Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-19, 15:18   #1171
Jess922
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
powiem Ci, że ja bałabym sie kupować przez internet, bo tak jak pisalam... w tym sklepie mialam do wybory min pianka-kokos-gryka i dla porównania lateksowy (z innej firmy, ale nie pamietam jakiej), to ten lateksowy według mnie był mniej wygodny... a był droższy i teoretycznie powinien być lepszy.... jeśli ktoś ma sprawdzona firme, to moze zamawiac ja w tym temacie bylam zielona, wiec nie moglam ryzykowac

to ja jestem ciekawa jak będzie u nas... ale to też kwestia tego, jak się o materac dba... absolutnie nie mówię, ze Ty nie dbałaś, ale u mnie siostra starała się nie dopuścić do przemoczenia, a jak już sie zdarzyło małemu przemoczyć, to ściągała ten materiał z góry i porządnie suszyła jej syn ma już 3 lata i z materacem nic się do tej pory nie dzieje

fajne te obrazki
No i właśnie dzięki Tobie chcę sobie pojechać podotykać te materace, bo gryka-kokos to dotykałam, ale te z pianką jeszcze nie i jutro sobie sama podjadę do sklepu zerknąć co tam mają i jakie ceny, porównać z netem i pomacam przy okazji
Stary 2015-05-19, 15:23   #1172
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Tak Radka z Klupsia oo to zerknę co to za Rafał
Cena mnie przeraża i stopuje ale na żywo się w nim zakochałam...ale jest taka sprawa, że babka chce kupić łóżeczko także tego ... (babka męża, a wczoraj nawet teściowa powiedziała, żebyśmy zamówili z jej konta)
Stary 2015-05-19, 15:27   #1173
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
poczujesz ja jak się napiję wody gazowanej to raz dwa ją łapie

normalne ćwiczy płuca podobno

też to uwielbiam

bardzo fajne zakupy łóżeczko fajne ! a rozstępami się nie przejmuj jestem ciekawa kiedy u mnie wyjdą

Radka z Klupsia? Czy jakiś inny jest? Ja chcę Rafała

Pewnie, że nie zaszkodzi. Jak byłam na ostatnim genetycznym u takiego dr faceta to stwierdził, że gucio daje smarowanie i od razu zapytał czy smaruję, bo niby dobrze przed usg z tydzień nie smarować brzucha wtedy jest lepszy obraz

kupiłaś gdzieś w necie? ja się zastanawiam nad jakimś vitmat lateksowym.
Mi przed badaniami genetycznymi powiedzieli w klinice, ze min.3 dni wczesniej mam nie smarować
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 15:30   #1174
roxana_lu
Zakorzenienie

My mamy po juniorze drewex hippo łóżeczko. Du.y nie urywa ale daje rade i jest nie zniszczone wiec bedziemy używać

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 15:31   #1175
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Mi przed badaniami genetycznymi powiedzieli w klinice, ze min.3 dni wczesniej mam nie smarować
a ja właśnie nic nie wiedziałam i obsmarowałam się jak zawsze
Stary 2015-05-19, 15:31   #1176
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
Vea zazdro!! ja mam glukozę w poniedziałek.. Nigdy nie miałam badanej ale juz mi niedobrze ..
Będzie dobrze też się obawiałam, a nie było najgorzej najlepiej wypić duszkiem i się nie zastanawiać

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Wiesz co, podobno po kształcie brzucha też widać... niby w to nie wierzyłam dopóki znajomy nie zapytał czy nie córa (a nie mówiłam mu jeszcze), bo brzuch mam zupełnie inny niż przy Jaśku

Z pozytywów kupiłam dzisiaj truchawy, a że były po 8,50, to od razu 2 kg

Aaa.... i wklejam niedzielne łupy targowe - brakuje na nich kart do oglądania dla Małej, ale gdzieś je Bartek skutecznie schował. Osobno jeszcze kocyk z poduchą - kocyk bawełna-bambus - zdjęcie lekko przekłamuje kolory, bo jest nie biały, a taki ciepło kremowy
Zakupy to kocyk i karty - reszta to "rzeczy dostane" I tak flanele od Enfamil, chociaż wątpliwej urody są genialnie miękkie i na pewno się przydadzą.
No mama też mi od początku wróżyła dziewczynkę, właśnie na podstawie brzucha

Ale kusicie tymi truskawami

Śliczny ten kocyk
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 15:43   #1177
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie się zastanawiam nad zakupem kołderki i znalazłam komplet z minky http://allegro.pl/komplet-poscieli-m...099666124.html

i bardzo mi się spodobał, ale czy będzie to praktyczne ?? tzn. zastanawiam się nad tym, czy nie będzie za ciepło dziecku pod tym-mam na myśli sezon jesień-zima, a druga sprawa będzie mi szkoda ubierać na to poszewkę, bo takie ładne żeglarskie wzory są, a bez poszewki szybko się to wybrudzi, no i nie wiem Doradźcie mi
Kołderka wypełnieniem to chyba nie bardzo swoją drogą, cudne te wzory

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam przez Allegro z firmy hevea
Mogłabyś podać sprawdzonego sprzedawcę?? Ja to cykor jestem jeśli chodzi o zakupy na allegro
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-19, 15:45   #1178
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Cytat:
to ja jestem ciekawa jak będzie u nas... ale to też kwestia tego, jak się o materac dba... absolutnie nie mówię, ze Ty nie dbałaś, ale u mnie siostra starała się nie dopuścić do przemoczenia, a jak już sie zdarzyło małemu przemoczyć, to ściągała ten materiał z góry i porządnie suszyła jej syn ma już 3 lata i z materacem nic się do tej pory nie dzieje
Co prawda to prawda , ja jak Młody sie przesikał to specjalnie nie suszyłam , ot sciagalam przescieradlo i czekalam az samo wyschnie .. Dlatego mysle że dobrym pomyslem bedzie ta folia pod przescieradlo bo to co zobaczylam na moim materacu to jakas masakra byla bleeeee
Cytat:
Podziwiam kobieto!! Zreszta podziwiam i zazdroszczę wszystkim babkom, ktore wlasnie robią sobie czas dla siebie w ciagu dnia i niech sie pali a i tak zrobi cos dla siebie. Ja to z tych, którym czasu brakuje i za nic w świecie bym nie zasnęła (no chyba ze jestem chora lub tak jak to w pierwszym trymestrze było) ale tak to nie... Szkoda mi czasu no i zawsze cos znajdę do roboty
A mnie tam nie szkoda , te 2 - 3 godziny musze zwyczajnie polezec czy sie przespac bo inaczej dzien do mam . No i potem jak wstane to mam mnóstwo energii do poznego wieczora

A co do łóżeczka to my bedziemy turystyczne używac po Adasiu, jak dla mnie najlepsze i najbardziej bezpieczne dla takiego malusza .
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 15:50   #1179
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Cena mnie przeraża i stopuje ale na żywo się w nim zakochałam...ale jest taka sprawa, że babka chce kupić łóżeczko także tego ... (babka męża, a wczoraj nawet teściowa powiedziała, żebyśmy zamówili z jej konta)
noo właśnie zerknęłam na niego i cena troszkę odstrasza, aczkolwiek łóżeczko ładne nie powiem u mnie jest taka sama sprawa
Stary 2015-05-19, 15:53   #1180
sandeo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Jak nie miałaś to nie nastawiaj się na najgorsze. Ja za pierwszym razem wypiłam i stwierdziłam że dobre tylko taki głupi posmak w ustach jest.

Cytat:
Napisane przez vea7
Nie nastawiaj się na zapas, może tak jak ja i Molise akurat dobrze zniesiesz
Macie racje moze nie bedzie tak złe ze mną

Cytat:
Super mebelki bardzo mi sie podobają, ja oczywiscie nie byłabym sobą i zmieniła jedynie na gałki jakies fajne te uchwyty ale to rzecz gustu. Ale cała reszta super ! Sama bym w takim stylu mebelki kupiła dla małej gdybym miała dodatkowy pokój
Dzieki

Cytat:

fajne te obrazki
Dzieki prawie wszystkie tam są fajne cieżko cos wybrać

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze też się obawiałam, a nie było najgorzej najlepiej wypić duszkiem i się nie zastanawiać

No mama też mi od początku wróżyła dziewczynkę, właśnie na podstawie brzucha

Ale kusicie tymi truskawami

Śliczny ten kocyk

Mnie juz to picie tak nawet nie przeraża jak to siedzenie na tyłku dwie godziny

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Dziewczyny jakby któraś z Was zamawiała cos z przyklejkapro to mam kupon -20%. Jest ważny o ile sie nie mylę do połowy czerwca wiec jeszcze trochę czasu na zastanowienie jest u nas ze wzgledu na białe meble+białe ściany rozweselam wlasnie plakatami, oświetleniem i tak myśle nad tą przyklejką... Hmmm
Stary 2015-05-19, 16:09   #1181
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Kołderka wypełnieniem to chyba nie bardzo swoją drogą, cudne te wzory

Mogłabyś podać sprawdzonego sprzedawcę?? Ja to cykor jestem jeśli chodzi o zakupy na allegro

Zobacz ofertę: MATERAC lateksowy HEVEA Baby 120x60 AEGIS Medica +
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5266713705

Materac przyszedł na następny dzien

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-19, 16:15   #1182
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie juz to picie tak nawet nie przeraża jak to siedzenie na tyłku dwie godziny
Masz net w komórce? a jak nie to książka/gazeta i zleci

Cytat:
Zobacz ofertę: MATERAC lateksowy HEVEA Baby 120x60 AEGIS Medica +
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5266713705

Materac przyszedł na następny dzien
Dziękuję
Stary 2015-05-19, 16:26   #1183
Jess922
Zakorzenienie

Ah złożyłam kolejne zamówienie w Gemini i już mam wszystko z kosmetyków dla siebie i dzidzi i wybrałam rożek
Stary 2015-05-19, 16:28   #1184
SabinaLG
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Mam termin na koniec sierpnia, ale bede sie rozpakowywala kolo polowy przez cc. Od kilku dni do Was wpadam, ale czasu nie mam za wiele, dlatego nic nie pisalam.
Mam 2 corcie (3-cia w drodze) wiec pewnie rzadko sie bede udzielala, ale milo bedze czasem do Was wpasc i sie poradzic
SabinaLG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 16:30   #1185
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ah złożyłam kolejne zamówienie w Gemini i już mam wszystko z kosmetyków dla siebie i dzidzi i wybrałam rożek
Super krem na słońce też kupowałaś może?
Stary 2015-05-19, 16:33   #1186
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SabinaLG Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Mam termin na koniec sierpnia, ale bede sie rozpakowywala kolo polowy przez cc. Od kilku dni do Was wpadam, ale czasu nie mam za wiele, dlatego nic nie pisalam.
Mam 2 corcie (3-cia w drodze) wiec pewnie rzadko sie bede udzielala, ale milo bedze czasem do Was wpasc i sie poradzic
Witaj i gratulacje 3 córeczki to mąż będzie miał mały babiniec

Cytat:
Właśnie nie, bo nie mieli nic dla niemowlaczków od 1 dnia życia i będę szukać czegoś w stacjonarnych aptekach
Stary 2015-05-19, 16:34   #1187
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny
Hej gratulacje 3 córcie plus mama- dominacja kobiet w rodzinie
Stary 2015-05-19, 16:57   #1188
sandeo
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny

Hej
Kolejna sierpnioweczka ale nas dużo

Orientujecie sie moze czy przypadkiem ten rocznik nie bedzie jakiś wyżem demograficznym?
Stary 2015-05-19, 17:41   #1189
Isabelle_26
Raczkowanie

Witam po chwilowej nieobecności, z powodu męża czasu brak.. Jeszcze próbuję z tą moją pracą powoli do przodu ruszać, ale normalnie usiedzieć przy lapku nie umiem a czas się kończy powoli...
Mi też ostatnio brzuch coraz częściej robi się twardy, nawet w nocy po 2-3razy i aż mnie to wybudza ze snu i się nie wysypiam.. Wizyta dopiero za 1.5tyg..

W niedzielę to miałam szalony dzień, nie dość że rano okazało się że ktoś zniszczył nam trampoline na działce, to sąsiadom też poniszczyli różne rzeczy Jakieś małolaty robiły sobie pewnie imprezę i za dużo wypili i im się rozwałki zachciało wrrr... Policja była, oględziny itp, chyba tam 3 godz siedziałam a miałam na te targi jechać do Wro.. Jeszcze okazało się że w oponę wbił się jakiś wkręt i trzeba było szukać wulkanizatora na już.. Całe szczęście koleś nam otworzył warsztat - ale prawie 30km trzeba było dojechać.. Jedyny plus że mogę na pustej oponie dojechać bo mam runflaty Więc do Wro wyruszyłam po12 dopiero.. Jeszcze muszę się na komendę stawić żeby oficjalne żądanie ścigania złożyć, ale to koleś co się zajmuje tą sprawą się ze mną skontaktuje kiedy.. masakra..

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Hej
Chciałam sie doradzić bo tak jak mówiłam jednak nie bierzemy wózka od znajomej tylko kupujemy nowy
Ale problem ze nie wiem juz sama który bym chciała :p
A wam który by się bardziej widział ten pierwszy czy drugi ?
Dziekuje z góry za pomoc
Ja oglądałam na żywo Bebetto Torino, jechałam do sklepu z zamiarem że go biorę jak stoi ale jak obejrzałam te białe plastiki na łączeniu stelaża to nie chcę ich oglądać za parę miesięcy więc zrezygnowałam z niego pomimo że najbardziej mi się podobał Ale każdy kupuje pod siebie wózek..
Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Isabelle jak po targach?
A po targach średnio, spodziewałam się czegoś innego.. Z braku czasu nie spojrzałam jacy wystawcy będą a nastawiałam się na oglądanie wózków heh, przeszłam dookoła dwa razy i wyszłam, nawet mi się odechciało iść na tę część co robili te usg itd.. A że zaraz dzwoniłam do sklepu gdzie ostatnio oglądałam we Wro wózki i mieli ten model co mnie interesował, więc pojechaliśmy tam.. Fajnie że tobie wyprawa się udała
Ogólnie wyprawa skończyła się pozytywnie bo do domu wróciliśmy z wózkiem i fotelikiem ale wybór był na szybko i oczywiście małżonek kazał mi zdecydować który - i tu pojawia się kwestia co u niektórych waszych tż że to mamuśka będzie głownie nim jeździć - no ale jest i z głowy.. Aby myślę czy jeszcze bazy do fotelika nie dokupić???!!
Cytat:
Napisane przez sylwiakoppe Pokaż wiadomość
Oj chyba czas do Was dołączyć kochane sierpniowe mamy U mnie termin na 15 sierpnia... odliczamy. I czekamy na naszą małą niespodziankę ^^
Witaj
Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
My po wizycie, z Dawidem wszystko cacy, waży jakieś 950 gram, ładnie fikał, nie chciał dać sobie wszystkiego zmierzyć. U mnie tez wszystko dobrze, szyjka długa i zamknięta, test obciążenia glukozą wyszedł dobrze, popytałam o zaparcia i doktorek zalecił mi jakiś syropek, łyżeczkę dziennie rano
Poza tym uwielbiam podglądać tego malutkiego smrodzika w moim brzuchu
Super że wizyta udana
Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Ja też już po wizycie. Malutka jest ułożona główką w dół i waży 1,5 kg i wg lekarza jest tak pośrodku norm. Ja pozamykana na 4 spusty, wyniki dobre, więc oby tak dalej
Również gratulacje wizyty, super że wszystko ok.. A córcia już jaka duża dziewczynka
Cytat:
Hej
Wita się sierpniowa przyszła mamusia można dołączyć? Śledzę Was niemalże od początku
Witaj
Cytat:
Roxana jak bardzo boli to max 6x40mg dziennie czyli po 2. U mnie ostatnio bardzo czesto sa takie akcje do tego dochodzi napinanie brzucholka + skurcze... i tak mi moj gin zalecił. Jak boli do wytrzymania to 3x1 dziennie.

A tak w ogole to gdzie moje maniery... Dzień dobry Dziewczyny
Chciałam sie pochwalić ze oficjalnie zakończyłam kompletowanie wyprawki i czekam juz tylko na kurierow
Dzieki Wam za stronkę jagodowy kot zamówiłam tam dwa kocyki - jeden letni , drugi ciepły, zimowy i juz nie mogę sie doczekać aż dojada teraz to juz w ogole najprzyjemniejszy czas bo tylko odbieranie paczuszek uwielbiam to robic

Heroine86 witaj! mamy termin na ten sam dzień z ta różnica ze u nas bedzie chłopczyk
Hej hej dobrze że jesteś.. Super że masz wyprawkę za sobą, zazdraszczam.. Mi jeszcze zostało dużo do kupienia
Cytat:
Witajcie dziewczyny
Witaj

Achh pomarudziłam trochę idę coś spróbować popisać dalej.. bo niedługo D. skończy na dworze pracować i trzeba kolację robić.. Młoda lata po ulicy z koleżankami, więc w domu spokój względny
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-19, 17:51   #1190
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam z gemini z pharmacerisa na słoneczko od pierwszego dnia zycia

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Witajcie dziewczyny

Hej!
Opowiedz cos więcej o sobie

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość

Witam po chwilowej nieobecności, z powodu męża czasu brak.. Jeszcze próbuję z tą moją pracą powoli do przodu ruszać, ale normalnie usiedzieć przy lapku nie umiem a czas się kończy powoli...
Mi też ostatnio brzuch coraz częściej robi się twardy, nawet w nocy po 2-3razy i aż mnie to wybudza ze snu i się nie wysypiam.. Wizyta dopiero za 1.5tyg..

W niedzielę to miałam szalony dzień, nie dość że rano okazało się że ktoś zniszczył nam trampoline na działce, to sąsiadom też poniszczyli różne rzeczy Jakieś małolaty robiły sobie pewnie imprezę i za dużo wypili i im się rozwałki zachciało wrrr... Policja była, oględziny itp, chyba tam 3 godz siedziałam a miałam na te targi jechać do Wro.. Jeszcze okazało się że w oponę wbił się jakiś wkręt i trzeba było szukać wulkanizatora na już.. Całe szczęście koleś nam otworzył warsztat - ale prawie 30km trzeba było dojechać.. Jedyny plus że mogę na pustej oponie dojechać bo mam runflaty Więc do Wro wyruszyłam po12 dopiero.. Jeszcze muszę się na komendę stawić żeby oficjalne żądanie ścigania złożyć, ale to koleś co się zajmuje tą sprawą się ze mną skontaktuje kiedy.. masakra..

Ja oglądałam na żywo Bebetto Torino, jechałam do sklepu z zamiarem że go biorę jak stoi ale jak obejrzałam te białe plastiki na łączeniu stelaża to nie chcę ich oglądać za parę miesięcy więc zrezygnowałam z niego pomimo że najbardziej mi się podobał Ale każdy kupuje pod siebie wózek..

A po targach średnio, spodziewałam się czegoś innego.. Z braku czasu nie spojrzałam jacy wystawcy będą a nastawiałam się na oglądanie wózków heh, przeszłam dookoła dwa razy i wyszłam, nawet mi się odechciało iść na tę część co robili te usg itd.. A że zaraz dzwoniłam do sklepu gdzie ostatnio oglądałam we Wro wózki i mieli ten model co mnie interesował, więc pojechaliśmy tam.. Fajnie że tobie wyprawa się udała
Ogólnie wyprawa skończyła się pozytywnie bo do domu wróciliśmy z wózkiem i fotelikiem ale wybór był na szybko i oczywiście małżonek kazał mi zdecydować który - i tu pojawia się kwestia co u niektórych waszych tż że to mamuśka będzie głownie nim jeździć - no ale jest i z głowy.. Aby myślę czy jeszcze bazy do fotelika nie dokupić???!!

Witaj

Super że wizyta udana

Również gratulacje wizyty, super że wszystko ok.. A córcia już jaka duża dziewczynka

Witaj

Hej hej dobrze że jesteś.. Super że masz wyprawkę za sobą, zazdraszczam.. Mi jeszcze zostało dużo do kupienia

Witaj

Achh pomarudziłam trochę idę coś spróbować popisać dalej.. bo niedługo D. skończy na dworze pracować i trzeba kolację robić.. Młoda lata po ulicy z koleżankami, więc w domu spokój względny

A cóż za wozek kupilas ?

Ja sie dowiedziałam, ze do 8.06 musze oddać prace do sprawdzenia a 16.06 ostateczny termin składania prac... na bank dam rade

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-19, 18:04   #1191
asienka_182
Rozeznanie

Ja juz wykąpana i leżakuj tak jakos mi sie nic nie chce :p
A wy jak zwykle mega naskrobalyscie
Witam kolejna mamę
Ja chyba zostanę przy tym Torino ale klamka jeszcze nie zapadła
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 18:11   #1192
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz wykąpana i leżakuj tak jakos mi sie nic nie chce :p

A wy jak zwykle mega naskrobalyscie

Witam kolejna mamę

Ja chyba zostanę przy tym Torino ale klamka jeszcze nie zapadła

Ja tez juz wykapana
Junior sie kładzie, ja wkładam lasagne do piekarnika i sie rozgoszcze królewsku przed tv

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-19, 18:13   #1193
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez juz wykapana
Junior sie kładzie, ja wkładam lasagne do piekarnika i sie rozgoszcze królewsku przed tv
Mmm Ty jak zwykle narobisz człowiekowi apetytu
Ja sie bede musiala chlebem zadowolić
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 18:19   #1194
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Mmm Ty jak zwykle narobisz człowiekowi apetytu

Ja sie bede musiala chlebem zadowolić

A ja po prostu nie dałam rady, MUSIAŁAM zrobic sobie lasagne pomimo, ze ostatnio juz była... Bigos jeszcze TŻ jutro zje wiec luzik

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-19, 18:19   #1195
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
A cóż za wozek kupilas ?

Ja sie dowiedziałam, ze do 8.06 musze oddać prace do sprawdzenia a 16.06 ostateczny termin składania prac... na bank dam rade
Wybór padł na Bebetto Holland mam nadzieję że będę zadowolona ja, jak również bąbel
Ooo to ci przyspieszyli termin?? U mnie niezmiennie do 31.05 muszę oddać w dziekanacie.. Jeszcze muszę fotki na dyplom zrobić, prawie bym zapomniała

A tak wygląda:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bebetto_2014_Hol_546dab84bfcc0.jpg (32,1 KB, 9 załadowań)
Stary 2015-05-19, 18:20   #1196
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Hello dziewczyny Witam się ledwo żywa.. do tych wszystkich objawów wszcześniejszych doszedł jeszcze suchy kaszel Nie ma jak to pobyć przeziębionym samemu z dzieckiem w domu - wszyscy aż się garną do pomocy tyle o tym co u mnie...

heroine86 i Sabina LGWitam nowe mamusie i nowe małe gwiazdki na wątku

asienka powodzenia z tym zębem oby wszystko było ok i nie sponiewiało kieszani

beaciorq- ale brzuszek zgrabny ja to do Ciebie mam olbrzyma

sandeo świetne obrazki sama rozważam zamówienie tego obrazka z chmurką, ponieważ na pakamerze ma przyjśc mi zamówienie z chmurką mobilną do zawieszania na pewno zamówie taki obraz z napisame z dawandy d"dom jest tam gdzie jest rodzina" widziałas mozea ten rybki też wymiatają jeszcze mi się podoba obraz co gryzie misia? sweter

[B]isabelle26[/B cholerni smarkacze da się naparwić już taka trampoline czy juz na śmieci raczej? ludzie są straszni
Stary 2015-05-19, 18:21   #1197
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Wybór padł na Bebetto Holland mam nadzieję że będę zadowolona ja, jak również bąbel
Ooo to ci przyspieszyli termin?? U mnie niezmiennie do 31.05 muszę oddać w dziekanacie.. Jeszcze muszę fotki na dyplom zrobić, prawie bym zapomniała

A tak wygląda:

No to gratulacje dokonania zakupu !! Super !

Ja miałam mieć obronę na koniec lipca a dzis na seminarium sobie wymyślili, ze jednak do 7 lipca... wiec i termin składania sie przesunął... Szkoda gadac

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-19, 18:26   #1198
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny ile razy dziennie mozna brać no spe? Tak mi sie ten brzuch stawia ze szkoda gadac a jak wzięłam rano to tak lepiej chwilowo było...

Ja mam przepisaną od lekarza 3x1, magnez to samo
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 18:26   #1199
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
isabelle26 cholerni smarkacze da się naparwić już taka trampoline czy juz na śmieci raczej? ludzie są straszni
Połowa siatki roztargana, na biedę można by to jakoś powiązać czy coś.. Ale nie wiem jak reszta konstrukcji - sprężyny itd, bo ona ma obciążenie do 100 czy 120kg a nie wiem w ilu tam wleźli Jak nasi kochani policjanci znajdą sprawców to kasę odzyskam i nową kupimy... A tak to młoda nie ma trampoliny na chwilę obecną...
Stary 2015-05-19, 18:50   #1200
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:

A tak wygląda:

Dziś byłam w hurtowni i widziałam ten wózek na żywo i moim zdaniem fajny jest

Ja osobiście zaczęłam się zastanawiać na Torino. Niby nowość, ale już sama nie wiem.

W ogóle to się nie przywitam więc witam zakręcona dziś jestem...
Musiałam jechać do lekarza i objeździć całe miasto, bo wyniki miałam w jednym szpitalu, inne w drugim i tak jeździłam w tym upale...:/ wcześniej to nie był dla mnie problem, ale teraz po wyjściu ze szpitala i nakazie oszczędzania się to jazda autem nie jest dla mnie przyjemnością, bo prowadząc napina mi się brzuch... same wiecie jak się po mieście w korkach jeździ:/
Ale na szczęście lekarz trochę mnie uspokoił i za tydzień mam na usg iść i teraz już do końca ciąży co 2tyg muszę iść na usg:/

Aaa i kg truskawek dziś wciągnęłam byłam przy okazji na targu i nie mogłam się oprzeć szału nie było, mało słodkie, ale zawsze to truskawki:P

Edytowane przez belleza_ines
Czas edycji: 2015-05-19 o 18:57
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości