Torebki O-bag - miłośniczki, część II - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-17, 09:12   #151
Fionaaa
Zakorzenienie

Dot.: Torebki O-bag - miłośniczki, część II

Cytat:
Napisane przez Anitka25 Pokaż wiadomość
Mnie się Obag berdziej podoba na krótkich linach, pytanie tylko czy lubisz nosić takie torebki...
Dla mnie organizer potrzebny, wręcz niezbędny. Mam otwartą torbę bez zamka, typowy shopper i ją uwielbiam, tam mi nie przeszkadza brak zamka, bo torebka jest skórzana. Natomiast z Obag bez organizera nie dałam rady i po tygodniu go domawiałam - wszystko mi się tłukło po torbie, wysypywało, w dodatku każdy zerkając z góry dokładnie widział co w niej noszę, przez sztywność materiału, ona jest dosłownie "otwarta".

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Nie strasz, proszę... Odesłałaś?

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Potwierdzam^^ Anntab szyje dosłownie NA WYPASIE
Stwierdziłam, że kolor taki ładny, że nie odeślę Ale może napiszę Schaffie, czy nie mają lepsiejszej wersji mojego Petrola i żeby mi wymienili, szczególnie, że otwory są powycinane byle jak. Tylko wiadomo jak to z nimi, rownie dobrze w ogole moga nie odpisac, albo wymienią na taką samą gumę
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 09:21   #152
Anitka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Stwierdziłam, że kolor taki ładny, że nie odeślę Ale może napiszę Schaffie, czy nie mają lepsiejszej wersji mojego Petrola i żeby mi wymienili, szczególnie, że otwory są powycinane byle jak. Tylko wiadomo jak to z nimi, rownie dobrze w ogole moga nie odpisac, albo wymienią na taką samą gumę
Kurcze, otworki mnie nie przerażają specjalnie, wyrównam sobie je frezarką do paznokci jakby co
Ale ta guma bardzo mnie martwi, różnica jet taka ogromna? Tylko na czuja w dłoni, czy na pierwszy rzut oka już widać różnicę?

Jedna dziewczyna na fejsie uskarża się na pudrową że jest jak gąbka

Edytowane przez Anitka25
Czas edycji: 2015-05-17 o 09:22
Anitka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 09:39   #153
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, otworki mnie nie przerażają specjalnie, wyrównam sobie je frezarką do paznokci jakby co
Ale ta guma bardzo mnie martwi, różnica jet taka ogromna? Tylko na czuja w dłoni, czy na pierwszy rzut oka już widać różnicę?

Jedna dziewczyna na fejsie uskarża się na pudrową że jest jak gąbka
Róznicy w grubosci gumy aż tak nie widać, ale za to bardzo czuć, torebka też się nieco inaczej układa, bardziej się zgina do środka jak się trzyma w ręku. Po zmacaniu już nie ma żandych watpliwości Dasz linka do Fejsa? Moze nie az jak gąbka, ale wyginac ją mozna bez problemu

Edytowane przez Fionaaa
Czas edycji: 2015-05-17 o 09:41
Stary 2015-05-17, 09:48   #154
jagataa
Raczkowanie

Cytat:
Róznicy w grubosci gumy aż tak nie widać, ale za to bardzo czuć, torebka też się nieco inaczej układa, bardziej się zgina do środka jak się trzyma w ręku. Po zmacaniu już nie ma żandych watpliwości Dasz linka do Fejsa? Moze nie az jak gąbka, ale wyginac ją mozna bez problemu
Kurcze, dziewczyny nie podobają mi się te wszystkie informacje. Też pewnie dostanę gąbkę
jagataa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 09:52   #155
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Moja pudrowa też jest chyba bardziej miękka od piaskowej mini, ale myślałam, że to może być też kwestia wielkości i kształtu...
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 09:54   #156
k@rolineczka
Zadomowienie

Cytat:
Straszne..
Skalista którą widziałam miała dziwną fakturę dla mnie - guma nie była gładka tylko tak jakby składała się z takich wypukłości w kształcie igiełek. No nie wiem jak to wyjaśnić - jakby rozsypane mnóstwo igieł. A piaskowa która byłą obok była gładziutka i dużo grubsza
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 10:03   #157
zakochanitomy
Raczkowanie

Cytat:
bardzo dobrze opisane !! moja biała też zdecydowanie różni się od poprzednich modeli
Stary 2015-05-17, 11:40   #158
maybeona
Raczkowanie

Straszycie! A czekam na dostawę być kupić.

a czy u nas był/jest/będzie dostępny kolor Bordeaux?
maybeona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 13:15   #159
jagataa
Raczkowanie

Na schaffie zakupy nocą -30% (od 20.00 do 9.00)
Stary 2015-05-17, 13:24   #160
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagataa Pokaż wiadomość
Na schaffie zakupy nocą -30% (od 20.00 do 9.00)
Ale nie na Obagi przynajmniej ostatnio nie obejmowało.
Stary 2015-05-17, 13:26   #161
jagataa
Raczkowanie

Cytat:
Ale nie na Obagi przynajmniej ostatnio nie obejmowało.
Oj to przepraszam, nie widziałam. ...może chociaż jakieś buty
Stary 2015-05-17, 14:26   #162
magda bajtek
Wtajemniczenie

dziewczyny pomózcie którą kupić http://www.fullspotmarket.pl/o-bag/z...or-czarny.html czy
http://www.fullspotmarket.pl/mini-ob...naturalny.html

dodam,że jestem niską , drobną blondynką

Edytowane przez magda bajtek
Czas edycji: 2015-05-17 o 14:41
magda bajtek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 14:29   #163
jagataa
Raczkowanie

Skopiowałaś te same
Stary 2015-05-17, 14:40   #164
magda bajtek
Wtajemniczenie

Cytat:
Skopiowałaś te same
dzięki, poprawiłam
magda bajtek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 14:42   #165
czarne
Zakupowy odwyk :)

Cytat:
Napisane przez magda bajtek Pokaż wiadomość
dziewczyny pomózcie którą kupić http://www.fullspotmarket.pl/o-bag/z...or-czarny.html czy

Różową

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-17, 15:11   #166
jagataa
Raczkowanie

Cytat:

Pink (bezpieczniej ) (żeby Ci "ułatwić" dodam, że magenta też do blondu pasuje, zależy jakie kolory masz w garderobie) Poczekaj, niech jeszcze kilka osób się tu wypowie.

Edytowane przez jagataa
Czas edycji: 2015-05-17 o 15:23
Stary 2015-05-17, 15:32   #167
betika
Rozeznanie

Cytat:
Mnie się Obag berdziej podoba na krótkich linach, pytanie tylko czy lubisz nosić takie torebki...
Dla mnie organizer potrzebny, wręcz niezbędny. Mam otwartą torbę bez zamka, typowy shopper i ją uwielbiam, tam mi nie przeszkadza brak zamka, bo torebka jest skórzana. Natomiast z Obag bez organizera nie dałam rady i po tygodniu go domawiałam - wszystko mi się tłukło po torbie, wysypywało, w dodatku każdy zerkając z góry dokładnie widział co w niej noszę, przez sztywność materiału, ona jest dosłownie "otwarta".

Ja uwielbiam takie torebki bez suwaka, dlatego, że nie męczę się z suwakiem jak mam zajęte ręce np. w sklepie Mój sposób na to, żeby nikt z góry mi nie zaglądał co tam mam w środku, to po prostu na wierzch rzucam torbę taką szmacianą, którą zawsze noszę na zakupy, albo jak jest chłodniej szal albo chustę

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:

wg mnie jasna, bo ta ciemniejsza może, choć nie musi, wyglądać dosyć ostro.
Stary 2015-05-17, 15:41   #168
czarne

Cytat:
Napisane przez betika Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam takie torebki bez suwaka, dlatego, że nie męczę się z suwakiem jak mam zajęte ręce np. w sklepie Mój sposób na to, żeby nikt z góry mi nie zaglądał co tam mam w środku, to po prostu na wierzch rzucam torbę taką szmacianą, którą zawsze noszę na zakupy, albo jak jest chłodniej szal albo chustę

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

wg mnie jasna, bo ta ciemniejsza może, choć nie musi, wyglądać dosyć ostro.

Ja mam magente, jest cudowna
Stary 2015-05-17, 16:04   #169
mała migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakochanitomy Pokaż wiadomość
Mój skalniaczek dzis nad wodą jak dwa rożne kolory w tym świetle
a mi sie tu kolor w ogóle nie podoba ... na żywo ładniejsza

Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Czym czyścisz?
woda i mydłem, chodzi o to,ze jasne szybko brudzą się

Cytat:
Napisane przez nikas7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradzcie czyliny kupic dlugie czy krotkie? Caly czs sie przymierzam do zakupu pierwszej o bag i mam coraz wiekszy metlik w glowie. Czy organizer jest konieczny? A moze ktoras nosi torebke bez organizera i to sie sprawdza?
ja nosiłąm bez organizera nad morzem - do ręcznika, wody , olejku..i było dobrze,ale na codzień organzier konieczny

Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Straszne..
Skalista którą widziałam miała dziwną fakturę dla mnie - guma nie była gładka tylko tak jakby składała się z takich wypukłości w kształcie igiełek. No nie wiem jak to wyjaśnić - jakby rozsypane mnóstwo igieł. A piaskowa która byłą obok była gładziutka i dużo grubsza
czyli jednak jakość spada, widocznie skalista była z nowej produkcji...
To teraz kupowanie obaga to jak kota w worku....

Cytat:

zależy ktory róż wolisz i jak sie na codzień ubierasz. Jedna jest barzdeij neutralna, spokojna, pastelowa.Druga to typowa żarówka, neonek, ale też ładna
mała migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 18:02   #170
czarne

Dziewczyny, przez waszą reklamę kyoilan w makro dwie magiczne gąbki ale będę sprzątać
Stary 2015-05-17, 18:38   #171
wiosenny_szept
Raczkowanie

Wiecie może jak to jest z przecenami w sklepach stacjonarnych we Włoszech? Czy na początku lipca można liczyć na jakieś rabaty? Czy bardziej opłaca się poczekać na jakąś okazje u nas przez internet itd?
wiosenny_szept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 18:59   #172
Anitka25
Rozeznanie

Cytat:
Ech... no zobaczymy jak będzie, ale skoro zdecydowałaś się zostawić to nie może być tragedia No nic, czekam, jutro lazurowa ma być u mnie.

Fionka nie da się (albo ja nie umiem ) tego podlinkować, to jest w komentarzach na głównej stronie fullspot, musisz kliknąć "posty na stronę" i któryś tam z kolei należy do Joanny, która dokładnie napisała tak: "dostałam dziś swoja długo wyczekiwaną oBag w kolorze rózowym. Tragedia. Mam już jedna ale to co przyszło teraz to jakis żart. Gąbka a nie torba. dwie torebki takie same a różnią sie jakościa!!!!! nieładnie." No nieładnie... w dodatku poobserwowałam sobie sznury jakie dostają teraz dziewczyny, odstają fatalnie Ja mam z przed kilku miechów idealne, z przed dwóch miechów lekko nieteges, ale to co dają ludziom teraz to prawdziwa tragedia jest..

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:

Pudrowa na krótkich naturalnych to ideał

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez zakochanitomy Pokaż wiadomość
Załącznik 5981443Załącznik 5981444

Mój skalniaczek dzis nad wodą jak dwa rożne kolory w tym świetle
Kurcze, na moim monitorze wyszła jak piaskowa... bardzo ciepła, beżowa - śliczna, ale po skalistej oczekiwałam więcej szarości No to jak to jest z tą skalistą, hę? Więcej szarości, czy beżu? Tak... wiem... wszystko zależy od oświetlenia, ale jednak po którejś stronie mocy musi być bardziej Żeby nie było, w moim rozumowaniu szarość to ta ciemna strona mocy... ta zawsze kręciła mnie bardziej
Stary 2015-05-17, 19:05   #173
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ech... no zobaczymy jak będzie, ale skoro zdecydowałaś się zostawić to nie może być tragedia No nic, czekam, jutro lazurowa ma być u mnie.

Fionka nie da się (albo ja nie umiem ) tego podlinkować, to jest w komentarzach na głównej stronie fullspot, musisz kliknąć "posty na stronę" i któryś tam z kolei należy do Joanny, która dokładnie napisała tak: "dostałam dziś swoja długo wyczekiwaną oBag w kolorze rózowym. Tragedia. Mam już jedna ale to co przyszło teraz to jakis żart. Gąbka a nie torba. dwie torebki takie same a różnią sie jakościa!!!!! nieładnie." No nieładnie... w dodatku poobserwowałam sobie sznury jakie dostają teraz dziewczyny, odstają fatalnie Ja mam z przed kilku miechów idealne, z przed dwóch miechów lekko nieteges, ale to co dają ludziom teraz to prawdziwa tragedia jest..

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Pudrowa na krótkich naturalnych to ideał

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Kurcze, na moim monitorze wyszła jak piaskowa... bardzo ciepła, beżowa - śliczna, ale po skalistej oczekiwałam więcej szarości No to jak to jest z tą skalistą, hę? Więcej szarości, czy beżu? Tak... wiem... wszystko zależy od oświetlenia, ale jednak po którejś stronie mocy musi być bardziej Żeby nie było, w moim rozumowaniu szarość to ta ciemna strona mocy... ta zawsze kręciła mnie bardziej
Dokładnie, aż znowu zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem nie mam skalistej, bo Schaffa zły mi przysłała

Tragedii nie ma, bo nie widac tej cienkiej gumy, nie sądzę tez, zeby cos strasznego się z nią działo po dłuzszym uzytkowaniu, więc chyba jednak nie będe się bawiła z Schaffą o wymianę, bo wiadomo, jak to z nimi. Mam jednak nadzieję, że producent się ogarnie z jakością niech juz nawet te dostawy będą rzadsze, ale towar dobrej jakosci. No, ale to moje pobożne zyczenia, $$$,

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-17, 19:21   #174
Anitka25
Rozeznanie

Cytat:
Kurcze, dziewczyny nie podobają mi się te wszystkie informacje. Też pewnie dostanę gąbkę
Jagatka, trzymam kciuki za Twoją skalistą jak nikt inny... wiesz, niezupełnie bezinteresownie... A jak w ogóle moja... tfu, tfu, TWOJA turkusowa? Jakościowo materiał nie odstaje, ładnie wykończona? Skrupulatnie ciułam na nią do skarbonki

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Dokładnie, aż znowu zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem nie mam skalistej, bo Schaffa zły mi przysłała

Tragedii nie ma, bo nie widac tej cienkiej gumy, nie sądzę tez, zeby cos strasznego się z nią działo po dłuzszym uzytkowaniu, więc chyba jednak nie będe się bawiła z Schaffą o wymianę, bo wiadomo, jak to z nimi. Mam jednak nadzieję, że producent się ogarnie z jakością niech juz nawet te dostawy będą rzadsze, ale towar dobrej jakosci. No, ale to moje pobożne zyczenia, $$$,
E no bez jaj

No ja ogólnie raczej należę do tych osób, które nie bardzo lubią zabawy w zwroty, wymianki, odsprzedaże - choć zaobserwowałam, że na wizażu jest do tego tendencja, na zasdzie "nakupuję, a potem przemyślę, czy w ogóle chcę" Nie potępiam, bo gdybym miała więcej czasu i pieniędzy, możliwe że też bym tak działała A na dzień dzisiejszy, zawsze robię zakupy mocno przemyślane i jedyny powód do zwrotu to ten, kiedy produkt okaże się wadliwy. Inna sprawa, że na Schaffę, z racji rabatów, mogę leciuteńko przymknąć oko, natomiast kupując w regularnej cenie na fullspot i dostając produkt poniżej normy wkurzyłabym się niemiłosiernie.
Stary 2015-05-17, 19:42   #175
mała migotka
Zakorzenienie

zapomniałam napisać, ze na zdjęciu skalistej strasznie odstają sznury

anitka widziałam na żywo skalistą i ona jest taka jak kawa z mlekiem taki bez połączony z szarością, ale jednak bardziej beż. W każdym razie mi baaaardzo spodobała się
anitka ja też robię zakupy przemyślane, ale u mnie jest jeszcze inna kwestia niedecydowanie i takie "czajenie się", które potem kończy sie tym,że coś mi wykupią a ja po fakcie stwierdzam,że muszę jednak TO mieć i szukam

Edytowane przez mała migotka
Czas edycji: 2015-05-17 o 19:45
Stary 2015-05-17, 20:11   #176
jagataa
Raczkowanie

[QUOTE=Anitka25;51433686]Jagatka, trzymam kciuki za Twoją skalistą jak nikt inny... wiesz, niezupełnie bezinteresownie... A jak w ogóle moja... tfu, tfu, TWOJA turkusowa? Jakościowo materiał nie odstaje, ładnie wykończona? Skrupulatnie ciułam na nią do skarbonki [COLOR="Silver"]

Anitka, Twoja jest z tej starszej serii, ma równo wycięte dziury, tworzywo grubsze Nie widziałam na żywo tych felernych ale myślę, że to nie to
Stary 2015-05-17, 20:24   #177
jasnosz
Zakorzenienie

oglądałam dzisiaj torebki na stoisku oh my bag i masakra połowa była tak fatalnie wykonana że 50zł zal by było za to dać

boję się teraz zamawiać kolejną
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 21:00   #178
atomufka
Zakorzenienie

hej dziewczyny ten rubber shop z 1 strony to chyba w Gdańsku a nie w Poznaniu
Zamówiłam swoją pierwszą torbę i teraz czekam wybrałam czarną na początek bo bałam się zaszaleć czarna na pewno będzie ok.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 21:08   #179
mała migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
oglądałam dzisiaj torebki na stoisku oh my bag i masakra połowa była tak fatalnie wykonana że 50zł zal by było za to dać

boję się teraz zamawiać kolejną
to były orginalne?? czy podróby? ile kosztowały??
Stary 2015-05-17, 21:12   #180
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mała migotka Pokaż wiadomość
to były orginalne?? czy podróby? ile kosztowały??
no normalne o bag o ceny nie pytałam pewnie tez standardowe

aż załuje że nie zrobiłam zdjęć bo nie sądziłam że te torby mogą byc tak fatalnie wykończone, jakaś stercząca źle docięta guma przy krawędziach, skazy, brzydkie to łaczenie przez środek boku torby nagle obag wyglądał chyba gorzej niż te jego fejkowe wersje

w dodatku nie wiem jak sklep może sobie pozwolić na to żeby torby były brudne... otworzyli to wczoraj i już usyfione
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości