuś, przyprawy prymat za 55gr, sos tatarski bo ten w plastiku jest naprawdę dobry(w odróżnieniu od tego że słoika )

Były kosze wszystko po 5 zł w nich puszki metalowe te że zlomkiem i w kwiaty, koszulki męskie i dziecięce, sandały, stroje kąpielowe, opaski na kolana i kostki, pudełka składane na zabawki, formy silikonowe, czapki, szaliki i chyba tyle

Herbat niestety nie było, z La speciale też mało co

Monte już było ale po 7.25 więc w poniedziałek kupię za 5.99
Stary 2015-05-16, 11:34   #4214
tapetka22
Zakorzenienie

I macie te nowe wafle bo chyba nikt nie wrzucał. Po 1. 49 są
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1431768868214.jpg (69,7 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1431768881468.jpg (70,6 KB, 76 załadowań)
Stary 2015-05-16, 11:34   #4215
Devon_rose
Zakorzenienie

Cytat:
A dla mnie były to chyba najlepsze cukierki jakie jadłam. Te z białym w środku. Te czekoladowe wyglądają fajnie. Cytrynowe są w gorzkiej czeko więc mogą mi nie smakowac ale za te cenę to na prezent będą super. Biorąc pod uwagę że kosztował 11zl a teraz 3 to nie ma co..

Było ich dużooooo chyba z 6 kartonów wiec w razie czego się dokupi.
Wziełam tez napoje vitalnea bo u mnie ich już nie ma a ten z bananem jest jak biały Kubuś, przyprawy prymat za 55gr, sos tatarski bo ten w plastiku jest naprawdę dobry(w odróżnieniu od tego że słoika )

Były kosze wszystko po 5 zł w nich puszki metalowe te że zlomkiem i w kwiaty, koszulki męskie i dziecięce, sandały, stroje kąpielowe, opaski na kolana i kostki, pudełka składane na zabawki, formy silikonowe, czapki, szaliki i chyba tyle

Herbat niestety nie było, z La speciale też mało co

Monte już było ale po 7.25 więc w poniedziałek kupię za 5.99
A te białe mi nie smakowały najbardziej. Uwielbiam gorzką czekoladę u mnie po kilka opakowań. I wogóle te biedronki wyczyszczone z wyprzedażowych rzeczy.

Stary 2015-05-16, 11:35   #4216
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
A te białe mi nie smakowały najbardziej. Uwielbiam gorzką czekoladę u mnie po kilka opakowań. I wogóle te biedronki wyczyszczone z wyprzedażowych rzeczy.
No to jak lubisz gorzka czeko i likier cytrynowy to Ci powinny smakowac
Stary 2015-05-16, 11:44   #4217
Devon_rose
Zakorzenienie

Cytat:
No to jak lubisz gorzka czeko i likier cytrynowy to Ci powinny smakowac
Likieru nie piłam. weszłam na włoską stronę a witorsów mają kilkanaście rodzaji. Aż ślinka cieknie

Stary 2015-05-16, 11:46   #4218
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Likieru nie piłam. weszłam na włoską stronę a witorsów mają kilkanaście rodzaji. Aż ślinka cieknie
Może przy kolejnym włoskim tyg dadzą coś nowego
Stary 2015-05-16, 11:55   #4219
agnyeshka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez takaja2 Pokaż wiadomość
O tych z prawej strony mówisz?

Jeśli tak to ja kupiłam i są wygodne, mnie nie obcierają, ale na gołą stopę na razie nie nosiłam- za zimno Ale nie wiem skąd ta cena 29,99, bo one są teraz przecenione na 14,99
tak, właśnie o te chodziło taka cena przy nich była... do czytnika nie podchodziłam.. skoro mówisz, że wygodne i do tego jeszcze taka śmieszna cena to dziś po nie lecę..
agnyeshka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 11:59   #4220
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Produkty, które mogą być na Waszych sklepach w wyprzedaży :

- 0,50 zł akcesoria do wina, zapachy do szafy
- 1,00 zł szklane miseczki do serwowania, mata stołowa, naklejki lub karteczki samoprzylepne, naklejki dziecięce/biurowe, znicz kwiatek, lampki dekoracyjne led, poszewki na jaśki, podkolanówki damskie lub skarpetki 40 den, męski krawat, szczotki do włosów, damskie lub męskie wkładki do butów aluminiowe
- 2,00 zł akcesoria silikonowe, pokrowce peva lub prawidła lubpudełka na buty,mix artykułów do sprzątania, talerze na sztuki carine luminarc, akcesoria silikonowe, naklejki na meble i ookna, mix noży w displayu, artykuły piśmiennicze beifa, kiermasz książek pockety mix, zabawki dla otów, świąteczke lamki led, lampka bałwan lub choinka, rękawice do czyszczenia warzyw, cierki, rajstopy dziewczęce, rajstopy damskie, szczotki do włosów,worek na buty
- 3,00 zł mix artykułów silikonowych, kubekporcelanowy disney, szklanki do latte, pokrowce, maty stołowe, zestaw do oliwy lub octu, torby ptóżniowe na żywność, długopis metalowy, artykuły do sprzątania, narzędzia drewniane, znicz szklany 220g, zabawka dla psów, ścierka kuchenna, mix termiczny , faruch, klęcznik, okulary przeciwsłoneczne z licencją, sandałki dziecięce, akcesoria dziecięce, rajstopy 40 den,etiu na telefon skórzane, gumki do włosów, damskie skarpety zimowe, klapki plażowe, wkładki do butów damskie lub męskie, mix fitness 1, skarperki damskie 2pak, skarpetki narciarskie dziecięce, czapka dziecięca z polaru, rajstopy niemowlęce, szalik dziecięcy z polaru
- 4,00 zł orgaznizer na biżuterię lub kosmetyki, formy silikonowe do pieczenia, ramki na zdjęcia, artykuły kuchenne do pieczenia, , narzędzia kuchenne silikonowe z rączką ze stali nierdzewnej, klamerki lub worki do prania, pudełka na leki, naklejki dekoracyjne, bidon lub lunchbox, narzędzia kuchenne, tęczowe bransoletki, dziurkacze lub stempelki, znicz kula mrożona, artykuły samochodowe, mata plażowa, poszewki świąteczne, podkładka i rękawica, czapka z daszkiem, japonki dziecięce, koszulka damska bez rękawów, rajstopy niemowlęce, podkoszulka damska, okulary przeciwsłoneczne damskie lub męskie, akcesoria do walizek, szal fantazyjny, klapki basenowe, akcesoria do makijażu,
- 5,00 zł pudełka do przechowywania, formy karbowane lub silikonowe, akcesoria/narzędzia kuchenne, pokrowce bomboo, orgaznizery/pudełka do przechowywania, naklejki dekoracyjne, sztućce na sztuki, organizery do szafy, zestawy do szycia, sztućce nowoczesne na sztuki, maty do wanny lub akcesoria łazienkowe na przyssawki, puszki, mix akcesoriów łazienkowych kosz lub zasłonka, organizery łazienkowe, pokrowce i organizery non-woven, artykuły łazienkowe, karbowane lub silikonowe formy do pieczenia wielkanocne.

Wypisałam tylko dwie strony, resztę porobię zdjęcia i wstawię.

Tak jak już mówiłam nie ma co się napalać na tą wyprzedaż jak zwykle
U mnie z tych wszystkich indeksów nie ma nic na sklepie ani magazynie a nawet jakbyśmy coś mieli to nasz sklep nie będzie miał wyprzedaży więc oddalibyśmy na inny sklep
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150516_120048.jpg (105,8 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150516_120058.jpg (99,9 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150516_120106.jpg (114,6 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150516_120112.jpg (101,5 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150516_120125.jpg (96,1 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150516_120135.jpg (96,3 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150516_120142.jpg (97,9 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150516_120151.jpg (96,6 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150516_120159.jpg (106,1 KB, 71 załadowań)

Edytowane przez lilianna90
Czas edycji: 2015-05-16 o 12:08
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 12:03   #4221
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Produkty, które mogą być na Waszych sklepach w wyprzedaży :
- 0,50 zł akcesoria do wina, zapachy do szafy
- 1,00 zł szklane miseczki do serwowania, mata stołowa, naklejki lub karteczki samoprzylepne, naklejki dziecięce/biurowe, znicz kwiatek, lampki dekoracyjne led, poszewki na jaśki, podkolanówki damskie lub skarpetki 40 den, męski krawat, szczotki do włosów, damskie lub męskie wkładki do butów aluminiowe
- 2,00 zł akcesoria silikonowe, pokrowce peva lub prawidła lubpudełka na buty,mix artykułów do sprzątania, talerze na sztuki carine luminarc, akcesoria silikonowe, naklejki na meble i ookna, mix noży w displayu, artykuły piśmiennicze beifa, kiermasz książek pockety mix, zabawki dla otów, świąteczke lamki led, lampka bałwan lub choinka, rękawice do czyszczenia warzyw, cierki, rajstopy dziewczęce, rajstopy damskie, szczotki do włosów,worek na buty
- 3,00 zł mix artykułów silikonowych, kubekporcelanowy disney, szklanki do latte, pokrowce, maty stołowe, zestaw do oliwy lub octu, torby ptóżniowe na żywność, długopis metalowy, artykuły do sprzątania, narzędzia drewniane, znicz szklany 220g, zabawka dla psów, ścierka kuchenna, mix termiczny , faruch, klęcznik, okulary przeciwsłoneczne z licencją, sandałki dziecięce, akcesoria dziecięce, rajstopy 40 den,etiu na telefon skórzane, gumki do włosów, damskie skarpety zimowe, klapki plażowe, wkładki do butów damskie lub męskie, mix fitness 1, skarperki damskie 2pak, skarpetki narciarskie dziecięce, czapka dziecięca z polaru, rajstopy niemowlęce, szalik dziecięcy z polaru
- 4,00 zł orgaznizer na biżuterię lub kosmetyki, formy silikonowe do pieczenia, ramki na zdjęcia, artykuły kuchenne do pieczenia, , narzędzia kuchenne silikonowe z rączką ze stali nierdzewnej, klamerki lub worki do prania, pudełka na leki, naklejki dekoracyjne, bidon lub lunchbox, narzędzia kuchenne, tęczowe bransoletki, dziurkacze lub stempelki, znicz kula mrożona, artykuły samochodowe, mata plażowa, poszewki świąteczne, podkładka i rękawica, czapka z daszkiem, japonki dziecięce, koszulka damska bez rękawów, rajstopy niemowlęce, podkoszulka damska, okulary przeciwsłoneczne damskie lub męskie, akcesoria do walizek, szal fantazyjny, klapki basenowe, akcesoria do makijażu,
- 5,00 zł pudełka do przechowywania, formy karbowane lub silikonowe, akcesoria/narzędzia kuchenne, pokrowce bomboo, orgaznizery/pudełka do przechowywania, naklejki dekoracyjne, sztućce na sztuki, organizery do szafy, zestawy do szycia, sztućce nowoczesne na sztuki, maty do wanny lub akcesoria łazienkowe na przyssawki, puszki, mix akcesoriów łazienkowych kosz lub zasłonka, organizery łazienkowe, pokrowce i organizery non-woven, artykuły łazienkowe, karbowane lub silikonowe formy do pieczenia wielkanocne.

Wypisałam tylko dwie strony, resztę porobię zdjęcia i wstawię.
Dziękuję

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 12:09   #4222
lilianna90

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Dziękuję
Zdjęcia jak zwykle się poodwracały nie wiem czemu.
Stary 2015-05-16, 12:12   #4223
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
A wiadomo już coś więcej odnośnie nowych produktów ?

Stary 2015-05-16, 12:13   #4224
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękujemy za poświęcony czas.

Ja tam nic nie potrzebuje ale jak widzę potem ze cos tanio to mi się zachciewa. Będzie jakaś lista Biedronek z wyprzedazami?
Stary 2015-05-16, 12:14   #4225
lilianna90

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
A wiadomo już coś więcej odnośnie nowych produktów ?
Nie patrzyłam, ale nowe produkty zauważycie ponieważ będą miały kolorowe cenówki jestem tu nowy i małym druczkiem 04/2015.

Tapetka
będą to zapewne sklepy w których są wyprzedaże jakiekolwiek
Stary 2015-05-16, 12:20   #4226
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Nie patrzyłam, ale nowe produkty zauważycie ponieważ będą miały kolorowe cenówki jestem tu nowy i małym druczkiem 04/2015.

Tapetka
Te jestem tu nowy to u mnie wisi przy rzeczach co już są z pół roku czasami
Stary 2015-05-16, 12:22   #4227
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:

Tapetka
Będziemy wypatrywać

Stary 2015-05-16, 12:25   #4228
kasztanka3
Pani Mizantrop

Również dziękuję za wypisanie, nic mnie szczególnie nie zainteresowało.
Stary 2015-05-16, 12:26   #4229
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Też fakt Ja do tej pory z nowości widziałam te wafle ryżowe i mentosy choco

Stary 2015-05-16, 12:28   #4230
lilianna90

Cytat:
Bo są z różnych cyklów, najnowsze są z oznaczeniem 04/2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości