|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22
Z ta narkoza to trzeba z anastazjologiem porozmawiać ,ja przed tez mówiłam o moich obawach ,bałam sie ze sie obudzę ..takze dała mi taka dawkę ,ze juz obudziłam sie w pokoju pooperacyjnym,wszystko juz te blaszki pościągane ,takze u mnie było ok..Bratowej mama miała operacje jajników na fundusz ,obudziła sie w trakcie..nie wiem od czego to jest zależne ,możliwe za mała dawka..Trzeba za taka kasę ,jak sie płaci prywatnie, mowić o wszystkich swoich obawach..
|
|
|
|
#3032 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
![]() Wyliczanka na dzisiaj ![]()
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
jakie plany na weekend ? mało tu ostatnio zaglądam ale praca zmienia wszystko ale już niedługo bo wyprowadzam się z Polski....strasznie mi smutno ale realia płac to jakiś żart
|
#3034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a gdzie się wyprowadzasz? U nas intensywny weekend - dzisiaj sprzątanie, zakupy i gotowanie a jutro imprezka urodzinowa mojej młodszej córki
|
|
#3035 |
|
Raczkowanie
|
hej ślcznoty to mamy weekendzik , mój M jeszcze śpi bo na bramce w Clubie pracuje w weekendy i odsypia, ja już spacerek godzinny z psiakiem i synkiem zaliczyłam ,córa się bawi w pokoju lalke maluje ma bzika na punkcie kosmetyków,ma prawidziwą toaletke z kosmetykami. A pózniej pewnie gdzieś pojedziemy bo pogoda nawet ładna ,słonko świeci.
Vloszka jak się czujesz? nie masz już tempki,oby szybko przeszło ,życzę byś mogła się cieszyć już w pełni swoimi bimbałkami ![]() Olivvka no to powodzenia kochana na obczyznie! Ja już 9 lat minie w sierpniu jak mieszkam w de ,początki były ciężkie ale idzie się przyzwyczaić, trzymam kciuki za Ciebie ![]() Olivka a Ty już nie narzekaj ,że za małe są masz śliczne cycuchy, ahh te baby nie dogodzisz ![]() Ja się też bardzo boję narkozy ,nigdy nie miałam i wczoraj czytałam nawet artykuł ,boję się ,że się nie obudzę albo obudzę się właśnie w trakcie niech mi lepiej dadzą końską dawkę. MizerneA jak samopoczucie ,szwy jeszcze ciągną ? Miłego weekendu cukiereczki
|
|
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja znow stracilam 2 dni z zycia w pracy (trzynastki).
czas Protrombinowy: 11,3 - Norma: 11,7 - 18,2. Jednostka s. INR: 0,85, a norma: ),85-1.3. Czas koalinowo-kefalinowy 28,5, Norma 27 - 42,00 Ratio: 0,73, norma: 0,8 - 1,2. Ten pierwszy i ostatni wynik jest zły..a na pozostałe ledwo się załapałam. Biorę antykoncepcję od ok 4 lat. EKG mam prawidłowe. USG piersi robię we wtorek.
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3 latka
|
|
#3039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic nie mówią ale mam nadzieję ,że nie będą przeszkodą w drodze do nowych cycuszków,życzę Tobie tego z całego serducha!
|
|
|
|
|
#3040 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam jeszcze e-maila z prośbą o opinię. Może i jest sobota, ale do poniedziałku powinnam mieć odpowiedź.
|
#3041 |
|
Raczkowanie
|
Proszę bardzo
3 latka to taka jeszcze fajniutka ,za dużo nie popyskuje potem w wieku 5 lat przychodzi bunt i się zaczyna, moja tak bynajmniej miała tego nie ubierze to jej nie pasuje czasem myślałam ,że wyjdę z siebie i stanę obok Jeszcze raz 100 Latek dla malutkiej !
|
|
|
|
#3042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wlasnie sprawdzilam moje wyniki na necie i mam tylko jeden czynnik podwyzszony cos z leukocytami :/ musze to przeslac do lekarza zobaczymy co odp dobrze miec mame pielegniarke zadzwonilam i okazalo sie ze podwyzszony czynnik jest powodem moich alergii wlasnie i zawsze taki mi bedzie wychodzil, przy mojej astmie
Edytowane przez Aicha1985 Czas edycji: 2015-05-23 o 11:56 |
|
|
|
|
#3043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma 3 latka a już pyskuje,wszystko gada, wymyśla w co się ma ubrać i jak się uczesać w domu mam jeszcze drugą taką gadałę - ma 5,5 lat
|
|
#3044 |
|
Mów mi Rosia :)
|
myszola21 - tak, robiłam w LC u SŁ. Większość cycków z LC nie ma więcej niż 350cc, bo... powyżej jest dopłata 600 czy 800 zł. I to główny powód. Ja mam 345 cc okrągłe, miałam jeszcze propozycję 375 cc anatomy, ale cieszę się, że doktor tak mi wyłożył kawę na ławę, że nie miałam wątpliwości, że chcę jedna okrągłe.
|
#3045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ja też sobie i Wam tego życzę! Pati ja tylko widzę, że nie trzymają się zakresu..a jak mam mieć niespodziankę w dzień operacji..a tak w ogóle to gdzieś wyczytałam, że idelanie też nie musi być.Okaże się po weekendzie, jak odpisze lekarz. ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Zainteresowana2 sto lat dla córeczki i uściski
|
|
#3046 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
Zainteresowana2 sto lat dla córuni Ja dzisiaj jakiegoś doła podłapałam, bo pozakładałam różne bluzki i moje cycki po powiększeniu wyglądają tak samo jak moje zero w push-upie... liczyłam na inny efekt... że będą bardziej rzucać się w oczy... tymczasem nie widzę żadnej różnicy jeśli chodzi o wygląd pod ubraniem... Zastanawiam się po co mi to wszystko było
|
|
#3047 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, witam wszystkich, czy może bardziej wszystkie, wyjątkowo serdzecznie. Sytuacja wygląda tak: moja wspaniała partnerka życiowa marzy o zrobieniu sobie piersi. Do tej pory byłem przeciw, ale ile można o tym sluchać? Gdzie najlepiej w polsce to zrobić?
|
|
|
|
#3048 |
|
Raczkowanie
|
Olivko a sama świadomość, że masz coś w staniku? mnie przerazaja juz te push-upy. gniotą, odznaczaja się, widac z bliska, ze tam pusto. Ostatnio juz stanika nie umialam kupic, to juz dziecinne, cienkie nosze. Wiem, ze to przejsciowe, to jakos sobie radze. Zobaczysz jak zalozyl ciensze bikini na plaze, ze bylo warto!
Witaj Eddie!
1.06.2015, implanty Allergan 325 okragle Edytowane przez wino132 Czas edycji: 2015-05-23 o 12:49 |
|
|
|
#3049 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kształt można wybrać okrągły lub anatomiczny (w kształcie łezki). Implanty dobiera chirurg, mówi jakie jest Twoje maksimum. Warto przejść się na kilka konsultacji do kilku lekarzy To nie tak, że nie ma efektu, bo teraz wreszcie mam "pełny" stanik, a nie zero... chodzi bardziej o efekt wizualny w ubraniu...
|
|
|
#3051 | ||
|
Raczkowanie
|
Zainteresowana życzonka dla córci
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
czuje sie płaska ,do tego przytyłam od operacji w brzuchu,zero sportu,a w moim wieku to masakra..tylko ze mi stoją ,ale co z tego jak moje życie jest skazane na pancerniak,w innym razie bez ochrony (stanik mocujacy) opadna ((((((((---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
))))
|
||
|
|
|
#3052 |
|
Rozeznanie
|
Rany, ależ różne są oczekiwania
![]() Ja naprawdę mam nadzieję, że uda mi się mieć takie piersi, żeby NIKT NIC NIE ZAUWAŻYŁ ![]() Za to będę mogła nosić takie staniki, jakie tylko będę chciała i będą pełne gdzie trzeba
|
|
|
|
#3053 |
|
Raczkowanie
|
Też tak myślałam, ale tak jak powiedziałam apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciałoby się mieć więcej... Ja z zerówki uzyskałąm staniki w rozmiarze 65E, w triumphie kupiłam sportowiec 70C, bo nie mieli 65 żadnego i też dobrze leży. Więc nie jest najgorzej, jednak brakuje mi takiego efektu wow w moich oczach...
|
|
#3054 |
|
Raczkowanie
|
Chwilkę podpalam ,nadal 37 temperaturę.
Odnośnie tego powiekszania i niedosytu,efekt zawsze jest,nie ma juz flaczków tylko dzyndzalki,lecz ciut za małe .. U nas pochmurno,ale ciepło ,cieszę sie ze nie ma upałów ,dla nowych cycow to nie wskazane ![]() Pati kochana fajnie w Niemczech mieszkać ,mój chłop juz nie raz był za robota w Niemczech to szef albo był nie wypłacalny ,albo nie było juz pracy i tak pare lat zleciało ,chcieliśmy życie tam ułożyć i nie wyszło ,teraz w pn ma na nowo jechać ,czeka za telefonem..Tu w Pl to żenada ,pracować za grosze ![]()
|
|
|
|
#3055 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Długo mnie tu nie było i znów przybyło cycolinek jak to fajnie że mamy już weekendzik Dziewczynki powiedzcie mi ...jak długo po operacji piersi są twarde??? bo ja juz mam troche za sobą a nadal są kamienie :P lekarz mówił że z czasem zmiękną ...tylko z jakim czasem to już nie wiem :P Pozdrowionka i miłego weekendu
|
#3056 | ||
|
Mów mi Rosia :)
|
Cytat:
Już to kiedyś pisałam, ale się powtórzę: jeśli ktoś budzi się na stole, to znaczy, że dawka leków była źle dobrana przez anestezjologa: albo lekarz do kitu, albo pacjentka nie podała wszystkich informacji/badań niezbędnych do ustalenia odpowiedniej dawki. Odnośnie tego "idź do A.B. bo to świetny specjalista"... Myszola21, jeśli wizja A.B. cię nie przekonuje, to nawet gdyby był najlepszych chirurgiem świata, nie kładź się do niego na stół. Masz czuć do lekarza zaufanie, a widać, że on tobie nie leży. Nawet jakby ci zrobił super cycki, to i tak ty byś widziała tylko wady, bo "od początku nie podobała się jego wizja". Tyle w temacie. Szukaj dobrego lekarza dla siebie, to że inne dziewczyny są zadowolone, nie znaczy, że jest to lekarz dla Ciebie. Cytat:
Edytowane przez rochelle_ Czas edycji: 2015-05-23 o 15:45 |
||
|
|
|
#3057 | |
|
Raczkowanie
|
Olivciu byłam na twoich cyckach,jest różnica miedzy twoimi ex a teraz ,sa wielkie
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Niby maja Zmięknąć .. 04.05.2015 XF3 405 Piaseczno anatomy nagor |
|
|
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
No u mnie właśnie niedługo będą 3 miesiące ...więc nie mam sie czym przejmować chyba? mają jeszcze czas na to żeby zmięknąć
niby mi to jakoś strasznie nie przeszkadza ale w dotyku... zostawiaja wiele do życzenia :P A chyba TŻ wie najlepiej :P
|
#3059 |
|
Raczkowanie
|
3 miesiące to swiezynki
z czasem zmiękną ..
|
|
|
|
#3060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

jakie plany na weekend ?
ale już niedługo bo wyprowadzam się z Polski....strasznie mi smutno ale realia płac to jakiś żart

w domu mam jeszcze drugą taką gadałę - ma 5,5 lat