|
|
#3421 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVI
zapsy mam zawsze, bez tego ani rusz, mam jeszcze rurki z kremem waniliowym, słoik 800 gram Nutelli ( ), calutkie prawie pudełko prince- polo, równiez prawie całe Grześków,cala i pól -300 gramowej paczki czekolady Lind, czekoladę gorzką 100 gramów, polowa paczki KInder chocolate i jakies tam pojedyńcze rzeczy resztkowe ![]() A i jeszcze połowa pudełka waniliowego mleczka ptasiego milki, calutkie pudelko tegoż ale Wedlowskiego, jedna paka glutenowych chrupków i 2 paczki chrupków cheetosów ![]() Na nastepne posiedzenia wieczorne jak znalazł
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-05-20 o 23:34 |
|
|
|
#3422 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Przecież to nie są już te czasy, gdy moja ś.p. sąsiadka zęba na żywca rwanego miała, bo była w ciąży i obawiała się skutków ubocznych znieczulenia (1962) No przecież nie możesz być wyjątkiem jednym na milion Medycyna cuda na kiju teraz robi, a zębów leczyć nie ómi? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3424 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3425 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzień dobry
Niemożliwe, żebym była pierwsza
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz biedna
To w końcu w ten weekend ktoś coś gdz mies w wawie? Mam wolne jakby co
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza, której się udało
![]() Wysmażyłam elaborat i go ni ma... ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Gryxu, oto to aloo Robimy bez kolendry albowiem przełknąć nie możemy ![]() TŻ właśnie szuka roweru dla nas (tandemu) i znalazł nasze stare cudo, które ktoś sprytnie oferuje jako rower dla nowożeńców Poznał po częściach, które sam mu zamontował.Rachelku, będę trzymać
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-21 o 09:11 |
|
|
|
#3428 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Oj, i ja będę
![]() BTW: 1. NIE jestem w ciąży. 2 Na kolację zjadłam: - jeden filet z łososia, surowy, z cytryną - paczkę kabanosów - cztery ptysie Jako napitek posłużyła limonkowo-czarnoporzeczkowa Warka Radler... Oczywiście w Intimissimi nadal nie byłam wystarczyła mi Biedronka / zapasy spożywcze i reklamacja telefonu (naprawią albo zwrócą kasę - dobre i to).A to kalafiorowe coś mi się nawet podoba - skoro zawiera czosnek, to musi być dobre
|
#3429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja zazwyczaj nie mam w domu żadnych słodyczy obecnie mam czekoladę gorzką 90% kakao, ale ona wcale nie jest słodka ![]() Cytat:
Znad soczku |
|||
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na kolacje było mielone z warzywami na patelnie. Czyli lajt
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Z obżarstwa....zjadłam wczoraj wielką milke jogurtową. Nie zemdlilo mnie nic a nic ![]() A tak to jade na warzywach, głownie kalafiorze ![]() I jutro albo w sobotę zrobię to coś Agnyski
|
|
|
|
|
#3432 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ha ha ha
![]() No u mnie to raczej jest tzw. cieżkę odmówienie sobie od ust słodkiego, stad muszę miec coś w szufladach poupychane, czasem nawet chowam przed męzem, zeby mi nie zeżarł Ale życie słodkie zazwyczaj nie jest, wiec chociaz w ten spsóbczłek sobie je moze dosłodzić ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Do jogurtu ją dodawałam i było lepiej ![]() Najbardziej lubie tą z 70-76% cacao
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2,3, i 4 ![]() Dzięks, właśnie robię wszystko zeby się wyluzować. Przeglądam perfumy i inne bezedury No Bar Działa kojąco. Cytat:
Ale jaki jest cyrk jak przyjdzie ten jeden dzień w miesiącu, lub czasem o 17.00 Rura do sklepu jak struś pędziwiatr (najczęściej jednak jesteśmy o tej porze gdzieś poza domem) O 17stej, mam taki spadek że wystarczy jeden gryz, bo potem mnie mdli, tylko jedna dawka, jak u uzależnieńca. Nie mogę trzymać nic w domu, bo niestety nigdy nie wiem, na co mnie napadnie ochota. Czasem to musi być delicja pomarańczowa, czasem to musi być francuskie z wiśnią z Lidla, czasem to musi być migdał z cukrem z patelni. No koszmar, zachcianki jak cionsza. Ostatnio jednak rządzi trufelek W lokalnym sklepie się ze mnie śmieją bo kupuję je na sztuki ![]() Agnysko - podziwiam za umiejętność jazdy w tandemie. Dla mnie to kosmos. No i nienawidzę jazdy na rowerze. |
||
|
|
|
#3435 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dostałam dziś czubkiem gołębiego skrzydła po nosie a tak w ogóle to macham znad oczekiwania na szczoteczkę soniczną co to będzie co to będzie, w życiu nie miałam elektrycznej w paszczy ciekawe czy będę umiała nią umyć zęby Cytat:
nawet cośtam poczytałam, ale nic a nic o smartfonach nie wiem, nie używałam, i nie bardzo wiem na co zwracać uwagę... czy bardziej na system i takie tam czy np. rozmiar i bateria właśnie... albo nierozbijalność.. zniechęca mnie trochę brak normalnych przycisków i jednak duży rozmiar w porównaniu z telefonami z klawiaturą zwykłą... no i pamiętanie żeby naładować, bateria chyba nie trzyma ponad tygodnia...? no ale internet fajnie byłoby mieć czasem ze sobą.... więc się tak waham i waham, bo może normalny telefon a do przenośnego internetu tablet ![]() ja zauważyłam od razu za to nie od razu dopatrzyłam się tipsów, nie mogłam rozpoznać co to Cytat:
i pewnie przez tę fobię masz gorsze reakcje i kółeczko się zamyka Cytat:
![]() dawno nie stykałam się z tym słowem ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3436 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja zawsze mówię, ze wszystkiego jestem w stanie sobie odmówic prócz słodkiego, ziemniaków i makaronów
|
|
#3437 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jeszcze Wam napiszę że komunię przeżyłam, kupiłam książkę-pamiątkę + przygotowałąm kopertę, w sumie komunista dostał z 10 kopert i stwierdził, że przyda mu się nowy komp
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3438 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad zimna...
Cytat:
biał ser chudy, + oliva +rukola z roszponką ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Rachelo to Ty dziś do dentysty idziesz? Ja jakoś zrozumiałam że wczoraj idziesz ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Dziewczynyyyyyy!
|
|
#3439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One są niebezpieczne ![]() 2. I prosz jak fajnie. A jaką książkę, jeśli można wiedzieć?Cytat:
Zasłabłam. ![]() Dzxiś podejscie nr 2. I tak fajowa dentka, że mnie wcisła Bo next termin za miesiąc
|
||
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie osyseja zębowa jutro toś tuż przed urlopem muszę jeszcze za zęby zapłacić co nie ?
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie za tydzień nie ma w wawie
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3444 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie nie ma resztek
![]() Ale po (bodajże Twoim) przepisie na schab w sosie sojowo-miodowo-czosnkowym jestem w stanie ugotować w ciemno, jeśli coś polecasz
|
#3446 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Poczłapałam do Rossa i kupiłam wreszcie olejek arganowy Bielendy - głownie do stosowania na pióra chciałam. Rozjasniane kudełki wymagaja extra pielegnacji
![]() A bozia mi swiadkiem, ze pol roku ten olejek "kupowałam" Mam nadzieje, ze cos zdziała ![]() W ogóle te nowe serie Bielendy zielone, rózowe sa super. Kupowąłam jakis czas temu toniki do ryjka i bardzo zadowolonam, jeszcze mysle nad serum, ale to na promo jakiś jak beda
|
#3447 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Pisałam ze dwie strony temu, ze to jedna z moich ulubionych marek
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
OK a na Twoim grobie posadzimy orchidee
A poważnie , super jestem z Ciebie dumna że wsiadasz ponownie na konia po wczorajszym upadku !!!!
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-05-21 o 12:26 |
|
|
|
#3450 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A co polecasz szczegolnie?
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

zapsy mam zawsze, bez tego ani rusz, mam jeszcze rurki z kremem waniliowym, słoik 800 gram Nutelli (
), calutkie prawie pudełko prince- polo, równiez prawie całe Grześków,cala i pól -300 gramowej paczki czekolady Lind, czekoladę gorzką 100 gramów, polowa paczki KInder chocolate i jakies tam pojedyńcze rzeczy resztkowe 

Przecież to nie są już te czasy, gdy moja ś.p. sąsiadka zęba na żywca rwanego miała, bo była w ciąży i obawiała się skutków ubocznych znieczulenia (1962)
No przecież nie możesz być wyjątkiem jednym na milion
Medycyna cuda na kiju teraz robi, a zębów leczyć nie ómi? 

Poznał po częściach, które sam mu zamontował.

wystarczyła mi Biedronka / zapasy spożywcze i reklamacja telefonu (naprawią albo zwrócą kasę - dobre i to).

Rura do sklepu jak struś pędziwiatr (najczęściej jednak jesteśmy o tej porze gdzieś poza domem) O 17stej, mam taki spadek że wystarczy jeden gryz, bo potem mnie mdli, tylko jedna dawka, jak u uzależnieńca. Nie mogę trzymać nic w domu, bo niestety nigdy nie wiem, na co mnie napadnie ochota. Czasem to musi być delicja pomarańczowa, czasem to musi być francuskie z wiśnią z Lidla, czasem to musi być migdał z cukrem z patelni. No koszmar, zachcianki jak cionsza.
Tylko te tipsy? 
I prosz jak fajnie. A jaką książkę, jeśli można wiedzieć?
Zasłabłam.