Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-18, 01:48   #2281
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Pavlineczka-kolki sa po 3 tyg wiec u Ciebie jak juz to cos innego..

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Moj mis tez dzis nie spal, od 11 rano. cały dzien marudka mala, trochę na rekach, w auto i do mamy, zeby sie przejechal. Wróciliśmy to poprzytualam sie troche z nim, a od piersi to by nie odchodzil teraz jak mama ma isc kapiel szykować to on zasnal kocham go nawet takiego marudnego..
Moja tak samo

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Moja Bunia śpi od godzinki po maratonie cyckowym, już i cycek zaczął ją drażnić, myślałam że nie uśnie.

Madzixx dzięki za tego linka co wstawiłaś, zrozumiałam że tak ma teraz być, cyckowaniem zapewniamy tym kruszynkom najważniejszą ich potrzebę, w brzuszku były podłączone do jedzenia 24 h na dobę i tak samo do nas, a minęły zaledwie 4 tygodnie u mnie. Wszystko powinno ustabilizować się do końca 3 miesiąca, a tak naprawdę minął już miesiąc. Abym miała kiedy zjeść, a cycka córce już nie odmówię, jeszcze pewnie będę tęsknić za tym etapem, a teraz zrobię wszystko aby Aduśka była zadowolona szczęśliwa

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Tak ja też to miałam i zaczęło się dopiero po jakimś tygodniu ale jakoś samoistnie przeszło.

Idziemy spać, pierwszy raz tak wcześnie, ale jakoś wyczerpani jesteśmy. Dobranoc dziewczynki

I super powiedziane cieszę sie, ze pomogłam sama tez zmieniłam nastawienie!

Moja Ala jak usnęła u tatusia przed 20 to pospala do 2:15, do łóżeczka ja przeniósł ale nie wiem nawet od kiedy, bo po 21 sama usnęłam na kanapie a maz czuwał pospalam nie powiem, potrzebowalam tego 'oddechu' po dzisiejszym dniu
Teraz sie karmimy na nocnej zmianie
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 02:16   #2282
gossip_girl21
Zakorzenienie

Jemy.... Spaaaaaaaaać......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 02:32   #2283
boleczka93
Zakorzenienie

Pierwsza pobudka

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 02:41   #2284
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

My po karmieniu, dziecko dawno spi mama usnąć nie moze
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 02:43   #2285
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość

Piona

Ja przeglądam reserved
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 03:00   #2286
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Piona

Ja przeglądam reserved
No co Wy? Naprawde?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-05-18, 03:13   #2287
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Mala tez "dochodzi do siebie" po tych ostatnich wydarzeniach. I jest zdolna spac tylko przutulona do mojej reki
Biedna. Obie jestescie wykonczone. Ale jestescie dla siebie i to najwazniejsze. Razem razniej-dacie rade!

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
I moze odbijac czesciej w czasie jedzenia?

Ja odbijam jak Młoda gwiazdorzy przy cycku i pomaga-czasem i ze 3razy podczas 1 karmienia

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Odpadl nam pepuszek

Gratulejszyns!

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51436295]Moja kolezanka dokladnie to samo mowi o scenicu, ze z tym autem moze duuuuuze zakupy robic
Trzymaj sie jakos dzis, duzo sily zycze i oby dzieciom szybko chorobsko przeszlo i Tobie tez :-*
A moja corka wlasnie sie pokrztusila po jedzeniu i ulala w lozeczku :/ i czekam czy aby do konca sie wylalo,bo cos nierówno oddychala

---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ----------

Moj TZ tez ostatnio szybciej mala usypia niz ja czasem...z tym że on ma przewage w postaci siedzenia na bujanym fotelu i jej mowi, że taka kochana jest i piękna (akurat jak ją wypryszczylo na jednym policzku,chyba od jego drapania brodą ;p) ja juz widzę że bedzie coreczka tatusia rozpieszczona

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------

Pavlinecka, porzadnie corke odbijaj po karmieniu,poklep lekko po pleckach,pomasuj po nich,a jak sie pręży to zginaj jej kolanka do brzucha i "odpompuj". I udanego wyluzowywania siebie zycze [/QUOTE]

Bo to prawda z tym scenicem
Oj będzie córeczka tatusia. U mnie chyba tez

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Nie wszystkie rozki/spiworki sa takie same,mam 5 rozkow (2 po Michasiu,1 nowy kupilam i 2 nowe tesciowa w pracy dostala) i każdy ma inne wypełnienie,jeden z nich jest cieniutki i spokojnie nadaje sie na lato,dwa takie średnie i dwa grubsze.

Witamy się z nad butelki
Czemu te weekndy tak sybko mijaja

Odnosnie tz to nie mogę narzekać,podzieliliśmy sie pokojami,maz śpi z Michalkiem który budzi się w nocy z placzem na picie i przytulenie,ja z Kamilkiem,mam 1 lub 2 pobudki,w dzień ogarniamy chłopaków razem,czasem jak któres z nas mialo gorsza noc to odsypia a drugie przejmuje warte nad dwójką.
Teraz tydzień pierwszej zmiany u tz
,,lubie to" o yeah !
O to super ze znalezliscie wyjście żebyś się nie zajechala. Oby tak dalej i M nie wymiekl.

My po karmieniu. Ala daje rade-kochaniutka. Starszy o dziwo śpi cala nov-odpukac chyba się normuje, gorzej juz nie będzie a to juz lepiej

---------- Dopisano o 04:13 ---------- Poprzedni post napisano o 04:11 ----------

Ja uciekam spać.
Hanka jak tam sutki Twoje, udało się podgoic??
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-18, 03:22   #2288
Izuniaa89
Zakorzenienie

Witamy sie przy kolejnym karmieniu. Nie wiem jak mala poprzednio zassnela. Obudzilam się przed 3 i szok ze.ona spi a ja nic nie pamiętam. . Zalatwilam sobie gardlo. Alr.boli; ( mówić nie moge.
To kolki zaczynaja się dopiero w 3 tyg zycia?
Stary 2015-05-18, 03:25   #2289
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Sonia podzielam zdanie dziewczyn,daj M syna,przecież ma do niego prawo i tu już nawet mi nie chodzi o pomoc dla Ciebie (ktora notabene jest wskazana) tylko o wiez ojciec-syn!

Cytat:
Odpadl nam pepuszek

graty!

Cytat:
Witamy sie przy kolejnym karmieniu. Nie wiem jak mala poprzednio zassnela. Obudzilam się przed 3 i szok ze.ona spi a ja nic nie pamiętam. . Zalatwilam sobie gardlo. Alr.boli; ( mówić nie moge.
Moga byc wczesniej
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 05:04   #2290
boleczka93
Zakorzenienie

Dziekuje za gratki
My karmienie nr 2

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-05-18, 05:45   #2291
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Odpadl nam pepuszek
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Jedzonko numer 1
Wrr Michas nauczyl sie skopywac kocyk. Podchodze do łóżeczka a kolega caly odkryty :/
Jak tak bd robil to chyba na noc dwie warstwy odziezy dostanie zamiast przykrycia.

Ja zawijam mojego w kocyk tak jak w rożek i mimo wierzgania daje rade

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Biedna. Obie jestescie wykonczone. Ale jestescie dla siebie i to najwazniejsze. Razem razniej-dacie rade!

Ja odbijam jak Młoda gwiazdorzy przy cycku i pomaga-czasem i ze 3razy podczas 1 karmienia

Gratulejszyns!

Bo to prawda z tym scenicem
Oj będzie córeczka tatusia. U mnie chyba tez

O to super ze znalezliscie wyjście żebyś się nie zajechala. Oby tak dalej i M nie wymiekl.

My po karmieniu. Ala daje rade-kochaniutka. Starszy o dziwo śpi cala nov-odpukac chyba się normuje, gorzej juz nie będzie a to juz lepiej

---------- Dopisano o 04:13 ---------- Poprzedni post napisano o 04:11 ----------

Ja uciekam spać.
Hanka jak tam sutki Twoje, udało się podgoic??
Dzięki że pytasz, powiedzmy ze w miarę. Jeden tylko jest taki lewy, ta ranka jest dość konkretna i juz myslalam ze się zmniejsza, ale młody ma taki zasys ze chyba na nowo mi to otwarl :/ boli cały czas przy pierwszym zassaniu. Mam nadzieje ze w końcu to minie bo zawsze mam stresa jak go przykladam do tego sutka.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-18, 06:28   #2292
violka848
Zakorzenienie

Heja noc była spoko karmienie o 2 i 4 40 ale od 6 15 jest przy cycu non stop i się frustruje jeszcze tu coś hehe to jej zmieniłam na drugiego i jest lepiej. Chyba przeczytała mego posta że będę jej dawać cyca ile chce i się za robotę wzięła porządnie 😃
Za oknem słonko świeci, ake chłodno ma być, ale chce mi się na spacerniak bo wczoraj nie byliśmy.

Boleczka gratki pępkowe
Koperco współczuje przeżyć z córeczką, dobrze że wiedziałaś jak się zachować brawa. Ja muszę pooglądać filmiki z pierwszą pomocą bo na szkole nie mieliśmy.
Stary 2015-05-18, 06:45   #2293
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Nasza nocka w porzadkj, po kapieli mis spal mi ładnie, pobudki wpol do 2, wpol do 5 (no i wtedy troche sie rejdal, mama tylek przebrala, mis zrobil kupe, wiec znow przebrala i spal) i teraz po 7, zjadl, polezal na mnie, odłożyłam i spi, mama sobie zrobila kawe z mlekiem i ode dospac jeszcze ciut pogoda sie zapowiada ladna

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Pewnie gdybym karmila na lezaco to maly spal by w nocy na lozku bo moment bym zasypiala. Cyc na wierzchu cala noc, dziecko przytulone i niech sobie szuka jak glodne jak karmie na siedzaco to czasem ciezko mi oczy otwarte utrzymac

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 06:49   #2294
kar0ola
Rozeznanie

Witam sie z rana, cyckujemy a ja jecze z bolu, goraczka i czuje jakbym byla cala polamana do tego gardlo i cycki tez bola... Teraz mie wiem czy mnie rozklada chorobsko czy to cycki tak dzialaja ;((( umieram ;/

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Dziewczyny kolki da od 3 tygodnia tak? Pozniej tez moga byc? Czy jak sie nie zaczely od 3 tyg to juz nie bedzie??
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 06:50   #2295
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Heja noc była spoko karmienie o 2 i 4 40 ale od 6 15 jest przy cycu non stop i się frustruje jeszcze tu coś hehe to jej zmieniłam na drugiego i jest lepiej. Chyba przeczytała mego posta że będę jej dawać cyca ile chce i się za robotę wzięła porządnie 😃
Za oknem słonko świeci, ake chłodno ma być, ale chce mi się na spacerniak bo wczoraj nie byliśmy.

Boleczka gratki pępkowe
Koperco współczuje przeżyć z córeczką, dobrze że wiedziałaś jak się zachować brawa. Ja muszę pooglądać filmiki z pierwszą pomocą bo na szkole nie mieliśmy.
My mieliśmy na warsztatach ale nie wiem czy pamietam :/ mam nadzieje, ze nigdy nie bede miala okazji sprawdzić, ale teraz musze filmiki przejrzeć i poczytac troche o tym..

Nocke mialas podobna do naszej, a Jas tak wczoraj wisial na cycku, co godzine, juz mu dawalam flakowatego cycka, zeby memlal bo wiedziałam, ze o to chodzi, balam sie o brzuszek, jak on to strawi, ale co jadl to kupsona walil

JAŚ

Stary 2015-05-18, 06:50   #2296
gosiak0512
Zakorzenienie

Witamy sie w 5 tygodniu zycia

Ja juz ogarnelam towarzystwo i z racji ze mamy jeszcze czas to sie bawia a ja kawe pije odwoze do sklepu i jade lodowke uzupelnic z mala.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 06:59   #2297
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Witam sie z rana, cyckujemy a ja jecze z bolu, goraczka i czuje jakbym byla cala polamana do tego gardlo i cycki tez bola... Teraz mie wiem czy mnie rozklada chorobsko czy to cycki tak dzialaja ;((( umieram ;/

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Dziewczyny kolki da od 3 tygodnia tak? Pozniej tez moga byc? Czy jak sie nie zaczely od 3 tyg to juz nie bedzie??
Strasznie wspolczuje, a czujesz ze w piersiach cos sie dzieje i to moze byc od nich? Jakis zastoj, nawal, grudki? Rosi tez tak miala od piersi. Mam nadzieje, ze to nie od tego, bo z tego co pisala to nic przyjemnego..

Co do kolek to nie mam pojęcia, nie zaglebialam sie w ten tematbw internetach, bo Mis większych problemow z brzuszkiem nie ma.

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość

Ja juz ogarnelam towarzystwo i z racji ze mamy jeszcze czas to sie bawia a ja kawe pije odwoze do sklepu i jade lodowke uzupelnic z mala.
Juz 5 tygodni? Czas leci niesamowicie! Wczoraj trzymajac malego przy piersi uświadomilam sobie Jak on szybko rośnie, jeszcze niedawno kruszynka 3100g ledwo miescila sie w ramionach dzis kuloski wystaja tak daaaleko i jest co dźwigniąc. Dlatego ciesze sie kazda chwila, jak jest radosny, marudny, placzliwy, kazda.. Bo wiem, ze lada moment ciezko będzie je sobie przypomnieć

Tesciowa wysyla buziaki Martynie

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:

A chlopakow masz dosc ze do sklepu odwozisz? Myslalam, ze do szkoly a ona ich sprzedac chce

JAŚ

Stary 2015-05-18, 07:06   #2298
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
My mieliśmy na warsztatach ale nie wiem czy pamietam :/ mam nadzieje, ze nigdy nie bede miala okazji sprawdzić, ale teraz musze filmiki przejrzeć i poczytac troche o tym..

Nocke mialas podobna do naszej, a Jas tak wczoraj wisial na cycku, co godzine, juz mu dawalam flakowatego cycka, zeby memlal bo wiedziałam, ze o to chodzi, balam sie o brzuszek, jak on to strawi, ale co jadl to kupsona walil

Mi się wydaje że ona już nie jje za bardzo ale siorbie zawzięcie od dwoch godzin he i się denerwuje jak zabieram Po nocy miała same siku ale dałam jej poleżeć z gołą pupką i były 3 doładowania kupsona i raz siku także trochę miejsca sobie zrobiła
Stary 2015-05-18, 07:39   #2299
Hanka20
Zakorzenienie

Dziewczyny pomóżcie bo nie potrafię się zdecydować która karuzelke zamówić?
http://allegro.pl/50-karuzela-projek...229346717.html
Czy ta
http://allegro.pl/karuzela-osmiornic...366503984.html

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

KAROOLA współczuję, zapodaj od razu paracetamol może pomoże i obejdzie się bez wizyty u lekarza?
GOSIAK my dziś zaczynamy piąty tydzień wiec Twoja Martynka chyba już szósty?

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-05-18 o 07:36
Stary 2015-05-18, 07:42   #2300
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Hanka- pierwsza bardziej mi sie podoba

JAŚ

Stary 2015-05-18, 07:47   #2301
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

Jejku ale czas leci!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 07:52   #2302
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulujemy 5 tygodni
My dzis skonczylismy 4tygodnie, nawet nie wiem kiedy to minelo...

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Czy ta
[url]http://allegro.pl/karuzela-osmiornica-z-p
Jak dla mnie pierwsza ladniejsza...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 07:54   #2303
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ja w koncu zasnęłam, Zuza obudziła mnie pokrzykując z lozka ( e, e - rozbraja mnie to ;p jakby krzyczała e matka, wstawaj) i sama spi dalej ... Ale zakładam gacie i ide szykować stanowisko przewijania zauważyłam, ze jak ściągam troche z piersi przed karmieniem, to tak nie boli pozniej i zaczynaja sie goić powoli za to blizna zaczęła mnie bolec? Kurczę a była tak super zagojona. Nie wiem, w takim razie, co jest mojemu dziecku, skoro kołki od 3 tygodnia - w każdym razie jestem pewna, ze to ma Zwiazek z brzuszkiem, robi sie twardy, dziecko płacze o tej samej porze, cycowanie, przytulanie daje ukojenie na chwile, a i płacze inaczej... I robi to po południu. Jak myślicie, jak jest 15 stopni, nie pada ale wieje moge z nia wyjsc na 15 min? Tak mi sie chce ja zabrac na spacerek. Czy lepiej jeszcze powierzyć?
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-18, 08:17   #2304
boleczka93
Zakorzenienie

Gosiak i Sunny eyes gratulacje tygodni
Ja sie wyrwalam do urzedu pracy a babcia z mala hehe

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-05-18, 08:25   #2305
gossip_girl21
Zakorzenienie

Matko bd dziś walić drzemki na bank, niby spałam Ale jestem jakąś rozmemłana.... Karmię i muszę się ogarnąć no położną po 10 przychodzi, jutro wizyta z Amelka u lekarza. A dziś zaczynamy 4 tydzień!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 08:25   #2306
Hanka20
Zakorzenienie

SYLWIA, SUNNY dzięki za opinie. No mi tez się podoba bardziej ta pierwsza z tym ze funkcje ma lepsze ta druga i dalej nie wiem...

Stary 2015-05-18, 08:29   #2307
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Czy ta
http://allegro.pl/karuzela-osmiornic...366503984.html

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

KAROOLA współczuję, zapodaj od razu paracetamol może pomoże i obejdzie się bez wizyty u lekarza?
GOSIAK my dziś zaczynamy piąty tydzień wiec Twoja Martynka chyba już szósty?

1 ladniejsza mam badzieje ze obejdzie sie bez ehh..

Cytat:
Strasznie wspolczuje, a czujesz ze w piersiach cos sie dzieje i to moze byc od nich? Jakis zastoj, nawal, grudki? Rosi tez tak miala od piersi. Mam nadzieje, ze to nie od tego, bo z tego co pisala to nic przyjemnego..

Co do kolek to nie mam pojęcia, nie zaglebialam sie w ten tematbw internetach, bo Mis większych problemow z brzuszkiem nie ma.

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Juz 5 tygodni? Czas leci niesamowicie! Wczoraj trzymajac malego przy piersi uświadomilam sobie Jak on szybko rośnie, jeszcze niedawno kruszynka 3100g ledwo miescila sie w ramionach dzis kuloski wystaja tak daaaleko i jest co dźwigniąc. Dlatego ciesze sie kazda chwila, jak jest radosny, marudny, placzliwy, kazda.. Bo wiem, ze lada moment ciezko będzie je sobie przypomnieć

Tesciowa wysyla buziaki Martynie

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

A chlopakow masz dosc ze do sklepu odwozisz? Myslalam, ze do szkoly a ona ich sprzedac chce

Wlasnie cholera grudek bie czuje ale twarde sa i czerwone, ledwie dotknac moge.. W kapieli nie chcialo mleko plynac juz mialam czarne wizje zastoju ale odciagnelam troche laktatorem.. Dalej bola.

Moj madry maz osttnio dawal mi tabletke paracetamolu (mialam podobna sytuacje ) i wiecie co zrobil? Schowal do szafki puste opakowanie wyobrazcie sobie moje wkur.wienie jak doczolgalam sie do kuchni, otwieram opakowanie z nadzieja na lepsze dzis A TU PUSTO

Teraz w podskokach pobiegl do apteki.. A mala spi mi na brzuchu.

Gosia gratki 5 tyg

Sylwia ja tez sie nie zaglebialam bo mala (tfu tfu) nie ma problemow z brUszkiem i mam nadzieje miec juz nie bedzie.. W srode 4 tygodnie

Co do rosniecia szkrabow tez to ostatnio rozkminialam tak szybko czas leci.... Moja mama powiedziala wczoraj 'no, a zaraz bedzie miec dwadziescia lat'
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-18, 08:41   #2308
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza nocka w porzadkj, po kapieli mis spal mi ładnie, pobudki wpol do 2, wpol do 5 (no i wtedy troche sie rejdal, mama tylek przebrala, mis zrobil kupe, wiec znow przebrala i spal) i teraz po 7, zjadl, polezal na mnie, odłożyłam i spi, mama sobie zrobila kawe z mlekiem i ode dospac jeszcze ciut pogoda sie zapowiada ladna

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Pewnie gdybym karmila na lezaco to maly spal by w nocy na lozku bo moment bym zasypiala. Cyc na wierzchu cala noc, dziecko przytulone i niech sobie szuka jak glodne jak karmie na siedzaco to czasem ciezko mi oczy otwarte utrzymac
Ja karmie na siedzaco. Na lezaco nie umiem. Ale mamy problem karmieniem prawa piersia..
Hanka mnie tez sie bardziej podoba pierwsza
Stary 2015-05-18, 09:06   #2309
gosiak0512
Zakorzenienie

MALA :d ale kalafior mi wyszedl pewnie ze do szkoly Synowa pozdrawia na spiocha
Wrocilysmy ze sklepu i sie karmimy. Tak mi w nocy wisiala na cycu ze mnie teraz rozwala..

Po za tym przezylam szok.. moja kotka jest brzuchata ale ma takie rozstepy ze az mi jej zal

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

HANKA 5 tyg za nami 6 zaczynamy

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 09:09   #2310
Izuniaa89
Zakorzenienie

Gosiam myslisz ze kotce te rozstepy przeszkadzaja?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości