|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Cytat:
nie miałam żadnej wtopy z tej firmy szkoda że maseczki maja tylko w saszetkach i nie wejdą na promo
|
|
#2732 |
|
Wtajemniczenie
|
Szaleństwo Ja kupilam tylko lirene peeling enzymatyczny. Reszte w dziale dermo jak bede we wroclawiu ze "zwykłych" kremów jakos nic mnie nie kusi. Bielenda esencja młodości nawilżający to nie bylo nawet miejsca na polce ani cenowki a reszta to jakos wszystko na jedno kopytko jak to mówią. Jednak zaczaję sie ma dział dermo i Ave
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- a do kiedy trwa ta promocja?????
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama też kiedyś była tak negatywnie nastawiona do zmian. Mimo tego co jakiś czas coś jej kupowałam i w końcu się przekonała.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sama nie wiem, składy mi się tak średnio podobają chociaż na myśl o promocji pierwsze miejsce na liście miał ten krem i serum. Jednak w sklepie się rozmyśliłam i uznałam, że bardziej słodkie opakowania na toaletce mną kierują niż te produkty. Może je jeszcze kupię w sumie Z drugiej strony chciałam się przerzucić na kremy apteczne i wspomagająco nawilżacze o naturalnym składzie... Co za dylematy Zamierzasz go już teraz używać? |
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko jest ale szału nie robi
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() Moje zakupy i ceny jakby kogoś interesowało Promocje w rossmannie to ZUOOOOOO ![]() Ziaja manuka żel - 5,39zł mixa micel - 13,79zł l'oreal krem i serum (cena ta sama) - 17,99zł |
|
|
|
|
#2739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Urocze opakowania |
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A który to dokładnie krem z wit.C ? |
|
|
|
|
#2741 |
|
Wredny kotecek
|
Ale i tak cienki bolek jestem, jedna laska miała cały koszyk aż się wysypywało :P
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Nooo.... nie kupiłabym gdybym nie zobaczyła testerów Za to bb z tej serii chyba dla murzynek. Ten krem jest różowy, bardzo przypomina vichy idealia tylko cena 5 razy mniejsza
Edytowane przez GrumpyCat Czas edycji: 2015-05-20 o 13:31 |
|
|
|
#2742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serum otworzę znowu gdzieś za miesiąc, bo robiłam zabieg derma rollerem i stosuję serum Bielendy (niedostępnym w drogeriach, przeznaczone dla kosmetyczek). Muszę je zużyć, bo termin ważności tylko 2 miesiące po otwarciu . Testowałam serum L'oreala w R. , przyjemna konsystencja i dałam się zwieść ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dostanę kolejne, więc zuzyjęCytat:
szkoda, ze te produkty nie mają SPF, bo krem na dzien musze miec z filtrami, a na noc jest za lekki, nie czuję ukojenia
|
|
#2744 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2745 |
|
Raczkowanie
|
Hej, kupiłam dzisiaj nową aktywną maskę korygującą (w tubce) z Bielendy Mezo i nie weszła na promocję- cena 22zł. Ktoś wcześniej napisał, że maski w tubkach się rabatują, to prawda? Bo nie wiem czy iść☠i składać reklamację
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Maski niezaleznie jakie nie wchodza na promocje
|
|
#2747 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
HELP!!! szukam fajnego nawilżacza na noc! może być krem bądź olejek, ważne aby nie zapychał (mam cerę problematyczną) może być dodatkowo korygujący, na przebarwienia, byłabym wdzięczna kobitki za pomoc
|
|
|
|
#2749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie same doświadczenia mam z innymi żelami aptecznymi. Nie sugeruj się też cenami z super-pharm i aptek stacjonarnych, kupując takie żele w internetowych aptekach może taniej wyjść. Moje odczucia co do manuki są takie, że jest dość wodnista i nie grzeszy wydajnością.
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Zadomowienie
|
Miałaś może już ten tonik z lirene? Kusi mnie on a i tak nie chce mi się dziś jechać bo już byłam blisko Rossmannka o 7,30 krew oddac a Rossmmann otwarty od 9 a tak go miałam pod nosem i jeszcze tak mnie reka boli , że bym nie dała rady utrzymać koszyka
|
|
|
|
#2751 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2752 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam serum z bielendy to korygujące i dla nie jest trochę mocne, używam je 2x w tyg. Następnego dnia skóra jest mocno zaczerwieniona a póżniej widać wygładzenie. Co do rozstawienia to wiele razy miałam problem ze znalezieniem czegoś, rozrzucone niewiadomo jak wiekowo lub zupełnie w innym dziale Cytat:
![]() Jaki to krem z filtrem i wit c? |
||
|
|
|
#2753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny aleeee zakupy ![]() Powiedźcie mi jaki krem Tołpy nadaj się do cery tłustej, przesuszonej (prócz linii "strefa t" offcours). |
||
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za krem?
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poszłam do Rossmanna po 10 i niestety nie było już różowego micela z Garniera 3 w 1 , może jeszcze dołożą, póki co wzięłam tylko krem z Bielendy nawilżający.
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj wzięłam: - bezalkoholowy tonik Rival de Loop x 2 - ogórkowy tonik Ziaji - krem pod oczy Alterry Miała któraś z Was ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html ? Chodzi mi o konsystencję; czy jest treściwa? Mam cerę mieszaną i szukam czegoś co nawilżyłoby suche partie, ale nie stosowałabym go codziennie. W razie jednak gdyby zapychał to chciałabym go zużyć do innych części ciała, ale jak jest zbyt lekki to pewnie się nie nada... |
|
|
|
|
#2757 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A patrzyłaś w innym miejscu na sklepie? U mnie tam gdzie pielęgnacja i te promocje też nie było ani jednego, za to naprzeciwko którejś szafy, chyba Rimmel- cała półka z tymi płynami różowymi |
||
|
|
|
#2758 | ||
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
No ale wzięłam mixę zamiennie więc już nie będę szukać garniera.
|
||
|
|
|
#2759 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
To i ja się wybiorę by uzupełnić zapasy w łazience
Mam nadzieje, że zostało coś jeszcze i dla mnie ![]() Te promocje wykończą mój budżet
_________________________ ___ Zapraszam do obejrzenia mojego świątecznego rękodzieła! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post53652022 _________________________ ___________ ![]() Moje motto: "Wystarczy chcieć" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

)
)

Za całość 92,06 zł
Z drugiej strony chciałam się przerzucić na kremy apteczne i wspomagająco nawilżacze o naturalnym składzie... Co za dylematy