|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22
Cytat:
Witam w klubie " babie nie dogodzisz" Ex widział? Nie żałuje?
|
|
#2792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
Ex juz z powrotem w chałupie
))) hmmm ogólnie widział i szok ze zwiskow ,tak stoją,ale boi sie dotknąć ,mówi ze to psycha i nie dotchnie ich....:/Boi sie Misiaczek 80 wysłałam zaproszenie ,jestem ciekawa jak masz plastykę podniesienia zrobione.Ja miałam big zwis,teraz pod gruczoł.. 04.05.2015 Piaseczno XF3 405 nagor anatomy Edytowane przez Vloszka77 Czas edycji: 2015-05-19 o 19:47 |
|
|
|
#2794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze w Katowicach M.W ale terminy do niego.... Mam kilka koleżanek od niego, sa zadowolone ![]() Do Warszawki polecam, ja z mojego Doktora jestem mega zadowolona ![]() Cytat:
![]() Kochaneczka, Ty gruczołu nie miałaś prawie wcale, wiec to zupełnie inna sytuacja jak ktoś ma swoje B lub nawet C i ma miec pod gruczoł A piersi super, zadowolona?
|
|
#2795 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
Tak się teraz zastanawiam, czy na operację zakładają cewnik?
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2798 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() no tak ale u niego sa mega dlugie terminy... ;/ a co sadzicie o m.c. z krk lub jakims innym lekarzu? |
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty
|
#2800 |
|
Raczkowanie
|
Bez cewnika
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
Jej dziewczyny nie byli mnie od soboty a tu widzę trochę mnie ominęło
) :-*Ja niestety miałam małe kłopoty rodzinne do tego trochę problem w pracy o i tak jakoś nie było siły .... A propo kompleksu za małych piersi to ja tez dołączam ... W ogole jakies dziwne kształtu zaczęły przybierać w tych ostatnich dniach jakies takie szpiczaste sie robią i sutki przestały mi stać o zgrozo takie napęczniałe sa o stoją tylko jak zimno Nightwish jesteś z nami ? Juz po ? Całuski dla wszystkich |
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
To dobrze, że bez cewnika, bo miałam podczas cesarki i mega źle to wspominam
całą resztę, cały ból i dyskomfort, biorę na klatę
|
|
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
Shazney dobre... rób te cyce i się nie zastanawiaj!.he..he
![]() Anita szkoda ,że przelew nie poszedł ja tu w de nie miałam problemu euro miałam i przelałam kilka dni i mi napisał ,że zaliczka jest już na koncie , oby u Ciebie wszystko gładko poszło. Ja o operacji zaczęłam myśleć jak przestałam karmić i wtedy już wiedziałam ,że muszę to zrobić ,każdego dnia się budziłam i niedowierzałam co się stało z moimi cyckami nawet mąż był w szoku i dzisiaj jak byłam u mojej ginekolog mam ją jeszcze od czasów pierwszej ciąży i wiedziała jakie miałam piersi po córce staniki z sieciówek kupowałam na 75D i gdyby takie mi piersi zostały po synku choć nie powiem trochę zwiski były ale dało się żyć to na pewno nie zrobiła bym operacji ,czasem na nie ponarzekałam i żyło się dalej...no i ta moja ginekolog jak jej dzisiaj pokazałam mój cyc to tak spojrzała bo zaczęlam jej opawiadać jaka mi skóra została, to samo pwiedziała ,"no trochę brzydkie są ,ale jak ma Pani takie możliwości to proszę robić" ,a i spytałam jej czy mi zdejmie szwy z cycków bo nie będę do Czech jechać taki kawał to mówi ,że nie ma problemu. Kochaneczka masz śliczne cycusiowe Cudeńka
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie wizja "pod gruczol" przeraza, bo ja akurat lubie pileczki- sterczuchy. Tak tylko ostrzegam dziewczyny coby ktoras potem zdziwiona nie byla, ze na zelki rowniez dzala grawitacja![]() No i napisze kolejny raz ze do l.p ze zwiskami i wiekszym biustem sie nie idzie, bo on sobie z tym nie radzi
marzec 2017 - Zostane mama Nelki 03.2015 - wkladki 475 cc 02.05.2016 - teosyal kiss dr. Świebocka 10.04.2017 - licooooowki ??.??.2017 - ckn (szukam lekarza instagram. kochaneczka7 Edytowane przez kochaneczka7 Czas edycji: 2015-05-19 o 20:58 |
|
|
|
|
#2805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
Vloszka na razie się ich boi a potem jak strach minie to z rąk nie wypuści
Zabojadka kurcze to nie dobrze z tymi wynikami ,oby powtórka badań wyszła dobrze ,i nic nie stanęło na przeszkodzie do nowych cycuszków , zajadaj witaminki i będzie dobrze ..musi! trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Anita normalnie na luzie walę do mojej ginekolog jak w dym zarąbista babeczka, no chyba ptfu ,ptfu że będzie się coś paprało i żle goiło to pojadę do wafelka.... czytałam ,że już nie jedna ściągała szwy u siebie na miejscu. |
|
|
|
#2807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
marzec 2017 - Zostane mama Nelki 03.2015 - wkladki 475 cc 02.05.2016 - teosyal kiss dr. Świebocka 10.04.2017 - licooooowki ??.??.2017 - ckn (szukam lekarza instagram. kochaneczka7 Edytowane przez kochaneczka7 Czas edycji: 2015-05-19 o 21:08 |
|
|
|
|
#2808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Ciekawe jak tam nasza nowa cycolinka się czuje po operacji ?? ![]() Ja jak na tydzien po czuję się naprawdę dobrze ![]() W poniedziałek kontrola, zobaczymy co doktorek powie
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie już jako cycolinka ; )
Czuję się świetnie, ból... nie ma bólu jest dyskomfort Wszystko do wytrzymania z pomocą oczywiście kolegi ketonalu Operację miałam w poniedziałek jednak. Zwolniło się miejsce, ale już w wiliczance nie chciałam mieszać ;D bo to byłby już 3 raz ! Zdjęcia zaraz wylądują w galerii, kto ciekawy, to zapraszam! Jestem dobrej myśli i już nie mogę doczekać się, kiedy minie miesiąc, wszystko będzie na swoim miejscu i będę mogła założyć super biustonosz- to może trochę później z tym biustonoszem Nie obeszło się bez wątpliwości, o nie, tak kolorowo nie było, jednak humor wrócił i ciągle spoglądam w lustro i napatrzeć się nie mogę ! ; ) Dobanoc ;* ...i oby jutro wstawało się lepiej niż dzisiaj. Najgorzej zmienić pozycję z leżącej do siedzącej... Buziaki ! |
|
|
|
#2811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Olivka : ) Tobie też gratluję ;***
A powiedz mi, kiedy doszłaś do siebie? Jesteś jeszcze na przeciwbólowych? |
|
|
|
#2813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szybkiego powrotu do sprawności życzę ![]() Jaki masz w końcu implant?
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Zaufałam doktorowi i wzięłam ten HP 250 cc
Powyżej 300 to by mnie chyba rozerwało Taki rozmiar jak jest teraz mi odpowiada, pewnie zmaleją jeszcze, ale liczę na to, że zrobią się plastyczne,a i rowek będzie można zrobić... Jak oceniasz początkowe zdjęcia?
|
|
|
|
#2815 |
|
Przyczajenie
|
po czym poznać błąd lekarza przy powiększaniu biustu?
Witam,
powiększyłam piersi w 2013 roku w kwietniu, oczywiście byłam w 7 niebie tuż po operacji bo wreszcie miałam piersi. Ale kilka tygodni później jak już ochłonęłam zaczęłam krytyczniej na nie patrzeć bo nie były jednak takie jak sobie wymarzyłam. Przede wszystkim są bardzo szeroko rozstawione, nawet gdy się schylam to się ze sobą nie stykają do tego widać jakby zarys implantu, szczególnie jak napinam mięsień. Kilka miesięcy po operacji pojawiłam się u lekarza który mnie operował ale stwierdził on że taką mam budowę i że tak musi być. Teraz minęło trochę czasu a moje piersi wyglądają coraz gorzej, wyczytałam w google o piersiach "Double Bouble" i moje właśnie mniej więcej tak wyglądają jak na tej stronie: http://www.poustiplasticsurgery.com/...ast-surgery-2/ tzn zarys nie jest aż tak widoczny ale gdy napnę mięsień to widać to znacznie bardziej - jestem bardzo niezadowolona z rezultatu. Dodam że w czerwcu 2014 urodziłam trzecie dziecko i karmiłam małego przez 10 miesięcy - ponad miesiąc temu odstawiłam go od piersi. Będąc w ciąży byłam na kolejnej konsultacji u mojego lekarza z tym samym problemem i ogólnie z zapytaniem co to będzie (nie planowałam tej ciąży) i lekarz powiedział że po ciąży i karmieniu moje piersi mogą wyglądać lepiej. Niestety tak się nie stało, wręcz zarys implantu się powiększył... Moje pytanie - czy to błąd w sztuce lekarskiej czy tak jak twierdzi lekarz który mnie operował - taka moja budowa? Czy mogę się domagać poprawki czy lepiej udać się do innego lekarza? Czy miałyście też tak? Edytowane przez MaraJade Czas edycji: 2015-05-19 o 23:36 |
|
|
|
#2816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja odstawiłam przeciwbólowe całkowicie po 4 dniach teraz czuję się już normalnie Życzę Ci, żebyś też jak najszybciej doszła do siebie Pamiętam ten okropny ból przy wstawaniu, masakraaaaa
|
|
|
#2817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
NightWish widze, że super zniosłać operke, przypomnij gdzie robiłaś
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
||
|
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Wszystkim cycastym i oczekującym
Pije coffe,i czuje moje cegły ,zastanawiam sie ,czy wszystkie anatomy takie twarde..Mowię wam,z cycami to zawsze jest problem ,jak nie za miękkie to twarde jak skala ![]() ![]() 04.05.2015 Piaseczno XF3nagor anatomy ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Mysle 'ze jak mocno wiszące ,to tylko pod gruczoł,lub wcale .Dr mi wyjaśnił ,ze jeżeli pod miesien to efekt byłby góra trzyma a dół wisi,czyli jakieś duble dwa cyce.Widzialam na internecie ,ochyctwo podwójny cyc.lub trzeba zrobic plastykę i wtedy pod miesien włożyć .Ja zaryzykowałam z tym gruczołem,zawsze coś bedzie wypchane,niż ma wisieć tzn leżeć sobie na non stopie mam 37 lat i tak,ze tyle wytrzymałam z tymi big wiszącymi
|
|
|
|
#2820 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
ale czytam Was na bierząco 😉.Foteczki wstawie na dniach.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

To moja decyzja ,zrobiłam to dla siebie,aby poczuć sie hmmmm sztucznie cycato

))) hmmm ogólnie widział i szok ze zwiskow ,tak stoją,ale boi sie dotknąć ,mówi ze to psycha i nie dotchnie ich....:/Boi sie