|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa
Cytat:
To wyglada na zapalenie krtani. Tez tak mialam kolo 5 m-ca, wlasnie utrata glosu i kaszel. Poszlam do lekarza- zapalenie krtani i oskrzeli i na antybiotyku sie skonczylo. Oj biedna jestes. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
Ja jezdze codziennie bo u mnie bez auta jak bez reki, mam nadzieje, ze bede mogla prowadzic do konca. |
||
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie moja prywatna polozna czyli siostra juz zabronila. Powiedziała, ze po tym 35 tc to juz niebezpieczne bo Mala moze mocniej kapnac albo mnie nagle zlapac skurcz lub bol i mozna stracic panowanie za kierownica. Cos w tym jest bo jak dzis wykrecalam na parkingu pod lekarzem to Laurka tak wypiela nogi w bok, ze zabolalo i musialam sie zatrzymac
|
#3183 |
|
Konto usunięte
|
Princesika, Alkamor dużo zdrówka
![]() Zamówiłam dwie miski dla grubego... ![]()
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-05-18 o 15:45 |
|
|
|
#3184 |
|
Zadomowienie
|
Alkamor, Princeska biedulki, kurujcie się
![]() Słyszałyście, że teraz w Rossie będzie promocja na kosmetyki pielęgnacyjne Od 20 do 26.05. Z promocji wyłączone są maseczki oraz produkty męskie.Wygląda na to, że kremy, płyny micelarne, żele itp. będą wchodziły Kusi mnie jakiś lekki kremik i coś do demakijażu ![]() Ja byłam u weterynarza, z jedną świnką musimy jeździć regularnie. Apteczka zwierzakowa jest bardziej wypchana niż nasza ludzka Parę lat hodowli i będziemy znali z tż podstawy weterynarii i gryzoniowej behawiorystyki ![]() Tż teraz pojechał do pracy a ja wciągnęłam sałatkę z pomidorów i mozarelli i chyba pójdę spać
|
#3185 |
|
Rozeznanie
|
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Mojemu Tżowi wpadło coś w warsztacie do oka. Pojechałam z nim szybko do okulisty i teraz mam w domu choruszka. Bo pani mu w oczku wierciła i wyciągnęła opiłek "wielkości krowy"
![]() Nastraszyła go, że jak zejdzie znieczulenie, to będzie boleć i teraz biedny leży na kanapie i czeka, aż zacznie boleć ![]() I w rezultacie ja muszę zrobić obiad, czego na codzień nie robię...
|
#3189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój tż też pojechał do pracy, ja w tym czasie zdążyłam pomalować jedną ścianę w salonie zaraz zmykam do gina po zwolnionko
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
przyszedł mi ten stanik-top http://allegro.pl/gatta-biustonosz-b...155859784.html
i jest rewelacyjny! podtrzymuje biust, nie odznacza się w ogóle pod bluzką, jest mega wygodny! no i łatwo go podwinąć do karmienia. jak dla mnie świetna alternatywa dla tych bezfiszbinowych staników które robią z piersi flaczki. udany zakup |
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Konto usunięte
|
Don Kocurro
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kejti ojej dobrze, że już mu wyjęła ten opiłek bo z okiem nie ma zartów, niech odpoczywa |
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cholera, gardło mnie zaczyna boleć, Princesika nie zaraziłaś mnie? ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Wie, że żyje
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Wtajemniczenie
|
Boze jaki jaki ja mam kalafior ciazowy zamiast mozgu. Pojechalam na zakupy, mialam kupic sobie jedzenie i picie do torby szpitalnej. Wrocilam do domu, oczywiscie zapomnialam tego kupic.
A najlepsze, ze kupilam jedzenie dla kotow, teraz wlasnie zamierzalam je nakarmic, patrze a to jedzenie dla psa ![]() no normalnie kalafior.
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj ta sól. Łagodzi trochę ból. Podgrzewane na patelni i zawin w ścierke albo do jakiejś skarpety wsypać (podobno najlepiej kupić w aptece sól jodowo-bromowa ale ja zwykła wzięłam) przyloz do ucha.tylko ciepła a nie gorąca! |
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra dziś dzwoniła, i myslałam, że padnę
![]() Niedawno tzn w grudniu urodziło im się 3 dziecko. Wczoraj chcieli iść do kościoła spacerkiem wiec załadowali małą do gondoli i wio. Wyobraźcie sobie, że nagle gondola zsuneła się z wózka i przewróciła. Mała zaryła twarzą w beton... Okazało się, że mój szwagier żle wpiął gondolę, jedna strona zaskoczła a druga nie... dziecko całe zakrwawione szybko do szpitala okazało się, że nic sie nie stało tylko ma rozciętą wargę... ja bym nie wytrzymała psychicznie chyba
|
|
#3201 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mają oni tendencje do przesadzania ![]() Cytat:
czyżbyś była kolejną chętną na porodowke ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
czyli lepiej sprawdzać po tż bo szkoda cierpień dziecka ...
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Królewna Edytowane przez Princesika Czas edycji: 2015-05-18 o 16:36 |
|
|
|
|
#3203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szuu czy Twój kot nie ma za dobrze?!
|
|
|
|
|
#3204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze ze nic poważnego się nie stało.... Ja pierdziele
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kika1989wroc;514427 83]
pomalowaliśmy ścianę ? czyżbyś była kolejną chętną na porodowke ? ![]() [QUOTE] Nie nie absolutnie, gdyż jestem zupełnie nie gotowa jeszcze ale musimy wkoncu skończyć te malowania, a zostały tylko dwie ściany jeszcze.. Jakoś tak się to wlecze, bo ciągle coś. Mam jeszcze w planach zrobić taki napis, wiem że są naklejki ale nie uśmiecha mi się płacić 300 zł za to, więc chcę sama się za to zabrać. Macie jakieś pomysły z czego robić szablony literek? Myślałam żeby odrecznie napisać ale może nie wyjść równo..
|
|
|
|
#3206 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3208 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj No nie wiem! Gardło cos zaczyna drapać i katar sie zaczyna ![]() ma lepiej od nas wszystkich ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też polecam sinulan forte, lekarka koleżance w ciąży przepisywała Cytat:
Cytat:
Jak mnie moja lekarka wkur*** niesamowicie! od rana próbuję się z nią kontaktować. Napisałam smsy,dzwoniłam a ta pipa nie odpowiada!Dobrze, że przyjmuje dzisiaj w przychodni to do niej pojadę i ją opie****:/ i ten jej ciągły tekst na wizytach "jak coś się będzie działo,proszę dzwonić" to proszę ku** odbierać! A miałam się na ktg umawiać...
|
|
|
#3210 |
|
Rozeznanie
|
Nie nie absolutnie, gdyż jestem zupełnie nie gotowa jeszcze
ale musimy wkoncu skończyć te malowania, a zostały tylko dwie ściany jeszcze.. Jakoś tak się to wlecze, bo ciągle coś. Mam jeszcze w planach zrobić taki napis, wiem że są naklejki ale nie uśmiecha mi się płacić 300 zł za to, więc chcę sama się za to zabrać. Macie jakieś pomysły z czego robić szablony literek? Myślałam żeby odrecznie napisać ale może nie wyjść równo..[/QUOTE]Może na brystolu spróbuj?
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy : - cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajęty i domagać się ze wszystkich sił, tego czego pragnie Edytowane przez kika1989wroc Czas edycji: 2015-05-18 o 17:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

dobrze ze nic poważnego się nie stało.... Ja pierdziele