Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-20, 18:50   #2791
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Dzieki za odpowiedzi, na tel zle sie cytuje, juz sobie wkręciłam, ze moze mała boli brzuszek bo zle ja trzymam... Naczytałam sie i wymyślam a z tym smokiem to w szpitalu kobieta, ze niby zaburza karmienie i dzis jeszcze spotkałam koleżankę, ktora mowila, ze podobno od smoczków dzieci maja krzywy zgryz.. Ech. Byłam dzis 2 godziny na spacerze, rozpogodziło sie po południu, nawet małe zakupy w Rossku zaliczyłam
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 18:52   #2792
Hanka20
Zakorzenienie

PAVLINECKA co do smoków to ja też nie widzę nic złego w tym żeby dziecko sobie possalo. Ludźmi się nie przejmuj to Ty wychowujesz swoje dziecko i nic im do tego! Co do karmienia pozycja dla dzidzi nie jest szczególnie istotna, ważne aby Tobie było wygodnie a mala ładnie otoczyla ustami całą brodawke.
Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Beda mi dzisiaj wydlubywac wrosniety szew boje sie, nie chce
Współczuję :/

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 18:56   #2793
siempre
Wtajemniczenie

Nadrobilam was po wyjeździe maly grzeczny byl bo w centrum uwagi. A i ja odpoczelam bo mial się malym kto zająć. I wyjść do ludzi można bylo.

Za to teraz nadrabia złości się, cyca nie chce jeść i muszę dokarmiac

Edytowane przez siempre
Czas edycji: 2015-05-20 o 19:00
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 18:59   #2794
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
A u Was co najlepiej zadzialalo?
U nas niestety tormentiol, ktory nie jest tak naprawde dobra opcja dla dzieci. A testowalam chyba wszystko juz :/ Teraz przeszlam na make ziemniaczana. A u Was to zaczerwienienie czy ranki?

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

AMETTY jak tam, zyjesz po usuwaniu szwu??

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:05   #2795
siempre
Wtajemniczenie

Mam dwa laktatory ale żadnym mi ściąganie nie wychodzi w recznym pompka się zacina, a elektryczny nie chce się przysac a od wczorajszego odciagania tylko sutki bola. Nie wiem sama moze mam za malo mleka

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Mały tez caly dzien nie chce spać a jak juz to.ns rekach i przy cycu.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Po jakim czasie dostalyscie kase za macierzyński ?
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:09   #2796
lekkaatletka
Zadomowienie

Siempre u mnie mleka full a z odcoaganiem eleltrycznym tez jest problem.

Cashmere na razie czerwone wokol odbytu plus jedna krostka obok. Ale nie za dobrze to wyglada. Zmieniam pieluche max co 2 h a drze sie przy tym jak opetana :/ a mnie sie plakac chce bo mysle czy jej to nie boli
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:10   #2797
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Eee dobry pomysl, moze tez mojemu zrobie niespodzianke

I wgl jestem z siebie dumna bo zainstalowalam sobie te emotki co wy macie ✌💚💋😍
A skąd wziac te emotki?

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Nadrobilam was po wyjeździe maly grzeczny byl bo w centrum uwagi. A i ja odpoczelam bo mial się malym kto zająć. I wyjść do ludzi można bylo.

Za to teraz nadrabia złości się, cyca nie chce jeść i muszę dokarmiac
A moj z kolei nie chce tknac mm. I nie wiem czy mleko mu nie podeszlo czy butelka nie taka...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 19:16   #2798
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Też mam park niedaleko z tym że póki co pogoda nie pozwalala daleko iść a jak pogoda pozwoliła to moje krocze nie i spacerowalam wokół osiedla żeby w razie czego moc szybko wrócić i się położyć :/ ale jutro mam w planach iść w końcu na mały shopping sister wpada to bd z kim iść
Lekka mnie już po 1 razie pomógł jak Amelka miała zaczerwienienie na pupci no i mnie pomógł jak mnie od podoasek ostatnio odparzylo ,)

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Kupię jutro jakąś bieliznę sexy, i jak się wygoje to wyskocze mężowi w tym pewnie po takim poście długim nie pokorzystam za długo Ale niech chociaż on oko nacieszy :p hahaha
No no będzie się działo

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
tak, tak zawsze oddzielnie. chciałam napisać że nie na tej samej wizycie tylko później ale szczepię 3 dawkami

ja tez bez towarzystwa:/

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

zastój mi się zrobił w 1 piersi bo dziś Ala jadła po 5 min i nie dojadała do końca. Mam teraz dreszcze i lekka goraczke. Właśnie Ala wyjadła mi tę pierś i taaaki ból że ja pitole podczas karmienia i nawet teraz już po..
Tez raz miałam zastój a raczej jego początek (obyło się u mnie bez dreszczyk i temp.) i wiem co to za ból, współczuję...

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dzieki za odpowiedzi, na tel zle sie cytuje, juz sobie wkręciłam, ze moze mała boli brzuszek bo zle ja trzymam... Naczytałam sie i wymyślam a z tym smokiem to w szpitalu kobieta, ze niby zaburza karmienie i dzis jeszcze spotkałam koleżankę, ktora mowila, ze podobno od smoczków dzieci maja krzywy zgryz.. Ech. Byłam dzis 2 godziny na spacerze, rozpogodziło sie po południu, nawet małe zakupy w Rossku zaliczyłam
No jak się chodzi ze smokiem 1,5 roku tak jak ja to potem się ma krzywy zgryz niestety. Ale jak pierwsze miesiące tylko to nie ma co się martwić ze zaszkodzi.

Stary 2015-05-20, 19:16   #2799
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51468206]Dzieki za odpowiedz,czyli juz po 2miesiacach tak zauważalne mniej w dzien sypia synus? Czy od poczatku tak niewiele sypial? A w miare spokojnie "buszuje"? Jak akurat nie wylazi diabelek?
[/QUOTE]
nie, spal bardzo dlugo, z czasem coraz mniej tak jest spokojny, tylko trzeba go czyms zajac

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:17   #2800
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
A skąd wziac te emotki?

A moj z kolei nie chce tknac mm. I nie wiem czy mleko mu nie podeszlo czy butelka nie taka...
Sciagnelam z google play aplikacje Go Keyboard 2015 i mam: D

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:19   #2801
Hanka20
Zakorzenienie

SIEMPRE ja dostałam po miesiącu kasę z ZUS

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 19:20   #2802
violka848
Zakorzenienie

My wrociliśmy z Białego niedawno uff Wizyta chwila moment, tylko Usg brzucha zrobił i anty wypisał, chwilę pogadaliśmy i koniec Potem obłowiłam się w Sephorze i w SP kupiłam mamuśkom tusze. Znacie ten tusz Bourjois Push up volume glamour? Babka polecała i na promocji był. Potem jeszcze w Castoramie nabyliśmy stolik i 2 krzesła na balkon taki byle jaki trochę ale składany i nieprzemakalny zestaw to na nasz balkon się sprawdzi I już mieliśmy do domu jechać, ale że mama kazała się nie spieszyć, że Ada grzeczna, mleko z butli wyjadła to jeszcze na kolację pojechaliśmy Bardzo fajne popołudnie, takie trochę inne od ostatnich hehe ale od 18 już tacy padnięci jesteśmy, bateria nam się o tej porze po całym dniu rozładowuje Rodzice się sprawdzili heh dobrze wiedzieć😜 Tęskniłam trochę do mojej ślicznotki ale nie jakoś tam panicznie, wiedziałam że jest w dobrych rękach
Stary 2015-05-20, 19:30   #2803
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U nas niestety tormentiol, ktory nie jest tak naprawde dobra opcja dla dzieci. A testowalam chyba wszystko juz :/ Teraz przeszlam na make ziemniaczana. A u Was to zaczerwienienie czy ranki?

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

AMETTY jak tam, zyjesz po usuwaniu szwu??
Mam go nadal, polozna obejrzala i stwierdzila, ze nie bedzie mnie meczyc. Mam sie zglosic jak cialo zacznie go wyrzucac, bo narazie jest calkiem pod skora. Troche odetchnelam z ulga, ale z drugiej strony wolalabym go juz nie miec

Kto pisal, ze dzieci do trzeciego miesiaca sie nie przyzwyczajaja? Mam taki wrzask w domu, ze chyba zaraz wyjde. Cora chce byc noszona, a maz jej nie chce nosic. Co wieczor mam taka akcje, jak oddaje tatusiowi dziecko. Wystarczy, ze maz ja wezmie na rece zrobi dwa kroki i cisza. A tylko sie zatrzyma i odsunie mala od siebie jakby ja odkladal i znowu wrzask. Maz jest z niej dumny, bo tez taki uparciuch z niego. Nie wytrzymam z nimi :banghead:
Stary 2015-05-20, 19:34   #2804
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
SIEMPRE ja dostałam po miesiącu kasę z ZUS
Hania -po miesiącu od tego jak Ty złożyłas dokumenty u pracodawcy czy od tego jak z kadr ktoś złożył dokumenty w zusie? Ja jeszcze nie dostałam i się zastanawiam czy o mnie nie zapomnieli przypadkiem :-/

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Siempre u mnie mleka full a z odcoaganiem eleltrycznym tez jest problem.

Cashmere na razie czerwone wokol odbytu plus jedna krostka obok. Ale nie za dobrze to wyglada. Zmieniam pieluche max co 2 h a drze sie przy tym jak opetana :/ a mnie sie plakac chce bo mysle czy jej to nie boli
No właśnie się zastanawiałam jak wygląda odparzenie? Czy jak jest takie zaczerwienienie to już jest to?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:35   #2805
violka848
Zakorzenienie

Ja też już chyba coś za macierzyński dostałam, wydaje mi się że za 10 dni kwietnia - bo jakaś taka kwota niepełna.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 19:36   #2806
Majka232
Zakorzenienie

Cashmere - nam tez tylko Tormentiol pomagał. Potem wracało. Przemywalam wodą z soda, wietrzyłam i zaczęłam smarować alantanem. Wypróbowałam wiele tj.sudocrem, Bepanthen, nivea, penaten. Spróbuj może z soda i alantanem

Violka - super popołudnie
Stary 2015-05-20, 19:39   #2807
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
My wrociliśmy z Białego niedawno uff Wizyta chwila moment, tylko Usg brzucha zrobił i anty wypisał, chwilę pogadaliśmy i koniec Potem obłowiłam się w Sephorze i w SP kupiłam mamuśkom tusze. Znacie ten tusz Bourjois Push up volume glamour? Babka polecała i na promocji był. Potem jeszcze w Castoramie nabyliśmy stolik i 2 krzesła na balkon taki byle jaki trochę ale składany i nieprzemakalny zestaw to na nasz balkon się sprawdzi I już mieliśmy do domu jechać, ale że mama kazała się nie spieszyć, że Ada grzeczna, mleko z butli wyjadła to jeszcze na kolację pojechaliśmy Bardzo fajne popołudnie, takie trochę inne od ostatnich hehe ale od 18 już tacy padnięci jesteśmy, bateria nam się o tej porze po całym dniu rozładowuje Rodzice się sprawdzili heh dobrze wiedzieć😜 Tęskniłam trochę do mojej ślicznotki ale nie jakoś tam panicznie, wiedziałam że jest w dobrych rękach
Ale super dzień a w zasadzie popołudnie -zazdroszczę. Brakuje mi czegoś takiego :-/
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:39   #2808
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Mam go nadal, polozna obejrzala i stwierdzila, ze nie bedzie mnie meczyc. Mam sie zglosic jak cialo zacznie go wyrzucac, bo narazie jest calkiem pod skora. Troche odetchnelam z ulga, ale z drugiej strony wolalabym go juz nie miec

Kto pisal, ze dzieci do trzeciego miesiaca sie nie przyzwyczajaja? Mam taki wrzask w domu, ze chyba zaraz wyjde. Cora chce byc noszona, a maz jej nie chce nosic. Co wieczor mam taka akcje, jak oddaje tatusiowi dziecko. Wystarczy, ze maz ja wezmie na rece zrobi dwa kroki i cisza. A tylko sie zatrzyma i odsunie mala od siebie jakby ja odkladal i znowu wrzask. Maz jest z niej dumny, bo tez taki uparciuch z niego. Nie wytrzymam z nimi :banghead:
Jak to wyrzucać?

Ja uważam że dzieci szybko potrafią wytrenowac nas rodziców

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hania -po miesiącu od tego jak Ty złożyłas dokumenty u pracodawcy czy od tego jak z kadr ktoś złożył dokumenty w zusie? Ja jeszcze nie dostałam i się zastanawiam czy o mnie nie zapomnieli przypadkiem :-/

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

No właśnie się zastanawiałam jak wygląda odparzenie? Czy jak jest takie zaczerwienienie to już jest to?
U nas bylo czerwone i takie plamki jak ranki
Stary 2015-05-20, 19:44   #2809
lekkaatletka
Zadomowienie

Cashmere a o Tormentalum slyszalas? Takie jak tormentiol tylko bez tego toksycznego skladnika

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 19:48   #2810
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Rosario a w nocy jak? W dzień mogę ją dac na plecy Ale w nocy na bok z tą pielucha się nie da....:/

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Bo ja ją do spania na boczku kładę,
Mi dziś lekarz powiedział że nie mam już na boku kłaść i mały ma spać na plecach i brzuchu a na boczek okazjonalnie....
Cytat:
Dwa mierzyly mi ja i wg. Ich pomiarów Amelka nie urosła ani cm.... I glowke ma mniejszą niż podczas porodu.... No po.je.b.ani

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Ametty po swoim porodzie chyba bym chciała narkoze.....
Jak ja byłam na wizycie to główka też wyszła mniejsza niż przy porodzie ale lekarz powiedział że to normalne bo po pierwsze główka przy porodzie jest znieksztalcona po drugie mierzą dziecko na szybko i niedokładnie
Cytat:
Jak zrobie rano herbatke z kopru to ile moze stac?
Chyba tak jak nornalna herbata... poprostu podgrzejesz np. Popoludniu
Cytat:
Majka czy ta szczpionka 6w1 jest niedostępna? Bo już się zgubiłam, a chyba na tej by nam zależało.Szczepi się po skończonym 6 tygodniu?

Dupcia nam się odparzyła sudocrem wyciągnęłam, pomoże?
Nam tylko sudocrem pomógł
Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
tak, tak zawsze oddzielnie. chciałam napisać że nie na tej samej wizycie tylko później ale szczepię 3 dawkami

ja tez bez towarzystwa:/

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

zastój mi się zrobił w 1 piersi bo dziś Ala jadła po 5 min i nie dojadała do końca. Mam teraz dreszcze i lekka goraczke. Właśnie Ala wyjadła mi tę pierś i taaaki ból że ja pitole podczas karmienia i nawet teraz już po..
Laktator! !! Czemu nie sciagnelas jak mała nie dopila?

U nas bioderka ok ale lekarz kazal profilaktycznie pieluszkowac ale jak ok to po co? ? No ale ok na noc go będę pieluszkowac.
W ogóle dziś mnie niemiłosiernie boli blizna po nacięciu i peknieciu tak samo jak po porodzie :/ ledwo chodzę, teraz leże rozkraczona. Którąś też boli blizna, szycie np. Na zmianę pogody itp. ?

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017

Edytowane przez rosarioV
Czas edycji: 2015-05-20 o 19:49
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:50   #2811
gossip_girl21
Zakorzenienie

Lekka nie dopiero bd się rozglądać za czymś sexyyyy
Boleczka a jak to zainstalować ?
Pavlinecka mogą mieć Ale jak za długo go cycaja.... A tak po i co bez obaw

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:51   #2812
rosarioV
Zakorzenienie

Aaa a jutro mamy z Tż 5 rocznicę i wyjście wieczorem a malutki jutro miesiąc skończy

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:53   #2813
lekkaatletka
Zadomowienie

Jezu jak ja bym gdzies poszla... chocby na lody do Maca...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 19:55   #2814
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu jak ja bym gdzies poszla... chocby na lody do Maca...

To czemu nie idziesz?
Mi do Maca piechotą trochę by zeszło, bo ok 30 km mam do najbliższego hehe ale gdyby bliżej to bym poszła
Stary 2015-05-20, 19:56   #2815
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Lekka nie dopiero bd się rozglądać za czymś sexyyyy
Boleczka a jak to zainstalować ?
Pavlinecka mogą mieć Ale jak za długo go cycaja.... A tak po i co bez obaw
Wpisz sobie w Google play Go Keyboard 2015, zainstaluj i jak wlaczysz to Ci samo pokaze co zrobic zeby dzialalo

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Aaa a jutro mamy z Tż 5 rocznicę i wyjście wieczorem a malutki jutro miesiąc skończy
Gratulacje ale zazdrocha, tez bym poszla gdzies z M ❤

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 19:58   #2816
violka848
Zakorzenienie

Tylko hmm karmiąc to niewiem czy bym tego loda zjadła - jak myślicie można? Któraś kiedyś posała że śmietankowe można 😜

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Dzięki dziewczyny tak popołudnie fajne, nie potrzebowałam w ogóle czegoś takiego, ale dobrze nam zrobiło Polecam
Stary 2015-05-20, 20:00   #2817
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki. Jak sudokrem i bepanthen nie podzialaja,tona weekend kupie alantan

dzieki
A masz juz cos na oku?

Ojj a laktatorem probowalas sciagac?

Nie. Mala ściągnęła pięknie a ja poprawiłam w gorącej kąpieli ręcznie.
Wzielam apap bo trzeslo mną okropnie. Po godzinie przeszły dreszcze ale temp narazie została. I bol cycka tez

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51469031]Bujam sobie nogą bujaczek, a moja niunia po 2 minutach zasnela,cud
Bujanie dzieci tez jest takie "zle" jak dawanie smoczka? W opinii "mądrości ludowej"?

Koperco,wspolczuje zastoju, to tak z godziny na godzine to sie robi? Czy myslisz ze mozna jakoś zapobiegać takiej "atrakcji"?[/QUOTE]

No Ala dzis jadła co 5 min rzucała się i w końcu nie dojadla o 14 a i 18 poczylam bol przy dotknięciu cycka a o 19 juz dreszcze i gorączka i bol przy jedzeniu przez Ale. Szybko idzie u mnie.
Zapobiegac to dziecko zjeść do końca musi a jak nie to laktator. Rosi nie wiem czemu!?

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
3 dawki pneumo są jak sie szczepi po pół roku a jak juz teraz to chyba cztery?
Współczuję zastoju

Ja staram się nie nosić na rękach.
Huśtawka i leżaczek z wibracjami sa w użyciu

Masz rację 4. Mi juz rozum odejmuje

Cytat:
Eee dobry pomysl, moze tez mojemu zrobie niespodzianke

I wgl jestem z siebie dumna bo zainstalowalam sobie te emotki co wy macie ✌💚💋😍

Wow

Cytat:

Bujda na resorach.kumpela miała taka sama teorie i było to samo

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Mi dziś lekarz powiedział że nie mam już na boku kłaść i mały ma spać na plecach i brzuchu a na boczek okazjonalnie....

Jak ja byłam na wizycie to główka też wyszła mniejsza niż przy porodzie ale lekarz powiedział że to normalne bo po pierwsze główka przy porodzie jest znieksztalcona po drugie mierzą dziecko na szybko i niedokładnie

Chyba tak jak nornalna herbata... poprostu podgrzejesz np. Popoludniu

Nam tylko sudocrem pomógł

Laktator! !! Czemu nie sciagnelas jak mała nie dopila?

U nas bioderka ok ale lekarz kazal profilaktycznie pieluszkowac ale jak ok to po co? ? No ale ok na noc go będę pieluszkowac.
W ogóle dziś mnie niemiłosiernie boli blizna po nacięciu i peknieciu tak samo jak po porodzie :/ ledwo chodzę, teraz leże rozkraczona. Którąś też boli blizna, szycie np. Na zmianę pogody itp. ?
Nie wiem Rosi, mózg mi wyparowal
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:01   #2818
gossip_girl21
Zakorzenienie

Rosario mnie codziennie ciągnie do dolu, jak stoję chwilkę a nie chodzę to aż boli.... A na zmianę pogody z dawnych mądrości podobno może boleć.....:/

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Lody wam się marzą hahaha mojemu Tz też... :P No ale musi się obejść smakiem

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:05   #2819
lekkaatletka
Zadomowienie

Ja mam do Maca 15km ale nie mam teraz jak pojechac, znow jestem bez TZ. Jak dlugo siedze w domu to mi odwala. A te lody to ciagle na FB mi sie pojawiaja w reklamach :P
Stary 2015-05-20, 20:06   #2820
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Majka czy ta szczpionka 6w1 jest niedostępna? Bo już się zgubiłam, a chyba na tej by nam zależało.Szczepi się po skończonym 6 tygodniu?

Dupcia nam się odparzyła sudocrem wyciągnęłam, pomoże?
nam sie sprawdzil bepanthen w polaczeniu z zasypka alantan plus

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Nie chce dokarmiac, raczej awaryjnie chce go przyzwyczajac do mm ze jak zostanie z babcia to nie bd problemu. A przedwczoraj szybko wracalismy do domu nie zalatwiajac tego co chcialam bo dostalismy tel ze jest nie do uspokojenia po 40minutach od polozenia go spac.
a swojego mleczka nie chcesz sciagac i zamrazac? moj butelki nie chcial wziac nawet do buzi, ani herbatki zadnej ani wody a jak podalam swoje mleko to szamal

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości