Wszystko o Avonie - część IV - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-30, 13:47   #3181
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Widzę, że teraz się zaczynają dochodzenia kto jest kim, kto ma drugi nick, pod kogo się podszywa itp.

Dziewczyny naprawdę szkoda czasu i nerwów na to, przystopujcie, zróbcie sobie herbaty, idźcie na spacer, ochłońcie bo już mam dość tej atmosfery jaka tu panuje od rana
Stary 2007-08-30, 13:48   #3182
Platyna17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Nie chcem być nie miła ale lubie zabawę w detektywa i same zobaczcie co znalazłam. Tak się składa że nasza Vivi jest administratorem na jednej ze stron poświęconych Avonie a jej Avator wygląda tak...... Porównajcie go z Avatorem Platyna17. Widzicie jakieś podobieństwo?

aha..i jeszcze coś dziewczyno wiesz ile takich samych już nie podobnych ale takich samych avantar maja inni użytkownicy...a ty szukasz jakis dziwnych podobieństw

<dzisiaj robie galaretki owocowe...hehe..zapraszam wszystkich>

Platyna17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 13:52   #3183
Platyna17
Raczkowanie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5145404]czyzby klon ?

platyno, a samo pisanie jestem tu nowa sciaga na siebie podejrzenia, nie uwazasz ? [/quote]

no każdy inaczej to pokazuje ze dopiero co tu wstąpił a ja TAK
ale wiecie co zaczynam mieć tego dość...myślałam że bedzie tu inaczej miła atmosfera i wogóle aaaa jest całkiem inaczej

Stary 2007-08-30, 13:53   #3184
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcem być nie miła ale lubie zabawę w detektywa i same zobaczcie co znalazłam. Tak się składa że nasza Vivi jest administratorem na jednej ze stron poświęconych Avonie a jej Avator wygląda tak...... Porównajcie go z Avatorem Platyna17. Widzicie jakieś podobieństwo?
po ci Ci to?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 13:55   #3185
aako
Zakorzenienie

dziewyczny wyluzujcie!
co kogo obchodzi czy Platyna to Vivi czy nie ? dopóki nikomu nie ubliża i mówi na temat Was powinno to nie obchodzić.
a później żal wam że ktoś mówi że panuje tu chamstwo i beznadziejna atmosfera...
od rana właśnie tak tutaj jest...
no littttościii...

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 13:56   #3186
illusija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Widzę, że teraz się zaczynają dochodzenia kto jest kim, kto ma drugi nick, pod kogo się podszywa itp.

Dziewczyny naprawdę szkoda czasu i nerwów na to, przystopujcie, zróbcie sobie herbaty, idźcie na spacer, ochłońcie bo już mam dość tej atmosfery jaka tu panuje od rana
Tylko, że chodzi o to, że nie będzie dobrej atmosfery bez wzajemnego szacunku a oszukiwanie kogoś wyrazem tegoż nie jest.
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 13:57   #3187
Platyna17
Raczkowanie

Naprawde nie rozumie nie których z was.... jestem tu po raz pierwszy i wszyscy na mnie naskakują że jeste KIMS KIM NIE JESTE!!!!
i dochodzą różnych rzeczy a to mam taki Avanter a to blędy ort.
jak tam przyjmujecie nowe osoby do siebie to SUPER!!!!

Stary 2007-08-30, 14:00   #3188
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Tylko, że chodzi o to, że nie będzie dobrej atmosfery bez wzajemnego szacunku a oszukiwanie kogoś wyrazem tegoż nie jest.
No, ale nikt nie zaobrni nikomu utworzenia sobie nawet 10 różnych nicków i pisania z każdego z nich.
Przecież nie znamy się wszystkie osobiście i nie mamy prawa ocieniać kogoś, kogo tylko "znamy" z nicka i avatara, może i Vivi i Platyna to ta sama osoba, ale co z tego? Jeśli nas tu nie obraża, nie wyzywa itp. to ma prawo się tu udzielać jako nowa użytkowniczka tak samo jak np. osoby mające już ponad 1000 czy 5000 postów
Stary 2007-08-30, 14:03   #3189
Tajemnicza667
Zadomowienie

To co się dzieje na tym forum jest żałosne! Czytam forum o avonie już od roku i wiem co mówię, kiedyś było całkiem inaczej, atmosfera się tak zepsuła że szok. Najeżdżacie na Platynę a nie macie żadnych dowodów, to jest nie fair. Takie zachowanie typu najeżdżamy na kogoś albo kłócimy się o katalogi byłoby tu kiedyś nie do pomyślenia. Naprawdę przykro mi że tak się zepsuło to forum.

Tajemnicza667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:03   #3190
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

heh smutne co tu się dzieje dziś... a ja czekam na paczuche ale jakoś sie doczekac nie mogę...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:04   #3191
karsit
Raczkowanie

dziewczyny, czy tylko ja tak mam ze scrub z sensesow strasznie wysusza mi skore? tak sie cieszylam,bo sliczny mandarynkowy zapach a tu lipa, nie bede mogla go uzywac.. moze niepotrzebnie tez go na twarz uzylam? :/

www.suwaczek.pl/cache/bf0fa005b9.png

www.suwaczek.pl/cache/6e137afb81.png
karsit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:04   #3192
Platyna17
Raczkowanie

dajcie mi juz spokój....nie mam sił

Stary 2007-08-30, 14:07   #3193
Platyna17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tajemnicza667 Pokaż wiadomość
To co się dzieje na tym forum jest żałosne! Czytam forum o avonie już od roku i wiem co mówię, kiedyś było całkiem inaczej, atmosfera się tak zepsuła że szok. Najeżdżacie na Platynę a nie macie żadnych dowodów, to jest nie fair. Takie zachowanie typu najeżdżamy na kogoś albo kłócimy się o katalogi byłoby tu kiedyś nie do pomyślenia. Naprawdę przykro mi że tak się zepsuło to forum.

tak maja dowód ze mam podobny avantar i podobne błędy ortograficzne

Stary 2007-08-30, 14:07   #3194
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
słuchajcie a może nie będziemy tutaj wklejały katalogów? poprostu jak już ktos będzie miał zeskanowany to będzie miał u siebie na kompie. i jeżlei któraś z avonek (ozywiście z naszego wątku) będzie bardzo chciałą go miec to prześle tej osobie na maila... i bęzie po problemie z niewyżytymi sępami :/
też jestem za tym by nie wklejać tu katalogów, bo nagle temat o kosmetykach zanika, a pojawiają się tylko kwestie dotyczące daty i godziny wklejenia katalogu.....

Cytat:
Napisane przez Vivi17 Pokaż wiadomość
nie mam zamiaru nigdzie isc....z powodu CIEBIE!!! wiec pogudz sie ze bede tutaj czestym gosciem
a jednak koleżanka zniknęła...i dobrze bo mi też ciśnienie podniosłaprzeczytałam wszystkie strony związane z off topem.,...wielki stos "bzdur"niepotrzebnie poruszanych kwestii, docinek i w ogóle....

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Wiecie, co Kochane, nie chcę przerywać Wam rozmowy i wtykać kolejne 5 groszy, ale na tym wątku coraz gorzej sie dzieje. Rozrósł sie on do niebotycznych rozmiarów, same wiecie jak trudno jest nadrobić zaległości nawet po dniu nieobecności na forum. Zgłosiłam swoje zastrzeżenia Szefostwu, co do użytkowniczki Vivi, ale to tylko kropla w morzu, bo teraz juz nie co miesiąc a co 3 tygodnie będą pojawiały sie takie niedzielne użytkowniczki z pytaniami bez odpowiedzi.
Ten watek nie jest juz tym samym, a raczej nie ma juz tej samej atmosfery jak np. rok temu. Pojawiło sie mnóstwo nowych użytkowniczek, dużo innych serwisów korzysta z naszej uprzejmości zamieszania nowych katalogów. Nie mam absolutnie nic przeciwko temu, bo sama zaglądam na Avon Club, gazetowy wątek o Avonie czy też na grono Avonu na serwisie grono.net. Mam kilka pomysłów, jak rozwiązać problem, bo chyba musimy coś z tym zrobić. Ale najpierw chciałabym poznać Wasze opinie i co w ogóle myślicie o tej całej sytuacji? Jakie macie propozycje?
to prawda...wątek stracił troszkę swych dawnych uroków.....i to głównie przez kwestie związane z katalogami..., połowa ostatnich postów nie dotyczy kompletnie Avonu kosmetyków...wg mnie są one niepotrzebne...
trzeba coś z tym zrobić,.....

Cytat:
ja też uważanm, ze trezba cos ztym zrobic... bo tęsknię za starą atmosfera na wątku... az mi sie smutno zrobiło...
popieramnie możemy pozwolić na to, by zniknęła zupełnie miła atmosfera na wątku
pozdrawiam
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:08   #3195
isa666
Zakorzenienie

Dobra już, koniec tego wzajemnego obrzucania się błotem już, bo naprawdę zaraz rozwalę monitor Mam nadzieję, że atmosfera się popołudniu uspokoi. Jeden głupi katalog nie jest wart tego wszystkiego.

Nie zapominajcie też dziewczyny o jednym: każda z nas też kiedyś była nowa w tym wątku
Stary 2007-08-30, 14:09   #3196
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karsit Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy tylko ja tak mam ze scrub z sensesow strasznie wysusza mi skore? tak sie cieszylam,bo sliczny mandarynkowy zapach a tu lipa, nie bede mogla go uzywac.. moze niepotrzebnie tez go na twarz uzylam? :/
Ja najpierw używam tego scrubu a potem używam żelu Senses. Może powinnaś tego właśnie spróbować. Bo srub jednak jest dość mocny.

Edit: Platyna przestań już się nad sobą tak użalać, był temat i już się skończył, po co ciągniesz to dalej. Zachowujesz się dokładnie tak jak Vivi zanim odeszła z forum.
Dajmy sobie spokój z tematami niedotyczącymi Avonu. Już wystarczy!!!

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:11   #3197
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez li_lia Pokaż wiadomość
a wracając do maseczek ja mojemu zrobiłam ujędrniająca na plecki bo miał takie jak nastolatek zababokowane po kilku sesjach moge sie przytyulic do plecków bez obawy, że zaatakuje mnie jakis obiekt X
Jaka ujędrniającą? Bo mnie to zaintrygowalo

A tak swoją drogą to jesteście niemożliwe, nie można na zakupy pojechac bo już 8 stron do przeczytania naprodukowalyscie Czytam dalej.
Stary 2007-08-30, 14:12   #3198
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

jesli cos ci nie pasuje, nie kazdy kaze siedziec na naszym watku [ nie to zebym kogos wyganiała ] a podwojne posty i nabijanie sobie postow mozesz zachowac dla siebie. pozdrawiam.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:12   #3199
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Ja najpierw używam tego scrubu a potem używam żelu Senses. Może powinnaś tego właśnie spróbować. Bo srub jednak jest dość mocny.

moim skromnym zdaniem ten scrub senses nie jest mocny jak dla mnie jest delikatny
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:13   #3200
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:

Edit: Platyna przestań już się nad sobą tak użalać, był temat i już się skończył, po co ciągniesz to dalej. Zachowujesz się dokładnie tak jak Vivi zanim odeszła z forum.
Dajmy sobie spokój z tematami niedotyczącymi Avonu. Już wystarczy!!!
naprawdę scrub jest mozny? bo chciałam go zamówic ale ostatnecznie wzięłam kokos i papaje który niestety nie przyszdł... słyszałam też że lepszy jest ten żel peelingujący z seriii SSS satynowy połysk... Który waszym zdaniem ostrezjszy?
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:14   #3201
Tajemnicza667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Platyna17 Pokaż wiadomość
tak maja dowód ze mam podobny avantar i podobne błędy ortograficzne
Jeśli chodzi o błędy to zmień sobie przeglądarkę internetową na taką która je sprawdza polecam mozilla firefox. I dam Ci jeszcze radę, nie pisz kilka postów, jeden pod drugim bo w końcu moderator się przyczepi, jeśli chcesz coś dopisac to po prostu zedytuj poprzedni post i tam dopisz to co chcesz.

Stary 2007-08-30, 14:14   #3202
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malbar Pokaż wiadomość
Jeszcze dostaniesz. Ja niedawno tez przerwalam TPS i mialam ten sam dylemat, ale przyszly
Dziękuje ślicznie za odpowiedź. Sprawdzałam fakturke i mam dodatkowe 10 katalogów, wiec jest OK..bo zastanawialam sie czy nie wziac 20 katalogów bo 10 mam malo, ale z kolei jakbym miala miec 40 to juz przesada;P
Ps. Kobiety prosze was skonczcie, nie bylo mnie 2 tygodnie i nadrabialam 30 stron i jak bylam juz na bieżaco to znowu doszlo 15 no to przeciez koszmar, klucicie sie jedna z druga, nie lepiej zamknac temat i pisac o kosmetykach zamowieniach, itp, bo ciagniecie to w nieskonczonosc.. Odkąd zostałam konsultantka czytalam wasze porady, prosilam o porady wymienialam sie swoimi spostrzezeniami, a teraz to jedna wielka katastrofa. Jak moge sie wtraćić to powiem"PRZEPRASZAM.." "JUZ WSZYSTYKO WPORZADKU- BYLO MINEŁO.." -- to dwa zdania które powinny zakonczyc wasz spór, bo to już nawet nie jest dyskusja

Pozdrawiam Avonomaniaczki, milego popoludnia..
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:15   #3203
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Zgadzam sie z Tobą w 100%

Na milionowe pytania takiej samej treści nei odpowiadajmy,a cała reszte spraw ( o nikach,podszywaniu sie itp) załatwiajcie między sobą na prv.

Mnie na przykład odechciewa sie zaglądac na mój ukochany wątek przez taką sytuację.

Też chętnie obejrzę k14,ale jak będzie to bedzie i już. Ja tu chetnie pogadam o kosmetykach Avon.I czekam aż ktoś odpowie mi na moje pytania na przykład niż będzie dyskutować na inne (niekoniecznie w miłym i dobrym tonie) tematy. O.

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:17   #3204
ankoro
Wtajemniczenie

Ja stosowalam kapsułki ACColade i nie bylam zadowolona. Nie zauwazylam zadnego efektu pozytywnego.Uwazam jednak, ze zadnych kosmetykow o dzialaniu silnym, skondensowanym nie należy uzywać stale. Tak jak serum. Stosuje sie je od czasu do czasu jako wspomagajace.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:18   #3205
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
moim skromnym zdaniem ten scrub senses nie jest mocny jak dla mnie jest delikatny
Ja u siebie też nic nie zauważyłam ale może dla karsit i innych jest za mocny skoro wysusza skóre. No nie wiem. Ale niektóre kosmetyki z Avonu nie są dla wszystkich. Mi nie podpasowało serum ryż i sake. Dostałam wodnistej wysypki na twarzy. Może za często go używam. (Codziennie).

Stary 2007-08-30, 14:21   #3206
Platyna17
Raczkowanie

a ja mam pytanko co myślicie o tych koszulkach LOGO???....

Stary 2007-08-30, 14:21   #3207
anita_mila
Przyczajenie

GG do anita_mila

Zalaczam oferte netto 13/2007 gdyby ktos nie widzial jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg netto13-str.1.jpg (28,7 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg netto13-str.2,3.jpg (29,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg netto13-str.4,5.jpg (26,0 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg netto13-str.6,7.jpg (26,4 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg netto13-str.8.jpg (30,1 KB, 60 załadowań)
anita_mila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 14:22   #3208
Tajemnicza667
Zadomowienie

Widzę że szybko trzeba zmienic temat. W k11 jest taka ciekawa oferta na 39 stronie, jeden z tych produktów za 8,9 przy zakupie ze stron takich a takich. Zastanawiam się nad błyszczykiem Multikolor o odcieniu Natural Flux. Czy któraś z Was mogłaby mi coś więcej o nim powiedziec?

Stary 2007-08-30, 14:23   #3209
anetka_m
Zadomowienie

Cytat:
naprawdę scrub jest mozny? bo chciałam go zamówic ale ostatnecznie wzięłam kokos i papaje który niestety nie przyszdł... słyszałam też że lepszy jest ten żel peelingujący z seriii SSS satynowy połysk... Który waszym zdaniem ostrezjszy?
Przez to wszystko nie chce mi się tu nawet pisać, jeszcze jak pomyśle, że chciałam dla Was Wszystkich dobrze... ale Tobie Caroline odpowiem ze względu na inneovovy sentyment
Scrubów z sensów nie używam akurat, aktualnie mam pod prysznicem właśnie ten o którym piszesz SSS satynowy połysk, ale jakoś nie zachwycił mnie specjalnie. Za to bardzo pozytywnie byłam zaskoczona właściwościami peelingujacymi, zapachem, efektem nawilżenia jaki dał mi scrub SSS dla skóry wrażliwej, z tej różowej serii w tubce. Szczerze go polecam
Stary 2007-08-30, 14:23   #3210
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ja stosowalam kapsułki ACColade i nie bylam zadowolona. Nie zauwazylam zadnego efektu pozytywnego.Uwazam jednak, ze zadnych kosmetykow o dzialaniu silnym, skondensowanym nie należy uzywać stale. Tak jak serum. Stosuje sie je od czasu do czasu jako wspomagajace.
Moja mama też ich używała i nie była zadowolona żałowała że tyle za nie zapłaciła.
Cytat:
Napisane przez anita_mila Pokaż wiadomość
Zalaczam oferte netto 13/2007 gdyby ktos nie widzial jeszcze
Dziękuje ci bardzo. Ja jeszcze nie widziałam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości