Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-22, 21:29   #3301
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ciasto jak ciasto, ale jaki ty masz wypucowany piekarnik
bo nowy to i czysty

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 21:41   #3302
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Pierwsze piwko po ciąży somersby blackberry pyyyszne!
Ja pije karmi liczy się ???

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
U nas tez kilka krostek sie pojawiło dzis na policzku prawym i sie zastanawiam co to, odbijam ja zawsze z mojej prawej strony czyli jej policzek dotyka mojego, moze ma uczulenie na mój krem, podkład?? Uczuleniowe na pewno nie, bo od wczoraj niczego nowego nie jadłam:/ posmarowałem bepanthenem i czerwone zniknęło, sa w kolorze skory teraz..
Czytałam, ze jak sie karmi na leżąco to skóra sie poci i powietrze nie dociera, moze to to? Polecali na jakimś forum z la roche posay krem czy balsam baume, ponoc likwiduje i zmiany alergiczne i trądzik niemowlęcy o wysypkę

Viola-a moze spróbuj ja tak uśpić, ze jak wypuści piers to niech tak spi dalej przy niej i dopiero potem odłóż do łóżeczka ja tak dZis zrobiłam i mi sie udało a zwykle sie budziła jak sie orientowała, ze juz nie ma cycusia w buzi
Mój też tak ma i najpierw myśleliśmy że to id brody Tż ale potem pojawili sie po drugiej stronie i okazalo siw że to przez to że mały śpi na jakiejś stronie. Teraz kladziemy mu tetre pod głowę i tetra wchlania twn pot i już nie mamy krostek ani potowek na twarzy

Czy wy też tak macie że jak nakarmicie dziecko to potem laktatorem nic nie leci? Młody zjadł dwa cycki poszlan się kąpać a po kąpieli chciałam na noc ściągnąć reszte i nawet 10 ml nie było, nic nie zostało. ..
Idę spać

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 21:48   #3303
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez wlasnie pije piwko hehe ale pol bo wiecej moze zle zadzialac :P

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 21:59   #3304
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
a mówiła ze co to jest - potówki?
Kurcze. Jakoś do mnie nie przemawia smarowanie tego tłustą maścią.
Ja przemylam wodą z soda
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MAJKA ja obstawiam potowki bo pojawiaja sie po nocy i wiecej jest po tej stronie co akurat buzie miala na rozku.

HANKA alantan jest tlusty i raczej wiecej krost sie pojawi
No ja też się zdziwiłam ze tłusta masc na syfki, jak to? Myślałam raczej o kremie alantan ale nie, powiedziała ze spróbować maścią. Nic posmaruje kilka dni pod rząd po kąpieli i zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
No niewiem, bo cycek łagodzi przeważnie dolegliwości i jak na mnie leży to jej pasuje, a jak odkładam to po chwili się budzi. Może tak bardzo bliskości moja żabeczka potrzebuje.

Niemam pojęcia, ale Tobie i sobie tego życzę

U nas też Ada jakieś krostki na buźce ma, przy nosku zazwyczaj są, ale kilka tylko i nic z nimi nie robię
No to oby to była tylko potrzeba bliskości! Może to zaraz minie i związane jest ze skokiem?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 22:03   #3305
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
U nas tez kilka krostek sie pojawiło dzis na policzku prawym i sie zastanawiam co to, odbijam ja zawsze z mojej prawej strony czyli jej policzek dotyka mojego, moze ma uczulenie na mój krem, podkład?? Uczuleniowe na pewno nie, bo od wczoraj niczego nowego nie jadłam:/ posmarowałem bepanthenem i czerwone zniknęło, sa w kolorze skory teraz..
Czytałam, ze jak sie karmi na leżąco to skóra sie poci i powietrze nie dociera, moze to to? Polecali na jakimś forum z la roche posay krem czy balsam baume, ponoc likwiduje i zmiany alergiczne i trądzik niemowlęcy o wysypkę

Viola-a moze spróbuj ja tak uśpić, ze jak wypuści piers to niech tak spi dalej przy niej i dopiero potem odłóż do łóżeczka ja tak dZis zrobiłam i mi sie udało a zwykle sie budziła jak sie orientowała, ze juz nie ma cycusia w buzi
Ja mam la roche baume ap+
O ten chodzi?
Twarz nim smarować? Bo on chyba jest do ciała
Stary 2015-05-22, 22:03   #3306
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

ależ dzień ;( Małej pępęk podkrwawia, kikut nie odpadł ale chyba o pampka zahaczyła i wokól jest krew, wyczyściłam go, a wczoraj podczas wizyty położna go uniosła i ja dziś podobnie zrobiłam i w środku też była krew... Nie wiem, co o tym myśleć. Jutro mama przyjdzie go obejrzeć, dobrze mieć pielęgniarkę w rodzinie, która 25 lat z dziećmi przepracowała - mówi, że jak nie ma zakażenia to załatwi go fioletem i że to pomoże. Chyba pozwolę jej to zrobić. Jestem strasznie na siebie zła, że go jakoś nieuważnie zapięłam, bo nie wiem, dlaczego miałby krawić, innego powodu nie widzę.

Wczoraj ściągnęłam 120 ml z obu piersi, dziś, ponad 2 godziny po karmieniu, zamiast lepiej to jest gorzej - 50 ml...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 22:06   #3307
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Oz Ty! Wypilabym ale tak jak Rosario zadowalam się karmi...

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ja pije karmi liczy się ???

Mój też tak ma i najpierw myśleliśmy że to id brody Tż ale potem pojawili sie po drugiej stronie i okazalo siw że to przez to że mały śpi na jakiejś stronie. Teraz kladziemy mu tetre pod głowę i tetra wchlania twn pot i już nie mamy krostek ani potowek na twarzy

Czy wy też tak macie że jak nakarmicie dziecko to potem laktatorem nic nie leci? Młody zjadł dwa cycki poszlan się kąpać a po kąpieli chciałam na noc ściągnąć reszte i nawet 10 ml nie było, nic nie zostało. ..
Idę spać
Ja od początku tetre podkladam pod glowke, z tym ze mój na policzkach raczej nie ma tylko właśnie na podbrodku.

Otwieram nocna zmianę! Meldujemy ze kończymy cycowanie oddaje warte

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-22, 22:17   #3308
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

a w ogóle z też trzeba czekać 6 tygodni po CC? Jej ja w ciąży chyba od 4 miesiąca miałam celibat, w ogóle nic mi się nie chciało, a teraz za to mam taką chęć...ofc jeszcze nie teraz bo lekko krawię jeszcze, ale tak się zastanawiam, kiedy można
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 22:20   #3309
Majka232
Zakorzenienie

Pavlinecka - u nas też była krew. To nic strasznego. Ja spirytusem przemywalam

Ja dopiero sie kładę. Mały jadl o 20 wiec zaraz pobudka. Głupia nigdy się wcześniej nie położę :/
Stary 2015-05-22, 22:29   #3310
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tak robię od razu bym siè nie odważyła odkładać po 5 conajmniej próbach o 20 40 usnęła i po 20 minutach odłożyłam ją na kanapę w salonie i tak przy nas spała Teraz do kołyski przeniósł mąż i śpi wydając co raz jakieś dźwięki

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No ja też się zdziwiłam ze tłusta masc na syfki, jak to? Myślałam raczej o kremie alantan ale nie, powiedziała ze spróbować maścią. Nic posmaruje kilka dni pod rząd po kąpieli i zobaczymy.

No to oby to była tylko potrzeba bliskości! Może to zaraz minie i związane jest ze skokiem?

Nie mam pojęcia, mogłoby tak być
Też wypróbuję ten alantan w takim razie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
ależ dzień ;( Małej pępęk podkrwawia, kikut nie odpadł ale chyba o pampka zahaczyła i wokól jest krew, wyczyściłam go, a wczoraj podczas wizyty położna go uniosła i ja dziś podobnie zrobiłam i w środku też była krew... Nie wiem, co o tym myśleć. Jutro mama przyjdzie go obejrzeć, dobrze mieć pielęgniarkę w rodzinie, która 25 lat z dziećmi przepracowała - mówi, że jak nie ma zakażenia to załatwi go fioletem i że to pomoże. Chyba pozwolę jej to zrobić. Jestem strasznie na siebie zła, że go jakoś nieuważnie zapięłam, bo nie wiem, dlaczego miałby krawić, innego powodu nie widzę.

Wczoraj ściągnęłam 120 ml z obu piersi, dziś, ponad 2 godziny po karmieniu, zamiast lepiej to jest gorzej - 50 ml...

U nas też podkrwawiał i niewiedzialam dlaczego, na szczęscie jak pierwszy raz się to zdarzyło była pediatra akurat i podczyściła, mówiła że to malutką nie boli. Tak pomyślałam potem że przy leżeniu na brzuszku mogła sobie zachaczyć gdzieś i już wiecej jej nie kładłam.

Wypiłam karmi niecałe i zjadłam pol opakowania tych ciastek z sezamem z Biedry i idę w kimkę, prwnie nie ma długo he
Stary 2015-05-22, 23:04   #3311
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam krem oilatum. Spróbuję. Ale on chyba nie jest tlusty?

Jest buzka sie swieci jak psu jajca ale ladnie sie wchłania.

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ----------

Maly nakarmiony, musialam z drugiej piersi sciagna trochę laktatorem, bo sie jak kamien robila, nie wytrzymalaby do karmienie nastepnego, trzeba za przykładek synusia isc nynacn zesral sie przy cycku ale ladnie zasnal, wiec musi poczekać

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 01:00   #3312
violka848
Zakorzenienie

Terefere mamki nie karmią dziś? w końcu weekend jest, to pewnie balują my lecimy do łóżka po zakończonej sesji
Stary 2015-05-23, 01:09   #3313
malinka1984
Zakorzenienie

Hejka.
Młody już śpi po karmieniu a matka ma sesje z laktatorem
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 01:28   #3314
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Pavlinecka - u nas też była krew. To nic strasznego. Ja spirytusem przemywalam

Ja dopiero sie kładę. Mały jadl o 20 wiec zaraz pobudka. Głupia nigdy się wcześniej nie położę :/
Ja się poprawilam i staram się wcześniej położyć juz ok 21 lezymy w łóżku. Dzięki temu zawsze dodatkową godzinę snu się złapie a zasypiam w mig, bo padnieta jestem po dniu całym.

My się karmimy po 3 godzinach po raz drugi

Stary 2015-05-23, 02:19   #3315
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Ja mam la roche baume ap+
O ten chodzi?
Twarz nim smarować? Bo on chyba jest do ciała
Tak, właśnie ten no tak wyczytałam, jak masz to warto spróbować. Jedna mama pisała, ze 3dni zaczerwienione było po tym a pózniej wszystko zeszło

Cytat:
Ja tak robię od razu bym siè nie odważyła odkładać po 5 conajmniej próbach o 20 40 usnęła i po 20 minutach odłożyłam ją na kanapę w salonie i tak przy nas spała Teraz do kołyski przeniósł mąż i śpi wydając co raz jakieś dźwięki

he
Hehe to metodę masz
Najważniejsze, ze zakończyło sie sukcesem

Witam nocna zmianę Ala pospala od 21 do 2:40 a ja jakaś niewyspana, bo film oglądaliśmy i po północy sie położyłam ehh

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-05-23 o 02:21
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 02:23   #3316
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Terefere mamki nie karmią dziś? w końcu weekend jest, to pewnie balują my lecimy do łóżka po zakończonej sesji
Karmimy karmimy, musiałam wizaz wlaczyc bo mi siw oczy zamykaja :

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 02:43   #3317
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
He he w weekendy - kiedy to czas imprezowania nie ma karmienia; -) Dzieci nie jedzą -tak są umówione; -) he he
A faktycznie dzisiaj coś malo po nocy piszecie :-/-ja tu w tych godzinach wyjątkowo się pojawilam -gościnnie ze tak powiem. Oczy się dane zamykają. Wole byc czynna w dzień -miłego cyckowania Kobitki; -) :-*
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 02:45   #3318
siempre
Wtajemniczenie

U nas też karmienie pierwsze od 22 niestety na noc muszę dawać butle bo mi w cyckach brakuje przy jednej butelce mm na dobę mogę podawać wit d+k bo mam razem ? Czy jednak kupić samo D ?
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 02:57   #3319
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Karmimy karmimy, musiałam wizaz wlaczyc bo mi siw oczy zamykaja :
Haha ja też
Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
U nas też karmienie pierwsze od 22 niestety na noc muszę dawać butle bo mi w cyckach brakuje przy jednej butelce mm na dobę mogę podawać wit d+k bo mam razem ? Czy jednak kupić samo D ?
Mi polozna mówiła że jak jest nawet jedno karmienie mm to k już odpada bo będzie miał nadmiar czt coś w ten desen.

Mały pospal 5 godz zasnął przed 22 a wstał o 3 karmimy sobie, dziś w menu mleko mamusi z butli

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-23, 04:10   #3320
kar0ola
Rozeznanie

Wlasnie mala wcina cyca.

Myslalam ze noc bedzie tragicZna bo Natal spala wczoraj prawie caly dzien, a tu taka mila niespodzianka

Moj maz stwierdil wczoraj ze jestem niezorganizowana, ale powiedzial to w sprzeczce wiec mu wybaczam.
Kurde ja nie wiem jak mozna sie zorganizowac z takim malyk dzieciatkiem ktore jest mega absorbujace i je na zadanie? Wczoraj musialam wylaczyc wszystko co stalo na gazie bo nagle misia wstala i wisk. A nieztsty nie ma ona jesCze stalych godzin spania/jedzienia.. Wiec jak sie niby zorganizowac? U mnie polega to na tym ze jak mala spi to za przeproszeniem zapi.erda.lam jak dziki bak robiac wzzysyko na raz i modlac sie zeby 'akurat sie nie obudzila' ;/ tez tak ciagle w stresie robicie wszystko?
Jak dla mnie mala moglaby mawet caly dzien nie spac, byleby tylko niepolegalo to na ciaglym plakaniu

Takie tam rozkminy przy cycowaniu..
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 04:25   #3321
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Wlasnie mala wcina cyca.

Myslalam ze noc bedzie tragicZna bo Natal spala wczoraj prawie caly dzien, a tu taka mila niespodzianka .
U nas tez wczoraj bylo dużo snu i poszedl spac Michas o 20, ale o dziwo pobudka o 1 i teraz bardziej ja go obudzilam do przewijania. Moj synus sie nauczyl stekac przy kupce
Kurcze a mi tak po brzuchu jezdzi...

Wiecie moze ile i jaka cena jest nan w biedronie?

Edytowane przez sunny_eyes
Czas edycji: 2015-05-23 o 04:43
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 05:01   #3322
boleczka93
Zakorzenienie

Witam sie na karmionku
Jestem w szoku.. wlasnie sobie zdalam sprawe ze mala mi przespala 7,5h jestem z niej dumna

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 05:22   #3323
Izuniaa89
Zakorzenienie

Hej. U mnie tez lepiej ze spaniem (tfu tfu tfu). Mloda jadła przed 20 i zasnela o 21. Karmienie o 1, 3.30 i 6
Na noc daje jej butle z moim mlekiem. Zjada 100-110ml. A w nocy tylko 70-80 ml
Stary 2015-05-23, 05:22   #3324
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Osz ty
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Idę spać
Ja tak mam czasami, że tylko kilka kropel skapnie.

Moje dziecko chyba wykształciło fotosynteze. Mało je, broni się przed mm rękami i nogami, a przybrała 200g w 6 dni, więc średnia zachowana z tego co czytam w necie
Stary 2015-05-23, 05:27   #3325
Izuniaa89
Zakorzenienie

RosarioV u mnie tez tak jest. Nie wiem od czego to zależy. ..
Stary 2015-05-23, 07:10   #3326
Majka232
Zakorzenienie

U nas po całym przespanym dniu noc też przespana ale jedzonko częściej - 20, 23.30, 2, 4.30, przed 7.

Karoola - przy pierwszym dziecku działałam w ciągłym napięciu. Teraz luz

Madzixx - narazie spróbuję przemywać wodą z soda lub fioletem a o balsamie z la roche będę pamiętać. Dzięki

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Znów owsianka ns śniadanko i kawusia. Dziś idę na pazurki i nie mam na nie pomysłu.
Stary 2015-05-23, 07:24   #3327
gossip_girl21
Zakorzenienie

Witam nie pisałam bo spałam! Nafutrowalam amelke o 20,30to się po 1 obudziła potem o 4 i dopiero teraz hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 07:25   #3328
DomimaZet
Zakorzenienie

Jezu Dziecko mi się drze od rana a ja nie mam pomysłu o co mu chodzi... najgorsze jest to ze musze wyjść za niedługo bo umówiłam się na rzęsy... I akurat dzisiaj mojego syna obdzieraja ze skóry chyba żywcem... mąż będzie miał przez ten czas przerabane. Brak mi pomysłu dlaczego tak się mega -drze... :-( 😢

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
Witam nie pisałam bo spałam! Nafutrowalam amelke o 20,30to się po 1 obudziła potem o 4 i dopiero teraz hahaha
to ile jej tego papu dałaś? ;-) Gossip miałam pytać wczoraj. Czy Ty jak mieszkałas w Pl to byłaś z małopolski?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 07:28   #3329
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Jezu Dziecko mi się drze od rana a ja nie mam pomysłu o co mu chodzi... najgorsze jest to ze musze wyjść za niedługo bo umówiłam się na rzęsy... I akurat dzisiaj mojego syna obdzieraja ze skóry chyba żywcem... mąż będzie miał przez ten czas przerabane. Brak mi pomysłu dlaczego tak się mega -drze... :-( 😢

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

to ile jej tego papu dałaś? ;-) Gossip miałam pytać wczoraj. Czy Ty jak mieszkałas w Pl to byłaś z małopolski?
Może nie dojadl?
Tak a co??
120 wody i 4 łyżeczki mleka zaledwie 25 ml więcej niż zawsze a ona tak pospala

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015

Edytowane przez gossip_girl21
Czas edycji: 2015-05-23 o 07:29
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 07:28   #3330
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Wlasnie mala wcina cyca.

Myslalam ze noc bedzie tragicZna bo Natal spala wczoraj prawie caly dzien, a tu taka mila niespodzianka

Moj maz stwierdil wczoraj ze jestem niezorganizowana, ale powiedzial to w sprzeczce wiec mu wybaczam.
Kurde ja nie wiem jak mozna sie zorganizowac z takim malyk dzieciatkiem ktore jest mega absorbujace i je na zadanie? Wczoraj musialam wylaczyc wszystko co stalo na gazie bo nagle misia wstala i wisk. A nieztsty nie ma ona jesCze stalych godzin spania/jedzienia.. Wiec jak sie niby zorganizowac? U mnie polega to na tym ze jak mala spi to za przeproszeniem zapi.erda.lam jak dziki bak robiac wzzysyko na raz i modlac sie zeby 'akurat sie nie obudzila' ;/ tez tak ciagle w stresie robicie wszystko?
Jak dla mnie mala moglaby mawet caly dzien nie spac, byleby tylko niepolegalo to na ciaglym plakaniu

Takie tam rozkminy przy cycowaniu..
Tak u nas tak samo, wykorzystując każdy moment snu małego próbuje ogarnąć prysznic, obiad i sprzątanie. I często robie to na raty bo nasz ziabuk nie lubi spać w ciągu dnia zbyt długo. Za to uwielbia krzyczeć wnieboglosy wiec mama nic nie zrobi wtedy tylko musi wziąć na ręce lub podać cycusia.

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Witam sie na karmionku
Jestem w szoku.. wlasnie sobie zdalam sprawe ze mala mi przespala 7,5h jestem z niej dumna
No proszę kolejny spioszek super!

My dzis mieliśmy cztery pobudki pierwsza 22 50, 2 20, 4, 5 50. Teraz też nie śpimy no co odłożę do łóżeczka to ryk. U mamy najlepiej

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-05-23 o 07:32
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości