Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-17, 14:32   #2821
peach_passion
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Polecam plastry z żelatyny. Płaska łyżeczka żelatyny, odrobina wody by to tylko delikatnie zwilżyć, na max 10 sekund do mikro i ostrożnie na nos bo gorące, ale szybko nim zbyt zgęstnieje. Wyciąga mi niemal wszystko.Dobrze jeszcze wcześniej zrobić sobie "parówkę/saunę", która otworzy nieco te pory.

używałam ich kiedyś! przypomniałaś mi tylko ja dodawałam mleko zamiast wody, ale faktycznie fajnie działały
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 14:32   #2822
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez mpointofview Pokaż wiadomość
Może trochę nie w temacie, ale kilka razy przewijał się temat gimbazjalnej kreacji Oleśki, już pomijając to, chociaz wypada to dosyć karykaturalnie, biorąc pod uwagę, że chyba znacznie bliżej jej do 30stki niż 20stki, ale taki ma młodziezowy pomysł na siebie - ok, natomiast bardziej irytujące w moimi odczuciu jest to jak inaczej zachowuje się przy filmikach z innymi ludźmi.. staje się taka dużo bardziej agresywna, zwracająca uwagę na siebie, głośna.. Zauważyłyście to? Na swoich filmikach nie jest taka 'gwałtowna', a jak pojawia się u kogoś innego w bardziej licznym gronie - mocno mi działa na nerwy..
czyli mowiac prosciej "wali popisówy" jak chlopcy w gimnazjum gdy na horyzoncie pojawiaja sie dziewczeta
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 14:32   #2823
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Czy "to tylko ja", czy Szuszowa - ukochana od czasu jakiegoś - czekoladowa paletka Too Faced, zupełnie nie współgra z jej odcieniem skóry, włosów? Według mnie, wygląda to nie za dobrze: szaro-żółte kosmyki, ciepłe brązo-miedzio-róże na powiekach, satynowy róż na ustach. Zlewa mi się to wszystko w jedną, zmęczoną całość. Może jakby Szusza podkreślała mocniej linię rzęs (nie, żeby od razu ajlajner), dawaloby to jakiś kontrast dla tęczówki?
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 14:43   #2824
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Czy "to tylko ja", czy Szuszowa - ukochana od czasu jakiegoś - czekoladowa paletka Too Faced, zupełnie nie współgra z jej odcieniem skóry, włosów? Według mnie, wygląda to nie za dobrze: szaro-żółte kosmyki, ciepłe brązo-miedzio-róże na powiekach, satynowy róż na ustach. Zlewa mi się to wszystko w jedną, zmęczoną całość. Może jakby Szusza podkreślała mocniej linię rzęs (nie, żeby od razu ajlajner), dawaloby to jakiś kontrast dla tęczówki?
tak, szusz jest "rozmyta". w mocniejszym makijażu oka wygląda zdecydowanie lepiej
https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=3&theater

albo tutaj: https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=3&theater
podoba mi się w takim fajnym, konkretnym smokey, ale wystraczyłoby dodać do jej obecnego makijażu czarną, rozmytą kreskę i byłoby fajnie

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2015-05-17 o 14:46
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 14:59   #2825
paniaw
Kot w worku

https://www.youtube.com/watch?v=oc-heGg4y5I
Mi się Szusz najbardziej podobała w takim wydaniu. Krótka fryzura, platynowy blond, lekki make up i znacznie więcej werwy niż teraz.
Teraz się z niej takie "memło" zrobiło.
paniaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 15:04   #2826
201607111047
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny za polecenie róży Te róże z Bell już macałam, ale nie mogłam się zdecydować. Pomacam jeszcze te z Eveline i Miyo jak gdzieś dopadnę

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
szusz 5 hours ago
+Karolina Bobrowska nie wiem co wy macie z tym stemplowaniem, możesz stemplować dla mocniejszego efektu lub rozcierać dla delikatniejszego wykończenia, to nie jest tak że on jest tylko do stemplowania

szusz 5 hours ago
+Milena Gil bzdura, myślisz że korektor który jest cięższy i ma o wiele więcej pigmentu nie niszczy skóry? wpływa jeszcze gorzej niż podkład

Także ten
No ale Szusz się zna najlepiej
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 15:10   #2827
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paniaw Pokaż wiadomość
Mi się Szusz najbardziej podobała w takim wydaniu. Krótka fryzura, platynowy blond, lekki make up i znacznie więcej werwy niż teraz.
Serio? Według mnie w tamtym okresie wyglądała wybitnie 'staro'. Może i obecnie memło, ale nie dodaje sobie kilkanaście lat do przodu. + platyna ... Nie nie nie
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-17, 15:15   #2828
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=3RkZF12Ybr4 Następna co nagrywa film żeby lokować Asusa. A klientka to chyba siostra hahah
Jakbys nie napisała, to byn nie zauważyła, że to Asus, a oglądałam to już wcześniej.
Stary 2015-05-17, 15:15   #2829
olenkasz
Zakorzenienie

szusz po prostu kiedyś miała inne życie, dynamiczne, może trochę bardziej towarzyskie.
tu spieszyła się do pracy, tam leciała do znajomych, to tu, to tam.
teraz jest raczej stacjonarna i trochę spokojniesza...

ja lubiłam ją w krótkich włosach, ale pamiętam, że tu na wątku ostro jej się obrywało za taką fryzurę
olenkasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 15:28   #2830
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Sa malo przychylne, ale szusz juz zrobila selekcje. Ostatnio nawet Hanka wspominala o nakladaniu podkladu pod oczy, ze korektory sa lepsze skladem do tego. Tak samo mizianie gabka. Znalazlam na stronie, gdzie sprzedaja bb, wyraznie napisane stemplowac, nie rozmazywac. Takie testy zle dobranymi produktami kolorystycznie, zle aplikowanymi sa bez sensu. Nie umie wpracowac tego produktu. Jej obrona to kasowanie komentarzy i zacieranie sladow. I te odzywki: bzdura! Bzdurne to sa te testy
Nakladanie podkladu pod oczy to nie jest dobry pomysl. Zwlaszcza matujacych i tych bardzo silnie kryjacych, ktore wyszuszaja skore.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Bardzo więc źle robię, że moje bb kremy wklepuję pod oczy zamiast korektorów? ;[
BB to jeszcze ujda. Zwlaszcza te azjatyckie, ale matujace czy kryjace to zly pomysl.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 15:40   #2831
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Inna szusz i inny "Tomek" zza kadru, stare czasy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-17, 15:42   #2832
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Własnie czytalam komenty. Zalamka. Stwierdzila że twarz nie lubi makijazu wiec czy to podklad pod oczy czy korektor to jedno zło.

Zrobi jutro o tym vlog ze ona sie tak maluje od lat, o co widzom chodzi?

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Inna szusz i inny "Tomek" zza kadru, stare czasy

Wtedy ja lubilam, chyba to byl czas kiedy yt byl jej hobby jeszcze, a nie zyciem, jak teraz
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 15:50   #2833
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Jak robicie chrupy z ciecierzycy to polecam naprawdę często mieszać i nie piec 40 min a 30. Ja moczę ciecierzycę na noc, potem gotuję bardzo długo aż jest mięciutka a potem obtaczam w odrobinie oliwy z przyprawami i piekę na papierze (najpierw na termoobiegu a pod koniec wyłączam żeby skorupka była chrupka). Trzeba sprawdzać jak się piecze bo wystarczy chwila, żeby zrobiła się super twarda i niedobra. Podobno słychać jak ciecierzyca pstryka i pęka ale u mnie zawsze pęknie tylko kilka i wolę wyłączyć wcześniej i zjeść je z miękkim środkiem niż przepiec i zrobić niejadalne kamienie Ja chyba za 3 albo 4 razem zrobiłam je dobre ale jak już wyszły to były fenomenalne

no nic, nie wiem, czy wyjdzie, ale właśnie robię
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 15:54   #2834
juli_jka
now or never

Cytat:
włosy, jak włosy, ale ona jest chuda
wow!
Stary 2015-05-17, 16:09   #2835
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
szusz 5 hours ago
+Karolina Bobrowska nie wiem co wy macie z tym stemplowaniem, możesz stemplować dla mocniejszego efektu lub rozcierać dla delikatniejszego wykończenia, to nie jest tak że on jest tylko do stemplowania

szusz 5 hours ago
+Milena Gil bzdura, myślisz że korektor który jest cięższy i ma o wiele więcej pigmentu nie niszczy skóry? wpływa jeszcze gorzej niż podkład

Także ten
Współczuję Osi, że się od niej uczy polskiego a przy tym takich bzdur.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

używałam ich kiedyś! przypomniałaś mi tylko ja dodawałam mleko zamiast wody, ale faktycznie fajnie działały
Ja zaczynałamz mlekiem, ale przeszłam na wodę. Nie wiem dlaczego. Nie wiem czy jest różnica. Chciałabym tylko jeszcze znać sekret jak potem idealnie domknąć dziurki po tym syfie i by już tam nic nie rosło.

Cytat:
tak, szusz jest "rozmyta". w mocniejszym makijażu oka wygląda zdecydowanie lepiej
https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=3&theater
Bardzo ładnie Zupełnie inna kobieta. Jakby ładniejsza i bardziej zadbana siostra.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-17, 16:18   #2836
kustraczek
-ist

Cytat:
Osia już świetnie mówi po polsku, więc języka od niej uczyć się nie musi - zresztą wiele by się nie nauczyła, bo Szusz nie wykracza swoimi wypowiedziami poza dość średni poziom, co komu po międleniu jednego i tego samego w kółko a poza tym Osia ma swoje lata i swój rozum - współczuć należałoby nastoletnim fankom Szusz, które mogą sobie zmasakrować młodziutką, delikatną cerę.

Całkiem przyjemny julkowy vlog (przyjemny pod względem ilości Julii - którą zresztą uważam za skończoną piękność - w kadrze, miło jest widzieć ją uśmiechniętą i szczęśliwą, a nie kwękającą jak to często u niej bywa). Niczego merytorycznego z niego nie można wynieść, ale dobrze mi się tego słuchało przy gotowaniu
A jeśli ktoś planuje zakrapianą imprezę, to ten filmik może posłużyć jako zabawa w picie setki za każdym razem, kiedy Julia mówi "i taaaaaak", MOŻE ktoś wytrwa do końca w pozycji wertykalnej

Edytowane przez kustraczek
Czas edycji: 2015-05-17 o 16:21
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 16:19   #2837
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem dlaczego Szusz jak uparty maniak stosuje non stop prawie perłowe cienie, szminki , które jej wcale nie pasują. W matach i bardziej wyrazistych odcieniach lepiej by wyglądała

Cytat:

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------
Na szczęscie Osia nie musi od niej uczyć się języka, na tyle zna już język polski ,że często robi błędy w rosyjskim :P tzw kalki językowe albo wstawia polskie słowo :P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 16:22   #2838
201607111004
Konto usunięte

To ten filmik, co niby uczy się od Susz i ją podziwia był jakiś starszy? Nawet nie zwróciłam uwagi.
Stary 2015-05-17, 16:23   #2839
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:

albo tutaj: https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=3&theater
podoba mi się w takim fajnym, konkretnym smokey, ale wystraczyłoby dodać do jej obecnego makijażu czarną, rozmytą kreskę i byłoby fajnie

To jest kierunek w którym powinna zmierzać wygląda tutaj jak elegancka kobieta po 30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-17, 16:27   #2840
kustraczek
-ist

Cytat:
To ten filmik, co niby uczy się od Susz i ją podziwia był jakiś starszy? Nawet nie zwróciłam uwagi.
Jeśli dobrze pamiętam, to Osia mówiła tam, że po prostu ją ogląda, że bardzo ją lubi, uważa ją za kobietę z klasą i że wydaje jej się, że mogłyby się zaprzyjaźnić. Ola mieszka w Polsce chyba już parę dobrych lat i nawet tu pracowała, a z mężem, jego rodziną i swoimi znajomymi stąd rozmawia tylko po polsku
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 16:28   #2841
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Jeśli dobrze pamiętam, to Osia mówiła tam, że po prostu ją ogląda, że bardzo ją lubi, uważa ją za kobietę z klasą i że wydaje jej się, że mogłyby się zaprzyjaźnić. Ola mieszka w Polsce chyba już parę dobrych lat i nawet tu pracowała, a z mężem, jego rodziną i swoimi znajomymi stąd rozmawia tylko po polsku
Zgadza się Ola mówiła również,że polec ten kanał osobom które znają lub uczą się języka polskiego

Stary 2015-05-17, 16:30   #2842
201607111004
Konto usunięte

Ok. Ja nie oglądam Osi, więc mogłam coś pomieszać. Nie wiedziałam, że zna dobrze polski.

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Zgadza się Ola mówiła również,że polec ten kanał osobom które znają lub uczą się języka polskiego
O, właśnie coś takiego mówiła. To i tak Susz jest słabym przykładem do nauki. O ile fajnie bo mówi baaardzo wolno to jednak słownictwo i składnia to porażka.
Stary 2015-05-17, 17:00   #2843
201607110949
Konto usunięte

https://www.facebook.com/TeczaMakeUp...type=1&theater Kokosowa - bez tej marynarki byłoby super. Tak czy siak, pięknie wygląda.

Widzę, że ma na nogach Melisy. Mierzyłam dzisiaj baleriny Meliskowe, niestety, nie polubiłyśmy się. Niby na długość dobre, ale palce u stóp nie czują się komfortowo, jakby lekko zgniecione. I przy chodzeniu nieładnie odchylają się po bokach. Szkoda, bo chciałam któreś z nich kupić, ostatecznie się nie zdecydowałam
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 17:15   #2844
mpointofview
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/TeczaMakeUp...type=1&theater Kokosowa - bez tej marynarki byłoby super. Tak czy siak, pięknie wygląda.

Widzę, że ma na nogach Melisy. Mierzyłam dzisiaj baleriny Meliskowe, niestety, nie polubiłyśmy się. Niby na długość dobre, ale palce u stóp nie czują się komfortowo, jakby lekko zgniecione. I przy chodzeniu nieładnie odchylają się po bokach. Szkoda, bo chciałam któreś z nich kupić, ostatecznie się nie zdecydowałam
Niestety, to odchylanie się po bokach to tendencja gumowych balerinek, mam i melissy i okab (nie wiem czy znacie, tez taka firma, ktora robi gumowe obuwie) i jest to samo, mi jest w nich bardzo wygodnie i bardzo je lubie ale niestety to jak wyglada pedicure po ich noszeniu to koszmar
Stary 2015-05-17, 17:16   #2845
paczusia
Raczkowanie

Natalia Kokosowa wygląda przeslicznie,takie księżniczkowe kiecki nie są w moim klimacie ,ale jej jakoś pasuje i ten usmiech,taki promienny

paczusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 17:22   #2846
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Niestety, ale kazda czesc garderoby jest z innej parafii. Zakiety wcale nie pasuje na takie oficjalne uroczystosci, jest raczej taki "codzienny". Buty mi sie srednio podobaja. Sukienka sliczna, ale w tym zestawieniu to cala stylizacja wyglada slabo. Jakby zamiast tych butow dala zwykle nude buty, a zamiast tego zakietu jakis zwykly prosty zakiet albo plaszcz wygladala by znacznie lepiej. Jesli chodzi o fryzure i makijaz to
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 17:32   #2847
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Idealne, stuprocentowe oddanie stylizacji, jakich najbardziej nie kocham #KokardyTiuleTurkusyLokiT oJeszczeKwiatyDowalę
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 17:33   #2848
_Summer_
Zadomowienie

Dla mnie wygląda jak papuga, nie podoba mi się
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 17:34   #2849
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Idealne, stuprocentowe oddanie stylizacji, jakich najbardziej nie kocham #KokardyTiuleTurkusyLokiT oJeszczeKwiatyDowalę
Ja też tak nie biegam po ulicy, ale Kokosowa jakoś tak promiennie i radośnie wygląda Tylko ta marynarka mi psuje efekt.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 17:34   #2850
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Dla mnie wygląda jak papuga, nie podoba mi się

Za dużo wszystkiego ..
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości