|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Ale to dla 3 osób, więc w sumie zapasy takie sobie
![]() Cytat:
![]() Przy okazji chciałam się jeszcze upewnić - zacząć stosować jesienią? Cytat:
Cytat:
Najwyżej powędruje dalej.
|
|
#3362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
Zmywałam oczy dwufazami z Ziaji i o dziwo bardziej przemawia do mnie niebieska! Zieloną musiałam moczyć wacik 3 razy, żeby wszystko porządnie domył i pocierać oko, a moje tego nie znoszą... Niebieska poradziła sobie lepiej, wystarczyły dwa namoczenia i przyłożenie wacika do oka. Obawiam się, że przy takim stosowaniu nie będą specjalnie wydajne.
Garnierem różowym umyłam dzisiaj biurko i myszkę Poradził sobie lepiej niż z twarzą W porównaniu do płynów Tołpy wypada gorzej, ale nie tak, żeby żałować, że go kupiłam. Ogólnie radzi sobie.Toniki z Tołpy znałam wcześniej, zawsze kupuję przynajmniej jeden, gdy są jakieś promocje. Ogólnie to zapasów nie robiłam, nie lubię brać więcej, bo nie wiem czy skóra nie przyzwyczai się, a gdzieś zawsze jakaś promocja będzie, czy to w sklepie stacjonarnym, czy w internecie. W zasadzie dla mnie to koniec promocji
|
#3364 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żadne samoopalacze nie są objęte rabatem -40%---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
To chyba najlepszy produkt jaki ta firma stworzyła według mnie. Mam nadzieję, że twórca tego produktu chociaż dostał wysoką premię ![]() Ale jestem w stanie zrozumieć, że nie każdy będzie zachwycony tak jak ja Ja jestem zachwycona absolutnie!
Edytowane przez elissien Czas edycji: 2015-05-22 o 22:12 |
||
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy moze mi ktoś podać link do tego załacznika do promo? bo nie wyszukuje mi wyszukiwarka;/
Cytat:
Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2015-05-22 o 22:13 |
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie o zielone serum z Bielendy-jak mam zauważyć,że zaczęło działać?
Będzie mnie wysypywać ze względu na oczyszczanie się skóry,będzie schodzić skóra?
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.rossnet.pl/Portals/0/akcj...OCJI-twarz.pdf wystarczyło wejść na stronę rossnet i kliknąć na ten baner -40% i tam jest regulamin i załącznik
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, ja mam takie pytanie, czy jest w Rossmannie kremik Ziaja 50+ z ceramidami? Wydaje mi się, że nie, ale warto się upewnić
I jeszcze jedno, podkłady Revlon colorstay często są w promocji? Przegapiłam jak było 49% na podkłady, a już mi się kończy i muszę zakupić, a 70 zł za niego nie dam
|
#3369 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny znacie coś dobrego na przebarwienia? Moja Mama posiada niestety spore i widoczne, więc pomyślałam, że z okazji dnia matki coś bym jej kupiła
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3371 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie ten Garnier jest po prostu dobry i nie podrażnia, co jest jakimś ewenementem wśród drogeryjnych produktów ![]() Polecam wypróbowanie, zwłaszcza teraz. W sumie i bez promocji 17 zł za 400 ml, które podejrzewam może starczyć na kwartał-pół roku, to rewelacyjny stosunek cena/ilość. Tołpy szukam na przecenach, bo 28 zł za 200 ml to wg mnie dużo. Ostatnio znalazłam za chyba 14 zł, więc porównywalnie do Garniera, no ale dalej Garniera jest 2x więcej Więc już podsumowując polecam sprawdzić, bo po co przepłacać, jeśli może się okazać, że coś innego a tańszego i większego działa tak samo? Osobiście zakupu nie żałuję, bo zużyć zużyję bankowo, ale jednak wolę Tołpę - lepiej się u mnie sprawdza ![]() Cytat:
Najlepiej wybrać się do kosmetyczki, bo szkoda wydawać niepotrzebnie pieniądze...
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie mi promocje na pielęgnację włosów i ciała
|
|
|
|
#3373 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
http://www.ezebra.pl/product-pol-382...LUSTA-180.html Rossmann ma straszne marże na Revlona.
|
|
#3374 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tego się właśnie obawiam. Miałam nadzieję, że może istnieje coś co mogłoby ewentualnie spowodować żeby zbledły i nie pojawiły się nowe. Jestem całkiem zielona w tym temacie
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz spróbować kupić serie z lirene wybielanie, ale nie wiem czy to pomoże, bo nie używałam. Choć najlepiej będzie jak mama pójdzie do kosmetyczki bądź dermatologa
|
|
|
|
#3376 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Poszukaj w aptece preparatów zawierających inhibitor tyronazy Albucin, Pharmaceris; Lucidin, Iwostin, Melacerin Oceanic. Hydrochinon jest skuteczny, ale zakazany ze względu na działanie rakotwórcze. Bezpieczna jest arbutyna. A filtrujesz codziennie fotostabilnym filtrem 25+ i więcej?
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-22 o 23:16 |
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3378 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie moja mama należy do tych, które nie stosują za dużo kosmetyków i chcę z okazji nadchodzącego święta coś kupić, że tak powiem 'na zachętę'
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Dziękuję bardzo za tak szybkie odpowiedzi. Wiedziałam, że pomożecie |
|
|
|
#3379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyn czy ten krem pod oczy alterra orchidea jest jeszcze dostepny czy ja nie widze go po prostu na polkach ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-orchidee.html |
|
|
|
#3381 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kupiłam krem z Tołpy z serii amarantus nawilżająco-matujący używam już 3 dzień i mimo bardzo dokładnego oczyszczenia twarzy krem po aplikacji na skórę bardzo się roluje, tak jakby ściera skórę, nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć, trochę jakby się łuszczy od razu po aplikacji.
Co może być przyczyną? Czy lepiej go odstawić? |
|
|
|
#3382 |
|
Makeup challenge winner
|
Znalazłam jeszcze ten kod na ezebra -3%: ahgta0000
Wychodzi bardzo tanio.
|
#3383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Makeup challenge winner
|
No ale minimalna wartość zamówienia to 30zł i tylko list polecony PP.
|
#3385 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Makeup challenge winner
|
No to zasadniczo jeden pędzel wystarczy i coś drobnego jak kredka, plasterki na nos czy temperówka. ezebra czasem przysyła kody na większe rabaty, więc ta darmowa przesyłka to nic szczególnego. Przepraszam za OFFTOP.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-23 o 00:23 |
|
|
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, a że i tak miałam w planach zakup to wykorzystam to, że okazja nadarzyła się szybciej
|
|
|
|
#3388 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam wszystko co chciałam plus dwie nadprogramowe ,olejek Alterra czy żel micelarny z AA myślałam jeszcze żeby dokupić mezo krem z bielendy ale chyba sobie już daruje ![]() |
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
szuu, bardzo fajne zakupy. Z Magic Rose i micela Garnier raczej powinnaś być zadowolona. Ja bardzo polubiłam oba.
|
#3390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Magic rose użyłam 3 razy i jak narazie super |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

a serum (po 2,5 tyg używania dałam koleżance), jedno i drugie zrobiło mi totalna masakre na twarzy, i z dnia na dzień było tylko gorzej

i myszkę

Najlepiej wybrać się do kosmetyczki, bo szkoda wydawać niepotrzebnie pieniądze...