|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
czy macie juz katalog 14?
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest tak, że chcemy forum tylko dla kolsuntantek
Czasem "niekolsuntantka" jest bardziej pomocna niż kolsuntantka.. np od Ciebie *Hosenko dowiedziałam się wielu rzeczy, doradziłaś mi nie raz to się tyczy wielu dziewczyn, z którymi spotykamy się tu od "Katalogów Avonu" ale niestety prawdą jest, że coś się zepsuło u nas, przedtem byłam uzależniona od wizażu, czytałam każdy post, a teraz mi się po prostu nie chce.. więc taki moderator avonowy byłby ok więc po co to całe zamieszanie, można poczekać na katalog kilka dni i wtedy wejść jak nie będzie takiego tłoku:Pa co do Yovitki21..mogłaś przeczytać chociaż ostatnią strone..chyba, że napisałaś to specjalnie żeby wszystkich wkurzyć.. to tyle pozdrawiam
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2007-08-30 o 17:54 Powód: dopisek |
|
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5148373]chciala to umiescila, wole juz takie posty niz pisanie o byle czm. przynajmniej na temat. mod nie pousuwał by WSZYSTKICH postow, tylko te niewłasciwe,
[/quote]Pozwolę się z toba nie zgodzić, ale podkreślam to moje zdanie: takie posty są niepotrzebne ponieważ każda konsultantka pewnie w tym samym czasie otrzymała tą wiadomość (nie jest to specjalnie istotne bo dotyczy my avon, mało kto tym jest zainteresowany) zrozumiałabym wiadomości z panoramy 13 albo jakieś ciekawostki dotyczące nowości, a nie informacje które każda ma. |
|
|
|
#3365 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
nie musiałaś odpowiadać...
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Bo naprawdę baaaardzo cieżko to się czyta i tak naprawdę umyka to samo gęste
|
||
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli tylko moge to doradzam - jestem w avonie 6 lat (wczesniej zamawiałam u koleżanki) więc chetnie służę wiedza i doświadczeniem (uuu ale to zabrzmiało) choć w niektórych sprawach zwracam sie z prośbą o pomoc (miałam połroczną przerwe w zamawianiu - zamawiałam ze Scarlet23- wiec omijały mnie wszelkie gazetki, ogłoszenia, panoramy itd wiec nie miałam pojecia o wielu wprowadzonych zmianach).Od zcasu do czasu pisze tez coś w watku o Oriflame - tam jest zupełnei inna atmosfera - żadko zdarzają sie offtopy, nie ma ciagłych pytań o katalog... No nie wiem... Może Avon skupia nieodpowiednie osoby ![]() AgaZ - masz absolutną rację - znaleźć cokolwik to jest masakra ... pytania i odpowiedzi gdzies giną w gąszczu wielu "zaśmiecających" postów.
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym tutaj usuwała wszystkie wpisy z głupimi odpowiadziami i docinkami
no może to i glupi pytanie ale nie mam czasu na siedzenie całymi dnimi przed komputerem i śledzeniem wszystkich wpisów....
|
|
|
|
#3372 |
|
Przyczajenie
|
Mam katalog 14 Ukraine it's the same as POland. Do you want to see?
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wląsnie m.in. dlatego jest wyszukiwarka - wystarczy kliknąć - przeszukaj ten watek i wpisać: katalog 14
|
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
Yes
|
#3375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Przyczajenie
|
I can read but I can't write without errors so I write English
|
|
|
|
#3378 |
|
Przyczajenie
|
next
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
No to mamy katalog
|
#3380 |
|
Przyczajenie
|
other
|
|
|
|
#3381 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Przyczajenie
|
other pages
|
|
|
|
#3384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I juz nigdy, ale to nigdy nie kupie niczego z tej serii.Swoja droga raczej nie polecam uzywania scrubow do ciala na twarz. Maja one zdecydowanie silniejsze dzialanie i efekt, wlasnie taki, jaki wyszedl |
|
|
|
|
#3385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5148142]no niby tak, ale to troche denerwujace ze klientki wiedza o wszystkich promocjach, dodatkowych korzysciach jakie mamy i w ogole...
[/quote] Troche ciśnienie spadło Przez rok non stop czytam- tylko konsultantki- wtedy mi się nozyk w kieszeni podnosi, bo: - ja, isa666, aktualnie majula , która zrezygnowała nie jestesmy konsultantkami ale wypowiadamy sie nt kosmetyków, co prawda zawsze jest kwc........ Ale: czy opinia klientki, ze np lubie jak konsultantka to siamto, nie jest Wam pomocna? Jest. Poza tym nie macie z nami problemu, bo nie do Was jak już coś żadamy netto, itd. Aktualnie nie mam żadnej konsultantki i nie mam od kogo tepić Moim zdaniem jest to zniechęcanie nas do Avonu, traktujac nas jako zło konieczne. Ale to tylko moja sugestia. Rozumiem jednak Wasza obawe, szczególnie jak sie czyta wypowiedz- rezygnuje z konsultantki,bo nie chce mi pokazac netto, baz nie daje mi do tego próbek. Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam jak caroline było smutno, pocieszłaysmy ja, elfee też. A pamiętacie jak sie nam majula pochwaliła, że zostanie mama ? Pamietam tez, że margo brała w ześłzym roku slub i chwaliła sie , że jedzie w podróz takie wypowiedzi barzdo zbliżajaNo bo ile można- powiedzcie coś o tym siamtym i odpowiedz- to juz było wyszukiwarka ![]() Cytat:
kto jest za Hosenka ?? Oczywiście jesli wyrazi zgodeCytat:
|
||||
|
|
|
#3386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Popieram w 100% !!! Ale numer katalog po ukraińsku tego jeszcze tutaj nie było. We really thank you.
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem za Hosenką one są tutaj najdłużej, pamiętam je jeszcze z 1 części tego wątku
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
summer_sun thank you
No i jak wrażenia z nowego katalogu? Bo jak dla mnie to taki sobie. Lepszy kat. 13
|
#3389 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie dowiedzialam ze jednak wczesniej paczki nie bede miala. zadzwonilam do kuriera i powiedzial ze u mnie bedzie jutro. w sobote ide na wesele a ostatnio na moim dekolcie pojawily sie czerwone krostki, wczoraj zastosowalam na dekolt maseczke planet spa z mineralami, a dzis zrobilam peeling ten niebieski i zalozylam maeczke sake. ale moj chlopak powiedzial ze dostal od kolegi ktory pochodzi z armenii i sprowadza dio polsi produkty kosmetyczne na bazie naturalnych skladnikow( rozne olejki, zele kremy, masci i preparaty do picia) taki krem ktory podobno jak sie krostke posmaruje to praktycznie po chwili znika zaczerwienienie a pzniej w krokim czasie cala krostka, ciekawe czy zadziala, ale z tego co wiem to on ma bardzo dobre te specyfiki wiec mopze ten tez bedzie dobry
|
#3390 |
|
Czekam na Ragnarok
|
W k14 jest jabłkowy płyn do kąpieli!!!
I jakiś basen do kąpieli stóp, nowe produkty Liiv, więcej produktów winogronowych Planet Spa w promocji (chyba wezmę dopiero w k14) no i fajna promocja serii śródziemnomorskiej Ogólnie miły katalog.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

Czasem "niekolsuntantka" jest bardziej pomocna niż kolsuntantka.. np od Ciebie *Hosenko dowiedziałam się wielu rzeczy, doradziłaś mi nie raz
to się tyczy wielu dziewczyn, z którymi spotykamy się tu od "Katalogów Avonu"
ale niestety prawdą jest, że coś się zepsuło u nas, przedtem byłam uzależniona od wizażu, czytałam każdy post, a teraz mi się po prostu nie chce.. więc taki moderator avonowy byłby ok
więc po co to całe zamieszanie, można poczekać na katalog kilka dni i wtedy wejść jak nie będzie takiego tłoku:P
pozdrawiam