Wszystko o Avonie - część IV - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-30, 10:00   #3061
li_lia
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Caroline no własnie SM jako alternatywny ale Blue for Him nie
a wracając do amseczek ja mojemu zrobiłam ujędrniająca na plecki bo miał takie jak nastolatek zababokowane po kilku sesjach moge sie przytyulic do plecków bez obawy, że zaatakuje mnie jakis obiekt X
li_lia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:00   #3062
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
ja np. jako żel bo jako płyn to jest za gęsty :/
no bo to jest niby żel pod prysznic ale jestem ciekawa jkaby sie sprawdził jako płyn do kąpieli... mam go już sporo czasu a jeszcze nie wypróbowałam też zaraz lece pod prysznic to chyba go ze soba zabiore
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:01   #3063
Tajemnicza667
Zadomowienie

A skoro już mowa o kąpielowym żelu śródziemnomorskim to chciałabym Wam zdradzic mój mały przepis. Mieszam kilka kropli tego żelu z wcześniej przygotowanym peelingiem kawowym, po prostu r e w e l a c j a. Skóra jest później taka gładziutka, polecam.

Tajemnicza667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:02   #3064
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez li_lia Pokaż wiadomość
Caroline no własnie SM jako alternatywny ale Blue for Him nie
a wracając do amseczek ja mojemu zrobiłam ujędrniająca na plecki bo miał takie jak nastolatek zababokowane po kilku sesjach moge sie przytyulic do plecków bez obawy, że zaatakuje mnie jakis obiekt X
hehehe fajnie to opisałaś ja TŻ zrobiłam poprostu taka sesje z nudów NAJPIERW WYMOCZYŁAM STOPY, POTEM DIAMENTOWY SCRUB A NA KONIEC MASECZKA LAWENOWA POTEM KURACJA PARAFINOWA NA DŁOWIE A NA TWARZ MASECZKA SAKE A POTEM SERUM POTEM MIAŁ TAKIE GŁADKIE DŁONIE, ŻE NIE MÓGŁ MI SŁOIKA ODKRĘCIC :d
Stary 2007-08-30, 10:04   #3065
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez Tajemnicza667 Pokaż wiadomość
A skoro już mowa o kąpielowym żelu śródziemnomorskim to chciałabym Wam zdradzic mój mały przepis. Mieszam kilka kropli tego żelu z wcześniej przygotowanym peelingiem kawowym, po prostu r e w e l a c j a. Skóra jest później taka gładziutka, polecam.
hmm... warto spróbowac fajny pomysł tak jak jakasavonka kiedys pisała, że galaretke pod prysznic nakłada grubsza warstwą na nóżi podrażnione po goleniu potem spłukuje i sa super glaziutkie powinni nam jakies odznaki dac bo tak testujemy rózne sposoby używania kosmetykó
Stary 2007-08-30, 10:05   #3066
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
No kurde, wczoraj i dzisiaj. I wszyscy o tym katalogu. I nikt nie zauważał moich pytań o braki a ja bidna nie miałam czym zamówienia sobie podbić No, ale już sytuacja można powiedzieć opanowana
No widzisz kochana, w tym gąszczu postów trudno cokolwiek znaleźć. Ze 3 strony wstecz pisałam o tym, że nie mam żadnych braków a zamawiałam z wyprzedażowych stron: kremy Ageless, konturówkę czarną i maskę rewitalizującą.
Stary 2007-08-30, 10:06   #3067
Platyna17
Raczkowanie

Żel Śródziemnomorski jest OK
Ma taki dziwny nie typowy zapach... ale podoba mi sie
Strasznie fajnie sie go wciera w skóre
nie zmywa sie od razu po jego nalozeniu...<jest gesty>
trzeba go ładnie wmasowac w Skórę....wtedy poczuje sie ten "piasek"
..mmm...

<dzisiaj robie galaretki owocowe...hehe..zapraszam wszystkich>

Platyna17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:08   #3068
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
a kto tu sie wkurza? a zresztą sory nie wszyscy sa tutaj aby czekac na katalogi! ja bynajmniej napewno nie! tak samo jak reszta stałych bywalczyń tego wątku i jest nas już spora grupka, która nie czeka tytlko żeby zobaczyc głupi katalog tylko podyskutowac i wymienic swoje opinie
Cytat:
Napisane przez Vivi17 Pokaż wiadomość
To chyba jasne ze wszyscy czekaja tutaj na katalogi i nie powinno was juz to dziwic... jestescie poprostu najszybszym zródłem ....i to chyba zaleta jest....wiec nie wkurzajcie sie tak
Cytat:
słuchajcie a może nie będziemy tutaj wklejały katalogów? poprostu jak już ktos będzie miał zeskanowany to będzie miał u siebie na kompie. i jeżlei któraś z avonek (ozywiście z naszego wątku) będzie bardzo chciałą go miec to prześle tej osobie na maila... i bęzie po problemie z niewyżytymi sępami :/
Cytat:
cześć dziewczynki
smutno mi się zrobiło
jestem z Wami od kwietnia
codziennie przygladałam sie waszym rozmowom, czasami cos napisała , doradziłam , ale nigdy nie prosiłam o nowy katalog
wczoraj wieczorem była taka miła atmosferka gadałyśmy o wszystkim tylko nie o 14 a dzisiaj co widze?
TZN jestes sępem tak bo jestem z Avon Clubu?
Ale na wizażu też jestem i to legalnie od kilku miesięsy tak jak WY
wiec sa równi i równiejsi?
akbym była wyłącznie wizażanką czekającą na 14 to już bym sępem nie była?

W odpowiedzi na pytanie o tworzenie okręgów : Ja zbieram takie informację , poprosiła mnie o to BlackAngel zreszta sama chciałam wiedziec ile ich jest

Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Przesyłanie katalogów na maila to zły pomysł, będą się sypać posty z mailami i prośbami o katalog
Lepiej niech jest katalog tu, kto chce niech obejrzy i już po sprawie. A na uwagi typu: kiedy bedzie itp. nie reagować
pewnie że to jest zły pomysł, z tymi katalogami.
Ja rozumiem, że jest tutaj spora grupa osób które czekają TYLKO na katalog, mnie to również nie przeszkadza... no a najbardziej mnie wkurzają właśnie te Wasze kłótnie o byle bzdury, bo nic innego się nie można dowiedzieć, a w tym watku nie rozmawia się tylko i wyłącznie o nowym katalogu ale też o kosmetykach, zamówieniach, itp. więc wyluzujcie troche a nie zachowujcie się jak jakieś rozwrzeszczane nastolatki...
i nie trzeba było naskakiwać na Ulaczka, bo ona w żartach spytała kiedy będzie K14 a Wy od razu... jakoś do tej pory wszyscy się śmiali z takich pytań a tu dzisiaj nagle afera jak nie wiem....
pewnie zaraz wszyscy na mnie zaczną najeżdżać, ale co mi tam...
Stary 2007-08-30, 10:08   #3069
Platyna17
Raczkowanie

Cytat:
hehehe fajnie to opisałaś ja TŻ zrobiłam poprostu taka sesje z nudów NAJPIERW WYMOCZYŁAM STOPY, POTEM DIAMENTOWY SCRUB A NA KONIEC MASECZKA LAWENOWA POTEM KURACJA PARAFINOWA NA DŁOWIE A NA TWARZ MASECZKA SAKE A POTEM SERUM POTEM MIAŁ TAKIE GŁADKIE DŁONIE, ŻE NIE MÓGŁ MI SŁOIKA ODKRĘCIC :d

Maseczka lawendowa...:sli na:

Stary 2007-08-30, 10:09   #3070
90natalia
Raczkowanie

a ja ze stron wyprzedazowych zamowilam sobie scrub do stopek z kofeina dzisiaj wieczorem musze wyprobowac, bo dziewczyny pisaly ze trudno go wycisnac. zobaczymy
90natalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:11   #3071
li_lia

z tą galaretka na podraznione nóżki swietny pomysł musze spróbować
niestety moje zabawy z maszynką ( przepędziłam depilator bo niestety sie od niego uzależniła, potrafiłam dzień w dzien kosić włosy, jesli w domu słychac było odgłos kosiarki to wszyscy wiedzieli, ze nie wolno mi przeszkadzac hehe)
moje zabawy kończa się tragiczbnie, zawsze sie gdzieś dziabnę i potem trzeba tamować, no normalnie szok
ale ostatnio podkradłam Dżileta piankę w pomarańczowym opakowaniu- suuper szkoda, ze w Avonie nie wymyśla czegoś tak skutecznego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 10:12   #3072
rea1981
Raczkowanie

GG do rea1981

Cytat:
Ten post kieruję raczej do tych z Was które mają wrażliwe oczy i cerę. Moja najlepsza przyjaciółka nie może używac znacznej części kosmetyków z avonu, a przede wszystkim tych do oczu. Dawałam jej do wypróbowania moje kosmetyki i nawet po wydłużającym tuszu pieką ją oczy. Wiem że podoba jej się kosmetyka kolorowa z avonu i powiedziała żebym jej coś poleciła, coś co raczej nie powinno sprawiać problemów, żeby mogła zaryzykować. Więc zwracam się z prośbą, spróbujcie mi polecić coś dla niej.
Ja tez mam wrazliwa cere wokol oczu i jak dotad jedyny krem z Avonu, jaki moge uzywac, to zel pod oczy z linii Botanisource (dobrze to napisalam? ale wiecie, o co chodzi). Niestety go wycofano. Z kolorowka nie mam zadnych problemow, ale na wrzaliwsze oczy nie polecam tych cieni w kremie z Anew. Maja dosc intensywne dzialanie. Te tradycyjne cienie chyba sa najlepsze dla wrazliwych.
rea1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:13   #3073
asia_z
Zakorzenienie

maseczka lawendowa jest super dzisiaj sobie zrobiłam, i stópki mam teraz gładkie w K12 muszę zrobić zapas jak będzie po 5.90
Stary 2007-08-30, 10:14   #3074
li_lia

jesli chodzi o maseczk ę lawendową to moim skromnym zdaniem przebija cała serie diamentowa FW
stópki sa po niej anielsko gładkie jest jeden minus trzeba jej sporo nałożyc a tubka nie jest pojemna no i dłucho schnie ale co tam wystarczy wówczas nóżki w górze potrzymac krew spłynie i nie bedzie obrzęków- polecam przed balem
Stary 2007-08-30, 10:17   #3075
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

A mi ta maseczka wysuszyła stopy
Dorzucam swoje 3 grosze na temat wosku do włosów w sprayu: szkoda że nie wpadłam wcześniej jaki on jest dobry!! Próbowałam różnych rzeczy ale tylko ten wosk robi to co chcę i jak chcę z moimi włosami a przy tym nie widać że coś na nich mam Chociaż w dotyku trochę je usztywnia
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:26   #3076
li_lia

Iselle moze jestes uczulona na lawendę? Niby po tej maseczce juz nie trzeba kremiku wsmarowywac ale zawsze warto
a używałyście kremu-żelu Cytrynowo-mietowego? Fajnie nawilża ale juz mi zjezdza browarnią albo wytwórnią denaturatu...
Stary 2007-08-30, 10:26   #3077
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
jesli chodzi o maseczk ę lawendową to moim skromnym zdaniem przebija cała serie diamentowa FW
stópki sa po niej anielsko gładkie jest jeden minus trzeba jej sporo nałożyc a tubka nie jest pojemna no i dłucho schnie ale co tam wystarczy wówczas nóżki w górze potrzymac krew spłynie i nie bedzie obrzęków- polecam przed balem
ja mam taką duużą piłkę do cwiczeń więc sobie siadam na wwersalce i nóżki na piłkę
Stary 2007-08-30, 10:27   #3078
Tajemnicza667
Zadomowienie

Cytat:
hmm... warto spróbowac fajny pomysł tak jak jakasavonka kiedys pisała, że galaretke pod prysznic nakłada grubsza warstwą na nóżi podrażnione po goleniu potem spłukuje i sa super glaziutkie powinni nam jakies odznaki dac bo tak testujemy rózne sposoby używania kosmetykó
Znam jeszcze kilka nietypowych zastosowanań kosmetyków, wyczytałam je kiedyś w jakiejś gazecie i spróbowałam, działa. W podróży kiedy nie za bardzo chcesz pakowac wszystkie kosmetyki z łazienki do torby podróżnej, możesz używac maseczki alebo silnej odżywki do włosów, jako.... kremu do stóp (świetnie nawilża) ! Balsam do ust sprawdza się jako krem do skórek (dobrze natłuszcza), a żel do higieny intymnej daje sobie radę jako żel do oczyszczania twarzy (to ostatnie słyszałam od kosmetyczki i od dermatologa!). Wg dermatologa nie ma nic lepszego do oczyszczania twarzy, ponieważ u kobiety najwrażliwsze miejsca to twarz i okolice intymne, więc jeśli nie podrażnia TAM to na pewno nie będzie na twarzy, od jakiegoś czasu stosuję żel na twarz, na początku nie byłam przekonana ale spróbowałam i zero pieczenia skóry, żadnych podrażnień.

Stary 2007-08-30, 10:29   #3079
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Znam jeszcze kilka nietypowych zastosowanań kosmetyków, wyczytałam je kiedyś w jakiejś gazecie i spróbowałam, działa. W podróży kiedy nie za bardzo chcesz pakowac wszystkie kosmetyki z łazienki do torby podróżnej, możesz używac maseczki alebo silnej odżywki do włosów, jako.... kremu do stóp (świetnie nawilża) ! Balsam do ust sprawdza się jako krem do skórek (dobrze natłuszcza), a żel do higieny intymnej daje sobie radę jako żel do oczyszczania twarzy (to ostatnie słyszałam od kosmetyczki i od dermatologa!). Wg dermatologa nie ma nic lepszego do oczyszczania twarzy, ponieważ u kobiety najwrażliwsze miejsca to twarz i okolice intymne, więc jeśli nie podrażnia TAM to na pewno nie będzie na twarzy, od jakiegoś czasu stosuję żel na twarz, na początku nie byłam przekonana ale spróbowałam i zero pieczenia skóry, żadnych podrażnień.
z tym żelem to rewelacyjny poysł! ja mam bardzo wrażliwa skórę twarzy... narazie wziełam dla siebie ten żel liiv i zobaczymy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 10:30   #3080
li_lia

O mamusiu! Żel do higieny intymnej na buxkę? No w sumie i ph ma odpowiednie ale tak jakoś sie nie mogłabym przemóc...Zawsze warto wiedzieć jakkolwiek by to brzmiało...
Stary 2007-08-30, 10:30   #3081
milagrosx
Raczkowanie

Dobra już jestem
Wybrałam maseczke z MM a zamiast balsamu z sake i ryż wzięłam śródziemnomorski z oliwką. Nie ma to jak po kąpieli oliwkowej wsmarować w skórę balsam oliwkowy
I się wnerwiłam bo kureacja parafinowa zrzarła mi prawie cały lakier do paznokci na stópkach
Cytat:
no maseczek masz wybór spory a może zrób wyliczanke? ja niedawno mojemu TŻ zrobiłam dzień SPA i był bardzo zadowolony a żel śrudziemnomorski uzywasz jako żel czy płyn do kapieli?
Używam jako żel pod prysznic. Jest ekstra.

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:32   #3082
Platyna17
Raczkowanie

kurcze ja zabardzo nie wiem który kreem....używać i jaki byłby dla mnie najleprzy...zaden mi nie odpowiada...albo za "wodnisty"....za tlusty...itp.

Stary 2007-08-30, 10:32   #3083
karsit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
pewnie że to jest zły pomysł, z tymi katalogami.
Ja rozumiem, że jest tutaj spora grupa osób które czekają TYLKO na katalog, mnie to również nie przeszkadza... no a najbardziej mnie wkurzają właśnie te Wasze kłótnie o byle bzdury, bo nic innego się nie można dowiedzieć, a w tym watku nie rozmawia się tylko i wyłącznie o nowym katalogu ale też o kosmetykach, zamówieniach, itp. więc wyluzujcie troche a nie zachowujcie się jak jakieś rozwrzeszczane nastolatki...
i nie trzeba było naskakiwać na Ulaczka, bo ona w żartach spytała kiedy będzie K14 a Wy od razu... jakoś do tej pory wszyscy się śmiali z takich pytań a tu dzisiaj nagle afera jak nie wiem....
pewnie zaraz wszyscy na mnie zaczną najeżdżać, ale co mi tam...
w zupelnosci sie z Toba zgadzam.. i szczerze powiem ze nie wierze w zapewnienia niektorych typu 'ja tam wcale nie czekam na ten nowy katalog' bo kazda chcialabym go obejrzec i pewnie te co tak sie zapieraja to juz cala siec obszukaly za nowym katalogiem.. bo tu co,awantura i popatrzcie nikt nie zalaczyl katalogu bo kazdemu juz sie zygac chce na te klotnie i wytykanie a ze ty to tylko na katalog czekasz. ja go bede miec lada dzien i nie zalacze zdjec, bede taka wredna jak polowa tutaj; wiem ze inne juz go maja i maja w tylku zalaczanie go tutaj tak na marginesie
(no to czekam na zjechanie )

www.suwaczek.pl/cache/bf0fa005b9.png

www.suwaczek.pl/cache/6e137afb81.png
karsit jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 10:33   #3084
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

Gdybym była uczulona to by mnie skóra swędziała i miałabym wysypkę Wiem bo mam uczulenie na metal (na 100% nikiel ale pewnie też na jakieś inne nieszlachetne stopy )
Nie chodzi mi o to że np. spowodowała pękanie pięt, schodzenie skóry czy coś takiego bo nawet nie mam takich tendencji, ale czuję się po niej jak po 2h siedzenia w wannie: podeszwy są trochę za suche. A kilka dni póniej zauważyłam że mam taką jakby pergaminową skórę na palcach stóp i aż się śmiałam że mam tam zmarszczki. Szkoda bo lubię takie bajery...
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:33   #3085
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
O mamusiu! Żel do higieny intymnej na buxkę? No w sumie i ph ma odpowiednie ale tak jakoś sie nie mogłabym przemóc...Zawsze warto wiedzieć jakkolwiek by to brzmiało...
ja mam żael do higieny intymnej z ATW i ma taki śliczny zapach... nie miałabym oporów aby nim buźke umyc
Stary 2007-08-30, 10:34   #3086
rzyrafka
Zakorzenienie

Nie bawcie sie w ministrów Ziobro bo widzicie jak sie na tym wychodzi

Sama czaję się na k14 choć od dośc dawna przestałam się udzielac na tym wątku. Czy to odbiera mi prawo do tego? Przyznaję sie do 'sępienia' (jak to ładnie zostało nazwane..) I CO Z TEGO? Z regulaminem sprzeczne to nie jest, nie jest to także żadna 'nieuczciwość' czy 'niewdzięczność' z mojej strony.
Jest całą masa osób zarejestrowanych na forum nie mających ani jednego posta i tylko ściagających zdjęcia i obrazki. Czy to źle? Ich prawo i nic nam do tego. W reuglaminie jets nawet taki zapis:
"2. Tolerancja. Uznaj prawo innych do posiadania poglądów, których Ty nie podzielasz i życia "po swojemu" - jeśli tylko to jest w zgodzie z prawem."
więc posty o wydźwięku 'jak się nie udzielasz to nie zobaczysz nowego katalogu' jak równiez inne wytykające są nie na miejscu bo żadnych takich warunków nie trzeba spełniać. Jeśli jednak większość chce być 'prawa i sprawiedliwa' w ten sposób to faktycznie najlepszym wyjściem jest rozsyłanei katalogów drogą mailową bez piśnięcia choćby słówkiem na ogólnodostepnym forum.
Sama kiedys umieszczałam kilka razy nowe katalogi i robiłam to dla wszystkich, a nie tylko stałych bywalczyń tego watku Wątek ten stał się dla mnie zupełnie nieczytelny a to dlatego, że w pewnym momencie stał sie jak osobne forum- zamiast rozmawiać o problemach na różnych pod-forach tutaj roztrząsane jest poprostu wszystko!
I nie dziwcie się, że jeśli produkujecie tu 500 postów dziennie to są pytania o nowy katalog, bo już w czasie przeglądania kilku poprzednich stron tworzy się następna ze 100-ma postami i można naprawdę przegapić.
Co nie oznacza, że te pytania nie sa wkurzające
Na innych wątkach też często zadawane są pytania bezsensowne, zawsze się znajdzie osoba pomocna jak i taka która odeśle do wyszukiwarki. I to jest normalne. Ale nikt nie traktuje wątku na którym siedzi jak TWIERDZY DO OBRONY! Co niestety widoczne jest tutaj i to bardzo. I na prawdę ignorancja jest jedyną metodą dla tych 'najbardziej wrażliwych' a niestety zawsze znajdzie sie ktoś kto wyrazi i podsyci "złe nastroje" i potem chórkiem zaczyna się sypać irytacja.

A pretensje o nie udzielanie się pewnych użytkowników są nie do pogodzeniaz pretensjami, że przez dużą ich liczbę wątek się wolno ładuje. Więc o co własciwie chodzi niektrym z Was?
A szybkość działania forum nie zalezy tak bardzo od 70 użytkowników siedzących co 3 tygodnie na tym wątku

PS. Nie chcę nikogo urazić, zdenerwować ani obrazić. Prosze traktować moją wypowiedź jako 'trzeźwą', z (uzasadnionego wyżej) dystansu. Nie liczę też na odpowiedź, wystarczy mi jak to ktoś przeczyta i chwilę pomyśli

No to ... czekam dalej w milczeniu na katalog14
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:34   #3087
li_lia

to tak dla rozluźnienie
jesli już mówimy o nietypowym zastosowaniu kosmetyków mój mąż kiedys umył zęby kremem do golenia- słuchajcie wspaniale się pienia tylko zapach jakis taki no wiecie ale zmiękcza włosy między zębami hehe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 10:34   #3088
Tajemnicza667
Zadomowienie

Cytat:
Uwierz mi też nie byłam przekonana, ale kiedy wyjechałam z domu i zapomniałam spakowc żel oczyszczający miałam okazję wypróbowac ten intymny. Na początku obawiałam się że nie poradzi sobie z oczyszczeniem mojej cery mieszanej, ale ku mojemu zdziwieniu dał sobie radę, nie mam żadnych wyprysków, które lubiły do mnie wracac w strefie T.

Stary 2007-08-30, 10:34   #3089
Platyna17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karsit Pokaż wiadomość
w zupelnosci sie z Toba zgadzam.. i szczerze powiem ze nie wierze w zapewnienia niektorych typu 'ja tam wcale nie czekam na ten nowy katalog' bo kazda chcialabym go obejrzec i pewnie te co tak sie zapieraja to juz cala siec obszukaly za nowym katalogiem.. bo tu co,awantura i popatrzcie nikt nie zalaczyl katalogu bo kazdemu juz sie zygac chce na te klotnie i wytykanie a ze ty to tylko na katalog czekasz. ja go bede miec lada dzien i nie zalacze zdjec, bede taka wredna jak polowa tutaj; wiem ze inne juz go maja i maja w tylku zalaczanie go tutaj tak na marginesie
(no to czekam na zjechanie )

Jeste tu nowa ale juz zdązyłam przeczytac co nie co....i mysle ze chyba juz czas zakonczyc ten temat : "KATALOGOW"

Stary 2007-08-30, 10:34   #3090
urshoola
Zadomowienie

no z tym żelem do higieny intymnej na buźkę też słyszałam, ale w odwrotna stronę już nie bardzo :/

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości