| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-05-21, 06:13 | #3571 | |||||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Cytat: 
  Wiadomo że na każdych studiach jest inaczej  to moja druga sesja i jeszcze nie jestem tak przyzwyczajona do tego  A głupawki to ja dostaję bez stresu i zmęczenia    Cytat: 
  Super u Ciebie wygląda  Taak,ten płyn jest fajny  Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
  Babeczki mi się podobają  paznokcie nie wyglądają źle,ale rozumiem że mogą nie być w formie.  Dziewczyny Kochane,mam jeszcze pytanko odnośnie płytek  .Stempel jaki będę raczej zamawiać to ten a'la Kand.Myślałam o płytkach "hehe" ale kompletnie nie umiem znaleźć wzorów dla siebie.U Sabi na blogu czytałam o tych płytkach są przez nią polecane,a co Wy dokładnie o nich myślicie ? | |||||
|     | 
|  2015-05-21, 08:06 | #3572 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

To znaczy, nie mówię, że jest taki brzydki-brzydki, we flaszce to już w ogóle mnie zauroczył, ale na żywo w połączeniu z moimi dłońmi chyba mnie nie przekonuje :x Jak wyżej: urody mu nie odmawiam, raczej niedopasowanie  W ogóle nie wysusza  Po początkowych użyciach myślałam, że on nic  nie robi, bo taki delikatny się wydawał, ale jak najbardziej działa -  pomaga w odsuwaniu skórek i (to mój problem) rozpuszcza te jakby  pozostałości skórek na samej płytce  Cytat: 
  Przepiękny kolor  Można się gapić i gapić  Cytat: 
   Fiolet fajny, a Twoje paznokcie podobają mi się coraz bardziej! Trochę kojarzą mi się z tymi   Cytat: 
 Cytat: 
  Chyba tak zrobię (tym razem postaram się przed wycofaniem  ), takich kolorów nigdy nie za dużo  Zawsze coś!  Cytat: 
  Cytat: 
  Czytam, czytam ze zrozumieniem  Nie potrafię dopatrzeć się w tym nawet jednej jednostki paskudności  To chyba dobrze?   
				__________________ | ||||||
|     | 
|  2015-05-21, 08:23 | #3573 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Nie chciałam być upierdliwa, tylko myślałam, że coś do mnie nie doszło i zalegam   Jeszcze raz piękne dzięki!  Cytat: 
  I już jest pretekst do randki  Z ewentualnym zamówieniem, będziemy się porozumiewać na fejsie - chcę coś, ale nie wiem co i nie wiem skąd, i aż mi trochę głupio na siłę szukać okazji do zrobienia kolejnych zakupów  Cytat: 
  Babeczki wolę zdecydowanie bardziej oglądać na zdjęciach niż u siebie  Doświadczeń z NT nie mam, ale mają nawilżającą wersję, ponoć fajna - może w tę stronę pójdź zamiast kolejnej utwardzającej?   [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51473004]Kurdę,muszę w końcu pomalować tym piaskiem  Super u Ciebie wygląda  Dziewczyny Kochane,mam jeszcze pytanko odnośnie płytek  .Stempel  jaki będę raczej zamawiać to ten a'la Kand.Myślałam o płytkach "hehe"  ale kompletnie nie umiem znaleźć wzorów dla siebie.U Sabi na blogu  czytałam o tych płytkach są przez nią polecane,a co Wy dokładnie o nich myślicie ?[/QUOTE]  Wzorki - wiadomo zależy od upodobań, ja bym się bała, że te całopaznokciowe mogą być za małe :x 
				__________________ | ||
|     | 
|  2015-05-21, 08:36 | #3574 | |||||||
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 albo to taki unikatowy kolor który nie powoduje tego efektu, albo Twoja skóra nie ma takich tendencji  Spoko, mam dość eklektyczny gust muzyczny. Ta mnie niesamowicie wzięła Cytat: 
 Cytat: 
   Na zdjęciu nie prezentują się źle, o ile jakoś Cię to pocieszy.  Nail teka nie używałam, a może spróbuj z foczą? Ona nie ma formaldehydu, więc nieco inny skład- moze zmiana im pomoże? Cytat: 
 Ładne sa i basta! Cytat: 
 Cytat: 
 [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51473004]  [/QUOTE] Dzięki  Miała 14/30, niby nie dużo, ale koleżanki która brały dodatkowe lekcje, i z tego co Młoda mówiła, były "bardzo dobre", jedna miała 17 druga 19. Czyli tym bardziej dobrze. Cytat: 
 Dzięki. Jak mi się skończy niebieski krzyżyk, to sie rozejrzę za tamtym   | |||||||
|     | 
|  2015-05-21, 09:59 | #3575 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  pokazuj, a nie marudzisz tylko  Cytat: 
  nie wiem  ja w sumie też nie śledzę teraz za bardzo, a o tej pamiętam na pewno było tu pisane, zdaje się, że Dmka, a potem kupowałam jej któregoś i przy okazji sobie  Cytat: 
  po paznokciach nie widać tragedii, ale jeśli jest tak jak piszesz to ratuj czymś  dziękuję   no szkoda, ale jak się źle w takich czujesz, to nie ma co smutać  Cytat: 
  nie wiem, przyzwyczajenie czy co  dziękuję   | ||||
|     | 
|  2015-05-21, 10:02 | #3576 | ||
				 | 

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb  9cef436b5e5bc9934_64ac8d7  278bfa;51473004] Dziękuje  Wiadomo że na każdych studiach jest inaczej  to moja druga sesja i jeszcze nie jestem tak przyzwyczajona do tego  A głupawki to ja dostaję bez stresu i zmęczenia  Piękna  Dziewczyny Kochane,mam jeszcze pytanko odnośnie płytek  .Stempel  jaki będę raczej zamawiać to ten a'la Kand.Myślałam o płytkach "hehe"  ale kompletnie nie umiem znaleźć wzorów dla siebie.U Sabi na blogu  czytałam o tych płytkach są przez nią polecane,a co Wy dokładnie o nich myślicie ?[/QUOTE] no, zwłaszcza, że Ty dziennie, a ja zaocznie   tych nie znam, ale skoro poleca to możesz wziąć pod uwagę, pooglądać może jakieś mani nimi zrobione itp. Popatrz tylko na wymiary wzorków względem swoich paznokci, chyba, że nie bierzesz całopaznokciowych. Cytat: 
  mam dwa z jesiennej kolekcji, ale jeszcze nie próbowałam  muszę to zrobić zanim napalę się na te wiosenne   Hmm no to dla mnie jest różnica brudniejsze, a opalone, bo w pierwszych też bym się źle czuła (dla odmiany w makijażu czasem to odczuwam, więc chyba nie jestem do końca ślepa na to), ale efekt opalonych dłoni mi nie przeszkadza, a mam to też przy innych lakierach, tak jak przy niektórych optycznie wybielenie skóry... Cytat: 
  czy unikatowy to nie wiem, ale raczej widzę, że jak ktoś nie lubi  takich brzoskwiniowych to ogólnie w szerszym pojęciu, a nie jakieś  konkretne odcienie tego koloru  ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- może by się gdzieś znalazło coś takiego, trudno powiedzieć, ja chyba dupa nie mam. Kolejny mani pod sukienkę  Sideways French w koronkowej wersji    | ||
|     | 
|  2015-05-21, 10:14 | #3577 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-05 Lokalizacja: gdzieś tam w Polsce 
				 | 

Te paski to lakier   Nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim czymś. Cytat: 
   | |
|     | 
|  2015-05-21, 10:19 | #3578 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-05-21, 10:53 | #3579 | 
				 | 

dzięki     stemplem  a jaką folię masz na myśli w ogóle? | 
|     | 
|  2015-05-21, 10:58 | #3580 | |
				 | 

Cytat: 
 Już chwaliłam, ale zrobię to drugi raz. Jest spektakularnie pięknie i elegancko | |
|     | 
|  2015-05-21, 11:09 | #3581 | |
				 | 

Cytat: 
  no widzisz czyli ogólnie grupa tego koloru nie pasuje, czy pastel czy neon. Dlatego nie wiem czy ten Essence byłby jakimś wyjątkiem... Dziękuję bardzo  przyznam że ja się w tym super czułam, jakoś ten kształt ma coś takiego co i half moony, które uwielbiam   | |
|     | 
|  2015-05-21, 11:23 | #3582 | ||
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
 próbuj, może akurat się przekonasz  takie odżywcze spa też się czasem przydaje   Cytat: 
 no czasami tak bywa.. szkoda trochę  racja, jest tyle pasujących do mnie odcieni, że kolekcja na tym nie ucierpi  to jest cudowne  jak Ty coś wymalujesz, to od razu mam na to ochotę  muszę kupić paski do frencha i kombinować ze zdobieniami przy ich użyciu   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||
|     | 
|  2015-05-21, 11:25 | #3583 | |
				 | 

Cytat: 
   Nie dziwię się. Chyba bym non stop na dłonie patrzyła   | |
|     | 
|  2015-05-21, 11:37 | #3584 | |
				 | 

Cytat: 
  wypróbuję i zobaczymy  Nom, spa to ja teraz chyba będę mieć do połowy czerwca... jakoś nie widzę czasu na malowanie, więc odżywka pójdzie w ruch, w sumie dobrze, bo ostatnio zaczęły trochę się rozdwajać  dla pazurków lepiej - będę mieć śliczne na obronę :P o taką | |
|     | 
|  2015-05-21, 11:54 | #3585 | |||
				 | 

Cytat: 
     w sumie można pokombinować, żeby paski zastąpić czymś diy, ale jednak dobrze jak łuki są identyczne, a mogłoby różnie wyjść. Ja na pewno jeszcze kiedyś coś zrobię  Cytat: 
  patrzyłam  optycznie to zdobienie robi cuda z kwadratami.. Cytat:  no też się nada, też  tylko wzór moim zdaniem nie do konca dobry. | |||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-05-21, 12:01 | #3586 | |
				 | 

Cytat: 
  na migdałach nie spróbuję | |
|     | 
|  2015-05-21, 12:27 | #3587 | ||||
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
  NailTeki używam od dawna, ten mocniejszy spełnia swoją rolę u mnie  Cytat: 
   obadaj, warto go capnąć  Cytat: 
   Cytat: 
  piękne     | ||||
|     | 
|  2015-05-21, 12:40 | #3588 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-05-21, 13:59 | #3589 | 
				 | 

chociaż może jakimś cudem ostał się gdzieś w jakiejś Naturze, tego nigdy nie wiadomo   eee czemu? na migdałach też może fajnie wyglądać, zawsze można odpowiednio naklejkę przykleić  dziękuję   | 
|     | 
|  2015-05-21, 14:04 | #3590 | |
				 | 

Cytat: 
 Naklejkę można ale gorzej ze stempelkiem   | |
|     | 
|  2015-05-21, 14:36 | #3591 | |
				 | 

Cytat: 
  pokusiłam niektóre dziewczyny nim, a on niedostępny, ehh  można jeden kolor, albo brokat i też super wygląda, wypatrzyłam na pintereście   | |
|     | 
|  2015-05-21, 14:44 | #3592 | |
				 | 

Cytat: 
 Można kwiatki   | |
|     | 
|  2015-05-21, 16:21 | #3593 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2014-02 
				 | 

Dziewczyny, czy odżywki do paznokci można trzymać w lodówce?

__________________ listopad 2011 Synuś   styczeń 2015 Synuś  | 
|     | 
|  2015-05-21, 16:22 | #3594 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Bry   Cytat: 
  Śliczne babeczki  Pazurki wcale nie są złe  Choć rozumiem, że kondycja tragiczna. Cooone a jakieś suple bierzesz?? Może Silicę spróbuj, ja widzę ogromną różnicę odkąd stosuję. Pazurki się nie łamią, włosy ładnie błyszczą i nie wypadają a na buzi, mimo @ ani jednej guli  Cytat: 
    Dziękuję , dzisiaj spróbuję kolorowanek, mam 2 gumki z CS więc powinno szybciej pójść   Cytat: 
  Cytat: 
   Mam chęc na Biała fabrykę + własnie czarną koroneczkę  Taaa  [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51473004] Dziewczyny Kochane,mam jeszcze pytanko odnośnie płytek  .Stempel jaki będę raczej zamawiać to ten a'la Kand.Myślałam o płytkach "hehe" ale kompletnie nie umiem znaleźć wzorów dla siebie.U Sabi na blogu czytałam o tych płytkach są przez nią polecane,a co Wy dokładnie o nich myślicie ?[/QUOTE] Nie pomogę  Cytat: 
  jaka upierdliwa - zaraz pupę złoję normalnie  Nie ma sprawy kochana  Cytat: 
  Suuuper  Cuuudownie   A jak z malowaniem?? 
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | ||||||
|     | 
|  2015-05-21, 19:37 | #3595 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

O Paaaani, jakie cuda   Melduje, że żyję ledwo bo ledwo ale jednak  Najpierw w niedziele dostałam okropnego @ dawno mnie nie wymęczył. We wtorek dopadł mnie jeszcze jakiś dziki wirus, wczoraj normalnie na uczelni poszły 3 paczki chusteczek a wyglądałam niczym rudofl  Zatem plany na weekend ambite -> łóżko.. Paznokcie wrzucałam jakoś ostatnio na instagramie, niestety nie zrzucałam zdjęć z telefonu na komputer ->  KLIK  bardzo powoli ale odrastają   | 
|     | 
|  2015-05-21, 19:38 | #3596 | 
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

ale po co? Bry  pisałam na blogu - super, jak wszystkie Rimmelki   | 
|     | 
|  2015-05-21, 19:41 | #3597 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-12 
				 | 

moje pazurki są w beznadziejnym stanie, marzą mi się hybrydy, ale chyba najpierw musiałabym paznokcie doprowadzić do lepszego stanu, bo teraz… teraz są krótkie, słabe, łamliwe i miękkie, wcieram w nie różne kremy, smaruję odżywkami, ale i tak nie nadają się do tego, żeby je polakierować, wstydzę się ich trochę    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-05-21, 19:47 | #3598 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Cytat: 
    moje też coś nie mogą się pozbierać  udało mi się zapuścić, ale wskazówka rozdwojona jest :/ na serdecznym jakaś krecha powstała, oby nie pękło nic   Cytat: 
   spoko  ja też tak trochę na siłę do tego podchodzę  tzn. paletkę chcę jakąś nową od jakiegoś czasu, ale ciągle czekam nie wiadomo na co   Cytat: 
 fantastyczne mani :slina   
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | |||
|     | 
|  2015-05-21, 19:54 | #3599 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Cytat: 
  A hybrydę w takim stanie zdecydowanie odradzam   | |
|     | 
|  2015-05-21, 21:00 | #3600 | |
				 | 

Cytat: 
  dzięki temu że zaczęłam malować to zaczęłam też o nie lepiej dbać, stosować regularnie odżywkę + sam lakier jest świetną ochroną   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Może na paznokciach jeszcze rozkwitnie.
 Może na paznokciach jeszcze rozkwitnie.

. Dziadzieję chyba.
. Dziadzieję chyba.  lakier jest przecudny, nie mogłam się napatrzeć na blogu
 lakier jest przecudny, nie mogłam się napatrzeć na blogu