|
|
#121 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kapsułki do prania- co sądzicie?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Hrodebert
|
Dot.: Opinie o piorących tabletkach
Niemieckie tabletki Persil są dobre.Tanio nie wychodzi w porównaniu do proszku.
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raróg
|
Ja mam jakieś tam kapsułki do prania OXO do koloru i do białego, nie pamiętam, gdzie kupiłam, drogie zapewne nie były, ale zapach mają śliczny i pranie jest czyściutkie. Kupiłam tak na próbę, bo to moje pierwsze.
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-05-19 o 18:49 |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
A na jaki wsad je dajesz,jedną na całą pełną pralkę wystarczy?Wsad na 6kg.prania.
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Raróg
|
Ja mam 5 kg, jedna starczy.
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Miałam Persil i polecam!
|
|
|
|
|
#128 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Perlux Super Compact Perły Piorące
Ktoś tu się chyba za bardzo wczuł w kampanię ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u czy czegośtam
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
kiepsko brzmi ta reklama perluxa, 2 posty i oba na ten sam temat, a nazwa powtórzona kilka razy w króciutkim poście, żeby utrwalić nazwę
![]() aaaa, trwa kampania ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ dotycząca tych kapsułek, z tym, ze wypadałoby napisać, że bierze się udział w kampanii, bo w ten sposób jest to kompletnie niewiarygodne. Edytowane przez marza_mr Czas edycji: 2015-05-21 o 10:52 Powód: nowe wiadomości |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pranie, płukanie, rozmawianie czyli o proszkach, kapsułkach, płynach itd.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
Dwóch nowych użytkowników zachwala ten sam produkt w małym odstępie czasu... no nie wcale się nie domyśliłam, że to reklama :P Firma niech zainwestuje w lepszych marketingowców
|
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
kami_en jaka byś nie dała kapsułkę na taki wsad prania czy mniejszy to na pewno nic sie nie stanie a na twoim praniu nie zostanie proszek. Ja używam różnych kapsułek i nie mam problemu czy bede miała cały beden zapchany praniem czy akurat mam go w połowie zapełnionego wrzucam kaspułke i niczym sie nie martwie. Wiec ze spokojem możesz wrzucać kapsułke na 6kg prania czy na 3kg prania.
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;51471322]Dwóch nowych użytkowników zachwala ten sam produkt w małym odstępie czasu... no nie wcale się nie domyśliłam, że to reklama :P Firma niech zainwestuje w lepszych marketingowców[/QUOTE]
Bo te panie biorą udział w kampanii s..........., (nazwę mi wycina) tylko nie wiedzieć czemu się nie przyznają, a powinny, bo tak to są kompletnie niewiarygodne, a wręcz zniechęcają do produktu. |
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Hm, nie wiem jak Pani przede mną,ale ja bym chętnie wzięła udział w takiej kampanii, a żeby mi ktoś zapłacił za zachwalania to już w ogóle super
Używam bo mi się naprawdę sprawdza, a to że jestem nowa to chyba nie grzech... Do białego używam właśnie tego,ale nie mówię że to jakiś jedyny najlepszy i w ogóle z nieba zesłany produkt. Do kolorów szczerze powiem, że jeszcze szukam czegoś dobrego, próbowałam Perwoll ale jakoś nie widzę dużej różnicy między innymi produktami, kolory mi po jakimś czasie jednak blakną, więc jeśli ktoś ma coś godnego do polecenia to chętnie usłyszę. Do czarnego jednak Perwoll mi się sprawdza, ale dodaje też proszku zwykłego. Czasami zdarza mi się po prosu moczyć czarne rzeczy w misce z Perwollem,ale niestety jakoś ekonomicznie nie wychodzi...;/ |
|
|
|
|
#135 |
|
zawsze mam racje
|
Tak, tak oczywiscie reklamujecie w ramach dobrego uczynku
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Napisałam ze testuję i tak biorę udział w kampanii #Perlux chciałam się też zapytać czy ich używałyście nie chcę ich reklamować choć chyba mi nie poszło
Ale spytać czy ich używałyście ja miałam z nimi pierwszy raz do czynienia i dlatego. Używałam Persil i też był dobry ogólnie z Persil stosuję płyn do prania sensitiv dla dzieciaków i proszek. Bo kapsułki fajne ale nie cenowo :P
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Zapamiętałam nazwę tabletek których unikać, z powodu małowiarygodnej i kiepskiej reklamy pań powyżej, które są dumne z testowania tabletek piorących. Dzięki !
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nad nickami sie nie wysilili hahaha
no to juz wiadomo jakich kretaczy unikac
|
|
#140 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że te niemieckie produkty mają jakoś tak więcej chemii. Zapach jest inny i ciuchy tez jakies dziwne po tym. |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
OMFG
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Zgłosiłam to jako reklamę/spam, nie wiem czemu nikt tego nie usunął. Moim zdaniem takie "kampanie" wzbudzają tylko negatywne opinie o produkcie. U mnie tak to zadziałało
|
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
la lubie Dash,w proszu i w tabletkach,w plynie tez jest bardzo fajny,dlugo zostaje zapach swierzosci
|
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
uzywam Dash,i jestem bardzo zadowolona,nie jestem testerka ani nie mamudzialu w kampani reklamowej,jakby ktos sie pytal
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Kampania kampanią, sama biorę w niej udział,ale tutaj nie chodzi o reklamowanie tego produktu, co chyba niektórym się troszkę pomyliło. Ja nigdy żadnych kapsułek czy pereł nie używała,zawsze uważałam to za stratę kasy. Ale dostałam,więc testuje, rozdałam już kilka próbek znajomym. A co do skuteczności. Zrobiłam już trzy prania przy użyciu tych pereł. Jedno pranie to same białe poszewki, wyszły białe wiec ok. Drugie pranie to były ciuszki dziecięce. I dla pewności dałam dwie kapsułki na około 5 kg prania. Większość plam doprana, ale niestety plama po farbkach została. I moja bluzka ubrudzona granatowym lakierem nadaje się już tylko do sprzątania
![]() Zobaczymy z czasem, ale jak narazie jestem zadowolona. |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem ambasadorką Perluxa i wcale nie piszę tutaj dobrej opinii, tylko dlatego, że coś otrzymałam. Staż na wizażu mam spory, więc
Razem z mamą miałyśmy i przetestowałyśmy wiele płynów, kapsułek, tabletek etc. Vizir był na samym dole, bo kapsułki się nie rozpuszczały do końca i czasem "glutki" zostawały na ubraniach. Ariel i Persil. Hmmm Ten pierwszy taki sobie za to Persil był u nas bardzo długo nr 1. Od kiedy jestem ambasadorką i mam okazję testować Perluxa, stwierdzam, że są one najlepsze - nie, nikt mi nie zapłacił. Nie kupowałam tych pereł, bo albo ich nie było w sklepach albo był drogie albo mama zdążyła kupić Persila. Perły to żel oraz proszek. Zrobiłam test. Wrzuciłam białe rzeczy, które były zawsze prane w Persilu i byłam zaskoczona, bo były znacznie bielsze aż mój tata zapytał, czy je wygotowałam, że takie białe. Jak to stwierdziła moja babcia, rzeczy nie były "zatuczone". Niektórzy uważają, że zapach jest za mocny. Polecam przetestować Persila, wtedy to będzie mocny zapach Zakupiłam również z własne woli Perlux Black i powiem Wam, że moje spodnie nie są szare tylko w końcu czarne. Nawet po użyciu płynu do czarnych rzeczy takie nie były Cały czas testuję perły, ale jako osoba bardzo wybredna i skrupulatna - niektóre kobietki z niektórych wątków już mnie znają - wiedzą, że jestem szczera i ja Perluxa polecam, nie dlatego, że ktoś mi coś dał, ale dlatego, że są one rewelacyjne
|
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
A ja jestem też w kampanii Perlux, ale nie zachwalam w 100%
Jak wyprałam w mniejszej temperaturze białe to nie do końca doprało mi skarpetki. Musiałam zrobić drugie pranie w wyższej temperaturze - wtedy było ok
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

"mega" brudne to stosuje 2 kapsułki i piorę minimum w 60*C min. 60minut dodam,