|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Kurde wykasowalo mi posta? Bo nie widzę. To spytam jeszcze raz czy planowany wiosna mini zlot barowy w wawie odbył się był już czy jeszcze?
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
eksperymentuję
znalazłam ![]() 2. nom, nie mogłam się oprzeć ![]() a mi zdała relację
|
#3123 | |||
|
Panaroja
|
sna dkawusi i planowanego stania przy garach z powodu goście jutro
![]() nieszkodzi teraz już na widok każdej bramki sklepowej wybuchamy ze Śnieżką niepowstrzymanym rechotem jak te głupie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale czy nie za dużo odo dida wymagasz , w końcu did mhrocznej matki powinien czynić ZUOOOO ![]() ![]() 2.zmienić buty ? Ja mam zawsze odciski , w różnych miejscach zależnie od noszonych butów , w innych miejscach latem w innych zimą , ale niestety nie ma na nie sposobu , chyba że buty od szefca na co mnie nie stać ![]() Cytat:
pojawiła się , machnęła i znikła ![]() 2. idę zrazy zawijać wczoraj upiekłam ptysioeklerki a dziś jeszcze bendo babeczki z budyniem i truskawkami , ale to Śnieżka ma je wyprodukować ![]() gorzej że chałupę trza jeszcze sprzątnąć a nieeeechceeeemiiiiisieeee e
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja się spotykam z Neską 26.05 we wtorek tylko będę musiała koło 16. się zmywać ![]() ale plan mamy zacny
|
|
#3125 |
|
Wpisz tu zomzing
|
'Bardzo jak już zapewne wiecie lubię białą kiełbasę, sama ją nawet robię. Tym razem robiłam obiad dla moich dzieci i będąc w sklepie padło od M. a mogłaby być biała kiełbasa ? Hmmm,czemu nie .. kupiłam i zrobiłam tak.'
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że tego jest masa, właśnie trudno wybrać. |
|
|
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przepadam za pierogami, mamy tego u siebie masę, chuopin tam jada sobie czasem, albo pzrywozi do domu. Ale znalazłam pizzerię dla siebie
|
|
|
|
|
#3129 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. 3. żeby to było tak proste, drobiłam się trzech odcisków przez tydzień wakacji kiedy to miałam jedne buty na stanie, potem już ich nie nosiłam, mija rok i znowu planuję nosić ten nieszczęsny obów Ale tym razem włożę do niego jakieś wkładki. Sprawa tym dziwniejsza, że buty luźne, skórzane, wojskowe i na płaskim, tyle lat w nich chodziłam i nic aż tu nagle taka wtopa...
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3131 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Heloł z doskoku
zaś zabiegany dzien, moze jutro bede miała nude w końcu ![]() Ze o pierogach mówita? Kiedyś za nimi nie przepadałam,a le ostatnio ... ale nie z wody od razu, tylko na patelni podsmazone na masełku, mniam! No i wazne nadzienie - uwielbiam nietypowe inwencje farszowe
|
#3132 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad oranżady o smaku napoju energetycznego (samo zdrowie i natura!)
Jako dziecko przekonany byłem święcie, że bycie dorosłym jest "takie piękne", yhy... ![]() Cytat:
Cytat:
U mojej babci w domu stała (już wspominałem kiedyś) szafa gdańska, sprzedana do jakiegoś muzeum ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3133 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Względem jutrzejszych gości to ja dziś intensywnie odgsuzowywałam chałupę. Pichcić zamierzam jutro. Mam tylko nadzieję,że jeszcze z godzinę nie popada,bo mi firanki schną...
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Agnysko, niestety nic juz nie bylo Cytat:
![]() Leci do mnie już ![]() Dzieki Świetna Ja uwielbiam ich koszulki, tylko mogli by robić czasem jakieś promocje...ale jakościowo sa super, świetnie się noszą http://www.deadcantalk.com/koszulki-damskie i moje ulubione http://www.deadcantalk.com/Narkotyki...cego/product61 http://www.deadcantalk.com/Narkotyki...wski/product32 Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-05-16 o 22:09 |
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze spaceru o 20-tej , łono natury mnie wykończyło, nogi mi włażą nie powiem gdzie. Zamiast obiadu zjadłam mało odchudzającego eklerka i mrożoną kawę .
Koszulki są boskie. Tą sobie może sprawię http://www.deadcantalk.com/Andrzej-B...czka/product76
|
#3136 | ||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam. Zamiast obiadu może byc, gorzej jak by i obiad i eklerek ![]() Cudne zdjęcia Nieee, gacie mi farbujo
|
|
|
|
|
#3139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie nie nosi - wprost przeciwnie, spalabym No i nie mam noclegu na dwie ost. noce maja w Brc - czyli moje dwie ostatnie noce tam.Lecę za tydzień - może uda mi się jeszcze kogo zaprosić na pokaz, a potem pakuję wystawę i wraz z nią jadę do Wwy (podróż ponad dobę, nie wiem, jak ja to zniese) Czasem czuję takie zmęczenie tym calym zamieszaniem, że mówię Wam. Chciałabym już malować od nowa - następne rzeczy. Sobie w pracowni, od rana do nocy. Dune chyba jako pierwsze. I DV Więc diw esię nie odezwały, ale jedna prosi jutro o tel - może ta najważniejsza, bo z TV (N) Cytat:
|
|
#3140 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Zimno! ![]() Edit: dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-05-17 o 01:13 |
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Ale takie zmęczenie jest fantastyczne ![]() Dzieje się ![]() Niedlugo jak rasowy artysta zamkniesz się w pracowni i będziesz malowala. I zatęsknisz za zamieszaniem. I tak na zmianę ![]()
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mieliśmy brać większy i zapraszać gości ale może uda się coś wykombinować
|
|
#3143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz, potraktuj to jako przygodę. Może znów coś pozytywnego się wydarzy, może kogoś poznasz etc. ![]() Jeszcze zatęsknisz w pracowni za zamieszaniem, to tak działa Za każdą z nich, obyś mogła wybierać!!! Cytat:
No to śniła mi się Polly że wkleiła filmik z wakacji. Oglądam go, i co ja pacze??????????? Polly gra przy skałach na gitarze w góralskich kapciach Byłam zszokowana już we samym śnie. Potem był Korynt. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-17 o 12:10 |
||
|
|
|
#3144 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy
Cytat:
Co do podróży - jeszcze gorsze, niż ona sama, jest wysiadywanie na dworcu Pamiętam, jak spędziłem onegdaj jakieś 10 godzin na stacji kolejki w Monachium (na końcu świata), czekając na autobus do Polski
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hyhy, ja spędziłam onegdaj kilka ładnych godzin na lotnisku w Symferopolu , z powodu śniezycy, ale przynajmniej obiad nam dali Pogoda się u mnie coś kićka a chciałam iśc odwiedzić dzięcioła polującego na kopulujące mrówki
|
|
#3146 |
|
To ja :)
|
Hej. Melduję się, bo się rozchorowałam i mam zakaz wstępu do szpitala, do chorej koleżanki. Myślałam, że odezwę się do Was już tydzień temu, jak miałam przy niej nocne dyżury, ale nie było ani chwili, ciągle coś się niestety działo...
Ściskam wszystkich mocno i lecę wieszać pranie. Tak, niedzielne
|
#3147 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad nowego odkurzacza i wiatru urywającego łeb
|
#3148 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() Jednak mimo wreszcie spokoju, nie umiem bezczynnie siedzie
|
#3149 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odściskowywujemy! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pyszną babkę piaskową tzw. łaciatą piekła moja mama , jak byłam dzieckiem to najbardziej z ciast lubilam tą bakę , za te łaty - kojarzyły mi się z krowami na wsi
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

teraz już na widok każdej bramki sklepowej wybuchamy ze Śnieżką niepowstrzymanym rechotem jak te głupie 

? Ja mam zawsze odciski , w różnych miejscach zależnie od noszonych butów , w innych miejscach latem w innych zimą , ale niestety nie ma na nie sposobu , chyba że buty od szefca na co mnie nie stać 
) 

ale nie z wody od razu, tylko na patelni podsmazone na masełku, mniam! No i wazne nadzienie - uwielbiam nietypowe inwencje farszowe

ale 10 dniowego łuszczenia nie zniesę !
Ale wiesz, potraktuj to jako przygodę. Może znów coś pozytywnego się wydarzy, może kogoś poznasz etc.