|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 44- nasz sezon!
dobra zrobiłam liste.... przedłuuuuga!!
masakra... a pewnie o 100 rzeczach zapomniałam... - dorobić zaproszenia - rozdać zaproszenia - ten weekend + rozesłać i w czerwcu warszawa - świadek - prezenty dla rodziców - w tym film/pokaz slajdów - sesja narzeczeńska - może zmieniona w boudoir, który podaruje K w dniu slubu - prezenty dla świadków - strój młodego - cały. niby jest poszetka, ale K. uznał, że idzie na niebiesko, wiec rozważamy delikatnie różową poszetkę, żeby "pasował" - tort - cukiernia wybrana, caketopper wymyslony, smak wybrany, ale cukiernia nic o tym nie wie ^^ - wybór kwiaciarki do bukietów - spotkanie z dekoratorką sali - spotkanie z dekoratorką koscioła - nauka cake popsów - zrobić baner "dziekujemy" na pudełko na kartki - zacząć ogarniać kule ozdobne na stoły - pojechać pierwszy raz na sale i przy okazji omówć umowę raz jeszcze w związku z wieloma pytaniami - kupić wódke, whiskey?, piwo? - ogarnąć w końcu projekt i zamówić księge gości - przygotować "instrukcje" fotobudki+księgi gosci - rozważyć plan ślubu i ewentualne posiadanie menu/rozkladu wesela - przećwiczyć 100razy ślubny taniec - zrobić próbny makijaż i próbną fryzurę - zamówić strój na dzień slubu - nie wiem w czym chce wystąpić w trakcie przygotowań - rozłożyć gości po pokojach, ustalić czy i jaki będzie potrzebny transport, zapoznać gości ze sobą, którzy jadą z tego samego miasta i mogliby się zabrać (głownie goście z Wro ![]() - kupić krótki welon - ewentualnie kupić opaskę - wciąż nie wiem - jeżeli nie to ogarnąć co wpiąć we włosy... - zrobić biżu na ręke z posiadanej aplikacji - ogarnąć dokumenty z USC i Kościoła - kupić podwiązkę - kupić płaskie buty na przebranie - pomyśleć co zrobie z włosami na drugi dzień... i makeupem.... - juz przed samym slubem: kupic jakies 7daysy, żeby ludzie z hoteli mieli coś zjeść jeśli wstaną wczesniej w niedziele - zrobić numerki na stół - po rozmowe z babka od sali moze: kupić alkohol dla barmanów, kupić swiece na taniec świetlny - ustalenie z mamą oprawy muzycznej mszy - ogarnięcie pudełka na obrączki i rozważenie czy niespełna 3 letni syn siostry K. moze nam je nieść - modlitwa o słonce i brak deszczu - na wszelki wypadek ogarniecie tematu - jak wejde do kosciola jesli bedzie padac i ludzie mi nadepczą całą drogę... chyba mnie tata wniesie ![]() - ewentualnie zakup biustonosza ślubnego do wszycia do sukni - ewentualnie zmiana sukienki na poprawiny.. - ogarniecie marynarki/sweterka/bolerka - dobranie i zakup soczewek - spotkanie z ginekologiem i zakup tabsów anty ^^ - 2 zabiegi na twarz mega scierające i jeden "lajtowy" - umówienie na paznokcie - k. i mnie - dopilnowanie żeby K. umowil sie do fryzjera z tydzien przed slubem ![]() - wypróbowanie tabeltek uspokajających - przed slubem zakup szampana, tak żeby na nas czekał jak wrócimy do wro - spotkania z fotofoto i kamerzystą(wybór czy 1 czy2) - sciecie grzywki odpowiednio przed slubem - pofarbować wlosy na jaśniejszy blond?? - odpowiednie dobranie urlopu - chyba październik na podróz poślubną - zrobienie playlisty (łącznie z dostraczeniem muzy do zespołu) na przerwy w graniu + muzyka na czas obiadku - wybór utworu na wejscie na sale - ustalenie dekoracji auta - zaplanowanie kolacji z błogosławieństwem dzień przed slubem - jakkolwiek dogadać sie w tej kwestii z rodzicami odnosnie ich wyobrażeń i naszych - ogarnięcie czy przed salą jest parking dla gości (ja gdzieś stanęłam, ale ile tam było miejsca to nie wiem...)- chyba dokupić drugie pończochy takie same... - umówienie sie na brwi/rzesy - wizyta u dentysty - ogarnięcie wieszaków.
Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2015-05-18 o 20:08 |
|
|
|
#4322 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fotek nie mam bo jak Mama w domu mierzyła to ja tez mierzylam swoje zakupy i nie zrobilam jej zdjec ale jest wg wszystkich duzo lepiej niz w tamtym :0 jak kiedys nie zapomne to ja poprosze aby sie ubrala i cykne fotke jak bede u niej ale to nie wiem kiedy nastapi :p bo w najblizszy weekend jedziemy na wesele z M. Cytat:
i w koncu 5,5 mm? spore ;p ale najwazniejsze ze juz wybrane i Wam pasuja
|
||
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
W weekend ak rodzinnie (moja Mama, brat, siotra ja i M. jechalismy dosc dlugo samochodem na Opolszczyzne i spowrotem wiec nawet troche czasu na spokojna rozmowe bylo wiec zeszlo nawe cos na obraczki i Moja super Mama wpadla na genialny pomysl ze przeciez mogła mi i M. dac obraczki po moim Tacie
ja o tym kiedys myslalam ale nie chcialam jej proponowac oddania obraczki Taty i teraz zapewne te obraczke dosanie ktos z mojego rodzenstwa i tak mi przykro jakos... |
|
|
|
#4326 |
|
na przekór do celu
|
To przekaż, że ja go widzę w takich spodniach dresowych jakie ma pan młody na dwóch fotkach
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fajnie ze złoto lączone a nie jakies tylko na wierzchu ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- tort adidas no nieee
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj znowu sprawdzają się słowa, że Rosja to nie kraj a stan umysłu xD Moimi ulubionym zdjęciem spośród wszystkich jest to co PM leżą na ruchliwej ulicy i się całują
xD
|
#4330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
ej ja jak tak spojrzalam na palce kolezanek, chcby mi grozili nie wiem ktora ma 5 a ktora 4mm.. nie jestem w stanie tego okreslic, co wiecej - kazdej pasuje
))
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda, do ogarnięcia jeszcze dość sporo... tż bez butów, ja bez bielizny, właśnie wróciłam z próbnej, dekoracja na salę nie zrobiony, winietki i wszystkie inne cuda też nie, alkohol dodatkowy nie kupiony, TŻ ma zapalenie ścięgna i nie możemy ćwiczyć tańca, a nie zapowiada się, żeby mu przeszło do wesela |
|
|
|
|
#4333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czytałam relację, fajny panieński. Widać da się bez tych obleśnych penisków i mega kiczowatych akcji ![]() A jak tym razem fryzura? jesteś zadowolona? |
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
sQ dziękuję!
TAKĄ zapodałaś listę i ustosunkowałam ją do nas....praktycznie wszystko z niej już mamy . Pomożecie mi wybrać?
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba już tak zostanie, ale wow jakos nie czuję, mam wrażenie, że na żywo i na zdjęciach to dwie różne fryzury, nawet na filmiku prezentuje się inaczej niż na zdjęciu :P
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko...
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyneczki, proszę o podpowiedz. Która koronka, równa czy ta falowana bardziej? I kolejne zdjęcia to już z aplikacja
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Z Twoich rzeczy: - prezenty dla rodziców - kupienie krzaczków i wybranie fotek do ramek - ostateczny wybór bukietu - pompony tiulowe - kupić piwo - przećwiczyć 100razy ślubny taniec - dokończyć podwiązkę - modlitwa o słonce i brak deszczu - zakup biustonosza ślubnego - zrobienie playlisty (łącznie z dostraczeniem muzy do zespołu) na przerwy w graniu + muzyka na czas obiadku - wybór utworu na wejscie na sale - ogarnięcie wieszaków I rzeczy typu dogadanie szczegółów z foto, video, zespołem, wybranie menu, wydrukowanie wnętrz menu, wydrukowanie winietek itp.
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
ah myslalam ze brakuje Ci czegos czego nie ujelam na liscie... mi by sie podobalo prosts ale rownie szeroka jak aplikacja...
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko inspirowałam się takimi, gdzie aplikacja była szersza niż podwiązka
. Ogólnie ciężko znaleźć małą aplikację.... ta była jedna z mniejszych, jaką znalazłam. A szerokość podwiązki chcę taką, nie chcę bardzo szerokiej . Tutaj, tutaj czy tutaj- takimi się inspirowałam .
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
enyłej... prosta
))
|
#4341 |
|
na przekór do celu
|
Odebrałam suknię z pralni, jest czyściutka, ale ubiorę ją jutro, bo dziś już za ciemno na fotki, i będzie modlitwa o chętnych na kupno
|
|
#4342 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia jak dla Mnie prosta
.Ok sprawy ślubne-kościelne załatwione, zmierzają mu koncowi Pan Tz już w tamta niedziele pierwszy raz zlecial z ambony, Panna Magic w tą po raz pierwszy ![]() Kurna a wy znowu te listy co mnie straszą ,ale dobrze dobrze.sQ przypomnialas mi że nie mamy księgi gości Nam brakuje -Pierwszego tańca -Kwiaciarnie dogadać -Garnitur Tz -Napoje i dokupić wódkę -Zakupy dla kkucharek (ale to tydzień przed) -Menu wydrukować -Patyczki i celofan do Cake Popsow -Kwiaty na salę (dzień przed ślubem) -Próbnego makijażu i fryzury -Rozdać zaproszenia na sam ślub -Podwiazke kupić No umrę tyle tego jest ![]() A i juz widzę ze zapomnialam ... - sukienka na poprawiony -swiece do tańca świetlnego -tort Wpadam w panikę
27.06.2015 i żyli długo i szczęśliwie... <3 Edytowane przez MagicGirls Czas edycji: 2015-05-18 o 23:23 |
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszło mi cos na powiece
![]() Nie mam pojęcia co to. Zaczynałan to czuć wiec wzięłam calcium i lirre - cos w rodzaju zyrtecu. Mam nadzieje ze zejdzie jak nie to lekarz |
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie spróbuj delikatnie przykładać łyżkę (zamoczoną we wrzątku) lub kubek z wrzątkiem Ps. Lirre masz na receptę czy można ją dostać bez?
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
My dzis znowu lazilismy po gorach, caly dzien mnie nie bylo w domu (teraz siedzimy na przystanku i czekamy na busa, za jakas godzine bedziemy u siebie). Mial dzis byc lekki spacerek, bo wszyscy mamy zakwasy po sobocie, a moj TZ wybral jedna z trudniejszych tras. xD Moje nogi umieraja, ogolnie wszystko mnie boli. xD Zaliczylam jedna glebe na mokrym pniu drzewa, ale na szczescie tylko sie wybrudzilam blotem, bez wiekszych obrazen. :P
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można dostać bez. W aptece polecili mamie jako zamiennik zyrtecu który podobno nie usypia. Chociaż mnie zyrtec też nie usypiał. Miałam też ta na receptę ale po niej to spałam. No właśnie mama to samo powiedziała. Ale co można powiedzieć przez gg bez widzenia. Ogólnie miałam taka sucha skórę na powiece w piątek. W sobotę bylo lepiej w niedziele też (zeszło lekkie zaczerwienienie i miałam wrażenie ze się zmniejszyło) a wczoraj wróciliśmy do domu ok 21 zjadłam usiadlam i nagle mam dreszcze i oko boli, tzn może nie boli ale tak dziwne ciągnie i lekko swędzi i lekko piecze. Dziś Juz lepiej to wygląda po tej mieszance. Przed chwila też to wzięłam. Zobaczymy oby było lepiej :/ |
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dziś znów Łódź, oby szybko poszło. viva za ile % wartości chcesz sprzedać suknię? |
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() chciałam Was wczoraj nadrobić po powrocie z konferencji otworzyłam laptopa weszłam na forum i po 2 stronach stwierdziłam że zamknę oczy tylko na chwilkę odpoczną mi ta chwilka zeszła mi do rana A dziś z okazji urodzin idę do kosmetyczki
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

(ja gdzieś stanęłam, ale ile tam było miejsca to nie wiem...)

,ale dobrze dobrze.sQ przypomnialas mi że nie mamy księgi gości