|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona pewnie juz o tym pisałaś - cudna ta bluzka, gdzie ją kupiłaś ????
Navi nie wiem, ale już niedługo a u mnie naphera jest w każdej aptece
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wszedzie maja seboradin, a z naphery w jednej aptece byl szampon, a odzywki ni widu ni slychu
![]() to ja poprosze egzemplarz z autografem
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dziś paczkę od mamy
czyli buty i buty , torebkę i spódnicę wszystko piękne tyle że można zestawić jedne buty i torebkę, a poza tym, to każda rzecz a innej parafii ![]() i potem chodzę jak burak ![]() do kiecki nie mam absolutnie żadnej bluzki do butów mam 1 spodnie (ale zbyt sportowo to wtedy wygląda )a te 2 buty to klapki japonki, więc będę się martwić za rok kurczę tak bym chciała mieć taki zestaw, żeby można było to łączyć z sensem nie wiem jak to jest, ale moja mama może kombinować na 99 sposobów (bo może nie na 100) i zawsze to wygląda na niej OK a ja muszę wszystko dokładnie wybierać bo jak nie to wyglądam jakbym ze stodoły wyszła
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tej zimy znowu bede w tym samym pomykac... a miala byc odswiezona garderoba..
ale ni ma za co ![]() oj jak mi sie w glowie kreci a ja sie poloze to jest tylko gorzej |
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
E-ja się cieszę,że masz chęć podjąć radykalne kroki-bez względu na to jakie i w którym kierunku
Iwonko-słyszałam o tej muzyce,ale musiałabym jej zakładać słuchawki na brzuch,bo sama zbyt długo nie zdzierżę ![]() choć podobo są jakies wersje dla dzieci-muszę się zorietować ![]() ale mądra to ona przecież i tak będzie-po mamusi ![]() ![]() i ja bym te sandałki najpierw reklamowała a później ewet.kleiła ![]() t-shirt zajefajny!!! to z h&m-u? Pingi-pyszne jedzonko wychodzę z tego cin-cina,bo od razu wszystko bym piekła |
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Rzęsa przesadzasz jak zwykle
napewno nie jest tak źle navi a Ty sie idź i połóż ann ja siostzre kupiłam kolekcję muzyki dla dzieci i jak Goda i Jedrek byli mali to naprawdę to ich uspokajało nie wiem czy zmądzreli od tego, ale muzyka super
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie a propos pieczenia... musze cos podrzutkowi zrobic w ramach tortu na imieniny...
jakies pomysly? edit: pingus, ale mi wtedy jeszcze gorzej ![]() poza tym probuje sie do banku dodzwonic... probuje.. i probuje... i probuje edit2: no, udalo się
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Navi-a może...?
![]() albo też jakieś wirusy zaczęły znowu krążyć-w końcu pogoda sprzyja walnij herbatkę z cytrynką i do wyrka a z tortami to do Pingusia ![]() Rzęsko-a moze to na siebie patrzysz zbyt krytycznym okiem? ![]() Pingi a pamiętasz może firmę czy cóś? jakiego rodzaju to muzyka była? |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
na gazecie znalazłam przepis na tort marchewkowy z kremem serowy
kiedyś to robila i jadła - moim zdaniem jest pyszny ![]() ale nie wiem czy nie za odważny http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,68054358.html moze po prostu tort orzechowy albo jakiś smietankowy
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
to są nepherowe odżywki też??
byłam dziś na małych zakupach, kupiłam sobie beżowy sweterek bo się zimno robi a ja nic nie mam, ale taki zwykły i byłam dziś o krok od zakupu butów takich przejściowych letnio jesiennych a jednak się powstrzymałam po przymierzeniu w sklepie 10 par.... sernik robiłam taki, http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis16910.html mój z jabłkami wyszedł cudny, ugryzłam tylko mały kawałek, bo żeby nie było ja to tylko piekę ale już raczej tego nie jem ![]() po za tym obiadek sobie pyszny zrobiłam, cyc kurzy na oliwie z oliwek z różnymi fajnymi przyprawami + dużo cukini pycha, palce lizać
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,67921124.html
to musi być dobre Oreganka gratuluję zakupów
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() walne Cytat:
chyba rozejrze sie na cin cinie ![]() a w banku nic nie załatwilam, bo zostawilam liste hasel w pracy, a bez tego nic nie moga zrobic.. ehh te cholerne numerki ![]() edit: oreganko są! nawet na szamponie powinnas miec to napisane: 1 krok lotion 2 krok szampon 3 krok balsam weszlam na tego cin cina jeszcze bardziej zakrecilo mi sie w glowie i przypomniala mi sie ta reklama "nie ma cin cin bez cin cin" chyba mam glupawkę
|
||
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
ach ale się pozmieniało
ja jak jem sernik to juz go dużo jem, ale ostatni jadłam na Wigilię ![]() http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,68219033.html ciasteczka owsiane
|
|
|
#316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej do czarnych, ale moga być inne jesli są fajne i oryginalne. Ten jest Pingwinku z Zary z kolekcji teraz zimowej, więc leży gdzies obok płaszczy, a nie wśród rzeczy wyprzedazowych letnich.Fajne kiedyś mieli w Morganie, mam od nich super t shirty z japonka i ustami. Cytat:
![]() Bo chyba znowu przesadzasz ![]() Cytat:
![]() może sobie coś wypatrz i poczekaj na wyprzedaże? to choć połowę zimy pochodzisz w nowym no i prezent od taty bys miała np. na Gwiazdkę czy cuś ![]() Cytat:
![]() Nie lubisz np. Bolera albo O fortuna! Carla Orfa czy Jeziora Łabędziego? to klasyka popularna juz nie mówię o klasycznej muzyce wykorzystywanej w reklamie, kiedys do reklamy piwa okocim palone z takim ogniem była wykorzystana piekna muzyka Prokofiewa z Romea i Julii Ann to klasyki i raczej się podobaja większości, dzidzi też pewnie ![]() Ja polecam! ![]() Ale Ann ten paseczek był podklejony w podeszwie, odkleił się i wyszedł z miejsca wklejenia, więc ja tylko wkleje go tam gdzie był. A buta zabiorą mi an 2 tyg. więc jak znowu puści to zaniosę ![]() Koszulka zakupiona w Zarze, niestety w H&M mam wrażenie, że nic nie ma i kupuje tam tylko bieliznę ![]() EDIT: Navi moze to ciśnienie?? |
||||
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie rozwiązuję testy z angielskiego na necie, przed jutrzejszą rozmową muszę jeszcze odesłać im jakiś test wypełniony, aż się boję co z tej mojej łamanej angielszczyzny wyjdzie ale postawiłam sobie za cel że choćby nie wiem co to będę biegle śmigać po ang i konsekwetnie swój cel realizuję,
|
|
|
#318 |
|
Rzabbocop
|
ann wygoogluj myzykę bobasa
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
to bardzo mozliwe
koszulki z nadrukami są fajne ale zara to drazliwy temat no, a z wyprzedazami to dobry pomysl ![]() Cytat:
![]() jedynie kontakt z tata pozwala nie zanalfabeciec do reszty
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Pinguś fajne te ciasteczka, robiłaś je?
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
ja je robiłam
byly super, ciezko sie bylo oderwać ![]() fajne zdjecie z tym psem w tle
|
|
|
|
#322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dobrze znam ang. i niemiecki, ale moim marzeniem jest hiszpański i włoski, ale brak czasu na to wszystko ![]() Za to na szczęście mój podrzucony jest poliglota, więc jakby co mam wsparcie ![]() Ale taki zawziety, jak Ty ![]() Cytat:
spoko ja nie jestem przywiązana do firm, mów śmiało ![]() EDIT: Wysłałam Wam miala z go2 z zipem, nie ejst to wirus, więc mozna otworzyć, ale obawiam się, że gmail od razu go wrzuci do spamu, więc przejrzyjcie sobie, polecam |
||
|
|
|
#323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a z angielskim na poważnie zaczęłam w zeszłym roku i już nie odpuszczę szkoda że czasu za mało na to wszystko
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapisane Iwonko-ja lubię muzykę klasyczną,ale słuchać w kółko się też nie da albo np.tylko Mozarta,bo ma dobry wpływ na dziecko ![]() musiałabym wszczepić w brzuch mp3 Rzabbka-wisi i wisi-pewnie usypia ślicznotki uwielbiam t shirty z fajnymi nadrukami ja to raczej będę się cieszyć jeśli wejdę w kurtki z zeszłego roku ![]() choć w tych puchaczach to w ogóle będę wyglądać jak kulka ale może nie zdążę nic treściwszego założyć albo w lumpku coś fajnego upoluję
|
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak sobie. Ten tydzień i być może następny to raczej na straty pod względem dietowym.
Za dużo sie dzieje ostatnio wokół mnie. Jest szansa, że w kolejnym tygodniu wjadę już na właściwe tory, tzn. ureguluje mi sie tryb życia, godziny pracy. Wtedy sie wezmę serio z dietą za bary. NA razie staram sie przestrzegać przynajmniej 10PŻ i stałych pór posiłków, co tez mi różnie wychodzi. Ale u mnie zawsze przełom sierpnia i września trochę na wariackich papierach. Zwykle stabilizuje mi sie życie gdzieś do połowy września. Pinguś, mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi diecie królików i będę mogła ją kontynuować, a nie zaczynać od początku?
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co najwyżej nogą potupać mogę, więc Pinguś, dietka ok ![]() Gdzie Maglisa? ![]() Btw. w jednym z moich mieszkań (poprzednich) ktoś namiętnie słuchał repertuaru typu "majciochy w grochy", a ja wtedy włączałam arie Callas ![]() Swoję drogą, dawno jej nie słuchałam ![]() I w ogóle
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
ann specjalistko czy nephera ma również odżywki bo może nie zauważyłaś wcześniej pytanka?
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Ann - ponoć wystarczy słuchać Mozarta pół godziny dziennie
![]() E - nie płacz ![]() Juz wiem, że gmail zipa wykasowuje, więc nic nie dostaniecie w zipie, a szkoda, ale mówi się trudno
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni mają FIOŁA!! ale ciuchy fajne, choc ponoc w kraju rodzinnym zary jest ona postrzegana jak lumpek ![]() w ogole nie wiem o co chodzi, ale i tak mocno ![]() edit: oreganko odpowiedzialam Ci przeciez na poprzedniej stronie, tylko ze w edycji to pewnie nie widzialas ![]() gdzies pod koniec i cos jeszcze mialam i zapomnialam.. ehh no juz wiem ze z mojego taty taki poliglota chcialam powiedziec. zna angielski, niemiecki, rosyjski, francuski, holenderski perfekt włoski nieźle hiszpanskiego chce sie uczyc, tylko teraz ma problem, bo polski doszedł ![]() normalnie wstyd, niby corka a zero zdolnosci w genach
|
|
|
|
|
#330 |
|
Rzabbocop
|
Ann http://www.muzykabobasa.pl/
mnie nie przeszkadza nawet jak pół dnia leci
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

najbardziej do czarnych, ale moga być inne jesli są fajne i oryginalne. Ten jest Pingwinku z Zary z kolekcji teraz zimowej, więc leży gdzies obok płaszczy, a nie wśród rzeczy wyprzedazowych letnich.