![]() |
#511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Tak i do każdego portalu muszą być oddzielne konta co mnie wkurza bo do empik foto tez jest oddzielne. Ale że smyk a paczki dochodzą do empiku. Ale też nie wszystko jest jakaś określoną waga np jak zamawialam starszak owi pościel to już nie mogłam odebrać w empiku tylko musiałam zapłacić za przesyłkę do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |||
Wtajemniczenie
|
witam,
wczoraj dostałam 2 wory ubranek , musze to posortować, uprac i obczaic co mi brakuje, i zamówiłam sobie na allegro całą masę artykułów higienicznych, taniej wyjdzie niz kupować pojedynczo w sklepach ![]() gratulacje udanych wizyt ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() TusiaeM- przestaw mi licznik wieku na 32 ![]() Ja sie dzis wybieram z TŻ na piknik motocyklowy (niestety samochodem). Szkoda ze pogoda taka sobie ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#514 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Przybita dziś jestem przez ten remont ![]() ![]() o ogarnianiu bożenki to ja juz nic nie mówie, ostatnio pomagal mi mąż ![]()
#515 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas od rana walka o wypici kaszy. Niestety, ale nie takiej zwykłej, a z dodatkiem czosnku przeciśniętego ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#516 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ja dzisiaj też miałam pojechać z Tż i teściem na działkę pojeździć na crossie ale niestety pogoda nie dopisała a ja non stop jak tylko gdzieś zmarznę dostaję opryszczki paskudnej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
No to jest niestety słabe... Tym bardziej, że nie dostarczają do wszystkich Empików tylko do wybranych ![]()
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Dobry znów pobudka o 4 ale szybka wizyta w wc i poszłam dalej spać tym sposobem pospałam aż do teraz.
#518 |
Zakorzenienie
|
A ja żałuję, że ff nie ma odbioru w tesco, no ale i tak w miarę tania przesyłka. Chociaż to pewnie wynika z tego, że na stronce sprzedają jako producent a tesco jest pośrednikiem i przez to te ceny też wyższe. Sprawdziłam te majtki na paragonie. Nie kosztowały 17, tylko 22 a w necie 11
![]()
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Mastercard poszło od razu tylko na koncie kasy nie miałam i musiałam do rana czekać, aby wpłacić i zapłacić. Zamówiłam sobie te staniki i majtki☺ Ja mam wrażenie ze przesyłka idzie z Anglii.
![]() |
#520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#521 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tż to się ze mnie śmieje, że ja jestem "Pani promocja" bo strasznie nie lubię kupować nic w cenach regularnych, ale to nie wynika z finansów tylko z tego, że te ceny są tak KOSMICZNIE wywindowane .... ![]() I mam wrażenie, że ktoś mnie oszukuje ![]() ![]() A dziewczyny, słuchajcie zamówiłam sobie dwie sukienki takie bawełniano dresowe (beżową i błękitną) na aktualny brzuszek w uniweralnym rozm. i jednej kolor trochę mi nie pasuje , lepszy będzie chyba dla blondynek . Jakby któraś z Was chciała to mogę odsprzedać bo nie chce mi się odsyłać bo zapłaciłam za jedną 35 PLN + przesyłka. Dołączam foty ![]()
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
Cześć!
W środę gin potwierdził dziewczynkę! Proszę o dopisanie na pierwszej stronie panienki, imię Hanna. I wozeczek też mogę dodać, quinny freestyle 3xl. Po wizycie zadowolona ruszyłam na dwa lumpki i sam badziew byl. 4 bodziaki, spodenki i cienki kombinezon jak na dzien dostaw to strasznie cienko :-\ nawet dla chlopcow nic sensownego nie bylo. Ale mnie moje dziecię nasuwa, żaden z moich chłopców nie był aż tak aktywny. Jak podrosnie to mnie chyba rozerwie :-P Muszę przejrzec chociaz po łebkach co naskrobałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() w końcu się wyspałam ![]() muszę się ogarnąć i lecimy na zakupy, bo lodówka prawie pusta a jutro sklepy pozamykane!!!! Cytat:
![]() To cię tamten lekarz mocno zaniepokoił, ale dobrze jak coś jest sprawdzane niż przeoczone! ja na opisie z wczorajszego badania mam tylko, że ilość wód prawidłowa. Cytat:
![]() Dawno tak się nie cieszyliśmy z tż-etem teraz do ciągle do brzuszka coś mówimy i już Matylda ma trochę zdrobnień najczęściej Tylda, Matylek (połączenie Matyldy i motylka) ![]() ja bym chyba poszła do innego gina, jak zus-u informacja, że nie ma problemu, to kurka, żeby lekarz robił problem?? ja np. trochę przed ciążą dostałam L4 bym mogła sobie odpocząć i gin mi zasugerował bym sobie zrobiła wakacje. w ciąży relaks jeszcze bardziej się należy Cytat:
![]() ja się cieszę, że mój tż nie ma pojęcia o cellulitach, oponkach itp ![]() wystarczy, że w nowym mieszkanku, też mamy nowe lustro i to dokładne ![]() Cytat:
Szkoda, że u ciebie takie atrakcje i pewnie musisz teraz bardzo uważać? Cytat:
och tych mega infantylnych wzorków to ja najbardziej nie lubię na sprzętach, leżaczki, maty edukacyjne itp. i jeszcze najczęściej nie dość, że pstrokacizna, to jeszcze grająca. Cytat:
![]() rozumiem, że lekarz miałby obawy gdybyś chciała lecieć np. do Turcji na spływ kajakowy. A masz możliwość iść do innego gina? ja się właśnie zastanawiam, bo znajomi zapraszają mnie na Warmię, pewnie pojadę, tylko zastanawiam się czy mogę pływać skuterami wodnymi? bo nart wodnych oczywiście w tym roku nie założę :/ Cytat:
![]() mój tż, wczoraj przeżywał, że nasze dziecię ma prawie pół kg ![]() a to 3d fajne, szczególnie jak buźkę widzieliśmy ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
to właśnie na nim wykonywane są te wszystkie pomiary waga, długość kości udowej i oglądane są narządy mózg, serduszko, nerki Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mój tż jest ostatnio na mnie wiecznie napalony więc trochę się obawiam prosić go do pomocy w ogarnianiu bożenki ![]() chyba poszukam kosmetyczki, która mi czasem pomoże |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, nie odzywałam się po czwartkowej wizycie, bo... jakoś tak wyszło. Na wizycie wszystko w porządku z moją córcią. Skierowanie na glukozę dostałam więc i mnie to czeka. Powiedziałam Pani doktor o tych silnych bólach brzucha w których wam pisałam i o tej jednorazowej sytuacji z lekkim ledwo różowawymi dwiema plamkami na wkładce. Po usg moja gin stwierdziła, że w jednym miejscu łożysko nie odkleja się, ale wygląda tak jakby chciało to zrobić, więc dostałam dowcipnie luteinę 3 x dziennie po 100 no i duzo leżeć, leżeć, odpoczywać, nie dźwigać nawet "garnka z zupą" itd itp
![]()
![]() |
#526 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I fajnie, że tż z Tobą był ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tż za 2 godz wróci z pracy i znów lecimy na zakupy. Zobaczymy, co tam mają ciekawego w 5.10.15, bo mamy zniżkę dla klubowiczów, a jakoś lubię ten sklep. W Smyku naszym nie lubię kupować, bo tam niewiele jest, wolę zamówić przez Internet. Tylko mi się tak strasznie nie chce jechać na zakupy i chodzić po sklepach ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Miałam w 19tyg a więc miesiąc temu i jestem juz po prostu ciekawa czy mój mały ma pół kg czy jeszcze nie :p
#528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Ja zamówiłam jeszcze sobie bieliznę bo mam dwa staniki z FF i są nie do zdarcia ![]()
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt.
grita, współczuję tych nieszczęsnych żylaków. Nigdy nie miałam, Ale mogę sobie wyobrazić, ze to nic fajnego ![]() Ale dziś beznadziejna pogoda u mnie. Musimy jechać na urodziny do szwagra, A tak mi się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie dziwne, bo powinni mieć jakiś magazyn w PL ale też się zdziwiłam jak się otworzyła strona DPD UK ![]() Ja też kiedyś miałam opory, ale jakoś już teraz zamawiam, bo nigdy nic złego się nie stało ![]()
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę gotować obiadek.
![]() |
#532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I śmieszy mnie to, że w Pl wiele sklepów uznaje się za takie "z górnej półki", np Zara - i ceny ma kosmiczne. A właśnie w Hiszpanii jak byłam, to Zara jest zwykłą sieciówką i na wyprzedażach bluzki i tuniki kupowałam po 3 euro...
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Przepychota
ta mloda kapustka z jajkiem sadzonym Mmmmmm
#534 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
I do tego jeszcze młode ziemniaczki
![]() W tygodniu zrobię kapuche i pyry. Cytat:
![]() Ja tez przeważnie korzystam z promocji, bo ceny regularne aż odstraszają w niektórych markach. I nie rozumiem fenomenu Zary, mnie się w niej praktycznie nic nie podoba.
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie zachciało młodych ziemniaczkow ze skwarkami, koperkie i kefirkiem, albo zsiadłym mlekiem
![]()
#537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aa to u mnie było wczoraj - tylko bez skwarek i koperku. A teraz zeżarłam lody śmietankowo-wiśniowe z truskawkami polane polewą czekoladową ![]()
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pojadłam za to wafelków, krówek i pralinek pistacjowych ![]() ![]()
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Cytat:
Tak, ten sam, dobrze pamietasz. Moja jeszcze sie miesci w normach japonskich, juz jest przy gornej granicy, chociaz nadal nieco mniejsza niz starsza siostra. Tz sie co prawda dasal, ze tyle musi czekac, ale go podeszlam sposobem, ze ma przyjsc i ocenic lekarza prowadzacego ![]() Edytowane przez meneq Czas edycji: 2015-05-23 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
Co do stanikow FF to ja tylko tam kupuje.Mnie bardzo odpowiadają.
Od wczoraj twardnieje mi brzuch niestety czuje ze będzie to samo co w 1 ciąży.staram się leżeć i wtedy brzuch ok a jak wstaje to twardy ale nie bolesny.Do tego Kajetan dziś chyba ma adhd
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.