Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-22, 12:22   #1741
belleza_ines
Wtajemniczenie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

witam się w piękny słoneczny dzień jak na razie słoneczny...

U mnie też 31tc strasznie ten czas leci szybko.

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę tych urlopów nad morzem, ja niestety nie mogę sobie na to pozwolić, TŻ za granicą jeszcze, a ja nie mogę tak długo w aucie jechać i muszę się oszczędzać Może jak malutka trochę podrośnie w końcu się wybierzemy gdzieś
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 12:22   #1742
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
A żebyś wiedziała co mi się marzy ...

Nie można mieć wszystkiego byłoby zbyt pięknie

Za marzenia się nie płaci
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 12:24   #1743
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w Biedrze i u mnie nic nie było z tej oferty- ani legginsów, ani koszul ciążowych i Pan mi powiedział, że w ogóle tego nie przywieźli kupiłam za to 4-pak chusteczek nawilżanych Dada z pudełkiem

Jak mają w ofercie takie rzeczy to moim zdaniem powinny być w każdym sklepie, a nie tylko w wybranych.
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 12:25   #1744
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość
Jak mają w ofercie takie rzeczy to moim zdaniem powinny być w każdym sklepie, a nie tylko w wybranych.
No właśnie dziwne... nie wiem czemu tak

Mi też się marzą ciepłe kraje... nigdy nie byłam na takich wakacjach
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 12:41   #1745
Jess922
Zakorzenienie

Za marzenia sie nie placi to fakt, ale czesto za ich realizacje juz tak No coz tak to juz jest ze jeden moze jechac gdzie i kiedy chce a drugi nie my planujemy nad polskie morze juz w 3 pojechac
Stary 2015-05-22, 12:41   #1746
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
witam się w piękny słoneczny dzień jak na razie słoneczny...

U mnie też 31tc strasznie ten czas leci szybko.

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę tych urlopów nad morzem, ja niestety nie mogę sobie na to pozwolić, TŻ za granicą jeszcze, a ja nie mogę tak długo w aucie jechać i muszę się oszczędzać Może jak malutka trochę podrośnie w końcu się wybierzemy gdzieś
ja też się muszę oszczędzać ale taki wypad nad morze to dla mnie największy odpoczynek ...
w samochodzie i tak siedzę a potem bedę 5 dni odpoczywać, siedzieć nad morzem itd...
zresztą, nie czarujmy się - mam dziecko, któremu muszę i czas i energię poświęcić i nawet gdybym nie wiem jak chciała odpoczywać nie mogę cały czas i pozwolić, żeby ktoś mi usługiwał więc wyjeżdżając nad morze tylko odpocznę

---
mi się marzy Grecja, nasza kochana Grecja...
planujemy w kwietniu/maju lecieć na bite dwa tygodnie... dłużej nie czekam

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 12:45   #1747
MsLullaby
Zakorzenienie

Fiona przy kp jadlam nabiał od początku ja sobie pospałam z małym teraz

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 12:57   #1748
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Za marzenia sie nie placi to fakt, ale czesto za ich realizacje juz tak No coz tak to juz jest ze jeden moze jechac gdzie i kiedy chce a drugi nie my planujemy nad polskie morze juz w 3 pojechac

My też już następny urlop we trójkę
Stary 2015-05-22, 13:00   #1749
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Hej sierpnióweczki
zaczynam mieć doła z pwoodu wielkości brzucha i samopoczucia Dziś prawie zemdłałam w rossmanie..oczywiście stałamw długiej kolejce i chyba nie sądzicie,że któś chciał mnie przepuścic? już miałam zostawic koszyk z zakupami ( mlekiem dla małego) bo zaczeło mi się robić gorąco i słabo... ale kasjerka do mnie,że mam przyjśc jako pierwsza do kasy.. nagle 10 osob na mnie Teraz siedze w domu... bo nawet nie mam siły iść z synkiem na spacer dobrze,że był rano z tatą ale i tak mi przykro

Przede wszystkim

martulka gratuluję zdrowego synusia niezłą niespodzianke Wam zrobił.. !!Pamietaśz jak jeszcze osttnio pisałyśm,że rzadko która Pani chce synka a Ty jako jedyna odpowiedziałaś,że chciałaś a masz córeczkę No więc teraz masz choć wierzę,że już byłaś nastawiona na córcię i teraz trochę dziwnie - jednak szybciutko się przyzwyczaisz do tej myśli nie martw się

Acka też bym chyba sobie sama nie wyjęła kleszcza choć z teorii wiem jak to się robi ech..

U mnie w Biedronce nic nie było z ciążowych rzeczy.. tak jakby w ogóle nie dostali! mOże w wybranych sklepach jets ta oferta?
Stary 2015-05-22, 13:03   #1750
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Ja polecalam Bavarie, szczegolnie jablkowa, zwykla troche gorsza. Kupilam ostatnio 6-ciopak i wypilam codziennie jedna

Ja dzis nadal z nienajlepszym humorem koles od auta sie nadal nie odezwal i mam cicha nadzieje, ze tak zostanie Lukasz mnie caly czas pociesza, a ja nie moge tego jakos przebolec, no coz.
Chyba pojade do lumpka sprawdzic czy nie ma jakiegos spiworka. Bylam wczoraj w tesco, ale byl tylko jeden i to gruby.. jak znajde to humor na pewno mi sie polepszy
Jablkowej nie piłam, ale na pewno sprobuje

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Gwiazdy

Ja ostatnio piłam tą Bavarię.. ohydna wolałabym Piccolo
A gdzie masz męża? rzytul: Przepraszam jeśli pisałaś ale nie wszystko ogarnęłam

Ale bym zjadła te Wasze pierożki
Maz we Wroclawiu doglada remontu i pracuje a ja w domu u rodzicow bo bez lazienki i toalety bym sobie nie poradzila ;(
Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
A na kiedy masz termin?niema cie na 1 stronie?
Na 20 sierpnia, musze napisac do Roxany zeby mnie dopisala

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
mi się marzy Grecja, nasza kochana Grecja...
planujemy w kwietniu/maju lecieć na bite dwa tygodnie... dłużej nie czekam
A gdzie bys chciała do grecji? Tez jestem zakochana w tym Państwie, bylismy w podrozy poslubnej na Krecie, i znowu bym chciala doGrecji. Podoba mi sie ich kultura, jakoś tak rodzinnie się u nich czulam

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 13:08   #1751
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Hej sierpnióweczki
zaczynam mieć doła z pwoodu wielkości brzucha i samopoczucia Dziś prawie zemdłałam w rossmanie..oczywiście stałamw długiej kolejce i chyba nie sądzicie,że któś chciał mnie przepuścic? już miałam zostawic koszyk z zakupami ( mlekiem dla małego) bo zaczeło mi się robić gorąco i słabo... ale kasjerka do mnie,że mam przyjśc jako pierwsza do kasy.. nagle 10 osob na mnie Teraz siedze w domu... bo nawet nie mam siły iść z synkiem na spacer dobrze,że był rano z tatą ale i tak mi przykro

Przede wszystkim

martulka gratuluję zdrowego synusia niezłą niespodzianke Wam zrobił.. !!Pamietaśz jak jeszcze osttnio pisałyśm,że rzadko która Pani chce synka a Ty jako jedyna odpowiedziałaś,że chciałaś a masz córeczkę No więc teraz masz choć wierzę,że już byłaś nastawiona na córcię i teraz trochę dziwnie - jednak szybciutko się przyzwyczaisz do tej myśli nie martw się

Acka też bym chyba sobie sama nie wyjęła kleszcza choć z teorii wiem jak to się robi ech..

U mnie w Biedronce nic nie było z ciążowych rzeczy.. tak jakby w ogóle nie dostali! mOże w wybranych sklepach jets ta oferta?
ja dzisiaj weszłam do warzywniaka i babka przede mną nabierała ziemniaki, odsunęła się z kolejki... no to stanęłam. Po czym ta się trzy razy spojrzała na mój brzuch i powiedziała takim wrednym tonem, że z tego co kojarzy to była przede mną...no myślałam, że zemdleję

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
Jablkowej nie piłam, ale na pewno sprobuje

Maz we Wroclawiu doglada remontu i pracuje a ja w domu u rodzicow bo bez lazienki i toalety bym sobie nie poradzila ;(

Na 20 sierpnia, musze napisac do Roxany zeby mnie dopisala

A gdzie bys chciała do grecji? Tez jestem zakochana w tym Państwie, bylismy w podrozy poslubnej na Krecie, i znowu bym chciala doGrecji. Podoba mi sie ich kultura, jakoś tak rodzinnie się u nich czulam
my byliśmy dwa razy na Krecie, raz na Rodos, raz na Kosie.
Każda z wysp ma coś w sobie wyjątkowego natomiast najmniej podobało mi się na Rodos.
Teraz nie wiem... może Korfu Zakhyntos u nas odpada bo uwielbiamy wypożyczyć samochód na 3-4 dni i zwiedzać co się da a na Zakhyntosie w jeden dzień zwiedzisz całą wyspę

Okropnie podobało mi się też na Wyspach Kanaryjskich, byliśmy na Fuertaventurze

Mieliśmy w planach w przyszłym roku w maju do Grecji a na jesień Wyspy ale junior zacznie szkołę od września więc już nam odpadają jesienne wypady... a szkoda bo i taniej i mniej ludzi

Synuś i Córcia

Edytowane przez roxana_lu
Czas edycji: 2015-05-22 o 13:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-22, 13:11   #1752
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dzisiaj weszłam do warzywniaka i babka przede mną nabierała ziemniaki, odsunęła się z kolejki... no to stanęłam. Po czym ta się trzy razy spojrzała na mój brzuch i powiedziała takim wrednym tonem, że z tego co kojarzy to była przede mną...no myślałam, że zemdleję
ogólnie zalamka! naprawdę nie oczekuję jakiegoś super traktowania.. ale często nawet ludzie widzą,że ide do kolejki zakupami to kuźwa przyspieszają na mój widok,żeby jawnie byc przede mną z ogromna ilością zakupów!!! Oczywiście ostatnio widziała ten skecz kasjrka w biedronce i też mnie zawołała także kasjerki wykazują się empatią w ogóle jedna babcia jak zobaczyla,że idę do kasy, prawie kuźwa mnie staranowała ostatnio a dodam ,że szla o KULACH!! tak wystartowała,że była za mna a wyprzedziła

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Roxana Rodos tam mi się oświadczyl mój mąż ech i tam poznalismy Pan W z Warsaw Shore
Stary 2015-05-22, 13:16   #1753
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie zalamka! naprawdę nie oczekuję jakiegoś super traktowania.. ale często nawet ludzie widzą,że ide do kolejki zakupami to kuźwa przyspieszają na mój widok,żeby jawnie byc przede mną z ogromna ilością zakupów!!! Oczywiście ostatnio widziała ten skecz kasjrka w biedronce i też mnie zawołała także kasjerki wykazują się empatią w ogóle jedna babcia jak zobaczyla,że idę do kasy, prawie kuźwa mnie staranowała ostatnio a dodam ,że szla o KULACH!! tak wystartowała,że była za mna a wyprzedziła

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Roxana Rodos tam mi się oświadczyl mój mąż ech i tam poznalismy Pan W z Warsaw Shore
mi najczęściej w Biedronce się zdarzają takie sytuacje, że już stoję w kolejce a jakaś babcia staje za mną... czeka w kolejce i mi dosłownie do pleców stęka, wzdycha, żeby puścić. raz nawet jedna z drugą się zgadały za moimi plecami a ja tylko słyszę 'ah ta młodzież zero kultury, nawet do kolejki nie wpuszczą'... strzeliłam śmiechem, odwróciłam się do niej, zaśmiałam i stałam dalej

no to macie wspaniałe wspomnienia
mi się Rodos najmniej podobała jako wyspa, miasto super
pomijając fakt, iż Grecy to są fleje numer jeden.. to ta wyspa mi się najbardziej zaniedbana wydawała... nie wiem czemu. Chociaż Kos w okolicach miasta Kos też srednio, lepiej się prezentuje druga część wyspy

ale często się z TŻ śmiejemy, że przeciez to takie brudasy z tych Greków a i tak uwielbiamy tam latać

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-22, 13:20   #1754
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Hej sierpnióweczki
zaczynam mieć doła z pwoodu wielkości brzucha i samopoczucia Dziś prawie zemdłałam w rossmanie..oczywiście stałamw długiej kolejce...

Ej no z ta kolejka to przesadzili... Masakra... Dobrze ze kasjerka jakos zareagowala...
Wlasnie... Chcialam synka, mialam takiego czuja na poczatku ale jak powiedzial ze na 90%dziewczynka to jakos sie z czasem przestawilam, a teraz jakos ciezko, ale za kilka dni moze znow bedzie ok i bede szalala z radosci
Ide sie zbierac do pracy, a wieczorem pewnie znow padne... Ale jeszcze ze 3tyg przeciagne i sie zwolnie...
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 13:20   #1755
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
A u nas dzis botwinka, potrawka z kurczaka wczorajszego, kasza i sałatka z małosolnymi ogórków. Jestem tak wkurzona na tych od tarasu, ze nawet ciasto juz upiekłam w nerwach :P

Czy miewacie tez ostatnio takie duszności? Nie to, ze oddechu sie złapać nie da to normalnie najchętniej bym w całym domu okna otwarła na cała noc i dzien... Tak mi ciagle gorąco...
Rano zawsze mi duszno i musze na zewnątrz na kilka minut wyjść bo ciemno robi mi się przed oczami.

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
aaa.... przygotowałam sobie koszyk w gemini tak żeby hurtem zamówić co mi będzie potrzebne i niby nic wielkiego a wyszło mi 400zł

Ja zapłaciłam wczoraj TYLKO 130 zł

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Chyba coraz częściej dopadają nas takie dołki

Mam pytanie do mam które karmiły piersią. Jadłyście nabiał od samego początku? Pytam, bo niby średnio wskazany, a ja zamówiłam herbatkę ze słodem jęczminnym na laktację podobno bardzo dobra, ale rozpuszcza się ją w mleku i dopiero pije

jadłam nabiał w takiej ilości jak w czasie ciąży. Nic nie ograniczałam.

Cytat:
U nas na 4 były tylko w 1. Kupiłam ten kocyk i fajny. tak lekki i mięciutki

Ci ludzie w kolejkach są beznadziejni... stałam w kolejce w biedronce kupowałam mamie talerze przede mną facet z papierem toaletowy i patrzy na mnie. Nie był ten karton bardzo ciężki no ale wiecie...

Byłam dziś u promotora po prace, przyszłyśmy w 7 i mówi, że te prace są beznadziejne i on nie wie co z nimi zrobić. Poszlam pierwsza i mam 5 zdań do poprawy i jedną literówke. Nie spodziewałam się, że tak dokładnie sprawdza. Chciał się jeszcze wniosków czepiać ale przeczytał wszystko na głos i mówi, że dobrze. Napisał dopuszczone do obrony nawet nie wiecie jak radocha i obronę będę mieć 26 czerwca
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 13:23   #1756
MsLullaby
Zakorzenienie

Heh miałam taką sytuację niedawno w Polsce w biedronce, już widoczny brzuch, Bartuś mi marudzi w wózku ja koszyk zakupów i otworzyli nowa kasę a baba z piwami tak do niej biegła żebym tylko pierwsza nie była

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 13:24   #1757
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Byłam dziś u promotora po prace, przyszłyśmy w 7 i mówi, że te prace są beznadziejne i on nie wie co z nimi zrobić. Poszlam pierwsza i mam 5 zdań do poprawy i jedną literówke. Nie spodziewałam się, że tak dokładnie sprawdza. Chciał się jeszcze wniosków czepiać ale przeczytał wszystko na głos i mówi, że dobrze. Napisał dopuszczone do obrony nawet nie wiecie jak radocha i obronę będę mieć 26 czerwca
czyli teraz się przygotowac do obrony i finitoooo...

ja się cieszę, że mój promotor ma na to z górki moja praca liczę, że będzie miała ze 100 stron.. a ile tych prac ma do czytania. a generalnie je zlewa, patrzy tylko na badania ...
ja 8.06 jadę mu oddać moją, zobaczymy co powie

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-22, 13:26   #1758
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
mi najczęściej w Biedronce się zdarzają takie sytuacje, że już stoję w kolejce a jakaś babcia staje za mną... czeka w kolejce i mi dosłownie do pleców stęka, wzdycha, żeby puścić. raz nawet jedna z drugą się zgadały za moimi plecami a ja tylko słyszę 'ah ta młodzież zero kultury, nawet do kolejki nie wpuszczą'... strzeliłam śmiechem, odwróciłam się do niej, zaśmiałam i stałam dalej

no to macie wspaniałe wspomnienia
mi się Rodos najmniej podobała jako wyspa, miasto super
pomijając fakt, iż Grecy to są fleje numer jeden.. to ta wyspa mi się najbardziej zaniedbana wydawała... nie wiem czemu. Chociaż Kos w okolicach miasta Kos też srednio, lepiej się prezentuje druga część wyspy

ale często się z TŻ śmiejemy, że przeciez to takie brudasy z tych Greków a i tak uwielbiamy tam latać
a która najbardziej podobała? może też w przyszłym roku sie wybierzemy brudasy to są dopiero Arabusy
Stary 2015-05-22, 13:37   #1759
Jess922
Zakorzenienie

Ambiwalentna- wspolczuje sytuacji w sklepie ja dzis bylam w labie i poszlam na poczatek kolejki, oczywiscie posypaly sie komentarze, jeden koles zaczal wyciagac legitymacje dawcy krwi i gada ze on.tez ma pierwszenstwo, ale nie korzysta z tego bo nie chce, a ja juz nie chcialam mowic, ze ja tez taka karte mam i co mam podwojne pierwszenstwo?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-22, 13:38   #1760
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej sierpnióweczki
Ludzie naprawdę myślą tylko o swojej taaa, przepuścić... udają, że nie widzą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2015-05-22, 13:40   #1761
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Lula u mnie w biedronce to norma ale raz się ludzie zdziwili jak byłam też z dzieckiem i otwierali nowa kasę - oczywiście wszyscy mnie wyprzedzili a babka zawołała mnie

Moniska to super z tą pracą tylko obrona i z głowy.. roxana Ty też szybko pisz i po pordzie będziesz mieć z głowy- kużwa drugi raz juz bym nie chciala pisać mgr.. moj promotor tez czasami takimi tekstami sypał,że ech.. sprawdzał wszystko
Stary 2015-05-22, 13:45   #1762
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

No to gratulacje
Stary 2015-05-22, 13:48   #1763
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Cytat:
[/COLOR]aaaa i pochwalę się.
Tak mi się zachciało tego morza, że nie mogłam odpuścić.
TŻ zamówił od połowy czerwca na 5 dni wypad nad nasze morze...
Co prawda odmówić bezpłatnie mogę noclegi do ostatniego dnia bo 10.06 na wizycie dowiem się czy wszystko ok... no ale...
Jejciu zazdroszczę , ja nad naszym morzem nie byłam od czasów podstawówki

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

I co, nie będziesz robić?
No chyba już nie , zanim pójdę na wizyte , dostanę drugie skierowanie to już za późno będzie . no trudno

Ambiwalentna też miałam taką sytuację nie raz i nie dwa . Tyle że u mnie brzuch mały i nie widac że w ciazy jestem W momencie gdy mi sie slabo robi to po prostu wychodzę , nie mam sily wtedy wszystkich przekonywac że jestem w 7 miesiacu
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-22, 13:49   #1764
moniska139
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny
Nie wiedziałam czego się spodziewać bo z niego dziwak jest taki o:
http://www.wrozka.com.pl/component/c...rticle?id=4240
Ale sprawdził wszystko co do joty.
Jestem z siebie dumna chyba tż do mcDonalda wyciągnę
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 13:55   #1765
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Hej sierpnióweczki
zaczynam mieć doła z pwoodu wielkości brzucha i samopoczucia Dziś prawie zemdłałam w rossmanie..oczywiście stałamw długiej kolejce i chyba nie sądzicie,że któś chciał mnie przepuścic? już miałam zostawic koszyk z zakupami ( mlekiem dla małego) bo zaczeło mi się robić gorąco i słabo... ale kasjerka do mnie,że mam przyjśc jako pierwsza do kasy.. nagle 10 osob na mnie
Cytat:

Ech no ludzie sa wredni. Ja ostatnio miałam przykrą sytuację w Lidlu. Staliśmy z TŻ w kolejce, na taśmie już zgrzewka wody, arbuz, jakieś napoje i coś tam jeszcze. za nami nikogo, a przed nami jeden facet, na kasie siedziała Polka- znamy się, wie że ja w ciąży. I nadeszła nasza kolej a ta z tekstem, żebyśmy do drugiej kasy poszli bo ona ma dużo roboty.... Ja się na nią patrzę, TŻ na mnie i mówię no spoko... I musieliśmy wszystko przenosić. Ciekawe czy tak do irlandczyka by powiedziała, no a ja nawet nie wiedziałam co jej powiedzieć...
Cytat:
Gratulacje. To już tylko poprawki kosmetyczne i możesz się cieszyć
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 14:23   #1766
kasperka
Zakorzenienie

Grecja jest piękna, macie racje
Bardzo miło wspominam Kos
Ale Santorini i Mykonos też piękne są :love;
Stary 2015-05-22, 14:34   #1767
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dziewczyny mam wielką prośbę. Otóż poszukuję teraz jakiejś komody, która byłaby dobra, żeby położyć na niej przewijak i żeby stworzyć takie miejsce do pielęgnacji. Ma któraś może jakaś komodę z ikei i mogłaby polecić? Jakie wymiary powinna mieć? A i czy ciuszki będziecie trzymały w szufladach? Może macie jakieś patenty jak je układać, żeby było przejrzyście i praktycznie. Wiem trochę głupie pytanie, ale tak myślę czy szuflady się sprawdzą czy lepsza normalna szafka z półkami?
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 14:34   #1768
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
a która najbardziej podobała? może też w przyszłym roku sie wybierzemy brudasy to są dopiero Arabusy

Chyba Kreta
Ale okolice Chani i Rethymno, Chersonissos nie

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-22, 14:38   #1769
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba Kreta
Ale okolice Chani i Rethymno, Chersonissos nie

A Zakynthos???
Po podobno tez pieknie
Stary 2015-05-22, 14:38   #1770
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Lula u mnie w biedronce to norma ale raz się ludzie zdziwili jak byłam też z dzieckiem i otwierali nowa kasę - oczywiście wszyscy mnie wyprzedzili a babka zawołała mnie

Moniska to super z tą pracą tylko obrona i z głowy.. roxana Ty też szybko pisz i po pordzie będziesz mieć z głowy- kużwa drugi raz juz bym nie chciala pisać mgr.. moj promotor tez czasami takimi tekstami sypał,że ech.. sprawdzał wszystko

Nie no ja na pewno skoncze pisac przed porodem, nie wiem tylko czy sie zdecyduje na sama obronę ze względu na to ciśnienie

Synuś i Córcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości