|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie jest Wasze największe marzenie?
Ja chciałabym wyzdrowieć i mieć przy sobie kilka osób, które będą mnie kochać i dla których będę ważna. To drugie to moje największe marzenie na świecie.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Z takich mało realnych, to chciałabym choćby zanurzyć rękę w każdym oceanie
![]() I spełnić bym się chciała jako żona, matka i kobieta. I zdrowiem też nie pogardzę
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim marzeniem jest....
CÓŻ...ja bym chciała umrzeć. Nie chcę zdrowia, pieniędzy, podróży, chce zasnąć i się nie obudzić na tym świecie tylko istnieć gdzies tam po drugej stronie. A póżniej jak już będę gotowa odrodzić się jako ktoś inny/ coś innego. A jak narazie moim najbliższym marzeniem do którego dąże- chce być szczęśliwa, nie przeżywać tego że nie jest w życiu moim tak jak być uważam powinno, chce czuć że robię wszystko dobrze. A jak narazie- czuję że jest wręcz na odwrót i jak na ironię, nic mi nie wychodzi ![]() Mam pecha :P Ale umrzeć...ach, chciałabym. Nierealne na daną chwilę. Póki co- żyję i dążę do tego,żeby to życie było szczęsliwe, żebym niczego nie żałowała i była wierna sobie i swoim uczuciom. To w tej chwili jest dla mnie najważniejsze. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę oryginalna
Marzy mi się zamieszkać w USA. Na razie to tylko marzenie, ale dążę do tego, aby je urzeczywistnić. I zdrowie, moje i mojej rodziny.
Edytowane przez martynusia222 Czas edycji: 2015-05-22 o 22:18 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Aby moja mama była szczęśliwa, aby nigdy niczego jej nie brakowało, aby zaczęła żyć pełnią życia
poza tym aby mój tz mi się oświadczyl, abyśmy znaleźli sposób żeby stąd wyjechać i zaczęli żyć i korzystać z efektów naszej pracy
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
"Wieczny spokój w sercu. Chociaż wydaje mi się, że marzę o wielu innych rzeczach, to właśnie tego pragnę najbardziej.."
Pogodzić się z przeszłością. |
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
chcę odwiedzić Australię i pojechać koleją transsyberyjską
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
żeby mojej byłej nie wyszło w życiu, żeby ją ktoś zranił, żeby zbrzydła, roztyła się
ale to utopia |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mojej drodze bardzo przypadkiem stanął Emirati z krwi i kości a Emiraty odwiedziłam już kilka razy, po wakacjach się przeprowadzam. ![]() W chwili obecnej nie mam jakiś konkretnych marzeń, oprócz tego, że chciałabym mieć dużo dzieci
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
❤ bee happy ❤
|
Własna pasieka w Nowej Zelandii
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5149465 9]Również. Niczego innego bardziej nie pragnę.[/QUOTE]
Ja to mam większe wymagania tzn. być zdrowa całe życie, nawet się nie przeziębiać - to by dopiero było życie! No ale cóż...Powodzenia w walce, wiem co to znaczy, nie jesteś sama i cóż pisać... oby nawet te nasze nierealne pragnienia o zdrowiu się spełniały (cudem, a co!). Cytat:
ale tak mnie rozłożyło, że musiałam zacytować, gdyby autor chciał usunąć wpis
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-09 o 22:52 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu mam usuwać post, wsadzają za takie do więzień?
temat jest o marzeniach, to piszę swoje, co w tym złego? tak, na serio |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
stać się tłumaczem przysięgłym
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- z nierealnych - być wiecznie szczupłą niezależnie od jedzenia
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Mam banalne marzenie. Nie chodzi o podróże (bo na te mnie stać), ani o karierę (bo na tej mi nie zależy), zamieszkanie gdziekolwiek (bo mogłabym się przeprowadzić praktycznie wszędzie), urodę (bo akceptuję siebie). Moim marzeniem jest przeżyć długie życie z mężem i umrzeć przed nim lub razem z nim. Jesteśmy razem prawie 8 szczęśliwych lat i mam nadzieję na kilkadziesiąt następnych. Nie wyobrażam sobie życia bez tego człowieka, bo daje mi tyle miłości, ciepła, wsparcia, radości, że nie sądziłam, że można być tak kochanym i tak kochać. Banał, ale nigdy się na nim nie zawiodłam i nie pogodziłabym się z tak niską jakością życia, jakie miałabym bez niego. Wszystko inne w życiu mi nie straszne i wszystko jest piękne, jak mogę to z nim dzielić. Nigdy nie będę miała dość
|
|
|
|
|
#48 |
|
jestę wieszczę
|
znaleźć spokój, co jeszcze nigdy mi dane nie było. Taki wewnętrzny.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Moim marzeniem jest kochać i być kochaną. Prawdziwie, na zawsze, na dobre i na złe.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz to moim marzeniem jest, aby moje wesele się udało, bo jak narazie zapowiada się katastrofa
|
|
#51 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli natomiast twoje życie stanie się szczęśliwe, to skończą się głupie rojenia o śmierci. Skąd założenie, że się odrodzisz jako ktoś/coś? Lepiej na to nie liczyć i brać się za siebie w tym jedynym nam danym na tę chwilę życiu. ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
Szczerze współczuję charakteru, który ci pozwala głosić wzniosłe teorie i mieć takie marzenia jednocześnie. |
||
|
|
|
|
#52 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chyba, że masz pomysł jak pozytywnym myśleniem realnie mogę spełnić swoje marzenie? mam dużo o tym myśleć i się spełni? ps. marzy mi się też mieszkać w stanach w latach 80, kocham amerykę z tamtych lat - czy myślenie pozytywnie o tym sprawia, że mam szansę to zrealizować?
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Hmm... skoro ja spełniam Twoje marzenie... to kto spełnia moje?
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
a co ma moralność do tego?
życzyć mogę sobie co chcę, nie muszę każdego lubić nikogo nie krzywdzę takim myśleniem |
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolejne zamieszkać w USA - ktoś już pisał I trzecie ostatnie założyć rodzinę i mieć dzieci (oczywiście z fajnym, uczciwym facetem)- wydaje się to dziwne, ale akurat mam 26 lat i na razie nikogo na oku Chyba za dużo tego, ale jakby z każdego po troszeczku się udało - będę najszczęśliwsza na ziemi
Edytowane przez 201704110957 Czas edycji: 2015-05-23 o 10:54 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
zalozyc rodzine i po prostu byc szczesliwa
|
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Japonia
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do watku to mam duzo marzen, z podrozniczych to przede wszystkim Ameryka Poludniowa. sa takie, ktore juz sa nie do spelnienia ale nie chce sie dzielic. ![]() Z takich rodzinnych to zdrowia dla rodziny i dla mnie. bez zdrowia nie bede miec sily i mozliwosci zeby zarobic kase na te moje marzenia, ktore zamierzam spelnic!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Marzy mi się zamieszkać w USA. Na razie to tylko marzenie, ale dążę do tego, aby je urzeczywistnić.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)