|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Ja zauważyła, ale nie zdążyła
To czego testerką jesteś?Cytat:
Naprawdę masz zamiar puść i wstrząsu dostawać? A działo się już coś kiedyś? Moje dziecię wczoraj powiedziało do mnie "proszę pani" Czy to coś znaczy?
|
|
#3392 | |||
|
BAN stały
|
Spod szmaponu na włosach
Cytat:
Sam przecież wklejałem 8. marca, z goździkiem i rajtkami ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3393 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nowych mozliwości na forum. Może niebawem każdy będzie mógł sobie podpis pod nickiem zmienić.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3394 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wróciłam do domu na dzisiaj. Przytargałam mietowy komplet bieliżniany plus bladorózowy, bo przeciez szkoda, aby bony ze zbytu starej beilizny sie nie wykorzystały
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-05-20 o 14:51 |
|
|
|
#3395 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja nie byłam nadal i tak noszę te stare staniki w tę i z powrotem ![]() Tropical flower jeszcze mi się podoba. A poza tym dziś święto - jak to Red pisze - bez kier
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad znalezienia pirsera dla chsześnicy
Trzymam kciukasy Jak było?
|
#3397 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3398 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wiesz... jak wychodzę z pracy o 19.00, zmęczona i głodna, to mierzenie bielizny jest na ostatnim miejscu listy moich priorytetów. Na początku jest: cisza i jeść.....
|
#3399 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zazdroszczę, że tak możecie sobie wejść do zwykłego sklepu z bielizną i są na was rozmiary.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3400 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A propo tej miety, ona nie jest taka jak stronie - na stornie wyglada na meite z domieszka niebieskiego, ale na zywo, to czysta zielona mięta, jesli tak moge się wyrazic Chciałam zrobić fotę, ale aparat ten łapie, jak na zdjeciu gooopol ![]() Szczerze, to na zdjeciu kolorek bardziej mnie kręci ale ta mieto-zielen na zywo spodobała mi sie też ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
Fakt, ze nie jest łatwo dostepny sklep, ale ponoc warto. Mówię "ponoc", bo kolezanka juz dawno mnie nawawiała abym zajrzała, tym bardziej ze miala Michalakowa salon w Katowicach, ale jakos tam nie dotarłam teraz ma chyba w Tychach show room, trzeba dzwonic, ale też mi ciagle jakos nei po drodze
|
|
#3402 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale ja lubię tylko miękkie, a u Niej większość to usztywniane. No i nie ukrywajmy, że ceny ma spore- wolę polować na balkonetki Freyi i Panache.
|
|
|
|
#3403 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A Twoim zdaniem warto przyjrzeć sie Effuniakom z bliska? W krakowie czasem bywam, wiec mogłabym zajrzec do niej..teoretycznie ![]() Ja mam inny problem - pod biustem mam 65 i ciezko mi fajny stanik skołowac w tym rozmiarze. Dlatego w wiekszosci biorę 70....
|
|
#3404 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3405 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
O Panache tez sporo słyszałam i tez nigdy nie macałam ich nawet. Będe sie musiała rozjerzeć, gdzie w okolicy maja ich sklep, o ile w ogóle jest.
|
|
#3406 |
|
BAN stały
|
Machnę znad zupy kalafiorowej
|
|
|
|
#3407 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A jak U Cie, ze narzekasz na pogodę? U mnie cieplo, spoko, tylko przelotne deszcze, jak teraz
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz to jest tak, ja nie wiem czy jestem na jakiś lek uczulona, raczej mało ich przyjmuję Ale do pierwszego razu wszystko. Mój ojciec dostał reakcji alergicznej na znieczulenie, na szczęście w szpitalu, dopiero po 40stce, mama po 30stce na pyralginę - a całe życie tylko ją stosowała. Polly też pono po 30stce na ibuprofen się uczuliła. Wszystko być może, zwłaszcza, że ja nawet nie wiem co w tym znieczuleniu dentystycznym siedzi ![]() Jakbym była uczulona to bym nie ryzykowała, nie miałabym dylematu a tak ![]() No więc omdlałam zanim zasiadłam na fotel Jutro drugie podejście. No także fajnie jak w kombajnie. Dobrze, że małż ze mną chodzi to mnie zgarnął. Ciśnienie (usłyszałam tylko drugi parametr 55 ale na słowo szpital od razu mi podskoczyło, wycedziłąm wszystko tylko nie szpital.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-20 o 19:22 |
|
|
|
|
#3409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zauważyłam od razu ![]() i tipsy tez Cytat:
no to oby jutro poszło lepiej
|
||
|
|
|
#3410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O mniam, u mnie też dziś kalafiorowo - wariacja nt. aloo gobi Cytat:
Mojaaa biednaaa głooowaaa ![]()
|
|
#3411 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
14.30
2. Bieeedna, to froncik tak działą co nie? ![]() Ja też chyba z mixu pogody i stresu dziś zjechałam. Cytat:
2. No raczej Chyba pójdę na żywca Nie no, bez przesady, to tylko dentysta, są gorsze utrapienia luzik, niemniej mam zębową fobię.
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Mother of Cats
|
Rany, Rajczel
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Padam na pyszczek, jak zwykle ostatnio ![]() Rejcz, Win gratuluję testerowania ![]() Red, doszła moja Twoja koszulka charrakterna, na żywo jest super ![]() Gryx, młode ziemniaki po ok 3 zł, ale to dla tego że jeszcze sa zagraniczne/ grecja,hiszpania,egipt nawet jakieś majorkowe mi migneły , polskie wielkości orzecha laskowego/wloskiego, no...może małej sliwki, o tej porze/w tym roku ![]() cytowanie cos mi odówiło posluszeństwa
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Eeech szkoda słów. Szukam czegoś na odstresowanie się, resecik przyjemny, no i Annie Lenox nie zawiodła. W tym wyst na żywo, w drugiej połowie filmiku https://www.youtube.com/watch?v=HZEChv1AaOk Ale bym jakiś film przyjęła bo raczej spanie mi dziś nie grozi
|
|
|
|
#3416 | |
|
BAN stały
|
Że co?
![]() No to ja już cały głupi jestem W razie "w" muszą adrenalinę w zaszczyku mieć na (w)stanie, prawda? Cytat:
Ostatnio i przedostatnio trafiłem na takie se, typ blado-wodnisty (ja na nie mówię "pastewne"), ale już na komunii siostrzeńca były żółciutkie i pyyyszneee |
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kuzyn zawiózł kiedyś matkę do przychodni ze wstrząsem anafilaktycznym, i nie umieli jej pomóc Pianę już miała w ustach. Wezwali karetkę, cud jakiś że zdążyli. Koszmar normalnie.Nie no muszę zmienic temat. Agnysko - wygooglałam sobie to aloo gobi W sumie okazuje się że jadam podobnie, nie wiedząc że to to
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-20 o 22:26 |
|
|
|
|
#3418 | ||||
|
Panaroja
|
ja widzę że rentgen rządzi , ale nie wię o so chozi
![]() Cytat:
![]() eeee , dlaczego nie ![]() A co masz w avku , świniornicę ? ![]() Cytat:
2. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
weź sie opij porządnie wody i kawy przed , żeby nie zjechało znowu i łyknij coś uspokajającego może ?bo to chyba z nerw odjechałaś ![]() machnę snad kolacji - w kolejności spożycia: ogórek kiszony pomidor ogórek małosolny dwa plasterki szynki konserwowej ćwikła jogurt naturalny dwa ptysie z bitą śmietaną i lukrem czekoladowym cherbata rozglądanie się cobytu jeszcze wciągnąć ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3419 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Sama wciągnęłam dzisiaj póznym wieczorem jogurt grecki z granolą i wiórkami czekoladowymi, kabanosy plus ogórek gruntowy, ser zólty, chrupki z glutenem (a co!), zapite mlekiem, herbatą zieloną, guma maoam, czekoladki Kinder chocolate, kromka chleba bawarskiego z masłem - kolejność niekoniecznie taka, bo z pamieci czelusci wymieniałam ![]() Aaaa, i tez myslałam dalej co by tu jeszcze...ale zezłosciłam sie na swoje cowieczorne obzarstwo i polazłam myć zęby aby nie kusiło nic
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-05-20 o 23:23 |
|
|
|
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam uważam, że to, że żyjemy to żaden sukces, pytanie jak i kiedy te wszelkie chemiczne chłamy zbiorą żniwko. No nie ma bata, obojętne nie są. Ale nie demonizuję aspartamu. Wdycham chłam. Etc, etc, Tylko po prostu, jeśli mogę unikać dziadostwa to wolę tak zrobić. Na co on mi potrzebny?2. Wody ofszę, ale kawy niet ![]() Stres mam zawsze, ale zjazd po raz pierwszy. 3. Eeeee no w sumie luz, tak dietetycznie zaczęłaś, że Ci się nie dziwię że na ptysiach się skońćzyło. Ja wcinam morszczuka. Wcześniej małżon uraczył nas fasolówką ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
W ogóle jakie zapasy domowe, Maomam, Kinder |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

Tylko te tipsy? 
To czego testerką jesteś?

Sam przecież wklejałem 8. marca, z goździkiem i rajtkami 

Chciałam zrobić fotę, ale aparat ten łapie, jak na zdjeciu gooopol
teraz ma chyba w Tychach show room, trzeba dzwonic, ale też mi ciagle jakos nei po drodze