Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-21, 12:37   #1591
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Ja standardowo kwiatki, albo czekoladki
Ja też może jeszcze jakiś krem do twarzy

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
ja mam na 17 - mamy oglądać dzisiaj jakiś film o porodzie, jakiś krótki wykład będzie i na końcu godzina ćwiczeń
U mnie teoria dalej, bo dopiero drugie spotkanie

Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość
Jess922 Już byłam zaryzykowałam i dobrze zrobiłam, zakupiłam sobie legginsy, spodnie dresowe i bluzeczkę ciążową bardzo duże rozmiary są, więc udało mi się ostatnie S dorwać, jeszcze kobietka mi cały czas wmawiała, że będą na mnie za małe, żeby brać większy rozmiar... a ja stwierdziłam, że jak coś to zawsze mogę oddać i wszystko pasuje.
Nad bodziakami też się zastanawiałam, ale już mam tyle tego, że sama nie wiem ile więc na razie tylko samą siebie obkupiłam

w ogóle nawet dobre ceny są tych rzeczy, bo same wiecie ile w sklepie kosztują ciążowe ubrania:/
O kurcze, muszę się pospieszyć z tymi zakupami
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 12:38   #1592
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
wyprawkę kosmetyczną zamawialam na gemini i na dodomku.pl

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

brzoskwinie i banany też wcinam... ale nic kwaśnego typu kiwi, pomarańcz nawet mandarynka nie włożę do ust... Mam tak od początku ciąży... Odruch wymiotny...
A u mnie na tapecie banany,kiwi, pomarancze i kompot z truskawek
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 12:43   #1593
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
A u mnie na tapecie banany,kiwi, pomarancze i kompot z truskawek
To jest to, UGOTUJE KOMPOT!

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 12:44   #1594
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam z materiałów które akurat miałam w domku, jasny szary, grafit i ciepły odcień szarego w serduszka... tak bardziej na próbę, przeciągnęłam jeszcze parą z żelazka żeby wyrównać teraz i chyba jest ok finalnie chcę troszkę inną... albo będę miała dwie właśnie z niebieską chmurką albo granatową...
Super to wyszło ale też miałam zagwozdkę co to takiego

Cytat:
Dziewczyny, ja juz po wizycie
Wyniki wszystkie mam dobre, Mały ma się również dobrze , fikał cały czas
Pani doktor powiedziała, że nóżki ma długie po tacie
Waży 1600 gram
Super ale duży chłopczyk z Niego mi ostatnio lekarz powiedział, że Mała ma duże stópki na pewno nie po mnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2015-05-21, 12:48   #1595
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
To jest to, UGOTUJE KOMPOT!
Mówię Ci u mnie to hit
Dziś znowu będę robić

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Super ale duży chłopczyk z Niego mi ostatnio lekarz powiedział, że Mała ma duże stópki na pewno nie po mnie

Nam lekarz tez o stópkach na poprzedniej wizycie mówil
I napewno tez nie po mnie
Stary 2015-05-21, 12:49   #1596
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bym ciągle coś jadła Teraz mam fazę na truskawki. Ugotowałam galaretkę i wrzuciłam truskawy do niej i teraz czekam, aż zastygnie to ubiję śmietanę i posypię czekoladą
Nie masz litości jęzor mam u samej

Cytat:
brzoskwinie i banany też wcinam... ale nic kwaśnego typu kiwi, pomarańcz nawet mandarynka nie włożę do ust... Mam tak od początku ciąży... Odruch wymiotny...
A ja na odwrót :P tzn. teraz trochę przystopowałam, ale na poczatku ciąży to pomarańcze, mandarynki, pomarańcze, mandarynki.... i tak w kółko
Stary 2015-05-21, 12:54   #1597
Acka
Rozeznanie

Cytat:

A mi lekarz ostatnio powiedzial ze pisior ogromny hehe..
Moja odp: Ciekawe po kim:P

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Nie masz litości jęzor mam u samej

A ja na odwrót :P tzn. teraz trochę przystopowałam, ale na poczatku ciąży to pomarańcze, mandarynki, pomarańcze, mandarynki.... i tak w kółko
Ja mialam identycznie z mandarynkami a teraz nie mam na nie ochoty.potem byly jablka

Edytowane przez Acka
Czas edycji: 2015-05-21 o 12:53
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 12:56   #1598
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość
Jess922 Już byłam zaryzykowałam i dobrze zrobiłam, zakupiłam sobie legginsy, spodnie dresowe i bluzeczkę ciążową bardzo duże rozmiary są, więc udało mi się ostatnie S dorwać, jeszcze kobietka mi cały czas wmawiała, że będą na mnie za małe, żeby brać większy rozmiar... a ja stwierdziłam, że jak coś to zawsze mogę oddać i wszystko pasuje.
Nad bodziakami też się zastanawiałam, ale już mam tyle tego, że sama nie wiem ile więc na razie tylko samą siebie obkupiłam

w ogóle nawet dobre ceny są tych rzeczy, bo same wiecie ile w sklepie kosztują ciążowe ubrania:/
Super, że Ci się udało. Te spodnie dresowe są ekstra

Cytat:
No to mamy ten sam obiadek, ja też placuszki będę robiła, bo mięsa do mnie nie przemawiają

Ja nadal nie wiem co to jest

Tak jak i u nas zazwyczaj

Pozamawiałam resztę potrzebnych rzeczy dla maluszka i teraz czekam na dostawy . Zostało kupić przewijak, materac, fotelik i jak się uda to spacerówkę, ale bez spiny, bo gondolę mam, więc nie wiem czy nie odpuszczę tego zakupu na razie.
mi łóżeczko i wypełnienie do niego fotelik w późniejszym czasie już taki od 9kg

Cytat:
Ja też bym ciągle coś jadła Teraz mam fazę na truskawki. Ugotowałam galaretkę i wrzuciłam truskawy do niej i teraz czekam, aż zastygnie to ubiję śmietanę i posypię czekoladą

Majka zdradzisz co to jest, bo ja nadal nie wiem
Ciężko mi się myśli jakoś w tej ciąży Ostatnio powiedziałam mężowi, że kosiarka spalinowa nam się zepsuła, a jak się okazało nie chwytałam za taką rączkę żeby móc ją odpalić, ale twardo ciągnęłam sznurkiem, a przecież kosiłam trawę już ze sto razy, a teraz nie wiedziałam jak ją uruchomić
dobra jesteś !

Cytat:
Waży 1600 gram

Nadrobię Was później, dziękuję za wszystkie kciuki
jaki duży już synuś ! Pięknie przybiera
Będzie wysoki przystojniak

Ja dziś w półtorej godziny ogarnęłam obiad, ciasto, sprzątanie, prasowanie(2 rzeczy na dziś ) i jestem z siebie dumna
Niedługo jadę do tesco zobaczyć te śpiworki i na paznokcie
Stary 2015-05-21, 13:12   #1599
belleza_ines
Wtajemniczenie

roxana_lu Wiem, że to sama przyjemność, ale odkąd wyszłam ze szpitala tak naprawdę nic nie mogę sama w domu zrobić TŻ jeszcze za granicą i dostałam rozkaz przeprowadzenia się do jego powrotu do domu rodzinnego, żebym sama nie była i teraz nic nie muszę robić w sumie i tak nie mam sił, co bym nie zrobiła jestem zaraz bardzo zmęczona, nie mogę nic dźwigać, 2kg to już dla mnie dużo jest...:/ takie mam zalecenia lekarza, leżeć, spacerować i dobrze się odżywiać, więc jeżeli ciocia tak się rwie do prasowania to ja nie będę się nic odzywać wolę się teraz oszczędzać i dotrwać do końca ciąży niż jakbym miała przedwcześnie rodzić.

heroine86 Nomm, śpiesz się ja pojechałam do biedronki w pobliżu do takiego mniejszego miasteczka i nie spodziewałam się, że akurat tam po 10rano będą tak przebrane ciuchy ciążowe, jeszcze kobietka chciała mi ostatnie S wyrwać
Wydaje mi się, że jakościowo są ok i oczywiście cena także. Szkoda, że tylko wybór strasznie ograniczony:/

Jess922 Też jestem zadowolona a u Ciebie były te spodnie tez tylko szare, czy inne kolory? Tak w ogóle nawet nie wiedziałam, że będą takie spodnie w ofercie, bo jak kilka dni temu oglądałam gazetkę, widziałam tylko legginsy, koszule nocne i bluzki ciążowe, a o dresach nic nie wiedziałam.

Edytowane przez belleza_ines
Czas edycji: 2015-05-21 o 13:18
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 13:17   #1600
kasperka
Zakorzenienie

Bylam w Lidlu po lody i jeszcze te ciuszki z gazetki byly ��
Nigdy nic tam nie kupilam z ciuchow, ale wzielam sobie getry i bluzeczke bede miala do śmigania po domku
Małemu wzięlłam body 2 op. i spodenki

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Jess

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-05-21 o 13:18 Powód: Blad
Stary 2015-05-21, 13:44   #1601
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
nooo dobre były smacznego
mnie dziś naszło na indyka w sosie pieczarkowym z pieczonymi ziemniaczkami
Poszłam robić frytki,a skończylo się na bagietce z masłem czosnkowym . No coż..jeszcze dzień się nie skończyl!

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
O taaaaaaaaaaaak!
Juz wiem co w sobotę zrobie na obiad dzieki !!
to ukochany obiad Robsona
Cytat:
dziewczyny zerknijcie : co sądzicie?
Chmurka choć musiałam obrócić głowę,bo przez dłuższa chwilę nie wiedziałam jak na to patrzec.
Wiesz co...ja bym wprowadziła kilka modyfikacji jeśli można
Chmurke dużą jeśli ciemno szara to obok bym dała kawałek wystającego słońca. Jeśli materiał może być jasniejszy to jednak pozostałabym przy błękitnym. Na dole te wiszące zrobiłabym też mini chmurki np.granat,biały, biały w kratkę,błękitny w kropki

Cytat:
Boziu zjadłam dwa tosty, po czym od razu wzięłam się za karpatke.. Gdzie ja to mieszcze
Oj Lulla Lulla 2 tosty powiadasz i karpatka. Rozgrzesze Cię...właśnie zjadłam 2 talerze zupy,mam nadzieję,że pomogło
Cytat:
Waży 1600 gram

ooo jaaa ale duży już Max! suuuper . Masz jakieś zdjęcie?
Długie nóżki powiadasz..może koszykarz rośnie?
Cytat:
Botwinka, uwielbiam
U mnie zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym właśnie pichcę
za mną tak chodziła,że zrobiłam caaały gar i...sama jem . Co najlepsze to ja to zjem!
Cytat:
Mravka, moge dzis do Ciebie na obiad???
zapraszam, wbijaj miejsca przy stole starczy. Porcję dostaniesz nie do przejedzenia

Właśnie mi drożdżowe rośnie (tzn mam nadzieję,że rośnie) i będzie z rabarbarem Oby tylko wyszło, choć pewnie jak zajedzie zakalcem to i tak zjemy

Dziewczęta, nie chce się chwalić,ale....za tydzień w środę będę już nad morzem całeeee 2 tyg. Już się nie mogę doczekać tych.....gofrów, ryb Oby tylko pogoda była znosna!
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 13:45   #1602
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Waży 1600 gram

Super gratuluję udanej wizyty
Stary 2015-05-21, 13:48   #1603
Mravka
Zadomowienie

Rob ostatnio przybiegł do mnie przed spaniem, przytulił się i mówi " Kocham Cię mamusiu, jesteś taka kochana i uważna, nie muszę Cię pilnować "
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Stary 2015-05-21, 13:49   #1604
MsLullaby
Zakorzenienie

Mravka zazdroszczę wczasów, my nad morze się wybieramy ale na cały dzień bez noclegu a co do zupy to z pewnością jest zdrowsza nie to co tłuste tosty

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Rob ostatnio przybiegł do mnie przed spaniem, przytulił się i mówi " Kocham Cię mamusiu, jesteś taka kochana i uważna, nie muszę Cię pilnować "
Widzisz jaka dobra z ciebie mama

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-21, 13:50   #1605
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
zrobiłam z materiałów które akurat miałam w domku, jasny szary, grafit i ciepły odcień szarego w serduszka... tak bardziej na próbę, przeciągnęłam jeszcze parą z żelazka żeby wyrównać teraz i chyba jest ok finalnie chcę troszkę inną... albo będę miała dwie właśnie z niebieską chmurką albo granatową...
swietny projekt i pomysl mi sie podoba a jak beda inne kolory to juz w ogole będzie super ja mam duuuzo filcu w domu wiec bede robic literki tylko jeszcze nie jesteśmy pewni co do imienia
Cytat:
Boziu zjadłam dwa tosty, po czym od razu wzięłam się za karpatke.. Gdzie ja to mieszcze
ja wiem gdzie wszystko pojdzie w d.upke
Cytat:
Waży 1600 gram

jupiii ekstra Maluszek juz taki duzy i zdrowy super
Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
A ja sobie pisze jednak dalej mgr i wcinam owoce - brzoskwinie, banana i pomarańcze
dejże troche, ze sie tak wyrażę po krakowsku
Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
a ja czekam do weekendu, bo siostra od znajomego ma mi przywieść truskawki takie jeszcze przed pryskaniem (bo znajomy ma plantacje truskawek) tzn czymś tam nawożone już były, bo nie wierzę, że nie, ale ponoć sa jeszcze przed pryskaniem tymi najgorszymi środkami

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

wow ! jaki duży
zazdroszczę ja na pewno posadze w przyszlym roku takie do doniczki na balkon chociaż pewnie zjem wszystkie w 1 dzien
Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
A mi lekarz ostatnio powiedzial ze pisior ogromny hehe..
Moja odp: Ciekawe po kim:P
hahaha moj tez jak dostalismy zdjecie pisiorka to pokazywał kazdemu i sie chwalil ze duzy jak u taty, ech te chlopy

Byla dzis u mnie kolezanka i przyniosla spiworek z george pajace welurowe z next i 2 pary ogrodniczek i to wszystko z lumpka za grosze ) achhh jak mnie cieszą takie prezenty juz sie nie moge doczekac jak będę to wszystko prac prasować i ukladac w kosteczkę
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 13:50   #1606
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie mi drożdżowe rośnie (tzn mam nadzieję,że rośnie) i będzie z rabarbarem Oby tylko wyszło, choć pewnie jak zajedzie zakalcem to i tak zjemy

Dziewczęta, nie chce się chwalić,ale....za tydzień w środę będę już nad morzem całeeee 2 tyg. Już się nie mogę doczekać tych.....gofrów, ryb Oby tylko pogoda była znosna!

ale Ci zazdroszczę tego morza i gofrów no właśnie z tą pogodą to widać jak jest u mnie non stop pada

Zjadłam pierwszą truskawkę z mojego ogródka, była jedna jedyna jak na razie a jaka pyszna jeszcze z mężem się podzieliłam także się najadłam
Stary 2015-05-21, 13:54   #1607
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Zazdrosc miliard
Cytat:
o raju co za słodziak mam nadzieje ze tez doczekam sie od mojego synka takich slodkich slow
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 13:56   #1608
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Mravka zazdroszczę wczasów, my nad morze się wybieramy ale na cały dzień bez noclegu a co do zupy to z pewnością jest zdrowsza nie to co tłuste tosty

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Widzisz jaka dobra z ciebie mama
Sama sobie zazdroszczę tego wyjazdu, obym nie poległa gdzieś na plaży niczym wieloryb wyrzucony na brzeg

Myślę,że jakby tak zsumowac ilość kcal to wyszłoby po równo . No cóż dobre było,a skoro sama Ją muszę "zmęczyć" to walcze dzielnie
Tosty swoją drogą też bym chętnie zjadła,tylko nie mam tostera;/,ani sandwicha

Heh taaka jestem dobra,bo nie sprawiam kłopotów. Wczoraj po obiado-kolacji ( a były pyzy z mięsem ,a do tego okrasa z cebulki i boczku) stwierdził,że to było tak pyszne,że musi iść z brzuszkiem odpocząć
Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość

Byla dzis u mnie kolezanka i przyniosla spiworek z george pajace welurowe z next i 2 pary ogrodniczek i to wszystko z lumpka za grosze ) achhh jak mnie cieszą takie prezenty juz sie nie moge doczekac jak będę to wszystko prac prasować i ukladac w kosteczkę
oo,ale fajne łupy! ja tak żałuje,że nie mam tu żadnego sprawdzone lumpka. Widzę jakie rzeczy wyszukujecie i aż mi się oczy świecą
Zdecydowanie takie malutkie ubranka rozczulają
A jak Twoje samopoczucie?
Stary 2015-05-21, 14:00   #1609
MsLullaby
Zakorzenienie

Mravka super ze juz sobie tak z synkiem gadacie, mój Bartek nawija jak szalony ale jeszcze dialogów z tego nie ma między nami

Adrianek
30.07.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 14:01   #1610
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Poszłam robić frytki,a skończylo się na bagietce z masłem czosnkowym . No coż..jeszcze dzień się nie skończyl!

to ukochany obiad Robsona

Chmurka choć musiałam obrócić głowę,bo przez dłuższa chwilę nie wiedziałam jak na to patrzec.
Chmurke dużą jeśli ciemno szara to obok bym dała kawałek wystającego słońca. Jeśli materiał może być jasniejszy to jednak pozostałabym przy błękitnym. Na dole te wiszące zrobiłabym też mini chmurki np.granat,biały, biały w kratkę,błękitny w kropki

Oj Lulla Lulla 2 tosty powiadasz i karpatka. Rozgrzesze Cię...właśnie zjadłam 2 talerze zupy,mam nadzieję,że pomogło

ooo jaaa ale duży już Max! suuuper . Masz jakieś zdjęcie?
Długie nóżki powiadasz..może koszykarz rośnie?

za mną tak chodziła,że zrobiłam caaały gar i...sama jem . Co najlepsze to ja to zjem!

zapraszam, wbijaj miejsca przy stole starczy. Porcję dostaniesz nie do przejedzenia

Mam zdjecie z wizyty w klinice, gdzie buźke wyraźnie widać ...
Wstawie moze pozniej do K...
Dzisiejsze mam na płycie, ale nie sa jakos wyraźne, bo się wiercił itd
Aaaa i płyta pojechała do teściów, bo chce zeby filmiki dzisiejsze poogladali sobie
Stary 2015-05-21, 14:02   #1611
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość

ale Ci zazdroszczę tego morza i gofrów no właśnie z tą pogodą to widać jak jest u mnie non stop pada

Zjadłam pierwszą truskawkę z mojego ogródka, była jedna jedyna jak na razie a jaka pyszna jeszcze z mężem się podzieliłam także się najadłam
Stwierdziliśmy,że nawet jakby miała być wszawa pogoda...to przynajmniej pooddychamy świeżym powietrzem i poleniu☠☠☠☠☠☠y. Trzeba nabrać sił przed nieprzespanymi nocami

Nooo to się nafutrowałaś! naprawdę przegięłaś.\
Moje kupne truskawy spoglądają z miseczki. Jutro zrobie naleśniki z serem ,jagodami i truskawkami..tak przy piątku lightowo
Cytat:
Zazdrosc miliard o raju co za słodziak mam nadzieje ze tez doczekam sie od mojego synka takich slodkich slow
Przyznam,że czasem to aż mnie zaskakuje swoimi "spostrzeżeniami". To jest takie rozczulające,bo na maksa szczere. Kiedyś się dowiedziałam,że jestem "mięciutka". W sumie odebrałam to jako komplement )))

Dobra idę kulać moje pulpety i robić sosik. A jeszcze przypomniało mi się,że mam porcje młodej kapuchy z koperkiem .
Stary 2015-05-21, 14:07   #1612
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

świetny Robson
Wbijam w takim razie i zjem wszystko

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Super gratuluję udanej wizyty

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

mravka zazdroszcze Ci tego morza My mielismy tez jechac... W tamtym tyg. Tż pokazywał mi różne hotele i pytał, który mi się podoba ...
Ale teraz nici z morza, remont wzywa
Stary 2015-05-21, 14:21   #1613
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Mravka super ze juz sobie tak z synkiem gadacie, mój Bartek nawija jak szalony ale jeszcze dialogów z tego nie ma między nami
Przyjdzie pora i na dialog. Chwilami to naprawdę zabawne. Wczoraj na placu zabaw mówie Mu "ocho zobacz idzie burza", Rob" będzie padał deszcz?" ja"tak będzie padał", On z roczarowaną miną " ale ja się nie umawiałem z pada deszcz"
Stary 2015-05-21, 14:25   #1614
Nicole`_
Zakorzenienie

Cześć Sierpnióweczki

Bardzo późno się dziś witam, bo jakoś tyle się u nas dzieje, że naprawdę nie mam zbyt czasu na forumowanie. Jeszcze dzisiaj na 11 byłam na pedicure to w czasie zabiegu nadrabiałam zaległości, ale miałam z 10 stron do przeczytania więc trochę mi zeszło

W końcu zrobiłam na paznokciach ani nie fuksję, ani nie błękit, a pastelowy róż Taka princesska ze mnie Za miesiąc walnę coś mocniejszego A teraz cieszę się gładziutkimi stopami - jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba, co?

Ktoś pisał, że ma parcie na truskawki i lody.... jeny jaaaaaa też! Jem codziennie albo jedno albo drugie, albo jedno i drugie Na wagę nie wchodzę wcale, serio....

Jutro mam gości, później w weekned wyjeżdzamy więc będzie mnie zauważalnie mniej.

Mravka, gdzie nad morze śmigacie? I tak, to ja pytałam o spódnicę Nie wiedziałam, że w schaffie mają ubrania? Myślałam, że tylko buty
Stary 2015-05-21, 14:30   #1615
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

hehe no faktycznie bagietka z masłem czosnkowym... podobny smak ja właśnie znów frytki zjadłam jak tak będę dwa posiłki obiadowe wcinać to na pewno nie będę wyglądała jak wieloryb

a z chmurką będą modyfikacje to chmurka na próbę zaraz wskoczę na dawanda i materialy pozamawiam

Cytat:
a mnie Maja właśnie podsumowała bo u nas w domu malo kiedy jest coca cola , frytki i inne ,,dziadostwa,, A właśnie zjadłyśmy i wypiłyśmy po szklance Od razu zapytała czemu jemy niezdrowe jedzenie ... ech... i tłumacz tu się przed dzieckiem... Wyjaśniłam że w ciąży ma się różne smaki itp itd... A ta podleciała przytuliła się do brzuszka , pocałowała i mówi ... ,,Hej brat, siedź tam jeszcze długo bo mama frytki i cole daje,,

Cytat:
swietny projekt i pomysl mi sie podoba a jak beda inne kolory to juz w ogole będzie super ja mam duuuzo filcu w domu wiec bede robic literki tylko jeszcze nie jesteśmy pewni co do imienia
dziękuję
też chcę literki i myślałam że też takie wypychane zrobię... A z filcu masz jakieś wzory jak to by wyglądało???

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:

eeeee no to widać że masz pojemny żołądek ale też bym pojadła takich już swojskich
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 14:46   #1616
asienka_182
Rozeznanie

Kasperka gratuluje dużego chłopaka
Ja juz jadę od dentysty z zębem!!! Ale się mega cieszę bo w końcu wyglądam jak człowiek)
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 14:52   #1617
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Ja juz jadę od dentysty z zębem!!! Ale się mega cieszę bo w końcu wyglądam jak człowiek)
no to super wstawił ci od razu?
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 14:59   #1618
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość

No to super, na prawde sie ciesze razem z Toba !

My wlasnie pojedliśmy obiad, a sie najadłam

ImageUploadedByWizaz Forum1432216725.230817.jpgImageUploadedByWizaz Forum1432216733.530206.jpgImageUploadedByWizaz Forum1432216741.927969.jpg

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 14:59   #1619
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

witanko po południową porą

mieszkanko wysprzatane, spacerek z synem zaliczony i teraz drzema Obiadek właśnie skonczyłam jeść i pomimo apeyttu na coś "hardcorowego" niezdrowego, ugotowałam zupę szpinakową

lula właśnie przyszły mi trampki i coś czuję,że też będą za duże a są śliczne

Mravka hehe ale słodziak z synka swoją drogą miło,że nie trzeba Cię pilnować

majkaale masz zdolności laska też bym zrobiła tylko jaśniejszą tę chmurke i będzie git haha a córcia no cóż ma rację, też bym tak namawiała brata ale Adaś zbiera u niej plusy - sama zobacz

Kasperka ale Maxio duży za tatusiem chyba co jak się wda za mamą z urody to lasek nie odpędzisz

beaciorq doczekasz się takich słow od synka szybciej niż myślisz mój od wczoraj sam podchodzi do mnie ..przytula się do nogi i mówi ocham cie albo robi mi aja po nodze albo dzis się uderzyłam w palec i wyłam ałaaa.. na co podbiefa Borys i pyta" boli to? a ja tak boli zaczał dmuchać i do mnie" lepie"j? wymiekam

heroine ja też tylko pomarancza i mandarynki ale muszą być słodkie teraz mam fazę na jabłkale też musza być słodkie.. jem chyab 3 jabłka dziennie bo na dole w sklepie pyszne
Stary 2015-05-21, 15:01   #1620
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Bylam w Lidlu po lody i jeszcze te ciuszki z gazetki byly ��
Nigdy nic tam nie kupilam z ciuchow, ale wzielam sobie getry i bluzeczke bede miala do śmigania po domku
Małemu wzięlłam body 2 op. i spodenki
U mnie z tej oferty nie było już nic wieczorem pierwszego dnia ino legginsy dla siebie wzięłam

Cytat:
Oooo, ja też jadę nad morze 1 czerwca na tydzień

Cytat:
Buahaha, dobry synuś

Cytat:

Cytat:
Stwierdziliśmy,że nawet jakby miała być wszawa pogoda...to przynajmniej pooddychamy świeżym powietrzem i poleniu☠☠☠☠☠☠y. Trzeba nabrać sił przed nieprzespanymi nocami:
No dokładnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości