|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy on mógł się zmienić?
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy on mógł się zmienić?
Możliwe że się zmienił, aczkolwiek moim zdaniem jest to mało prawdopodobne. Skoro zdrady przychodziły mu z łatwością.. Jedyna nadzieja w tym że to Ty zawsze byłaś jego kochanką. Z resztą znasz go najlepiej, my nie wiemy co tam kołacze mu się w głowie.
Powodzenia ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Myślę, że jest prawdopodobne, że nie będzie Cię zdradzał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Współczuję jego byłym dziewczyną, sama byłam zdradzana przez mojego byłego i ma to fatalny wpływ na moje relacje z facetami.
I nie, nie wierzę, że zdradzał przez kilka lat swoje dziewczyny i nagle go olśniło i będzie wierny jak pies. Napisałaś, że miał WIELE dziewczyn i zdradzał je z Tobą, jak to o nim świadczy?
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Mnie w sumie zastanawia, co on w ogóle z nimi robił, skoro i tak każda odstawial na bok i lądował z Tobą.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-05-21 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tzn mówiąc wiele.. Chodziło mi raczej o gimnazjalne nic nieznaczące związki. W liceum już raczej miał długotrwałe związki, ale z żadną mu nie mogło w końcu wyjść na stałe. Mówi, że to dlatego, bo cały czas kochał mnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak przypomnę sobie siebie w tamtym czasie, to niestety muszę stwierdzić, że byłam bardzo wrażliwą osobą i pewnie przezywałabym to długo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dla nich niestety znaczyły one bardzo dużo, ale na szczęście po jakimś czasie szczerze z nimi pogadałam i mi wszystko wybaczyły i teraz bardzo kibicują naszemu związkowi, chcą żeby w końcu obie strony były szczęśliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ReklaMO(D)żerca.
|
pytanie za sto punktów- skoro zdradzał je z Tobą, to czemu zamiast być z nimi wszystkimi nie był od razu z Tobą, hę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Było wiele powodów. Najpierw rodzice mi zabraniali się z nim spotykać, tak wiem, głupia wymówka, ale bałam się im tak oficjalnie sprzeciwić, więc spotykaliśmy się w tajemnicy, a potem on się wyprowadził z mojego miasta (60km dalej) i uznaliśmy, że związku na odległość w takim wieku nie da się ciągnąć, bo żadne z nas nie miało prawka, a bezprośredniego połączenia busem czy pociągiem też nie ma między naszymi miastami. Dopiero rok temu gdy on skończył liceum spróbowaliśmy związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak rozumiem, miałaś tego zdradzającego swoje dziewczyny (a miał chłopię lat 20 ich wiele, jak piszesz) chłopa na jakimś podglądzie + badałaś wytrwale, gdzie jeszcze maczał penisa? I niby pukający na lewo swoje dziewczyny facet miałby się zmienić? Z takim patrzeniem i podejściem do związków zapewniasz sobie penisów po drodze wiele, związku dobrego- nie, za to takie związku, gdzie są "piękne chwile" - całkiem sporo Bo nie czaję zupełnie, jak można być z chłopem, który miał "on przez te lata miał wiele dziewczyn,"- a Ty byłaś przez ten czas pukana na boku.Jakoś mogłabym pojąć jeden wyskok i potem związanie z Tobą, ale nie tych "wielu zdradzonych" kobiet po drodze. ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2015-05-22 o 18:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.