Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-20, 13:02   #3541
sylwka321
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
no właśnie dlatego trzeba korzystać☠i cieszyć się przyjemnością jedzenia właśnie sprawdziłam do Maca mam 2,5 km w jedną stronę to będzie fajny spacerek a jaka nagroda jak dojdę do celu
Co wyprawa ale cel szczytny
Trzeba korzystać, tez jestem tego zdania
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:08   #3542
gabisun
Zakorzenienie

Ja też cały czas jeżdżę w pasach, ale nie zapinam ich normalnie. Robię tak, że zapinam pas na pustym fotelu, wsiadam i przekładam tylko tą górną część, a tą dolną mam za plecami i nic mnie nie uwiera

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:10   #3543
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Was też tak bolą brodawki??? No tak mnie bolą, że nie wyobrażam sobie do nich przystawiać dziecka
Mnie tam nie bolą

fartuchNo to jak sexic Ci się nie chce to ja już niewiem to jedyny jak dla mnie sprawdzony sposob.

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:11   #3544
201710041131
Konto usunięte

Country pewnie, że wiedzą... Wszyscy wiedzą bo nawet urlop ma zaplanowany z zastrzeżeniem, że jeśli szybciej urodzę to go mu przesuną. Ale oni nie kumają, że porodu tak nie da się zaplanować i jak się zacznie to nie przetrzymam do niedzieli z zaciśniętymi udami...

Dziewczyny na stronie F&F jak zrobicie zakupowy za min. 30 zeta to jest -30%!

Kupiłam parę rzeczy, mimo, że mam teraz 40 zł na koncie

http://www.f-f.com/pl/product/reczni...tlyViewed=true

http://www.f-f.com/pl/product/kaszki...tlyViewed=true

http://www.f-f.com/pl/product/koszul...tlyViewed=true

http://www.f-f.com/pl/product/body-f...pisem/kb513280
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:15   #3545
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Ja tez mam odruch zapinania pasów, i dziwnie się czuje bez nich. Jednak od jakiś dwóch tyg uwierają mnie więc ich nie zapinam już..

Od rana zjadłam już połowę wielkiej paki herbatnikow kakaowych... A miały być tylko dwa do herbatki
Country narobilas mi smaka na lody... Wbijam do Ciebie
Pranie wczorajsze jeszcze mi nie wyschło, mimo że okno otwarte od wczoraj... Kiepska pogoda dziś, pada deszcz i ogólnie do dupci jest na dworze :p tak więc wstawienie drugiej pralki zostawię na jutro...
Ja już wchłonęłam lody i wafelki jeszcze trochę zostało.
Dzięki za przepis na te placki z kurczaka, zrobiły furorę u mnie. Jak dla mnie tylko trzeba wszystko dodać i zostawić na godzinkę bo takie od razu były średnie.
Wyszłam na zakupy i listonosz z moim stanikiem sobie poszedł

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
no właśnie dlatego trzeba korzystać☠i cieszyć się przyjemnością jedzenia właśnie sprawdziłam do Maca mam 2,5 km w jedną stronę to będzie fajny spacerek a jaka nagroda jak dojdę do celu
Dojść dojdziesz ale czy dasz radę wrócić
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:15   #3546
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun

myslałam właśnie o tobie a synka urodziłaś w jakim terminie?
2 dni przed tp ale poród miałam wywolywany. Teraz jak nie urodze do wtorku to mam przyjść do doktorka na szpital do kontroli.

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Jeszcze miałam napisać o płaceniu w szpitalu za ktg, bo dla mnie to trochę chore. Płacimy składki, szpital jest publiczny to komu trzeba płacić ? Dostajecie chociaż jakieś potwierdzenie wpłaty ?
ja musze płacić u ginki, ale to zrozumiałe bo ma a ja chodzę prywatnie, ale w szpitalu takie rzeczy powinny być za darmo, bo przecież mamy prawo z tego korzystać będąc w ciąży. ..
strasznie mnie denerwuje temat płacenia w szpitalach
Mnie też to denerwuje i wg mnie jest niezgodne z prawem.
Cytat:
dziewczyny znacie jakieś sposoby na przyspieszenie porodu?

Było mycie okna, spacery sprzątanie a nawet zeżarłam wczoraj świeżego ananasa niby miał pomóc a tylko sobie podrażniłam całą buzie w środku :/
Oprócz wymienionych przez dziewczyny można jeszcze sobie strzelić bardzo mocna kawę i po wypiciu jej porobic przysiady. Koleżanka tak rozkrecila akcje. Ale wg mnie najlepsze są przytulanki
Stary 2015-05-20, 13:17   #3547
mehja
Zakorzenienie

Ja już wróciłam od położnej, gbs pobrany. Posłuchałyśmy serduszka bobaska, dostałam kilka reklamówek produktów i próbek

Cytat:
Napisane przez barbaritka84 Pokaż wiadomość

Mi chyba czop odszedł tydzień temu po bo jak tylko wstałam z łóżka to wielkie galaretowate coś z impetem spadło mi na stopę i nie możliwe ze byly by to żołnierze tz . (Sorry za opis).

Jutro mam wizytę to zobaczymy co doktorek powie, czy coś się dzieje czy nie
na stopę

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
te promocje rossnę są indywidualne, do konkretnych kart, więc każdy może mieć co innego w promocji. kiedyś właśnie siostrze mówiłam, że coś w promocji a ona, że dostała trochę inne i tego nie ma. ja od kiedy znowu w ciąży jestem i kupiłam pierwsze balsamy dla ciężarnych dostaję promocje na dziecięce i ciążowe artykuły, wcześniej tylko dziecięce.
nie zauwazyłam żeby były inne zawsze z kolezankami czy ciężarnymi czy mamuśkami już mamy takie same

no i Country pisała, że tez ma te promo

Cytat:
S
No nic pozostało tylko siedzieć i czekać, korzystać z ostatnich dni, obeżreć się pizzą, i iść na spacer do maca na lody
i to bezkarnie

Cytat:
Napisane przez madeleine_89 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,
pisałam do Was już kiedyś, podczytuję Was od czasu do czasu..

U mnie obecnie 37tc, dziś miałam USG, mój mały waży 2900 g i, niestety, ułożony jest miednicowo, mały uparciuch lekarz powiedział, że szanse na to że jeszcze się obróci są marne, bo szyjkę ma owiniętą pępowiną i to raczej zniechęca go do zmiany pozycji. Siedzę więc od rana załamana bo wizja cc mnie przeraża i bardzo tego nie chcę
a termin cc ci ustalił? kiedy masz jakąś kontrolę czy się obrócił?
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:18   #3548
country111
Zakorzenienie

Szuu recznik z rekinem wymiata
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:22   #3549
fartuch
Zakorzenienie

z seksowania nici, wszystko mam tam takie suche i bolące, jakieś takie inne a jeszcze czuje sie jak foka co chwile gadam do brzucha żeby już się zbierał i wyłaził

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

pamiętacie lody kaktusy? teraz w biedronce sąą 9 lodów za 6 zł
od wczoraj juz 3 zjadłam
Stary 2015-05-20, 13:27   #3550
industria
Zakorzenienie

zezarłam całą paczke ciastek mdli mnie i chyba zaraz sie pożygam ....głupota ludzka nie zna granic ....a taką pyszną zupe ugotowałam....no przecież teraz jej nie tkne

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Kupiłam parę rzeczy, mimo, że mam teraz 40 zł na koncie
widziałam ostatnio te kaszkiety na żywo i mnie urzekły

ja jutro mam w planach wielką wyprawe do ikei........boje sie jak to sie skończy dla mojego konta. kolorowo nie bedzie

laski przerażacie mnie....jedna 40 tydzień, druga 39, no jak tak można. i co macie zamiar sobie urodzić i zostawić koleżanki same ze swoimi brzuchami? no way! żadnego mycia okien i seksów, zaciskać nogi, miałyście być czerwcówki a nie majówki

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:

od wczoraj juz 3 zjadłam
jezuuuuuu! czemu wcześniej nie napisałaś! uwielbiam je najlepsza zawsze była ta ochydna zielona polewa na czubku
Stary 2015-05-20, 13:29   #3551
mehja
Zakorzenienie

ojej ale upał dziś u mnie, szkoda, że muszę leżeć w domu.
z resztą i tak bym nigdzie nie doszła na piechotę bo po kilku krokach mam brzuch jak kamień i nie dam rady dalej iść
ale nie będę marudzić, leżenie na kanapie i opychanie się ciasteczkami też jest fajne

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

jezuuuuuu! czemu wcześniej nie napisałaś! uwielbiam je najlepsza zawsze była ta ochydna zielona polewa na czubku
też lubiłam tą polewę
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:33   #3552
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:

ja też uwielbiam tą poleweee o smaku chyba gumy balonowej cholera wie co to jest
Stary 2015-05-20, 13:35   #3553
sylwka321
Wtajemniczenie

Ja tam nie lubię tych kaktusow... W ogóle lody owocowe dla mnie są średnie, za to wszelkie waniliowe, śmietankowe tofii i inne tego typu pochłaniam w kg
Szuu świetne te rzeczy, body cudne a ręcznik wymiata, idę odpalić kompa i tez poszperam na ich stronce
Mehja oddaj trochę tego upału.. U mnie tak pochmurno...
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:37   #3554
Selis
Zadomowienie

Cytat:
z seksowania nici, wszystko mam tam takie suche i bolące, jakieś takie inne a jeszcze czuje sie jak foka co chwile gadam do brzucha żeby już się zbierał i wyłaził

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

od wczoraj juz 3 zjadłam
Też je kupiłam, uwielbiam je ale najpierw muszę zrobić obiad, aaaaale mi się nie chce
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:38   #3555
Cos_
Zakorzenienie

Nie bede was czytac bo mi tylko smaka robicie na te wszystkie lody,czekoladki,ciasteczk a
Stary 2015-05-20, 13:50   #3556
madeleine_89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

a termin cc ci ustalił? kiedy masz jakąś kontrolę czy się obrócił?

to już właśnie było moje ostatnie USG i to kontrolne, bo wiedziałam że mały jest w położeniu miednicowym, z tym że od ostatniego badania czułam dwukrotnie jak zmienił pozycję i miałam nadzieję, że obrócił się główką w dół..
u mnie jest tak że USG wykonuje inny lekarz niż prowadzący (mój prowadzący nie ma nawet w gabinecie aparatu do USG - chodzę na nfz ) , następną wizytę mama 1 czerwca i wtedy pewnie od mojego lekarza dostanę skierowanie i będę umawiać termin.

industria, to prawda, babie nigdy nie dogodzisz, na pocieszenie kupiłam sobie pudełko lodów, które już opanowałam
madeleine_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:50   #3557
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
zezarłam całą paczke ciastek mdli mnie i chyba zaraz sie pożygam ....głupota ludzka nie zna granic ....a taką pyszną zupe ugotowałam....no przecież teraz jej nie tkne

Cytat:
z resztą i tak bym nigdzie nie doszła na piechotę bo po kilku krokach mam brzuch jak kamień i nie dam rady dalej iść
ale nie będę marudzić, leżenie na kanapie i opychanie się ciasteczkami też jest fajne

Nie zostało mi nic innego jak iść do sklepu po ciastka
Także suszę włosy, idę mojemu Tżowi do warsztatu oczko zakropić i robię napad na sklep
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:53   #3558
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
a myślałam, że to ze mną coś nie tak! Duszno mi jak nie wiem :/ ide zaraz do wanny sobie poleżec :P
Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Nie bede was czytac bo mi tylko smaka robicie na te wszystkie lody,czekoladki,ciasteczk a
Yyyy to po porodzie zachcianki się nie kończą??

Obiad przygotowany a Dzisiaj Kaczucha serwuje kotleciki mielone z młodymi ziemniaczkami posypanymi koperkiem oraz mizerią ołł yes :P
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:55   #3559
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
a to w sumie zrozumiałe, z jednej strony chcemy już, a z drugiej obawy zawsze będą zbijają Ci ciśnienie lekami? unormowało się już?
Tu nie podają leków jak najdłużej się da . Mam teraz 150/85 i nie jest tak źle

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Mnie też to denerwuje i wg mnie jest niezgodne z prawem
Może warto zadzwonić do NFZ i zapytać? Ewentualnie wymusić ich oficjalne stanowisko jakimś pismem... chociaż tu i tak mogą próbować dać odpowiedź żadną.

Cytat:

od wczoraj juz 3 zjadłam
O matko, te lody były hitem w dzieciństwie!
Stary 2015-05-20, 13:55   #3560
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madeleine_89 Pokaż wiadomość
industria, to prawda, babie nigdy nie dogodzisz, na pocieszenie kupiłam sobie pudełko lodów, które już opanowałam
no i to jest rozsądne podejście do tematu
Stary 2015-05-20, 13:56   #3561
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
a myślałam, że to ze mną coś nie tak! Duszno mi jak nie wiem :/ ide zaraz do wanny sobie poleżec :P

Yyyy to po porodzie zachcianki się nie kończą??

Obiad przygotowany a Dzisiaj Kaczucha serwuje kotleciki mielone z młodymi ziemniaczkami posypanymi koperkiem oraz mizerią ołł yes :P
u mnie miała być pizza ale będzie spagetti z dużą ilością seraaa piekę jeszcze bułeczki maślane, a na kolacje nie wiem, może szparagi ale troche za dietetycznie by było
Stary 2015-05-20, 13:56   #3562
ultraviolwt188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ja także. Zapinam zawsze i wszędzie, przy mocniejszym hamowaniu już szarpie w przód, więc nie ryzykuję.

Haha nie kraczcie moja współlokatorka właśnie się pakuje, w poniedziałek urodziła. Jej córeczka, Vivienne, jest przesłodka. Już się mojego Markuska doczekać nie mogę

Nie znam warunków w pl tak dokładnie. Na pewno są milsi, tutaj pacjent to klient a nie natretny petent. Sale na 2osoby, łazienka na dwa pokoje. Dla dziecka wszystko jest, art higieniczne dla mam też... ktg dwa razy dziennie, za darmo. A co jest naprawdę zaskakującego, dostałam menu do końca tygodniana obiady, gdzie miałam zaznaczyć co chcę na obiad, trzy opcje codziennie do wyboru- mięsna, pół mięsna i wegetariańska. I tutaj to jedzenie jest dobre! Śniadania i kolacje w formie bufetu. Jestem w szoku

Polecam, miałam po tym naprawdę ładną cerę. No i wysoki filtr. I nie używałam kremu pod niego, za to strefę T czasem lekko przypudrowałam. (Miałam tłustą bardzo).

Ja też

Gdzieś w internecie czytałam post dziewczyny, która płaciła 65zl (chyba) i okazało się to bezprawne i szukała innych, żeby ubiegać się o zwrot.

Masz rację, niech z nimi porozmawia, tak nie można. Niech powie nie i koniec, może nie będą go zmuszać, jak wyjaśni sytuację.

Ja jeszcze mam wypłatę regularnie, bo od pracodawcy, ale dwa miesiące po porodzie płaci już jakaś kasa rodzinna i słyszałam, że różnie bywa :/ dlatego odkładam, bo z jednej wypłaty byłoby niemożliwe.

Aaaa wczoraj jak byłam na ip, tutaj od razu idzie się na porodówkę do położnych, dwoje dzieci się urodziło w tym czasie. Jak usłyszeliśmy pierwsze, w sali prawie obok to aż świeczki w oczach mieliśmy z tz

w moim szpitalu jest jeszce ekspers do kawy, winko i oczywiście standardowo..... piwo
Stary 2015-05-20, 13:57   #3563
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie miała być pizza ale będzie spagetti z dużą ilością seraaa piekę jeszcze bułeczki maślane, a na kolacje nie wiem, może szparagi ale troche za dietetycznie by było
to racja. nie jemy takich rzeczy w ciąży
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 14:02   #3564
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Stary 2015-05-20, 14:02   #3565
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Helol,witam sie w 39 tc Ja dzis od 6 na nogach, nie moglam spac pomimo tej smetnej pogody...Dzis u mnie ma byc duszno i burzowo, cos mi sie wydaje, ze przeleze pol dnia jak dyszacy wieloryb...
Kuzwa, naszym sasiadom tak skrzypia drzwi wejsciowe, ze umarlego by obudzily. Jak mozna tego nie slyszec od pol roku???Jak mi sie Jasiek bedzie przez to budzil, to chyba oczy im w koncu wydrapie.
Za 39 tc!
Ja dziś nie śpie od 5...
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam się w 40 tc Jeszcze tydzien do tp a ja już tak chce urodzić Wczoraj z TZ próbowaliśmy wypędzić małego, w rezultacie 3 godziny bolesnych skurczy które ani się nie nasilaly ani nie slably. W koncu wzielam nospe i zasnelam...
już bliżej niż dalej
Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Jak mi ciśnienie nie spadnie, to pewnie ja, bo będzie wywołanie ale liczę na to, że spadnie
Opieka... hmm... jestem tu od 22, ale wydaje się miło. No i wiadomo, jedzenie dobre tylko spać nie mogłam, chyba tz będzie musiał przywieźć mi kojec.
Dziękuję, nieznoszę szpitali, bardzo.
Też nie lubię szpitali,ale z tego co czytałam,to ten Twój szpital to jak hotel!
Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Wracam z badań i policja za mną jechała, ja oczywiście bez pasów (bo od msca w ogóle nie mogę się ruszać jak mam je zapięte, czyt. Waleń ), no i w planie miałam jeszcze zaliczyć targ - świeże owoce i warzywa Dojazd jest takimi pobocznymi dróżkami i odniosłam wrażenie, że oni mysleli że im uciekam no i się nie myliłam, jechali cały czas za mną, ale juz przy skręcie do 3ciej uliczki koguta włączyli no i zatrzymanie oczywiście za brak pasów no ale co? wolno mi! :P no i w konsekwencji nawet dokumentów nie sprawdzili
Oooo to panowie się zawiedli
Ja w pasach jeżdzę zawsze
Cytat:
No nic pozostało tylko siedzieć i czekać, korzystać z ostatnich dni, obeżreć się pizzą, i iść na spacer do maca na lody
Zobacz jaka przyjemna ta końcówka ciąży!możesz jeść i jeść i jeść...
Cytat:
Dziewczyny, czy Was też tak bolą brodawki??? No tak mnie bolą, że nie wyobrażam sobie do nich przystawiać dziecka
Bolą!
Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
musiałaś to wstawiać?moje konto prawie puste,a tu tyle śliczności!

Nie śpię od 5...lokator szaleje a ja ledwo żywa uhhh...w dodatku jest tak duszno, że nie mam czym oddychać. Upałów bym nie przeżyła
Stary 2015-05-20, 14:03   #3566
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
w moim szpitalu jest jeszce ekspers do kawy, winko i oczywiście standardowo..... piwo
Ekspres też jest. Ale winko i piwo... no tak, w Bayern by piwa nie mieli haha

Polewa na czubku, jej, co za wspomnienia... to było w tym lodzie najlepsze!
Stary 2015-05-20, 14:05   #3567
Princesika
Zakorzenienie

Byłam na zakupach, ale się zmęczyłam
Kupiłam steki na obiad
A na deser mam arbuza i truskawki
Stary 2015-05-20, 14:05   #3568
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

od wczoraj juz 3 zjadłam
Od wczoraj tylko 3 :->
Cytat:

widziałam ostatnio te kaszkiety na żywo i mnie urzekły

ja jutro mam w planach wielką wyprawe do ikei........boje sie jak to sie skończy dla mojego konta. kolorowo nie bedzie

laski przerażacie mnie....jedna 40 tydzień, druga 39, no jak tak można. i co macie zamiar sobie urodzić i zostawić koleżanki same ze swoimi brzuchami? no way! żadnego mycia okien i seksów, zaciskać nogi, miałyście być czerwcówki a nie majówki

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Oj tam od razu, że zupy nie zjesz...zjesz zjesz tylko później

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Yyy....???

A u mnie dziś naleśniki które zaraz idę robić. A tymczasem opedzluje nektarynke

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 14:06   #3569
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
mi też nie przeszkadzają i podobnie, nigdy bez pasów. w razie wypadku zabiłabym i siebie i dziecko.... to jednak wolę chwilową niewygodę w czasie jazdy.

.
No właśnie, zresztą ja wychodzę z założenia, że co mojemu dziecku z życia jeśli ja zginę
Stary 2015-05-20, 14:06   #3570
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

Kurde tez bym upiekła jakies ciastko albo bułeczki albo coś, ale TŻ ma piekarnik gazowy -.- i spód pali a srodek i wierzch surowy :/ i dopiero jak jestem u siebie to w elektrycznym coś tam zawszę zrobię
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości