nie jesteś trendy... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-15, 11:11   #91
vanilla_sky
Zakorzenienie

Dot.: nie jesteś trendy...

Cytat:
Napisane przez Dorixx
nie trzeba wycinac a i tak bardzo Cię widać dotknęłam tak bardzo prawda boli?
"chamskie" to Ty używasz mocnych słów zresztą sam nick ...

żegnam Panie , pozostawiam z Waszymi kompleksami pod osłoną filtrów, widzę, że bycie mniejszością jeszcze raz mija sie tu z celem.Nie można napisac co sie myśli bo odrazu jest sie "chamem"

pozdrawiam
tak bardzo prawda boli???
zreszta sam nick???
zegnam... hehe.
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 11:14   #92
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
to nie używaj słowa TRENDY - teraz tylko JAZZY jest in!
Oj Ola Ola
Podobno JAZZY jest już PASSE.
Teraz JAZZY (czyli TRENDY ) jest FRESHY

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 11:16   #93
natii4
Zakorzenienie

Nie ma to jak połączyć 3 wątki gdzie jest już wojna w 4 wojenkę Miła atmosfera Przynajmniej się można pokłócić na kilku forach jednocześnie

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 11:17   #94
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarenka
Oj Ola Ola
Wg TS mówi się IN

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-07-15, 11:18   #95
rzastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
I naprawdę Dorixx, jak chcesz być na topie, to nie używaj słowa TRENDY - teraz tylko JAZZY jest in!
Tez o tym pomyślałam
Ja nie bedę się wypowiadać, mam dzis mega- nerwa i nie chce mi się potem przepraszać.

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 11:35   #96
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorixx
żegnam Panie , pozostawiam z Waszymi kompleksami pod osłoną filtrów, widzę, że bycie mniejszością jeszcze raz mija sie tu z celem.Nie można napisac co sie myśli bo odrazu jest sie "chamem"

pozdrawiam
Dorixx, nie wiem dlaczego akurat ten wątek sprowokował Cię do pożegnania. Rozumiem, że coś gdzieś mogło Cię rozdrażnić, bo wzięłaś sobie czyjąś opinię do serca.. ale bez przesady - jaka mniejszość?

Przecież posty w tym wątku [i wielu innych] pokazują, że każda z nas ma swoje zdanie - i tyle. Jedne lubią słońce, inne nie. Jedne mają duże biusty, inne średnie, jeszcze inne nie mają go wcale To samo z brzuchami..

Ty chyba postanowiłaś czuć się "inna i niezrozumiana"... i nic już tego nie zmieni

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Stary 2005-07-15, 11:45   #97
Madlaine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorixx
Ja również czuję sie sexy, mam duży ładny biust, jestem ładnie opalona( a nie spalona!!) ale nie wypisuję czegoś w stylu "deski nie sa sexy, jak one moga sie na plaży pokazywać, po co im góra od stroju ?"

Cytat:
Napisane przez Dorixx

a swoja drogą nie znam faceta, który nie oglądałby się na ulicy za ładnie opaloną kobietą zwłaszcza z dużym biustem! Nie oszukujcie sie i nie pocieszajacie na siłę , zaakceptujcie sie takie jakie jesteście i nie dokuczajcie przy tym innym. I to nie jest prowokacja ale nawiązanie do kilku ostatnich watków, w których jako mniejszość (=solarium, większy biust, brzuch trochę więcej niz płaski)poczułam sie nieco zniesmaczona.

A ja znam, jest nim mój mąż, nienawidzący opalonych ciał na dodatek amator małych biustów, zakochany na maksa w moich biustowych okruszkach, piegach i bladym ciałku zreszta co człowiek , to inny gust.

PS. celowo zestawiłam akurat te dwie Twoje wypowiedzi, łatwo zauważyć dlaczego

NC
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-07-15, 11:49   #98
rzastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Wg TS mówi się IN
Kurcze, znowu jestem OUT

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 11:53   #99
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Jazzy .....
A w radiu teraz słyszę Chylińską
"czy warto było spalać się - jak ja "
Yola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 12:00   #100
ANKA20
Wtajemniczenie

GG do ANKA20

A może zamiast trendy, jazzy i freshy coś własnego np. Juicy (i to nie jest kryptoreklama)

arte infantil

R jak Remont
ANKA20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 12:01   #101
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Cytat:
Napisane przez sarenka
Oj Ola Ola
O rany Sarenko, naprawdę? O rany ale mam tyły dzięki za uświadomienie bo jeszcze bym jaką gafę towarzyską popełniła
Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-15, 12:03   #102
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorixx
paula78
"naoglądałm sie na plazy tego wszytskiego z wielkimi biustami w stanikach bez uszywien to dopiero jest tragedi,wylewa sie to wszytsko po bokach a nie daj boże obic sie o fale"
"w strinagach wielkie dupska z cellulitem po pachy i usmiech na twarzy"

jesli cytujesz to cytuj mnie całą a nie obcinasz sens moich wypowiedzi.
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 12:05   #103
Wisnia
Wtajemniczenie

GG do Wisnia

eeee... przesadasz, ciagle piszemy o balsamach brazujacych, bo opalanie niestety przy takiej dziurze ozonowej moze prowdzic od raka a mozna nie byc balda i byc zdrowa, brzuch - hmmm ja sie pochwailam na jednym z forow kiecka w ktorej wyraznie widac ze mam wystajacy brzuch i jakos nie czuje sie ze nie jestem trendy a moj biust jest normlany... wcale nie chce miec malego - jak mowi moj TZ - mam w sam raz piersi...
chyba lekko przesadzasz, ja mam pryszcze, blada cere na buzi, paskuna fryzuje bo zapuszczam wlosy - stan przejsciowy i kompletnie sie nie przejmuje - jak komus sie nie podobam to jest jego zmartwienie, mnie wystraczy usmiech meza jak wraca do domu - a ten jest niezalezny od iloscmi makijazu brzucha i bladosci cery
Wisnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 12:10   #104
Noor
Żandarm na emeryturze

Cytat:
Napisane przez ANKA20
A może zamiast trendy, jazzy i freshy coś własnego np. Juicy (i to nie jest kryptoreklama)
Może vizzy (od Wizażu)?

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda
Noor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 12:23   #105
Noor
Żandarm na emeryturze

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
W wypowiedzi Dorixx zabrakło mi tylko jednego koronnego argumentu, który niechybnie się pojawia w podobnych hmm, opiniach - że te blade, zafiltrowane, zlośliwe i chude i bez biustu (to jednak nie do końca do mnie, bo ja nie jestem chuda i biust mam bardzo duży) są tak naprawdę cholernie sfrustrowane, nie mają co robić, nie mają faceta i szukają innego ujścia dla swojej energii czekałam aż ktoś to powie, bo przysięgam zawsze na takim argumencie się kończy
Było, było

Cytat:
Napisane przez Dorixx
a swoja drogą nie znam faceta, który nie oglądałby się na ulicy za ładnie opaloną kobietą zwłaszcza z dużym biustem! Nie oszukujcie sie i nie pocieszajacie na siłę, zaakceptujcie sie takie jakie jesteście i nie dokuczajcie przy tym innym
I na koniec:

Cytat:
Napisane przez Dorixx
żegnam Panie , pozostawiam z Waszymi kompleksami pod osłoną filtrów

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda
Noor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 12:27   #106
Sylwiasta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorixx
rękawiczki jasne niech będą do sterowania do tego sterować sie nie da bez kapelusza , lniach czy płóciennych spodni itd i bluzek z długim rękawem .
Nie sledze wszystkich watkow na bierzaco, to tez droga Dorixx, pozwole sobie skopiowac moja i Twoja wypowiedz, z innego watku, w ktorym Ci odpowiedzialam, ze niestety nie wiesz, o czym piszesz (nie obrazam Cie, tylko stwierdzam fakt - nie kazdy zegluje pelnomorskim jachtem po pelnym morzu przez dwa miesiace ciurkiem, czasem przez kilka dni nie schodzac na lad)

Napisane przez Dorixx:
Jak tak czytam o rękawiczkach na łódce to mam mieszane uczucia... nasuwa mi słowo "przesada" i nic więcej. Moze niedługo na wczasy zamiast stroju kąpielowego będziemy kupować skafandry dla kosmonautów- bo przecież te sa super szczelne...no i ochronią nad przed słońcem ?...

"Jakbys droga Dorixx, posiedziala 10 godzin w kokpicie wylozonym tekowym drewnem, z morzem dookola odbijajacym dodatkowo padajace promienie i nie mogla na wiecej niz 10 minut zejsc do srodka, bo jak plyniesz szybko to przechyl jest 40 stopni + zaraz sie robi niedobrze, to bys byla wdzieczna i za skafander kosmonauty, byle tylko sie ochronic.Wysiasc nie da rady!
Zaznaczam, ze nie plyne sobie 0,5 wezla przez Mazury, tylko 12 godzin przez pelne morze, spalenie sloncem sie odczuwa dopiero wieczorem, bo wiatr nas ciagle schladza, wiec tym bardziej sie trzeba chronic. Takie rekawiczki to swietny wynalazek, tym bardziej, ze po ciaglym moczeniu w slonej wodzie rece nadaja sie co wieczor wylacznie do reanimacji.
Na szczescie w Sztokholmie mamy odebrac taki specjalnie zrobiony namioto-daszek, ktory czesc kokpitu bedzie przeslanial tyle tylko, ze mozna go rozlozyc jak wiaterek jest minimalny (czasem sie tak dzieje, mozna plynac na silniku : ) ), manewry z nim odpadaja a to jest wlasnie dla mnie najfajniejsze! Spinnaker (taki wielki zagiel-balon, ktory sie stawia tylko przy bardzo silnym, stabilnym wietrze), 8 wezlow i 40 stopni przechylu, butelka z woda przywiazana na sznurku za burta, zeby sie schlodzila i niekogo w promieniu 20 kilometrow krystalicznie czystej wody - to sa moje wakacje
Lezec plackiem na plazy wsrod oklejonych piaskiem, blyszczacych cial, czesto nienajpiekniej wygladajacych, to nie dla mnie.
Ellen McArthur - pobila ostatnio rekord swiata w oplynieciu kuli ziemskiej solo, moja idolka , tylko ze na starsoc bedzie wygladala chyba jak rodzynek ."

Swoja droga nie sadzilam, ze poruszenie tematu polprofesjonalnego sprzetu zeglarskiego (bo rekawiczki sa dla kolarzy pewnie sa tez i zeglarskie ale jak wszystko w UK, kosztuja fortune; juz widze H.W. Tillmana, ktory pozwala ich uzywac swojej zalodze nawet w rejsie na Antarktyde chyba by dostal zawalu! Na szczescie, stary maniak, juz nie zyje - wypadl za burte gdzies na Oceanie Poludniowym )

A! Dodam jeszcze, ze ja to miseczka 75C i od 3 lat w stalym zwiazku z kapitanem powyzszego jachtu

Pozdrawiam za to wszystkie Wizazanki i te blade i zafiltrowane i te opalone i te ktore wlasnie wychodza z solarium - kazda z nas robi jak uwaza i powinna sie starac zyc i dac zyc innym. Zlosc pieknosci szkodzi
Sylwiasta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 12:32   #107
Camilla
Zakorzenienie

Powiem szczerze, że ostatnia wypowiedź Dorixx bardzo mnie dotkneła . Poprostu wrzuciła wszystkie wizażanki, które miały inne zdanie niż ona do jednego worka...
Może zabrzmi to chamsko z mojej strony,ale życze Tobie z kolei, żebyś nad morzem wyleczyła "swoje kompleksy" swoim dużym biustem i mahoniową opalenizną,może jak ponabijasz się z "płaskich desek" i bledzichów to poczujesz się lepiej? skoro sobie się podobasz to dlaczego atakujesz wizażanki, które mają inne poczucie piękna i co innego im się podoba?Nigdy (z tego co pamiętam) z nikogo się nie naśmiewałam i nie używałam chamskich określeń, dlatego dużą przykrość zrobił mi Twój napastliwy ton.
Pozdrawiam
Kamila z małym biustem, "wklęsłym" i płaskim brzuchem, z rozstępami i (niestety) cellulitem oraz niewielką oplenizną, która jednak używa filtrów.I jednak nie jest JAZZY czy tam FRESHY
Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 12:44   #108
Przezlosliwa
Zakorzenienie

GG do Przezlosliwa

Tak, mój nick mówi sam za siebie. Po to jestem na wizażu, żeby wszystkim dokopać.
Bierzesz się za robienie wątku , który ma nas nawrócić na dobrą drogę .... hmmmm ... powiem skromnie - spójrz na siebie i zauważ, co w Tobie jest nie-tak.
Prawda boli? Jaka prawda? Chyba powinnam teraz te słowa skierować do Ciebie. Tak, to mój kolejny nieuzasadniony niczym atak na Twoją niewinną osobę.
Podpisuję się pod tym, co napisała Kamila.

Agencja Interaktywna Poznań

21.02.11 - start

"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"

Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
Przezlosliwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 12:45   #109
Sylwiasta
Zadomowienie

No juz juz dziewczeta, przypomina mi to zapasy w kisielu!
Zdenerwowalysmy sie (hm, ja tam sie staram nie odplacac pieknym za nadobne, bo z niktorymi osobami, kiedy juz sie zacietrzewia, wszelka rozsadna dyskusja odpada), ale chyba czas sobie odpuscic te dasy - po prostu zostanmy przy swoich opiniach, tylko je wyrazajmy ciut w zlagodzonej wersji.
Prosze podac sobie rece i najlepiej sie umowic na jakies zakupy kosmetyczne - od razu sie wyluzujecie.
Ja tam jestem Wodnik i lubie byc za wszelkimi "tryndami"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-15, 14:14   #110
Eliza_DB
Raczkowanie

GG do Eliza_DB

cholerka, jestem po urlopie nad morze (SPF 15, na twarz 60) = opalona, ważę 60 kg = zero płaskiego brzucha, mam rozmiar 75E = duże cyce i teraz mogę się odchudzić + ćwiczenia = płaski brzuch, filtry, czapki i kombinezony = blada, ale co zrobić z tymi CYCAMI???????
Eliza_DB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 14:22   #111
Sylwiasta
Zadomowienie

Polubic?
Stary 2005-07-15, 14:29   #112
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madlaine
A ja znam, jest nim mój mąż, nienawidzący opalonych ciał na dodatek amator małych biustów, zakochany na maksa w moich biustowych okruszkach, piegach i bladym ciałku zreszta co człowiek , to inny gust.

NC
a co ma mówic mąż żonie?
dobra zamykam sie
Marilyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 14:31   #113
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eliza_DB
cholerka, jestem po urlopie nad morze (SPF 15, na twarz 60) = opalona, ważę 60 kg = zero płaskiego brzucha, mam rozmiar 75E = duże cyce i teraz mogę się odchudzić + ćwiczenia = płaski brzuch, filtry, czapki i kombinezony = blada, ale co zrobić z tymi CYCAMI???????
Jakby to był progam prowadzony przez K.Szczukę to większość z nas usłyszałaby-Jesteś najsłabszym ogniwem,bo nie jesteś trendy-musisz odejść z dalszej gry

BTW-jakoś nigdy mi nie zależało na byciu trendy

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-07-15, 14:32   #114
koko
Zakorzenienie

GG do koko
Cool Dot.: nie jesteś trendy...

Długo tak możecie?
koko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 14:39   #115
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koko
Długo tak możecie?
Ty też właśnie podbiłaś wątek

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Stary 2005-07-15, 14:39   #116
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlaine

NC
Moj maz tez lubi male I nie tylko on,wielu facetow lubi

Sa rozne gusty jedni lubia brunetki inni bladynki jedni male biusty drudzy duze,jakby wszyscy byli tacy sami to by nudno bylo

Ide juz i nie podbijam watku do gory
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 14:48   #117
koko
Zakorzenienie

GG do koko
Wink Dot.: nie jesteś trendy...

Cytat:
Napisane przez sarenka
Ty też właśnie podbiłaś wątek

Racja! Święta racja...

I znowu to robię.
koko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-07-15, 14:55   #118
ANKA20
Wtajemniczenie

GG do ANKA20

Podobno faceci lubią piersi, które dobrze mieszczą się w ich dłoni (przeczytane w jakimś babskim piśmie )

ja też podbiję, a co :P

arte infantil

R jak Remont
ANKA20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 15:01   #119
mona1978
Zakorzenienie

GG do mona1978
Cool Dot.: nie jesteś trendy...

Poczułam potrzebę napisania po przeczytaniu tego wątku
Otóż uważam ,że bycie trendy to po prostu snobizm, to nieumiejętność odnalezienia siebie wśród tylu pospolitych rzeczy i ludzi !!

Tak ! Ja mam umięśniony brzuch i nie dlatego , że to jest tredny tylko dlatego ,że przez 10 lat trenowałam siatkówkę, gdy nabawiłam się kontuzji zaczęłam chodzic na siłownię - dla zdrowia przede wszystkim! Od 2 lat nie robię nic ( nie uprawiam żadnych sportów ) a brzuch mam wciąż umięśniony !

Co do opalania !
Lubię Słońce ale twarz przed nim chowam, szybko się opalam więc muszę stosować filtry żeby sie nie poparzyć. Choś jeżeli woda jest na tyle ciepła to wole się pluskać niż leżeć plackiem!

Mam miseczkę B dla jednych to dużo a dla innych mało ale gdybym miała pieniądze na operację plastyczną bez zastanowienia wydałabym je na operację mojego kontuzjowanego kolana!

Bo dla mnie zdrowie a nie wygląd jest najważniejsze! Czy to czyni mnie trendy? W pewnym sensie tak bo zdrowie jest zawsze w modzie - trendy.
Mogę przyznać , że jestem zdrową snobką

Pozdrawiam cieplutko!
Taki upał dzisiaj , że zwarjować można !
mona1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-15, 15:15   #120
sarenka
Zakorzenienie

[QUOTE=ANKA20]Podobno faceci lubią piersi, które dobrze mieszczą się w ich dłoni (przeczytane w jakimś babskim piśmie )

Nie wiem czemu [pewnie na skutek temperatury] zaczęłam się zastanawiać jaki rozmiar miała Izabella Łęcka [no wiecie - Wokulski i te jego często wspominane w tekście dłonie ]... Idę się przewietrzyć...

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości