![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie jesteś trendy...
Cytat:
zreszta sam nick??? zegnam... hehe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno JAZZY jest już PASSE. Teraz JAZZY (czyli TRENDY ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak połączyć 3 wątki gdzie jest już wojna w 4 wojenkę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie bedę się wypowiadać, mam dzis mega- nerwa i nie chce mi się potem przepraszać.
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież posty w tym wątku [i wielu innych] pokazują, że każda z nas ma swoje zdanie - i tyle. Jedne lubią słońce, inne nie. Jedne mają duże biusty, inne średnie, jeszcze inne nie mają go wcale ![]() Ty chyba postanowiłaś czuć się "inna i niezrozumiana"... i nic już tego nie zmieni ![]()
![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja znam, jest nim mój mąż, nienawidzący opalonych ciał na dodatek amator małych biustów, zakochany na maksa w moich biustowych okruszkach, piegach i bladym ciałku ![]() PS. celowo zestawiłam akurat te dwie Twoje wypowiedzi, łatwo zauważyć dlaczego ![]() NC ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Jazzy .....
![]() A w radiu teraz słyszę Chylińską "czy warto było spalać się - jak ja " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
A może zamiast trendy, jazzy i freshy coś własnego np. Juicy
![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli cytujesz to cytuj mnie całą a nie obcinasz sens moich wypowiedzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
eeee... przesadasz, ciagle piszemy o balsamach brazujacych, bo opalanie niestety przy takiej dziurze ozonowej moze prowdzic od raka a mozna nie byc balda i byc zdrowa, brzuch - hmmm ja sie pochwailam na jednym z forow kiecka w ktorej wyraznie widac ze mam wystajacy brzuch i jakos nie czuje sie ze nie jestem trendy a moj biust jest normlany... wcale nie chce miec malego - jak mowi moj TZ - mam w sam raz piersi...
chyba lekko przesadzasz, ja mam pryszcze, blada cere na buzi, paskuna fryzuje bo zapuszczam wlosy - stan przejsciowy i kompletnie sie nie przejmuje - jak komus sie nie podobam to jest jego zmartwienie, mnie wystraczy usmiech meza jak wraca do domu - a ten jest niezalezny od iloscmi makijazu brzucha i bladosci cery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#105 | |||
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisane przez Dorixx: Jak tak czytam o rękawiczkach na łódce to mam mieszane uczucia... nasuwa mi słowo "przesada" i nic więcej. Moze niedługo na wczasy zamiast stroju kąpielowego będziemy kupować skafandry dla kosmonautów- bo przecież te sa super szczelne...no i ochronią nad przed słońcem ?... "Jakbys droga Dorixx, posiedziala 10 godzin w kokpicie wylozonym tekowym drewnem, z morzem dookola odbijajacym dodatkowo padajace promienie i nie mogla na wiecej niz 10 minut zejsc do srodka, bo jak plyniesz szybko to przechyl jest 40 stopni + zaraz sie robi niedobrze, to bys byla wdzieczna i za skafander kosmonauty, byle tylko sie ochronic.Wysiasc nie da rady! Zaznaczam, ze nie plyne sobie 0,5 wezla przez Mazury, tylko 12 godzin przez pelne morze, spalenie sloncem sie odczuwa dopiero wieczorem, bo wiatr nas ciagle schladza, wiec tym bardziej sie trzeba chronic. Takie rekawiczki to swietny wynalazek, tym bardziej, ze po ciaglym moczeniu w slonej wodzie rece nadaja sie co wieczor wylacznie do reanimacji. Na szczescie w Sztokholmie mamy odebrac taki specjalnie zrobiony namioto-daszek, ktory czesc kokpitu bedzie przeslanial tyle tylko, ze mozna go rozlozyc jak wiaterek jest minimalny (czasem sie tak dzieje, mozna plynac na silniku : ) ), manewry z nim odpadaja a to jest wlasnie dla mnie najfajniejsze! Spinnaker (taki wielki zagiel-balon, ktory sie stawia tylko przy bardzo silnym, stabilnym wietrze), 8 wezlow i 40 stopni przechylu, butelka z woda przywiazana na sznurku za burta, zeby sie schlodzila i niekogo w promieniu 20 kilometrow krystalicznie czystej wody - to sa moje wakacje Lezec plackiem na plazy wsrod oklejonych piaskiem, blyszczacych cial, czesto nienajpiekniej wygladajacych, to nie dla mnie. Ellen McArthur - pobila ostatnio rekord swiata w oplynieciu kuli ziemskiej solo, moja idolka , tylko ze na starsoc bedzie wygladala chyba jak rodzynek ." Swoja droga nie sadzilam, ze poruszenie tematu polprofesjonalnego sprzetu zeglarskiego (bo rekawiczki sa dla kolarzy ![]() ![]() A! Dodam jeszcze, ze ja to miseczka 75C i od 3 lat w stalym zwiazku z kapitanem powyzszego jachtu ![]() Pozdrawiam za to wszystkie Wizazanki i te blade i zafiltrowane i te opalone i te ktore wlasnie wychodza z solarium - kazda z nas robi jak uwaza i powinna sie starac zyc i dac zyc innym. Zlosc pieknosci szkodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, że ostatnia wypowiedź Dorixx bardzo mnie dotkneła
![]() ![]() Może zabrzmi to chamsko z mojej strony,ale życze Tobie z kolei, żebyś nad morzem wyleczyła "swoje kompleksy" swoim dużym biustem i mahoniową opalenizną,może jak ponabijasz się z "płaskich desek" i bledzichów to poczujesz się lepiej? ![]() Pozdrawiam Kamila z małym biustem, "wklęsłym" i płaskim brzuchem, z rozstępami i (niestety) cellulitem oraz niewielką oplenizną, która jednak używa filtrów.I jednak nie jest JAZZY czy tam FRESHY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Tak, mój nick mówi sam za siebie. Po to jestem na wizażu, żeby wszystkim dokopać.
Bierzesz się za robienie wątku , który ma nas nawrócić na dobrą drogę .... hmmmm ... powiem skromnie - spójrz na siebie i zauważ, co w Tobie jest nie-tak. Prawda boli? Jaka prawda? Chyba powinnam teraz te słowa skierować do Ciebie. Tak, to mój kolejny nieuzasadniony niczym atak na Twoją niewinną osobę. Podpisuję się pod tym, co napisała Kamila.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
No juz juz dziewczeta, przypomina mi to zapasy w kisielu!
Zdenerwowalysmy sie (hm, ja tam sie staram nie odplacac pieknym za nadobne, bo z niktorymi osobami, kiedy juz sie zacietrzewia, wszelka rozsadna dyskusja odpada), ale chyba czas sobie odpuscic te dasy - po prostu zostanmy przy swoich opiniach, tylko je wyrazajmy ciut w zlagodzonej wersji. Prosze podac sobie rece i najlepiej sie umowic na jakies zakupy kosmetyczne - od razu sie wyluzujecie. Ja tam jestem Wodnik i lubie byc za wszelkimi "tryndami" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
cholerka, jestem po urlopie nad morze (SPF 15, na twarz 60) = opalona, ważę 60 kg = zero płaskiego brzucha, mam rozmiar 75E = duże cyce i teraz mogę się odchudzić + ćwiczenia = płaski brzuch, filtry, czapki i kombinezony = blada, ale co zrobić z tymi CYCAMI???????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Polubic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra zamykam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW-jakoś nigdy mi nie zależało na byciu trendy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
![]()
Długo tak możecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sa rozne gusty jedni lubia brunetki inni bladynki jedni male biusty drudzy duze,jakby wszyscy byli tacy sami to by nudno bylo ![]() Ide juz i nie podbijam watku do gory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I znowu to robię. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Podobno faceci lubią piersi, które dobrze mieszczą się w ich dłoni
![]() ![]() ja też podbiję, a co :P
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
![]()
Poczułam potrzebę napisania po przeczytaniu tego wątku
![]() Otóż uważam ,że bycie trendy to po prostu snobizm, to nieumiejętność odnalezienia siebie wśród tylu pospolitych rzeczy i ludzi !! Tak ! Ja mam umięśniony brzuch i nie dlatego , że to jest tredny tylko dlatego ,że przez 10 lat trenowałam siatkówkę, gdy nabawiłam się kontuzji zaczęłam chodzic na siłownię - dla zdrowia przede wszystkim! Od 2 lat nie robię nic ( nie uprawiam żadnych sportów ) a brzuch mam wciąż umięśniony ! Co do opalania ! Lubię Słońce ale twarz przed nim chowam, szybko się opalam więc muszę stosować filtry żeby sie nie poparzyć. Choś jeżeli woda jest na tyle ciepła to wole się pluskać niż leżeć plackiem! Mam miseczkę B dla jednych to dużo a dla innych mało ale gdybym miała pieniądze na operację plastyczną bez zastanowienia wydałabym je na operację mojego kontuzjowanego kolana! Bo dla mnie zdrowie a nie wygląd jest najważniejsze! Czy to czyni mnie trendy? W pewnym sensie tak bo zdrowie jest zawsze w modzie - trendy. Mogę przyznać , że jestem zdrową snobką ![]() Pozdrawiam cieplutko! Taki upał dzisiaj , że zwarjować można ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ANKA20]Podobno faceci lubią piersi, które dobrze mieszczą się w ich dłoni
![]() ![]() Nie wiem czemu [pewnie na skutek temperatury] zaczęłam się zastanawiać jaki rozmiar miała Izabella Łęcka [no wiecie - Wokulski i te jego często wspominane w tekście dłonie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.