|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22
Dzień dobry wszystkim Cycatkom
Dziękuję za odp. w sprawie pasa. Trudno- będę nosić ile będzie trzeba - tylko jak ocenić, kiedy można już zdjąć? Tzn. powiedzmy, że już się usadowią tam gdzie trzeba, to już można nie nosić, czy trzeba wyczekać jakiś okres przejściowy? Następna sprawa - we wtorek mam zdjęcie szwów - napiszcie kochane, czy od razu można smarować czymś na blizny? No i najważniejsze - CZYM?????
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wyliczanka na dzisiaj ![]()
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry pięknotki
Ja wczoraj z mężem zostaliśmy chrzestnymi synka mojego męża , mały już nie taki mały bo ma 2 latka , darł się i wrzeszczał w niebo głosy tak się księdza bał i ksiądz powiedział ,że w życiu takiego czegoś nie widział. pannaZet super ,że masz już termin operki zaklepany ![]() Szann ślicznie wyglądasz pięknotko! ![]() Vloszka ,fajnie,że spacer zaliczyłaś i jest coraz lepiej ,jak ja będę mieć operke to ty już będziesz w lato mogła dekolciki nosić śmiało ![]() Jacomm mam tak samo mam napięcie przed @ już z 10 dni przed , żre dosłownie wszystko ,i jestem strasznie nerwowa , a w życiu się nigdy nie zabezpieczałam ,żadnymi tabletkami anty , choć w sumie mogłabym już pomyśleć bo 2 dzieci już mam , jak cycki nowe będą i tak 3 ciąża by była to lipa . MizerneA ja z tego co mi kumpela mówiła ,a blizny ma pięknie zagojone , prawie niewidoczne to tylko wazeliną smarowała ,tak jej chyba L.P powiedział ,i się stosowała do jego zaleceń ,nie wiem jak teraz jest ale dziewczyny tutaj używały jakieś specjalne maści na blizny , we wtorek będziesz widziała wafelka to Ci pewnie powie co masz dalej robić , no ciekawa jestem ile ten pas będziesz musiała jeszcze nosić. miłego dzionka ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Ale napisałam synka mojego męża..he..he , synka od kuzyna mojego męża dla sprostowania
|
|
|
|
#2704 |
|
Przyczajenie
|
Dzień Dobry kochane,
Mizerne uwielbiam te Twoje opisy, ostatnio popsuł mi się samochód (oczywiście od razu po tym, jak wystawiłam ogłoszenie o jego sprzedaży) i musiałam przeprosić się z komunikacją miejską, tak sobie czekałam na autobus i czytałam w telefonie nasze forum. Był akurat Twój opis o myciu głowy. No nie mogłam się powstrzymać, jak buchnęłam śmiechem na pół przystanku, oczywiście od razu ogarnął mnie paniczny śmiech, którego za nic w świecie nie mogłam powstrzymać, ale co tam... jeżeli chodzi o maści na blizny to polecam contractubex (odpowiednik polski Cepan). Można stosować od razu po zdjęciu szwów, daje świetne efekty na ranach, gdzie było szycie, ale niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość i stosować kilka razy dziennie przez kilka miesięcy. Ja stosowałam Contractubex na dłoni, gdzie powinnam mieć szycie, ale nie miałam, rana się trochę rozeszła, ale smarowałam contractubexem i teraz jest bardzo mało widoczna. Mąż tez miał szycie na łuku brwiowym i teraz nie ma śladu. Bardzo rozjaśnia blizny. Cepan niby to samo, ale podobno strasznie śmierdzi i nie wchłania się tak dobrze. Jednak jest dużo tańszy od contractubexu. Widzę, że teraz na forum tez moda na usteczka, Szann i Mon piękne. Bardzo ładne z Was kobiety, uważam, że bez tego tez pięknie wyglądacie. Ja akurat usta mam dość wydatne, chociaż tego natura mi nie poskąpiła. Olivka, Vloszka jak u Was? Przeraża mnie, jak widzę te Wasze opisy z dochodzeniem do siebie. Nie wyobrażam sobie, jak mogłoby to wyglądać u mnie. Po urodzeniu drugiego dziecka na 2 dzień po wyjściu ze szpitala, czyli 4 dni po porodzie zwaliło mi się 10 osób na obiad. Nie byłam zbyt szczęśliwa z tego powodu, ale dałam radę wszystko przygotować. Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia, pisałyście dużo o gwarancji na implanty, a czy jest jakaś gwarancja samej operacji? jako usługi? ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- No właśnie tak czytałam Pati początek Twojego postu i się zastanawiałam, jak to możliwe z tym chrztem hehehe, dobrze, że sprostowałaś
Edytowane przez Asiula 82 Czas edycji: 2015-05-17 o 11:58 |
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
MizerneA vel Wielki Cyc, należy natłuszczać blizny, chociaż jedni Lekarze nie każą robić z nimi kompletnie nic i same z siebie sie robią bladziutkie, malutkie i schowane
![]() Ja akurat mam ScarRepair i smaruje 3x dziennie albo więcej jak mi sie przypomni - o, dzisiaj jeszcze nie smarowałam Dziękuje Dziewczyny za wszystkie komplementy, super usłyszeć to od pięknych kobiet Pati, cztery razy czytam o chrzcinach mowię kurde, albo zmajstrował cos na boku i ma syna, ale zebys Ty jeszcze jego chrzestna była
|
#2706 |
|
Raczkowanie
|
Szann..he..he ,no tak by chyba nie dało rady ojciec dziecka i jeszcze chrzestnym by został
ale różne są przypadki w życiu ,mam znajomą której mąż przyprawił rogi z małolatą i ona zaszła w ciąże i nie chciała tego dziecka urodziła i oddała tatusiowi i ta moja znajoma mu wybaczyła i jego dziecko ze zdrady wspólnie wychowują .
|
|
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
Pytalam lekarza na konsultacji i powiedzial, ze po 6 tyg sie dopiero smaruje.
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego trzeba pytać swojego lekarza
. Mój kazał smarować już po zdjęciu plasterków, czyli parę dni po op.
|
#2709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Blizny niech się zagoją, strupki odpadną. Ja natłuszczałam strupki alantanem plus. https://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p6608-Alantan_Plus_masc_30_g Po miesiącu można smarować specjalistycznymi maściami, kremi, czy naklejać plasterki silikonowe.
|
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
Ja polecam plastry silikonowe Sutricon. Moja blizna po cięciu cesarskim jest prawie niewidoczna
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski w poniedziałek, miałam wczoraj komunie popiłam troche i dziś jestem nie do życia
miłego dnia !
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
#2712 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
Jak tam humorki? Ja prawie tydzień po operacji, jak ten czas leci Piersiaki już nie bolą, ogólnie czuję się już elegancko Praktycznie powoli zapominam o zabiegu No i ten pas grrrrr, już nie mogę się doczekać kiedy go ściągnę A jak tam Ty Mizerne A (już nie mizerne )
|
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Olivka super że już tak dobrze się czujesz. Myszola łącze się w bólu... Dziewczyny napiszcie mi gdzie znajdę tabelę z wymiarami implantów (sebbin) na których pracuje L.P.? Odpisał mi że mogę mieć 420 cc ale nie wiem jak to wygląda z tą szerokością i projekcją. |
|
|
|
#2714 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
![]() Wyliczanka na dzisiaj ![]() JUPI ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- NightWish159 jesteś z nami? Jutro Twój wielki dzień
|
#2715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Olivciu napawasz mnie optymizmem ,że po tyg. od Operki można się już czuć elegancko też sobie życzę takiego samopoczucia po , ale to super czytać , a kształt będą jeszcze zmieniać dopiero za parę miesięcy pewnie nabiorą swojej mocy w całości i miękkości a jak długo musisz jeszcze ten pas mieć? A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim laseczkom przed i po wypełnieniu ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- nightWish no właśnie gotowa do zmiany na lepsze większe trzymam kciuki to już jutro ! ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Myszola ojj niedobrze oby ten dzień jak najszybciej Tobie zleciał ....czasem tak bywa ,że kac morderca nie ma serca , dasz radę wez sobie może jakiegoś tabsa przeciwbólowego . |
|
|
|
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
Hej Laski
![]() Asiula, cieszę się, że się ubawiłaś i przy okazji ludzi na przystanku ![]() Olivka, jak ja Ci zazdroszczę, że się tak dobrze czujesz. Ja cały czas mam dwa bolące kamienie i jeszcze plecy potrafią dać znać o sobie ![]() Ale najważniejsze, że szybko dochodzisz do siebie Też bym już chciała, żeby cyce miękkły ale to podobno może i miesiącami trwać ![]() Mój mąż stwierdził, że się ich boi ![]() Anita - wklejam link do Sebbinów, jakie ja mam (Classic HP Naturgel) ale tam nie ma rozmiaru 420cc - może masz inny typ? http://www.simplybreastimplants.com/...h_profile.html Tutaj masz stronę z wszystkimi tabelami Sebbinów - najlepiej się dowiedz od doktorka, jaki dokładnie rodzaj ma zamiar Ci zamontować ![]() http://www.simplybreastimplants.com/..._implants.html
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny. Dziś mijają 2 tygodnie. Czuje się dobrze. Choć znów w SB przeholowalam i bolało wiecxorem. No ale samo się nie zrobi. Nie zatrzymam budowy domu bo ja jestem w gorszej kondycji. Zrywalam na działce folie z ram okiennych aby przez słońce się nie wzarla, poogarnialam z grubsza plac budowy, pozbieralam śmieci itp
Cala sobota taka no i padlam . A dzieci cały boży dzień na kupie piachu miały frajdę, przebieralam ich 2 razy i takie brudasy szczęśliwe do domu przywiozłam ze szok Jutro jadę do triumpha po triactive czy jakoś tak przymierzyć. Nightwish- powodzenia jutro ![]() A na kaca to rosol tłusty lub żurek polecam
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
A no i jeszcze z tym smarowaniem to zobaczę, co mi jutro doktorek zaleci. Niech mi te szwy już zdejmuje, bo cholery dostanę z ciągnięciem na cycach
![]() Dobrze, że pogoda jest do kitu, to mi przynajmniej nie żal, że na rowerek nie mogę wyjść
|
#2719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaraz sobie poprzegladam. |
|
|
|
|
#2720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marzę o takiej sprawności ![]() Jak już jakiś cyconosz znajdziesz to daj znać jaki i za ile ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- A no i Nightwish - trzymam kciuki i jak najmniej bólu życzę
|
|
#2721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pas mam nosić przez miesiąc niestety, więc jeszcze 3 tyg przede mną Mam nadzieję, że Ty też szybko dojdziesz do siebie Mizerne A Ty masz większe implanty może dlatego jakoś dłużej do siebie dochodzisz, chociaż to chyba nie od tego zależy, każda z nas jest inna Ale trzymam kciuki, żeby było jak najszybciej dobrze u Ciebie Nightwish powodzenia jutro!!! Szybkiego powrotu do sprawności z nowymi cycuszkami Ci życzę
|
|
|
#2722 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Ja po zrobieniu cycków tak się zapuściłam, że już patrzeć na mój brzuch nie mogę. Co jakiś czas biorę się za ćwiczenia, ale zawsze coś wypadnie i tak na stałe nie mogę wrócić...
|
#2723 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
u nas byly w weekend cyckowe urodziny, w sobote 2 lata stuknely postaram sie je fotki zrobic i wrzucic, w sumie to jak patrze to takie jak byly po roku to juz zostaly i sie nie zmienily, rozstepy tak zjasnialy jakby ich nie bylo, jedyne co to zmalaly od utraty wagi i to sporo, ale jak to moj facet mowi "masz tam po 520 ml w cycku wiec plaska nie bedziesz" ![]() ![]() ![]()
|
#2724 |
|
Przyczajenie
|
witam,
jestem tu nowa i prosze o wyrozumialosc ![]() wlasnie bylam na konsultacji u doktora odnosnie powiekszenia piersi zaproponowal mi 290ml anatomiczne i mam pytanie czy to jest malo czy duzo? i czy polecacie kogos w krk? ![]() z gory dzieki za odp |
|
|
|
#2725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2726 |
|
Przyczajenie
|
wymiary mam troche podobne do ciebie
bo wzrost 164cm, pod biustem 75cm i w biuscie 87cm ale doktor powiedzial ze wiekszy implant bedzie wchodzil mi pod pache.... wiec nie wiem |
|
|
|
#2727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2728 |
|
Przyczajenie
|
no wlasnie nie bardzo mam czas i mozliwosc na konultacje u innych bo chcialabym zrobic opracje w pierwszej polowie lipca
z tego co doktor mowil to wzrost nie ma tak duzego znaczenia tylko budowa klatki u mnie podobno nie zmiesci sie implant o wiekszej podstawie chyba tak to bylo.... bede wdzieczna za jeszcze jakies rady
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, dopiero teraz przeczytałam Twoją wypowiedź. No racja, racja
, można się śmiać, ale do śmiechu wcale nie jest...
|
#2730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam jutro konsultacje u A.B nie wiem w co ew. celować... ktoś coś? Pod biustem ok 77/78cm (miseczki nosze czasem 75 czasem 80), obwód 89/90 mam 1.70cm wzrostu...i marzą mi sie piersiaki jak Starowe
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

hehehe, dobrze, że sprostowałaś

. Mój kazał smarować już po zdjęciu plasterków, czyli parę dni po op.

miłego dnia !

u nas byly w weekend cyckowe urodziny, w sobote 2 lata stuknely
postaram sie je fotki zrobic i wrzucic, w sumie to jak patrze to takie jak byly po roku to juz zostaly i sie nie zmienily, rozstepy tak zjasnialy jakby ich nie bylo, jedyne co to zmalaly od utraty wagi i to sporo, ale jak to moj facet mowi "masz tam po 520 ml w cycku wiec plaska nie bedziesz"