Wszystko o Avonie - część IV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-30, 10:34   #3091
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Cytat:
Napisane przez karsit Pokaż wiadomość
w zupelnosci sie z Toba zgadzam.. i szczerze powiem ze nie wierze w zapewnienia niektorych typu 'ja tam wcale nie czekam na ten nowy katalog' bo kazda chcialabym go obejrzec i pewnie te co tak sie zapieraja to juz cala siec obszukaly za nowym katalogiem.. bo tu co,awantura i popatrzcie nikt nie zalaczyl katalogu bo kazdemu juz sie zygac chce na te klotnie i wytykanie a ze ty to tylko na katalog czekasz. ja go bede miec lada dzien i nie zalacze zdjec, bede taka wredna jak polowa tutaj; wiem ze inne juz go maja i maja w tylku zalaczanie go tutaj tak na marginesie
(no to czekam na zjechanie )
a ode mnie dostaniesz buziaka i to nawet 3
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:37   #3092
Platyna17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Nie bawcie sie w ministrów Ziobro bo widzicie jak sie na tym wychodzi

Sama czaję się na k14 choć od dośc dawna przestałam się udzielac na tym wątku. Czy to odbiera mi prawo do tego? Przyznaję sie do 'sępienia' (jak to ładnie zostało nazwane..) I CO Z TEGO? Z regulaminem sprzeczne to nie jest, nie jest to także żadna 'nieuczciwość' czy 'niewdzięczność' z mojej strony.
Jest całą masa osób zarejestrowanych na forum nie mających ani jednego posta i tylko ściagających zdjęcia i obrazki. Czy to źle? Ich prawo i nic nam do tego. W reuglaminie jets nawet taki zapis:
"2. Tolerancja. Uznaj prawo innych do posiadania poglądów, których Ty nie podzielasz i życia "po swojemu" - jeśli tylko to jest w zgodzie z prawem."
więc posty o wydźwięku 'jak się nie udzielasz to nie zobaczysz nowego katalogu' jak równiez inne wytykające są nie na miejscu bo żadnych takich warunków nie trzeba spełniać. Jeśli jednak większość chce być 'prawa i sprawiedliwa' w ten sposób to faktycznie najlepszym wyjściem jest rozsyłanei katalogów drogą mailową bez piśnięcia choćby słówkiem na ogólnodostepnym forum.
Sama kiedys umieszczałam kilka razy nowe katalogi i robiłam to dla wszystkich, a nie tylko stałych bywalczyń tego watku Wątek ten stał się dla mnie zupełnie nieczytelny a to dlatego, że w pewnym momencie stał sie jak osobne forum- zamiast rozmawiać o problemach na różnych pod-forach tutaj roztrząsane jest poprostu wszystko!
I nie dziwcie się, że jeśli produkujecie tu 500 postów dziennie to są pytania o nowy katalog, bo już w czasie przeglądania kilku poprzednich stron tworzy się następna ze 100-ma postami i można naprawdę przegapić.
Co nie oznacza, że te pytania nie sa wkurzające
Na innych wątkach też często zadawane są pytania bezsensowne, zawsze się znajdzie osoba pomocna jak i taka która odeśle do wyszukiwarki. I to jest normalne. Ale nikt nie traktuje wątku na którym siedzi jak TWIERDZY DO OBRONY! Co niestety widoczne jest tutaj i to bardzo. I na prawdę ignorancja jest jedyną metodą dla tych 'najbardziej wrażliwych' a niestety zawsze znajdzie sie ktoś kto wyrazi i podsyci "złe nastroje" i potem chórkiem zaczyna się sypać irytacja.

A pretensje o nie udzielanie się pewnych użytkowników są nie do pogodzeniaz pretensjami, że przez dużą ich liczbę wątek się wolno ładuje. Więc o co własciwie chodzi niektrym z Was?
A szybkość działania forum nie zalezy tak bardzo od 70 użytkowników siedzących co 3 tygodnie na tym wątku

PS. Nie chcę nikogo urazić, zdenerwować ani obrazić. Prosze traktować moją wypowiedź jako 'trzeźwą', z (uzasadnionego wyżej) dystansu. Nie liczę też na odpowiedź, wystarczy mi jak to ktoś przeczyta i chwilę pomyśli

No to ... czekam dalej w milczeniu na katalog14

ZGADZAM SIE W 100% : oklaski:klaski :klas ki::cmo k:....bo jak czytałam tamte fragmenty to wszyscy najezdzali na nie jaka Vivi... bo czekala na katalog...a przeciez to nic zlego

<dzisiaj robie galaretki owocowe...hehe..zapraszam wszystkich>

Platyna17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:38   #3093
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karsit Pokaż wiadomość
w zupelnosci sie z Toba zgadzam.. i szczerze powiem ze nie wierze w zapewnienia niektorych typu 'ja tam wcale nie czekam na ten nowy katalog' bo kazda chcialabym go obejrzec i pewnie te co tak sie zapieraja to juz cala siec obszukaly za nowym katalogiem.. bo tu co,awantura i popatrzcie nikt nie zalaczyl katalogu bo kazdemu juz sie zygac chce na te klotnie i wytykanie a ze ty to tylko na katalog czekasz. ja go bede miec lada dzien i nie zalacze zdjec, bede taka wredna jak polowa tutaj; wiem ze inne juz go maja i maja w tylku zalaczanie go tutaj tak na marginesie
(no to czekam na zjechanie )
Bez przesady. Ja tu jestem codziennie, ledwo oczy otworze a już kompa odpalam. A w takie dni jak ma się pojawić nowy katalog to śledze wątek w szczególności a to tylko dlatego że Avonki podczas oczekiwania na new katalog strasznie dużo postów piszą i jak by mnie tu nie było to po kilku dniach miałabym milion postów do przeczytania w tym połowa to bzdury albo "Kiedy będzie katalog 14"

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:38   #3094
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
no z tym żelem do higieny intymnej na buźkę też słyszałam, ale w odwrotna stronę już nie bardzo :/
oj w odwrotna strone to juz napewno nie...
Stary 2007-08-30, 10:38   #3095
isa666
Zakorzenienie

Nie kuście maseczką lawendową

Kusi mnie za to lustereczko z różową wstążką, teraz je dopiero zauważyłam w katalogu 12, jakie śliczne W kat. 11 chyba go nie ma, bo nie widze, ale w 12 chyba zamówię
Stary 2007-08-30, 10:38   #3096
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Ja przepraszam bardzo, ale już jak caps lockiem, to ja nie mogę wytrzymać i sie nie odezwać. GATKI to masz w szufladzie z bielizną. A to o czym mówisz to GADKA co najwyżej (od "Gadać", jakbys nie wiedziała).
Dokładnie!!!

Cytat:
Napisane przez KarolinQaa Pokaż wiadomość
Mam nadziej ; ))

To już będzie jakiś postęp ; ]]
Muszę powiedzieć,że przez ostatnie 3 kampanie nie mam żadnych braków!!!
Okręg 694- Końskie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
ja dziś je mam dostac więc napisze ale coś mi się wydaje, że sa z tej mięciutkiej frotte i zbyt dobrze wody nie chłoną... nie przeopadam za takimi ręczniczkami... a włosy mam ługie i jkabym w taki turban założyła co nic wody nie chłonie to bym się utopiła :P a tak wogóle to dużo myślałam nad zakupem tego turbenu i postanowiłam, ze wole sobie cosinnego za ta kaske kupic a turban sobie będę robic tak jak zwykle po myciu ze zwykłego ręcznika
Też jestem tego zdania. a są ręczniki bardzo miłe w dotku ale nie chłoną wody- ale one nie mają 100% bawełny.

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Dobra już jestem
Wybrałam maseczke z MM a zamiast balsamu z sake i ryż wzięłam śródziemnomorski z oliwką. Nie ma to jak po kąpieli oliwkowej wsmarować w skórę balsam oliwkowy
I się wnerwiłam bo kureacja parafinowa zrzarła mi prawie cały lakier do paznokci na stópkach

Używam jako żel pod prysznic. Jest ekstra.
OOO! To muszę zmyć lakier!Nie wiedziałam, że kuracja go zżera! Też idę na sesję Spa! A co!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:38   #3097
anetka_m
Zadomowienie

Wiecie, co Kochane, nie chcę przerywać Wam rozmowy i wtykać kolejne 5 groszy, ale na tym wątku coraz gorzej sie dzieje. Rozrósł sie on do niebotycznych rozmiarów, same wiecie jak trudno jest nadrobić zaległości nawet po dniu nieobecności na forum. Zgłosiłam swoje zastrzeżenia Szefostwu, co do użytkowniczki Vivi, ale to tylko kropla w morzu, bo teraz juz nie co miesiąc a co 3 tygodnie będą pojawiały sie takie niedzielne użytkowniczki z pytaniami bez odpowiedzi.
Ten watek nie jest juz tym samym, a raczej nie ma juz tej samej atmosfery jak np. rok temu. Pojawiło sie mnóstwo nowych użytkowniczek, dużo innych serwisów korzysta z naszej uprzejmości zamieszania nowych katalogów. Nie mam absolutnie nic przeciwko temu, bo sama zaglądam na Avon Club, gazetowy wątek o Avonie czy też na grono Avonu na serwisie grono.net. Mam kilka pomysłów, jak rozwiązać problem, bo chyba musimy coś z tym zrobić. Ale najpierw chciałabym poznać Wasze opinie i co w ogóle myślicie o tej całej sytuacji? Jakie macie propozycje?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 10:39   #3098
Tajemnicza667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez li_lia Pokaż wiadomość
to tak dla rozluźnienie
jesli już mówimy o nietypowym zastosowaniu kosmetyków mój mąż kiedys umył zęby kremem do golenia- słuchajcie wspaniale się pienia tylko zapach jakis taki no wiecie ale zmiękcza włosy między zębami hehe
wow na to bym nie wpadła

Tajemnicza667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:40   #3099
Platyna17
Raczkowanie

jeśli chodzi o mnie to nie zalezy mi na katalogach...wiadomo ze fajnie ktos wkleił to ogladne ....i tyle...
jesli nie ktorzy sa tu po to tylko zeby kopiowac katalogi...to jego sprawa..i tyle ..nie mam mu nic za złe

Stary 2007-08-30, 10:41   #3100
li_lia
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Iselle poczekaj na kąpiel do stóp winogronową z lanet Spa albo z Fw- bedzie w 13 kat

Platyna pisałas do mnie pw u nas, prawda/ Nie moge Ci odpowiedzieć bo nie masz legalnego nicku

Opisz swoją cere to dobierzemy Ci krem
li_lia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:41   #3101
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

Ja bym zrobiła tak że za pytanie o nowy katalog jest ostrzeżenie albo nawet tymczasowy ban ;P
Zapomniałam napisać tydzień temu co odkryłam. W związku z biżuterią Avon. Mam kilkanaście kompletów, w czym kilka w kolorze srebra. No i właśnie te srebrzyste lubią ciemnieć: najczęściej są to rozproszone malutkie plamki które z czasem zlewają się. Jeden pierścionek próbowałam ratować płynem specjalistycznym do czyszczenia srebra ale to tylko pogorszyło sprawę (bo to nie jest srebro) - dobrze że to tylko na obrączce z tyłu wypróbowałam. Ostatnio jednak postanowiłam może spróbować czegoś innego, znacznie prostszego. Rozpakowałam biżuterię, wzięłam do ręki i zaczęłam pocierać palcami. I co? I zeszło! Czasem trzeba było zmieniać kierunki tarcia albo wspomagać się koszulką (polerowanie) ale teraz mam tą biżu jak nową! Plamki zniknęły. Uratowałam tak komplet który od zawsze miał plamki i kolczyki które już nawet mocno ściemniały i miałam zamiar już je wyrzucić.
Niestety na pierścionku Sensations już to nie zadziałało, chociaż muszę napisać, że plamy są już dużo jaśniejsze i z odległości drugiego człowieka ich nie widać, tylko z bliska
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 10:42   #3102
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Wiecie, co Kochane, nie chcę przerywać Wam rozmowy i wtykać kolejne 5 groszy, ale na tym wątku coraz gorzej sie dzieje. Rozrósł sie on do niebotycznych rozmiarów, same wiecie jak trudno jest nadrobić zaległości nawet po dniu nieobecności na forum. Zgłosiłam swoje zastrzeżenia Szefostwu, co do użytkowniczki Vivi, ale to tylko kropla w morzu, bo teraz juz nie co miesiąc a co 3 tygodnie będą pojawiały sie takie niedzielne użytkowniczki z pytaniami bez odpowiedzi.
Ten watek nie jest juz tym samym, a raczej nie ma juz tej samej atmosfery jak np. rok temu. Pojawiło sie mnóstwo nowych użytkowniczek, dużo innych serwisów korzysta z naszej uprzejmości zamieszania nowych katalogów. Nie mam absolutnie nic przeciwko temu, bo sama zaglądam na Avon Club, gazetowy wątek o Avonie czy też na grono Avonu na serwisie grono.net. Mam kilka pomysłów, jak rozwiązać problem, bo chyba musimy coś z tym zrobić. Ale najpierw chciałabym poznać Wasze opinie i co w ogóle myślicie o tej całej sytuacji? Jakie macie propozycje?
ja też uważanm, ze trezba cos ztym zrobic... bo tęsknię za starą atmosfera na wątku... az mi sie smutno zrobiło...
Stary 2007-08-30, 10:44   #3103
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nie kuście maseczką lawendową

Kusi mnie za to lustereczko z różową wstążką, teraz je dopiero zauważyłam w katalogu 12, jakie śliczne W kat. 11 chyba go nie ma, bo nie widze, ale w 12 chyba zamówię
a lawendowa maseczka jest super i polecam Ci ją mnie też avonki namówiły na nią i jestem bardzo zadowolona
Stary 2007-08-30, 10:44   #3104
Tajemnicza667
Zadomowienie

Cytat:
Ja przyznam się, że nie mam pomysłów, ale chętnie wysłucham (przeczytam) Twoje. A tak nawiasem mówiąc to byłam pewna że ktoś zgłosi vivi do szefostwa...

Stary 2007-08-30, 10:44   #3105
Platyna17
Raczkowanie

Cytat:
Iselle poczekaj na kąpiel do stóp winogronową z lanet Spa albo z Fw- bedzie w 13 kat

Platyna pisałas do mnie pw u nas, prawda/ Nie moge Ci odpowiedzieć bo nie masz legalnego nicku

Opisz swoją cere to dobierzemy Ci krem
Jak to nielegalny nick??...a to da sie cos zrobic zeby go jakos zminic...czy cos takiego zeby sie pokazywł

Co do cery to tak...mam lekki tradzik..ktory czasem mnie wkorza ale ujdzie...skora raczej nie jest tłusta

Stary 2007-08-30, 10:45   #3106
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Platyna17 Pokaż wiadomość
Jeste tu nowa ale juz zdązyłam przeczytac co nie co....i mysle ze chyba juz czas zakonczyc ten temat : "KATALOGOW"
No właśnie dziewczyny.. koniec już tego tematu
Nie warto sie kłócić o kawałek papieru i psuć atmosfery.. co 3 tygodnie pojawia się ten sam problem..
Stary 2007-08-30, 10:46   #3107
anetka_m
Zadomowienie

Rzyrafko, Ciebie miedzy innymi kojarzę ze "starego składu" wątku Avonowego.
Czy Ty też czujesz, że momentami nie wiadomo o czym jest dyskusja, pytania Wizażanek giną w gąszczu innych postów, trudno cokolwiek tu odnaleźć, co powoduje masę pytań np. o produkty, które Wizażanki już kilkakrotnie recenzowały, stajemy się mało wyrozumiałe o 10 prośbę opinni o kremie czy innym dżemie, nowe użytkowniczki uważają nas na nieuprzejme wizazanki (widziałam dyskusje na Avon Clubie, że panuje tu niemiła atmosfera). Dziewczyny MUSIMU COS Z TYM ZROBIC!!!
Stary 2007-08-30, 10:47   #3108
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
to tak dla rozluźnienie
jesli już mówimy o nietypowym zastosowaniu kosmetyków mój mąż kiedys umył zęby kremem do golenia- słuchajcie wspaniale się pienia tylko zapach jakis taki no wiecie ale zmiękcza włosy między zębami hehe
Dobre
Cytat:
ZGADZAM SIE W 100% : oklaski:klaski :klas ki::cmo k:....bo jak czytałam tamte fragmenty to wszyscy najezdzali na nie jaka Vivi... bo czekala na katalog...a przeciez to nic zlego
Ok można czekać na katalog, ale nie pytać się ciągle czy ktoś już go ma i kiedy będzie. Jeśli się nie ma nic innego do powiedzenia i ciekawego to po co się udzielać tylko z pytaniami o nowy katalog. Można poczekać w ciszy i supieniu czytając tylko posty innych.

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:47   #3109
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Rzyrafko, Ciebie miedzy innymi kojarzę ze "starego składu" wątku Avonowego.
Czy Ty też czujesz, że momentami nie wiadomo o czym jest dyskusja, pytania Wizażanek giną w gąszczu innych postów, trudno cokolwiek tu odnaleźć, co powoduje masę pytań np. o produkty, które Wizażanki już kilkakrotnie recenzowały, stajemy się mało wyrozumiałe o 10 prośbę opinni o kremie czy innym dżemie, nowe użytkowniczki uważają nas na nieuprzejme wizazanki (widziałam dyskusje na Avon Clubie, że panuje tu niemiła atmosfera). Dziewczyny MUSIMU COS Z TYM ZROBIC!!!
zgadzam się al enie mam pomysłów a o czym Ty myslałaś? bo pisałaś ze masz jakies pomysły..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 10:47   #3110
urshoola
Zadomowienie

Cytat:

hmmm... ja postanowiłam założyć takie swoje forum Avonowe, żeby było wszystko pogrupowane i czytelne, żeby nie wszystko na "jedno kopytko" bo faktycznie ciężko nieraz przekopać się przez posty. Jeśli komuś odpowiada takie rozwiązanie to zapraszam http://kosmetyk.mojeforum.net
jeśli nie, to nie szkodzi
ale też nie chciałabym żeby ktoś mówił, że "kolejne forum" czy coś...po prostu na innych forach ciężko mi się "odnaleźć" a lubię jak jest zachowany porządek a na wizazu nie wiem czy jest taka opcja by założyć osobne forum o Avonie z kilkoma kategoriami takie pogrupowane. Jeśli się da to ja byłabym za tym by takie powstało bo jednak nie ma to jak WIZAŻ

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:47   #3111
Platyna17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
No właśnie dziewczyny.. koniec już tego tematu
Nie warto sie kłócić o kawałek papieru i psuć atmosfery.. co 3 tygodnie pojawia się ten sam problem..

Dziekuje za poparcie...

Stary 2007-08-30, 10:48   #3112
li_lia

Milagrosx moment- kuracja parafinowa jako zel pod prysznic? Bo nie wiem czy moja kawa juz zaczeła dzialać...
Isia no skuś się na maseczk ę jest boska
Kobieta musi sie rozpieszczac no bo kto jesli nie ona?
Wyobraźcie sobie piling brzoskwiniowy do mordki jako specyfik zastepujący płyn do higieny intymnej..
tylko co on by pilingował?
Stary 2007-08-30, 10:48   #3113
isa666
Zakorzenienie

Przede wszystkim używajcie dziewczyny opcji "multicytowania" Po to została właśnie stworzona, by na raz zacytowac kilka osób i odpowiedzieć 1 postem na kilka innych postów a nie na każdy osobno, bo robi się bałagan Poza tym jak ktoś wkleja np. długaśną listę swojego zamówienia i potem ktoś następny ją cytuje, by odpowiedzieć to też jest wg. mnie trochę bez sensu Bo powstaje długaśny post z jednym zdaniem odpowiedzi i zacytowaną długą listą.

No ale to moje zdanie

Ja uczestniczę na wątkach o Avonie od prawie 2 lat, pamiętam jak na początku to wyglądało, było kilkanaście stałych użytkowniczek, teraz nawet ich tu nie widuję Wiadomo, że forum Wizaż się rozrosło i mamy wiele nowych użytkowiników, ale nikogo stąd nie wyganiam ani nie zabraniam pisania postów i udzielania się, tylko porszę by korzystać z tego co jest ułatwieniem, czyli multicytowania na przykład
Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 10:48   #3114
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

Tak, na kąpiel do stóp czekam intensywnie bo mam taką z konkurencji i choćbym godzinę w niej trzymała nogi to nie są wysuszone, a wręcz takie lekko śliskie i swieże W Avonie ta kąpiel będzie dużo tańsza więc jestem bardzo chętna by ją nabyć :P
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:49   #3115
Platyna17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
hmmm... ja postanowiłam założyć takie swoje forum Avonowe, żeby było wszystko pogrupowane i czytelne, żeby nie wszystko na "jedno kopytko" bo faktycznie ciężko nieraz przekopać się przez posty. Jeśli komuś odpowiada takie rozwiązanie to zapraszam http://kosmetyk.mojeforum.net
jeśli nie, to nie szkodzi
ale też nie chciałabym żeby ktoś mówił, że "kolejne forum" czy coś...po prostu na innych forach ciężko mi się "odnaleźć" a lubię jak jest zachowany porządek a na wizazu nie wiem czy jest taka opcja by założyć osobne forum o Avonie z kilkoma kategoriami takie pogrupowane. Jeśli się da to ja byłabym za tym by takie powstało bo jednak nie ma to jak WIZAŻ

Reklama???

Stary 2007-08-30, 10:50   #3116
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Przede wszystkim używajcie dziewczyny opcji "multicytowania" Po to została właśnie stworzona, by na raz zacytowac kilka osób i odpowiedzieć 1 postem na kilka innych postów a nie na każdy osobno, bo robi się bałagan Poza tym jak ktoś wkleja np. długaśną listę swojego zamówienia i potem ktoś następny ją cytuje, by odpowiedzieć to też jest wg. mnie trochę bez sensu Bo powstaje długaśny post z jednym zdaniem odpowiedzi i zacytowaną długą listą.

No ale to moje zdanie

Ja uczestniczę na wątkach o Avonie od prawie 2 lat, pamiętam jak na początku to wyglądało, było kilkanaście stałych użytkowniczek, teraz nawet ich tu nie widuję Wiadomo, że forum Wizaż się rozrosło i mamy wiele nowych użytkowiników, ale nikogo stąd nie wyganiam ani nie zabraniam pisania postów i udzielania się, tylko porszę by korzystać z tego co jest ułatwieniem, czyli multicytowania na przykład
Pozdrawiam
a jak to się robi?! bo już kilka razy próbowałam ale nic z tego...
Stary 2007-08-30, 10:52   #3117
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Reklama???
a tam reklama.. forum jest uporządkowane;]
Stary 2007-08-30, 10:53   #3118
li_lia

Platyna to polecam Ci brzoskwinkowy
podobno dobry jest tez ten na wypryski z Clear Skin
Wracając do twojego nicku musisz sie ponownie zalogować
Stary 2007-08-30, 10:54   #3119
Tajemnicza667
Zadomowienie

Cytat:
Milagrosx moment- kuracja parafinowa jako zel pod prysznic? Bo nie wiem czy moja kawa juz zaczeła dzialać...
Isia no skuś się na maseczk ę jest boska
Kobieta musi sie rozpieszczac no bo kto jesli nie ona?
Wyobraźcie sobie piling brzoskwiniowy do mordki jako specyfik zastepujący płyn do higieny intymnej..
tylko co on by pilingował?

Nie, nie powiedziałam że to działa w dwie strony, chyba źle mnie zrozumiałyście. Jeśli kosmetyk do higieny int. nie podrażnia w intymnym miejscu to nie będzie na twarzy, ale broń Boże odwrotnie!!!

Stary 2007-08-30, 10:54   #3120
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
a jak to się robi?! bo już kilka razy próbowałam ale nic z tego...
obok napisy CYTUJ masz +, musisz na niego nacisnąć i zrobi się na czerwono i tak przy każdym poście który chcesz zacytować a później gdy już zaznaczysz zacytowane posty naciskasz CYTUJ mam nadzieje ze rozumiesz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości