|
|
#3151 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
![]() ![]() Cytat:
![]() ale mi się chce słodkiego Cytat:
No więc z takich knajp typu ni to bar ni to kawiarnia, gdzie mają fajne menu lunchowe to np Bellmer na Placu Wolności (kiedyś w podziemiach teatru, ale przenieśli ) , Kofeina Bistro (w samym centrum na 3 maja), poza tym 8 stolików (na Jagiellońskiej) Z włoskich Len Arte i Bar-a-boo na Mariackiej (to drugie przy samym kościele mariackim), z wegetariańskich oczywiście Złoty Osioł (mariacka) i Dobra Karma ul św Jacka (ja częściej chodzę do Karmy, bo tam mam bliżej z domu, za to jest dalej od centrum położona ) Z innych kuchni świata na Mariackiej obok siebie są knajpy orientalna i meksykańska, w obu jest dobre jedzenie O klasykach typu Hipnoza nie wspomnę Ogólnie knajp jest w naprawdę zatrzęsienie i obiecujemy sobie ciągle że będziemy jakieś nowe odwiedzać, bo ciągle chodzimy w te same miejsca, a tyle jeszcze nieodkrytego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zdrówka
|
||||||||
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
świat się kończy, Flo piecze ciasto
|
|
#3153 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
![]() drugi koniec świata byłby gdybym ja piekła ![]() co pieczesz?
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym upiekła, ale nic z tego. Pożarlabym pewnie od razu pól blachy, taką mam ochotę na slodkie...no nic, będę się ratować colą bezcukrową
![]() Apropo ostatniej dyskusji o urodzie i nie urodzie NB. Lecą do mnie, myślę że będą pasowaly do sukienek moich workowatych, i spodniczek krotkich. I do dresow ![]() http://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-...yky-szary.html Są urocze i jak se chce , to niech se pól zadupia w nich lazi. Na mojej nóżce będą wyglądać i tak najlepiej ![]()
|
|
|
|
#3156 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bo innych nikt nie ma
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3157 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jutro dzwonię po 15stej Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=Ewusia_marchew;5 nadal kciuki i kule w takim razie, będzie dobrze na pewno ![]() Dziękuję, Ewuś!
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no trudno 2. śliczne ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- no to do roboty ![]() upiekłam bezmączny "biszkopt" czekoladowy, na to dam owoce (borówki i granata) a na wierzch krem śmietanowy i mascarpone i tu się waham, dawać białą czekoladę, czy nie dawać?
|
|
|
#3159 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
1. nie tylko czekolada, kakło, masło, odrobina cukru (dałam ksylitol) i jaja
2. i pójdzie w cycki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-05-17 o 16:04 |
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3162 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
W kwaterach pryw sprawdzałam, i w hostelach - wszędzie drogo.
|
#3164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Otoż to ![]() Cytat:
![]() Zdecydowanie
|
||
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
może napisz do tego hostelu maila, żeby się upewnić, że nic nie znajdą
booking nie jest połączony z programem rezerwacyjnym i ręcznie się wprowadza rezerwacje. no i nie wszystkie hotele wystawiają wszystkie pokoje na bookingu. kurcze, jakbyśmy kanapę chociaż mieli, to by było po problemie
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
1.
2. no sama nie wiem ![]() nie dałam (masę posłodziłam stewią, więc jest pseudo dietetycznie i ta czekolada by to rozwaliła )wygląda obłędnie, szkoda że aparatu nie mam
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
nie jedz!
poczekaj na P. z aparatem albo chociaż namaluj w paincie
|
#3168 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
to nie może nie być boskie ![]() tzn biszkopt już piekłam z kumpelą
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę się dziś dobudzić, snuję się z kąta w kąt, humor do bani, piasek pod powiekami - no dno
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy tu o ciastach
Ja już prawie nie piekę ciast, coby ich nie jeść Ostatnio piekłam na Wielkanoc, następne upiekę dopiero za miesiąc na wyjazd ).Miałam na ten weekend w domu nowe dziecko i starego szwagra (znaczy że tego samego A i tzn szwagier jeszcze jest A ja kicham, smarkam, łzawię i chyba mam alergię na brzozę, bo tera toto pyli I w ogóle czuję się do poopy. Choć z drugiej strony czuję tyż jakby mnie coś rozkładać chciało A jeszcze zaraz na chwilę do znajomych mamy skoczyć.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3172 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ju, ale jak sie połoze, to zasne, a jak zasne, to niedobrze, bo potem w nocy spać nie mogę :brzydal, a jak akurat daleko mi będzie do spania, to nie uleżę bez ruchu, albo sięgne po coś, albo się rusze i tak
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() W większosci i tak pochłania je małżon Ale sama uwielbiam domowe ciacha ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
Oj, przypomniałaś mi babki piaskowe robione przez moich dziadków ile bym dala za to, zeby znowu poczuć ich smak
|
|
#3173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Baru
Jaki dziś miły i relaksujący dzień Książka, kawa, trochę prac ogrodowych, słońce i śpiew ptaków. Chyba niewiele rzeczy mnie tak uszczęśliwia A teraz Was przelecę ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Dziękuję za chęci Cytat:
![]() I ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięcioł Ściski dla Cię ![]() Mam to samo Zjadłabym drożdżówkę z rabarbarem, nawet mogłabym upiec, ale nie mam drożdży. Cytat:
Wczoraj byłam na urodzinach u kuzynki i było kilka par z małymi dziećmi. B tak się ładnie bawił (i to zarówno z dzieckiem w swoim wieku i z takim dziesięciomiesięcznym), taki rozgarnięty, ale byłam dumna z niego Bo wiecie, miał już okresy buntu (z łapaniem wszystkich znienacka za kłaki), wyrywania zabawek i lania dzieciaków nawet starszych od siebie. Momentami już myślałam, że mu tak zostanie ![]() A, Rachelko, to jak nie chcesz tego fluidu to ja chętnie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-17 o 19:04 |
||||
|
|
|
#3174 | |||||
|
BAN stały
|
Znad kaszlu i drapania w gardle
![]() Cytat:
Ja się czaję teraz na sernik na zimno, na greckich jogurtach (z tego przepisu prawdopodobnie, ino wykorzystam mrożoną, czerwoną porzeczkę, taki plan) Cytat:
Dla mnie każda niedziela jest taka rozmemłana i do Cytat:
Czekaj, prrr! Świeże bokserki przyodzieję ![]() Cytat:
Były za to dzikie tłumy podchmielonych Niemców wracających z Oktoberfestu ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Miałeś zdejmować, nie ubierać Monsz zrobił mi pysznego kakałka i już zaspokoiłam ochotę na słodkie
|
|
#3176 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Na pograniczu taki ![]() Cytat:
Ty będziesz celniczką, a ja rewidowanym przemytnikiem --- Zdolny Asus, czy może niepokalana szlifierka? Nietykany Sony też jest! Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-05-17 o 19:57 |
||
|
|
|
#3177 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Małż mnie zmobilizował i zawlókł dzisiaj do galerii - bo zobaczył w tv reklamę bezfiszbinowego stanika z Intimissimi i mnie się pyta, czy mam taki. Mówię, ze nie, to wydał komendę :"jedziemy!"
no i wróciłam z granatowym I najpewniej wrócę jeszcze po jeden, bo bardzo wygodne toto a i kolorów do wyboru sporo ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
|
#3178 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3179 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Taaaaak, w takich chwilach owszem, ale bywaja i chwile, kiedy mam ochote go
Ta, kto jak kto, ale Polak to potrafi wymyśleć jakieś głupotyzmy
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I poka linka
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

) , Kofeina Bistro (w samym centrum na 3 maja), poza tym 8 stolików (na Jagiellońskiej)
)
- czyli moje dwie ostatnie noce tam.
Byłam zszokowana już we samym śnie.
zdrówka

no trudno 

Na pograniczu taki