Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-23, 14:27   #3901
201705230905
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Głupio jeśli dostaniesz dużą paczkę a nic nie podarujesz w zamian a zarazem weź wysyłaj widzkom takie spore paki w podzięce co jakiś czas. Idzie zbankrutować.
Istnieje prosty sposób na rozwiązanie tego problemu: niepodawanie adresu i niezgadzanie się na paczki od widzów, no ale kto by się nie pokusił?
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 14:32   #3902
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
PS. Dużo wydajecie na perfumy? Wolicie jeden droższy zapach czy tańszy ale często zmieniany? A może w ogóle nie chcecie wydawać kasy na takie pierdoły?
Moim najlepszym zmysłem jest węch i ja po prostu odbieram świat przez zapachy. Ja je nawet czuję we śnie, wącham tam kwiaty i je czuję. Jeżeli jakiś zapach mi się nie spodoba to i tak po jakiś czasie odnajduję w nim coś pięknego, jakieś wspomnienia i go chcę. Dlatego mogłabym mieć całą perfumerię Staram się ograniczyć do 4 flakonów/próbek takich najbardziej ulubionych zapachów. Jedne niestety bardzo drogie, powyżej 5 stów więc głównie raz do roku zamawiam próbki i psikam na specjalne okazje. Niestety często ukochane zapachy mi likwidują ;c To jakby zniszczyć moje wspomnienia.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Istnieje prosty sposób na rozwiązanie tego problemu: niepodawanie adresu i niezgadzanie się na paczki od widzów, no ale kto by się nie pokusił?
No, tak kusi, kusi. Nie chciałaby dostawać takich paczek z kosmetykami w ciemno. Już wolałabym się dogadać na jedną konkretną rzecz do danej kwoty by i mnie było jakoś stać na taki prezent.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 14:33   #3903
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

A ja bym się pokusiła. ALE- najchętniej z innymi jutuberkami. I na innych zasadach.
No bo po co wysylać sobie coś, co mozna znaleźć w pobliskim rossie? Jakbym miała konkretną ilość widzów, to bym im zaproponowała paczki o konkretnej wartości, a zawartość- np. regionalne przysmaki, słodycze, ciekawe kosmetyki znalezione w malutkim sklepie z kosmetykami eko czy coś w tym stylu. Wiecie, o co mi chodzi? Coś, czego u siebie nie znajdę i vice versa. I nawet jakieś regionalne wyroby, typu koronki. Jeszcze większa frajda by była, jakby znaleźć kogoś spoza Polski.
Oj, pisałabym się na to, bardzo Aż się podjarałam pomysłem.

e: MATKO JAK MNIE TO JARA
to mój cel
zrobiłabym cos takie raz na miesiąc/dwa
i z całego świata sobie wysyłać
coś jak te subscription boxy, ale lepiej
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaamuszetozrobić

Edytowane przez ruskieklopsy
Czas edycji: 2015-05-23 o 14:35
ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 14:38   #3904
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Ze znanych mi vlogerek tylko Nissiax zlikwidowała skrytkę pocztową. Innych nie kojarzę

Ciekawa jestem, jaka jest Wasza opinia na ten temat - gdybyście były vlogerkami, to czy zakładałybyście skrytki? Niby to takie urocze, otrzymywanie pocztówek czy miłych listów od widzów, ale wydaje mi się to jednak niezręczne (a co dopiero mówić o mniej czy bardziej hojnych prezentach, poczynając od maskotek, kończąc na wysokopółkowych kosmetykach). Jak myślicie, czy vlogerki już tak przywykły do otrzymywania gratisów, że wydaje im się to naturalne i nie zawracają sobie tym głowy?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
e: MATKO JAK MNIE TO JARA
to mój cel
zrobiłabym cos takie raz na miesiąc/dwa
i z całego świata sobie wysyłać
coś jak te subscription boxy, ale lepiej
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaamuszetozrobić
Poszukaj w internecie, może jest coś takiego - spotkałam się kiedyś z międzynarodową akcją wymieniania paczek z wegańskim jedzeniem, więc z kosmetykami pewnie też coś jest
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 14:40   #3905
201607111004
Konto usunięte

Nie wiem czy bym założyła. Opcja prezentów kusi ale jednak gdzieś coś mi mówi, by tego nie robić. Chyba, że wysyłaliby mi słodycze z opcją "nie musisz mi być dłużna" <3
Stary 2015-05-23, 14:40   #3906
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość

Poszukaj w internecie, może jest coś takiego - spotkałam się kiedyś z międzynarodową akcją wymieniania paczek
z wegańskim jedzeniem, więc z kosmetykami pewnie też coś jest

Aaale ja bardziej lubię oglądać takie filmiki ze smakowania/rozpakowywania nieznanych rzeczy, poszłabym w tę formę

Stary 2015-05-23, 14:43   #3907
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
sporo. na odlewki duzo idzie, bo lubię testować.

takich pełnowymiarowych mam zawsze 5-6. I bardzo różnych. Patrzę po prostu na zapach i trwałość, mam i niszowe, droższe i tańsze z marek douglasowo-sephorowych, i takie które kupiłam za <50 zł też
Ubolewam nad tym że nie mam pod nosem perfumerii żeby posprawdzać sobie zapachy do których wzdycham. Czasami kupuję próbki ale niedawno kupiłam z 10szt. z czego nic nie wybrałam

Cytat:
Moim najlepszym zmysłem jest węch i ja po prostu odbieram świat przez zapachy. Ja je nawet czuję we śnie, wącham tam kwiaty i je czuję. Jeżeli jakiś zapach mi się nie spodoba to i tak po jakiś czasie odnajduję w nim coś pięknego, jakieś wspomnienia i go chcę. Dlatego mogłabym mieć całą perfumerię Staram się ograniczyć do 4 flakonów/próbek takich najbardziej ulubionych zapachów. Jedne niestety bardzo drogie, powyżej 5 stów więc głównie raz do roku zamawiam próbki i psikam na specjalne okazje. Niestety często ukochane zapachy mi likwidują ;c To jakby zniszczyć moje wspomnienia.
Mi się za to niewiele zapachów podoba..a te co są fajne szybko mi się nudzą. A później na półce kilka flakoników a ja nie mam co używać Teraz mam np. ze cztery słodkie zapachy jak polubiłam te świeże. Choć nie celuję w nic drogiego, standardowo do 100zł, rzadko więcej.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 14:49   #3908
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

PS. Dużo wydajecie na perfumy? Wolicie jeden droższy zapach czy tańszy ale często zmieniany? A może w ogóle nie chcecie wydawać kasy na takie pierdoły?
Ja jestem pod tym wzgledem sknera. Mam tylko 2 z Playboy a na codzien uzywam mgiełek.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Ze znanych mi vlogerek tylko Nissiax zlikwidowała skrytkę pocztową. Innych nie kojarzę

Ciekawa jestem, jaka jest Wasza opinia na ten temat - gdybyście były vlogerkami, to czy zakładałybyście skrytki? Niby to takie urocze, otrzymywanie pocztówek czy miłych listów od widzów, ale wydaje mi się to jednak niezręczne (a co dopiero mówić o mniej czy bardziej hojnych prezentach, poczynając od maskotek, kończąc na wysokopółkowych kosmetykach). Jak myślicie, czy vlogerki już tak przywykły do otrzymywania gratisów, że wydaje im się to naturalne i nie zawracają sobie tym głowy?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Ja jeszcze kojarze ze RLM chyba wcale nie ma i powiedziala ze nie potrzebuje.

Ja bym skrytki nie zakladala.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 14:50   #3909
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Kiedyś więcej, teraz nie ma na co wydawać kasy -_-

Cytat:
Wg mnie one uważają się za boginie i im się NALEŻY dostać wszystko od wszystkich Me zdanie
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 14:52   #3910
kochanowska
Zakorzenienie

Munka, na Eska TV jest weekend w Beyonce

Mam jakieś dziś odrzucenie od YT, każdy filmik wyłączam w polowie, co to się dzieje?

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 15:01   #3911
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Munka, na Eska TV jest weekend w Beyonce

Mam jakieś dziś odrzucenie od YT, każdy filmik wyłączam w polowie, co to się dzieje?
Też mam tak ostatnio, wszystko mnie albo nudzi albo drażni.
Nawet Klaudia Klara w swoim ostatnim filmie jakaś mało śmieszna i jeszcze to lokowanie produktu...

Zmieniłam sobie rangę, pasuje idealnie
Stary 2015-05-23, 15:10   #3912
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Ja też dzisiaj wszystko wyłączam. Zwłaszcza makijaże. Wkurzają mnie wszyscy, że mają takie normalne powieki, a moje mają różny stopień upośledzenia i nic na nich nie zrobisz >:C

Stary 2015-05-23, 15:15   #3913
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Zmieniłam sobie rangę, pasuje idealnie
Zawsze chciałam mieć rangę inną niż standardowa. Teraz gdy mam możliwość, nie mam pomysłu co by do mnie pasowało ;(
Stary 2015-05-23, 15:17   #3914
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Zgniłe jajka? Co ci ludzie mają w głowach?

Właśnie, jeśli już tu jesteś, to zapytam - nie jesteś już Melevis tylko Angeliką? Skąd zmiana pseudonimu na personalia?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 15:21   #3915
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Ogladam filmik MissPKproject o pomyslach na prezenty na dzien mamy
https://www.youtube.com/watch?v=h3G4c8LmylQ
i Ona w tym filmiku opowiada,ze nosi na nadgarstku tasiemke marzeń i jak zapomni o jakims swoim pragnieniu to strzela z tej tasiemki jak z gumki recepturki i wraca na wlasciwy tor. Trzymajcie mnie Ona po tym drugim porodzie zostawila na porodowce mozg? razem z dresem Victorii Secret
gdzies od 4 :20 dalej nie ogladam wiec nie wiem co opowiada bo zlasowała mi mozg
i ona tak zupełnie poważnie o tym mówi...

Cytat:

Kupuję raczej droższe zapachy, raz na rok-pół roku lubię sobie dać tę odrobinę luksusu w postaci flakonu. Częściej decyduję się na odlewki - bo tańsze i szybciej zużyję. Regularnie przeczesuję forum perfumowe, chociaż ostatnio trochę odpuściłam bo mam sporo zapachów, a i inne wydatki wpadły (rossmannowe promocje ).

Cytat:

Ciężko powiedzieć. Miło jest dostawać kartki, drobiazgi, a z drugiej strony, im człowiek popularnieszy się staje, tym tych darów losu jest więcej - i gdzie to trzymać? Może bym skrytkę założyła, ale raczej nie podawała tego w opisach pod filmikiem, tylko na żądanie, albo przy okazji wymianek.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 15:26   #3916
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Skąd info?
Dobrze, ze cisza wyborcza, bo media mogłyby mieć dylemat co pokazywać
<3
Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Ja na Agę czasem lecę.
Tu na ten przykład - no jak nie polecieć
https://www.youtube.com/watch?v=MHvOdlZ70xA

Dawna Nissiax, młodsza Nissiax była taka frywolna. Teraz jest bardziej zachowawcza i profesjonalna, ale potencjał frywolności musi tam gdzieś się kryć
https://www.youtube.com/watch?v=9VzWrbPcCts
dojrzała trochę, te filmiki to jednak sporo czasu temu Mi się wydaje, że ona poza kamerą dalej potrafi być taka bardziej spontaniczna https://instagram.com/p/2GyH6yqF14/?taken-by=nissiax83
Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
Najlepsze laski, to modelki Victoria's Secret
Mi się w mięśniach brzucha podoba wcięcie po środku, to się chyba linia biała nazywa. Kiedyś czytałam, że to rozejście się mięśni i spotyka się najczęściej u osób otyłych, które schudły lub u kobiet po ciąży, ale mogę mieszać, nie jestem specem. No i że nie jest to pożądane, raczej się dąży do ich ponownego zejścia. Ale zapytałam koleżanki (pracowała na recepcji w siłce) jak takie cuś osiągnąć i poradziła dietę niskotłuszczową. Czynię tak. A że nic nie mówiła o diecie niskociasteczkowopączusio wej, to czekam na efekty

no jeszcze poczekasz

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Jakoś mnie bawią te jej teatralne teksty w stylu łapania się za gardło po łyku herbaty, przeczesywanie włosów - ona jest taka anemiczna dla mnie, w ogóle wydaje mi się być straszną nudziarą
mi też i to taką mega zmanierowaną pańciowatą nudziarą :/
Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Nissiax fajny filmik taki na luzie. Chyba mówiła o Suszy Filmiki o niczym kojarzą się tylko z nią..
A mi się wydaje, że mogła mówić głównie o Karolinie - zauważcie, że rok temu sie spotkaly, a teraz jak Karo była z DG w NY to nigdzie ani słowa Karolina poszła już totalnie w komerchę, ja się i tak zastanawiam o czym one mogłu rozmawiać i rok temu, bo dla mnie to są dwie rózne planety No, ale też myślę, że mogła mówić o Szusz, szczególnie jak rzuciła o tych recenzjach seriali
Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Moim zdaniem Susz kręci z obowy przed utratą zysków.. Traktuje YT jak pracę a każdy filmik jako forme zarobku. Od daaaawna widać, że kręcenie jej nie cieszy i robi to na siłę. Zupełnie inne były jej filmiki z czasów kiedy pracwała wtedy robila to z pasji. A teraz vlogi do kawy totalnie o niczym, filmiki z promocji zupełnie bez jakiejkolwiek infrmacji dla widza jeden wielki bełkot.
dokładnie, tak samo myślę. Pasja juz się raczej skończyła, często widać u niej ten przymusowy, czasami nawet cyniczny uśmieszek, brrr....
Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny co kupilyście na promocji w rossmanie?

wszystko Micel z Garniera, micel z Bourjois, dwufaza z Ziaji niebieska i oliwkowa, olejek różany z Evree, serum z Bielendy (na jesień/zimę), żel z RdL, krem pod oczy czerwony RdL, tonik ogórkowy z Ziaji, krem do mycia z Alterry, a dziś dokupiłam jeszcze wcierkę z Jantara i maseczki z Tołpy, bo dowiedziałam się, że te produkty też wchodzą na promocję!

Cytat:
ja dotychczas byłam raz w chicago, niecały miesiąc i łapie sie czasami na tym, ze tesknie... Wiem ze to się wydaje głupie - tęsknić za miastem, ale nic nie poradze :p

Dlaczego głupie? Chyba normalne, ja tęsknię za wieloma miejscami

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dziewczyny instagramowe - czy do Was też walą drzwiami i oknami jakieś konta... arabsko-indyjsko-spamerskie? Chciałam mieć otwarte konto, ale się nie da, bo pełno tego i nie można chyba mieć konta publicznego z selekcją obserwujących?

niee...

Cytat:
Nissiax jeszcze jakiś czas temu bardzo lubiła Szusz i nawet komentowała pod jakimś "bardzo kontrowersyjnym" szuszowym filmikiem, że fajnie, że Szusz porusza takie tematy. Albo nie mówiła o Szuszce, albo w końcu jej się przejadła, no bo ileż można oglądać filmiki o niczym, a Weronika ostatnio przechodzi samą siebie
Nie sądzę, żeby Aga poszła w kierunku vlogów do kawy. Raczej coś w stylu jej vlogmasa - więcej o weganizmie, minimalizmie, Nowym Jorku czy sporcie, a filmiki urodowe też na pewno będą się pojawiać, bo Nissiax zawsze mówiła, że z tego nie zrezygnuje, bo to jej ogromna pasja.
też tak mi się wydaje to nie będą takie puste smęty - vlog-pogadanka od czasu do czasu owszem, ale na jakiś konkretny temat, a nie o wiercącym sąsiedzie
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 15:27   #3917
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Płaszcz i sensownego obuwia brak. - z pozdrowieniami dla gorącokończynowców
Chłodnym latem-wiosną nie łapię wielu spojrzeń politowania, ale zimą już tak. Co prawda, nie jest to najmilsze, jak śnieg wpadnie do tenisówki bezskarpetkowej, ale wolę to niż doświadczać pogrubione Zresztą, takie zimy jak w ostatanich latach, to można w baletkach przebiegać.
Też tak mam. Śmigam w odkrytych butach/balerinach dopóki mogę, tzn. dopóki nie spadnie śnieg U mnie to ma aspekt psychologiczny, coś na zasadzie nie ma kozaków - nie ma zimy Bo tej nie cierpię.
Stary 2015-05-23, 15:33   #3918
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
sexi szusz
ale mam dzis dobry humor
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...61&oe=560B2B72
Skislam XDD

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Niektore komentarze u nissiax mnie miażdżą Ale ten jest fajny

Nissiax Komorowska to mój hit xD

Cytat:

mnie w ogóle wszystko dusi, nie przepadam za perfumami, kupuje tylko lekkie zapachy, jeśli juz. Mam cztery flakony, z czego uzywam jednego, reszta zapachow to malo trafione prezenty, ktore muszę pusicic w świat
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 15:41   #3919
201607110949
Konto usunięte

Obejrzałam właśnie ostatni filmik Karoliny Z. (makijaż dzienny vs codzienna charakteryzacja) - świetnie pokazuje, dlaczego makijaż 'dzienny' Maxineczki wcale nie jest dziennym w potocznym tego słowa rozumieniu. Szacunek dla Karoliny, że potrafi skrytykować najpopularniejsze głupie trendy (tona bronzera, maksymalnie wyrysowane brwi, sztuczne rzęsy zawsze i wszędzie).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 15:42   #3920
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy bym założyła. Opcja prezentów kusi ale jednak gdzieś coś mi mówi, by tego nie robić. Chyba, że wysyłaliby mi słodycze z opcją "nie musisz mi być dłużna" <3
ani ja. niby fajnie jest coś dostawać za darmo, ale... z umiarem. a tak szczerze to ja jako widzka, nigdy bym nie pomyślała będąc na wakacjach "a, wyślę kartkę do Szusz" czy będąc w drogerii "kupię to i wyślę Karolinie, na pewno jej sie spodoba"....

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 15:46   #3921
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Arissable Pokaż wiadomość

Info dla trójmiejskich dziewczyn: w Bałtyckiej będzie stanowisko MAC (w Douglasie)

no naaaaaaareeeeeeszcieeeee

Cytat:
Ogladam ten najnowszy codziennik ubraniowy u Szusz i patrze na te sandały..Dziewczyny chodzicie juz w sandałach? Przeciez jest za zimno w ogóle mam wrazenie,ze Ona sie tak wystroi ,wylaszczy,nagra a po nagrywkach sie rozbiera i nigdzie nie wychodzi w tym co przedstawila
nie zdziwiałabym się. Jest jedyną osobą na YT, którą o to podejrzewam Na bank nie poszla nigdzie jak był ootd z Asusem, widać było, że ściemnia Niestety, od jakiegoś czasu Szusz to dla mnie taka nudziara, że podejrzewam, że 80% czasu spędza w domu. Parę razy w miesiącu może musi gdzies wyjść na "biznesowe spotkanie", ale umówmy sie, większość przeciez ugaduje z firmami przez maila.

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
ja już chodze w sandałach

Co do Szusz- Szusz to doskonała aktorka, wydaje mi się,że też niezła sciemniara,spotkania biznesowe (czytaj:promocja tuszu rimmel lub wyjście na klatkę z asusem i powrót).Stąd nie zdziwiłoby mnie wyjście odpimpowanej Szusz aby wyrzucić śmieci. ZARAwracam.
taaak, dokładnie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość

Jak mi jest ciepło w stopy, to detronizuję grumpy cata.
W zimę w szkole umierałam. I wiecznie zmierzła.
A najgorsze jest to, że jak raz mi się zagrzeją, to się już nie odgrzeją.
Jak byłam młodsza to wisiałam z nogami na parapecie w zimę, wystawiałam stopy za okno i czekałam,aż zsinieją z zimna i dopiero wtedy szłam spać

Z jakiej Ty jesteś planety

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jako zimnokończynowiec, żyjący w symbiozie ze skarpetkami przez cały bity rok, dostałam właśnie gęsiej skórki...
Haj fajf siostro!
Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
sexi szusz
ale mam dzis dobry humor
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...61&oe=560B2B72
seksi jak kapusta, jak to mówią...

Cytat:
Ogladam filmik MissPKproject o pomyslach na prezenty na dzien mamy
https://www.youtube.com/watch?v=h3G4c8LmylQ
i Ona w tym filmiku opowiada,ze nosi na nadgarstku tasiemke marzeń i jak zapomni o jakims swoim pragnieniu to strzela z tej tasiemki jak z gumki recepturki i wraca na wlasciwy tor. Trzymajcie mnie Ona po tym drugim porodzie zostawila na porodowce mozg? razem z dresem Victorii Secret
gdzies od 4 :20 dalej nie ogladam wiec nie wiem co opowiada bo zlasowała mi mozg
nieee, ona tę bransoletkę już dostala jakiś czas temu od jakiejś swojej psiapsi. Ale dla mnie to też brzmi idiotycznie

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Lookbook u pięknej TheMadBrunette
Stary 2015-05-23, 15:53   #3922
juli_jka
now or never

Cytat:
Ogladam ten najnowszy codziennik ubraniowy u Szusz i patrze na te sandały..Dziewczyny chodzicie juz w sandałach? Przeciez jest za zimno w ogóle mam wrazenie,ze Ona sie tak wystroi ,wylaszczy,nagra a po nagrywkach sie rozbiera i nigdzie nie wychodzi w tym co przedstawila
też tak mi się wydaje

wiedziałyście o tym:
I Żeglarskie Mistrzostwa Polski Youtuberów
wow
Stary 2015-05-23, 15:53   #3923
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Nissiax Komorowska to mój hit xD
A jest jeszcze ten komentarz? Bo ja go nigdzie nie widzialam.
Stary 2015-05-23, 15:59   #3924
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
A jest jeszcze ten komentarz? Bo ja go nigdzie nie widzialam.
Magda Gontarz 17 godzin temu (edytowany)
hmm... Trochę to przykre bo jeszcze kilka miesięcy temu gdy wspomniałam o pomyślę vlogów i luźnych pogadanek wprost naskoczyłaś na mnie, że Twój kanał nigdy nie będzie śmietnikiem i nie będziesz nagrywać nic nie wnoszących vlogów.
A tu nagle wchodzę a mówisz o takich zmianach....
Nie odpowiada Ci to, a będziesz to robić bo jest taki trend???
Zawsze wspominałaś o tym, że masz swoich widzów i nie masz zamiaru zmieniać się dla kogoś. A teraz dostosowujesz się do trendu bo wszyscy tak robią???

Czegoś tutaj nie rozumiem...
Pokaż mniej
Odpowiedz · 53
Ukryj odpowiedzi

nissiax83 17 godzin temu
+Magda Gontarz tak, nie rozumiesz tego co mówię ...
Odpowiedz · 49

Kasia W. 16 godzin temu
Mam dokladnie to samo wrażenie Aga caly czas podkresla, ze nie idzie za trendami ale chyba jednak jest inaczej:-(
Odpowiedz · 12

Agnieszka Wójcik 16 godzin temu
+Magda Gontarz Mam wrażenie, że oglądałyśmy inny filmik
Odpowiedz · 40

Paula T 16 godzin temu
+Magda Gontarz zmienia zdanie jak Komorowski z piątku na poniedziałek
Odpowiedz · 20

i potem (tam jest ponad 60 odpowiedzi :"D):

Pozzzziomka 6 godzin temu
+Kasia W. Dokladnie i pada w filmiku tlumaczenie, ze bedzie cos, bo cos ... Wiec tekst "ze ktos czegos nie rozumie" jest nie na miejscu i to obrazanie widza, ktory nie atakuje, tylko nazywa rzeczy, ktore widzi po imieniu Padlo w tekscie wyjasnienie, ze pojawialy sie jakies komentarze ... ... i dlatego kanal pojdzie w inna strone
A to jednak pokazywanie, ze to nie wlasna spontaniczna zmiana pogladu, tylko zmiana pod to, co oczekuja inni Tak zmienia poglady wlasnie pan na K. Gdzie zawieje, tam leci Nie chodzi mi o zmiany, tylko o pisanie tekstow w stylu - "Nie, nie rozumiesz" Jak mozna mowic, ze cos sie zmienia pod wplywem komentarzy z jakby wyrzutami i pozniej gdy widz to napisze, to sie go atakuje Nie, nie rozumiesz

Generalnie polecam całą konwersacje
Zarzuty o robienie z kanału śmietnika, o atakowanie widzów, o filmy pod publiczke... cudo :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 16:03   #3925
zagubiona_ja_
Rozeznanie

Co do paczek to dziwi mnie, bo wątpię aby neenka miała skrytkę pocztową i zapewne podała adres mieszkania. Nie wiem jak robią inne mniej sławne ytberki ale dla mnie to jakiś kosmos nieodpowiedzialności
zagubiona_ja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 16:05   #3926
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Magda Gontarz 17 godzin temu (edytowany)
hmm... Trochę to przykre bo jeszcze kilka miesięcy temu gdy wspomniałam o pomyślę vlogów i luźnych pogadanek wprost naskoczyłaś na mnie, że Twój kanał nigdy nie będzie śmietnikiem i nie będziesz nagrywać nic nie wnoszących vlogów.
A tu nagle wchodzę a mówisz o takich zmianach....
Nie odpowiada Ci to, a będziesz to robić bo jest taki trend???
Zawsze wspominałaś o tym, że masz swoich widzów i nie masz zamiaru zmieniać się dla kogoś. A teraz dostosowujesz się do trendu bo wszyscy tak robią???

Czegoś tutaj nie rozumiem...
Pokaż mniej
Odpowiedz · 53
Ukryj odpowiedzi

nissiax83 17 godzin temu
+Magda Gontarz tak, nie rozumiesz tego co mówię ...
Odpowiedz · 49

Kasia W. 16 godzin temu
Mam dokladnie to samo wrażenie Aga caly czas podkresla, ze nie idzie za trendami ale chyba jednak jest inaczej:-(
Odpowiedz · 12

Agnieszka Wójcik 16 godzin temu
+Magda Gontarz Mam wrażenie, że oglądałyśmy inny filmik
Odpowiedz · 40

Paula T 16 godzin temu
+Magda Gontarz zmienia zdanie jak Komorowski z piątku na poniedziałek
Odpowiedz · 20

i potem (tam jest ponad 60 odpowiedzi :"D):

Pozzzziomka 6 godzin temu
+Kasia W. Dokladnie i pada w filmiku tlumaczenie, ze bedzie cos, bo cos ... Wiec tekst "ze ktos czegos nie rozumie" jest nie na miejscu i to obrazanie widza, ktory nie atakuje, tylko nazywa rzeczy, ktore widzi po imieniu Padlo w tekscie wyjasnienie, ze pojawialy sie jakies komentarze ... ... i dlatego kanal pojdzie w inna strone
A to jednak pokazywanie, ze to nie wlasna spontaniczna zmiana pogladu, tylko zmiana pod to, co oczekuja inni Tak zmienia poglady wlasnie pan na K. Gdzie zawieje, tam leci Nie chodzi mi o zmiany, tylko o pisanie tekstow w stylu - "Nie, nie rozumiesz" Jak mozna mowic, ze cos sie zmienia pod wplywem komentarzy z jakby wyrzutami i pozniej gdy widz to napisze, to sie go atakuje Nie, nie rozumiesz

Generalnie polecam całą konwersacje
Zarzuty o robienie z kanału śmietnika, o atakowanie widzów, o filmy pod publiczke... cudo :"D

Czytalam to na szybko i nie zauważyłam tego. Ze ludziom sie tak chce.
Stary 2015-05-23, 16:27   #3927
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie z punktu widzenia osoby która ma sporo kosmetyków to trochę bez sensu. Dostaję paczkę z rzeczami które może średnio mi się spodobają i muszę się odwdzięczyć równie duża paczką na którą też trochę wydam zamiast kupić sobie za to coś co potrzebuję.. Zwłaszcza jeśli nie wiemy co dana osoba lubi i czy wysłane kosmetyki przypadną jej do gustu.. Po co mi kolejne 20 lakierów z których 5szt. będę używać. Inaczej jeśli wymieniamy się na rzeczy które nam zalegają, ale może ktoś inny je lubi.

Wyszłam teraz na jakąś sknerę ale chyba rozumiecie o co mi chodzi. Jakbym miała przygarnąć tonę kolejnych kosmetyków których bym nie używała to bym tylko się wkurzyła.

Zgadzam się z Tobą i rozumiem o co Ci chodzi, ja też nie lubię marnowania kasy na pierdoły które są mi niepotrzebne, zawsze się wkurzę jak mi się zdarzy jakieś zaćmienie umysłu i coś kupię pod wpływem impulsu, a co dopiero jakbym miała się w taki sposób wymieniać, tym bardziej, że jestem dosyć wybredna, mam specyficzny gust w który trafiają tylko ludzie z bliskiego kręgu przyjaciół.

Dla każdego dużo będzie oznaczało co innego, ja mam klika flakonów z wyższej półki cenowej, ale nie jestem jakimś freakiem perfumowym.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 16:30   #3928
zagubiona_ja_
Rozeznanie

heheheh oglądam filmik MissPKProject i leżę od słuchania jej 5 minutowych samozachwytów Moja mama to moja mama tamto, moja mama mówi, że ja jestem super mamą i ahhh ohhhhh
zagubiona_ja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 16:30   #3929
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:

Poszukaj w internecie, może jest coś takiego - spotkałam się kiedyś z międzynarodową akcją wymieniania paczek z wegańskim jedzeniem, więc z kosmetykami pewnie też coś jest
Paczek też nie przyjmuje RLM i Radzka.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 16:36   #3930
Ciemna163
Kociara

"nissiax83 17 godzin temu
+Magda Gontarz tak, nie rozumiesz tego co mówię ..."

łobuzerskie to takie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości