Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-23, 16:44   #3931
beznadziejniak
Łotewa

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b9b26e5ab.html Proszę jednak ślub za tydzień na kafe wszystko wiedzą
Stary 2015-05-23, 16:44   #3932
Takajakaya
Wtajemniczenie

Dla mnie nissiax w tym filmiku pokazała zupełnie inną twarz, takiej normalnej dziewczyny. Nie twierdzę, że w filmikach jest inna, ale tu była jeszcze bardziej przystępna. Tak miło ją odebrałam.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 16:46   #3933
carpaibex
Zakorzenienie

Obserwujecie na instagramie Martę thecostachic? Ja ją ogólnie bardzo lubię, ale pojechała na jakieś rajskie wakacje w Grecji i tak spamuje, że czuje się zagrecjowana na amen
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 16:50   #3934
Takajakaya
Wtajemniczenie

Dzięki za odp. dziewczyny, pytam bo zastanawiam się czy znów zainwestować w coś droższego czy zadowolić się psikaczem z Rossmanna w podobnym stylu Na nadmiar kasy teraz nie narzekam z drugiej strony niestety wydaje mi się, że to co droższe jest też trwalsze więc wcale te tanie odpowiedniki nie wychodzą tak tanio jak trzeba zużywać pół butelki na raz.

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Obserwujecie na instagramie Martę thecostachic? Ja ją ogólnie bardzo lubię, ale pojechała na jakieś rajskie wakacje w Grecji i tak spamuje, że czuje się zagrecjowana na amen

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2015-05-23 o 16:52
Stary 2015-05-23, 16:52   #3935
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Tak, ja obserwuję - piękne te zdjęcia, zazdroszczę wakacji i w ogole ona jest ładna wg mnie

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 16:55   #3936
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Tak, ja obserwuję - piękne te zdjęcia, zazdroszczę wakacji i w ogole ona jest ładna wg mnie
Ona jest śliczna, też zazdroszczę wakacji, ale ogólnie nie lubię jak ktoś spamuje na instagramie 999 fot dziennie, szczególnie że ona używa jakiejś tam aplikacji, która wrzuca parę zdjęć jednocześnie i normalnie zaraz rzygnę tęczą
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 16:57   #3937
Takajakaya
Wtajemniczenie

Bloopersy u Karoli

Stary 2015-05-23, 17:06   #3938
diorentynka
Zadomowienie

U Kretki spotkanie z widzami w Galerii Mokotów. Tłumów nie ma.
https://instagram.com/p/3BtbmXSbOm/?taken-by=thekretka1
Stary 2015-05-23, 17:08   #3939
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zagubiona_ja_ Pokaż wiadomość
Co do paczek to dziwi mnie, bo wątpię aby neenka miała skrytkę pocztową i zapewne podała adres mieszkania. Nie wiem jak robią inne mniej sławne ytberki ale dla mnie to jakiś kosmos nieodpowiedzialności
W którymś filmiku mówiła, że poszła założyć, ale jej się nie udało, bo podobno na danej poczcie nie było (?) i chyba mówiła, że będzie próbować dalej, więc może teraz już ma?
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 17:22   #3940
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Czy mi się zdaje, czy Szusz wrzuca nowy film dzien w dzień? Kiedy ona to edytuje
nie wydaje mi sie aBY COKOLWIEK TAM BYLO EDYTOWANE

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Podobno mija ze 2 tygodnie czasem od nagrania do wrzucenia, bo edycja!
TAAA, wielkie dzieła tworzy szusz

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Ogladam ten najnowszy codziennik ubraniowy u Szusz i patrze na te sandały..Dziewczyny chodzicie juz w sandałach? Przeciez jest za zimno w ogóle mam wrazenie,ze Ona sie tak wystroi ,wylaszczy,nagra a po nagrywkach sie rozbiera i nigdzie nie wychodzi w tym co przedstawila

a ja patrzę i czy mi się wydaje czy szusz wciąga brzuch do filmiku?

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Ze znanych mi vlogerek tylko Nissiax zlikwidowała skrytkę pocztową. Innych nie kojarzę

Ciekawa jestem, jaka jest Wasza opinia na ten temat - gdybyście były vlogerkami, to czy zakładałybyście skrytki? Niby to takie urocze, otrzymywanie pocztówek czy miłych listów od widzów, ale wydaje mi się to jednak niezręczne (a co dopiero mówić o mniej czy bardziej hojnych prezentach, poczynając od maskotek, kończąc na wysokopółkowych kosmetykach). Jak myślicie, czy vlogerki już tak przywykły do otrzymywania gratisów, że wydaje im się to naturalne i nie zawracają sobie tym głowy?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Poszukaj w internecie, może jest coś takiego - spotkałam się kiedyś z międzynarodową akcją wymieniania paczek z wegańskim jedzeniem, więc z kosmetykami pewnie też coś jest

nie wiem po co szusz prezenty, kasy jej nie brakuje sama moze sobie kupic takie rzeczy , a zamiast kartek moglaby poprosic swoje widzki aby te pare zloty wplacily na jakis cel charytatywny

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Magda Gontarz 17 godzin temu (edytowany)
hmm... Trochę to przykre bo jeszcze kilka miesięcy temu gdy wspomniałam o pomyślę vlogów i luźnych pogadanek wprost naskoczyłaś na mnie, że Twój kanał nigdy nie będzie śmietnikiem i nie będziesz nagrywać nic nie wnoszących vlogów.
A tu nagle wchodzę a mówisz o takich zmianach....
Nie odpowiada Ci to, a będziesz to robić bo jest taki trend???
Zawsze wspominałaś o tym, że masz swoich widzów i nie masz zamiaru zmieniać się dla kogoś. A teraz dostosowujesz się do trendu bo wszyscy tak robią???

Czegoś tutaj nie rozumiem...
Pokaż mniej
Odpowiedz · 53
Ukryj odpowiedzi

nissiax83 17 godzin temu
+Magda Gontarz tak, nie rozumiesz tego co mówię ...
Odpowiedz · 49

Kasia W. 16 godzin temu
Mam dokladnie to samo wrażenie Aga caly czas podkresla, ze nie idzie za trendami ale chyba jednak jest inaczej:-(
Odpowiedz · 12

Agnieszka Wójcik 16 godzin temu
+Magda Gontarz Mam wrażenie, że oglądałyśmy inny filmik
Odpowiedz · 40

Paula T 16 godzin temu
+Magda Gontarz zmienia zdanie jak Komorowski z piątku na poniedziałek
Odpowiedz · 20

i potem (tam jest ponad 60 odpowiedzi :"D):

Pozzzziomka 6 godzin temu
+Kasia W. Dokladnie i pada w filmiku tlumaczenie, ze bedzie cos, bo cos ... Wiec tekst "ze ktos czegos nie rozumie" jest nie na miejscu i to obrazanie widza, ktory nie atakuje, tylko nazywa rzeczy, ktore widzi po imieniu Padlo w tekscie wyjasnienie, ze pojawialy sie jakies komentarze ... ... i dlatego kanal pojdzie w inna strone
A to jednak pokazywanie, ze to nie wlasna spontaniczna zmiana pogladu, tylko zmiana pod to, co oczekuja inni Tak zmienia poglady wlasnie pan na K. Gdzie zawieje, tam leci Nie chodzi mi o zmiany, tylko o pisanie tekstow w stylu - "Nie, nie rozumiesz" Jak mozna mowic, ze cos sie zmienia pod wplywem komentarzy z jakby wyrzutami i pozniej gdy widz to napisze, to sie go atakuje Nie, nie rozumiesz

Generalnie polecam całą konwersacje
Zarzuty o robienie z kanału śmietnika, o atakowanie widzów, o filmy pod publiczke... cudo :"D

raczej niech te panie dyskutujace przeniosą się na kanał szusz

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 17:35   #3941
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
a ja patrzę i czy mi się wydaje czy szusz wciąga brzuch do filmiku?

nie wiem po co szusz prezenty, kasy jej nie brakuje sama moze sobie kupic takie rzeczy , a zamiast kartek moglaby poprosic swoje widzki aby te pare zloty wplacily na jakis cel charytatywny
nie dość, że wciąga to jeszcze bardzo się garbi
jakby szpilki miała pierwszy raz miała na nogach - taka przygarbiona jest.
Stary 2015-05-23, 17:38   #3942
zagubiona_ja_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
nie dość, że wciąga to jeszcze bardzo się garbi
jakby szpilki miała pierwszy raz miała na nogach - taka przygarbiona jest.
Moment kiedy zbliża się do kamery z tym wciągniętym brzuchem niczym terminator mnie rozwalił

Ciekawe czemu Szusz nie zrobi spotkania z widzami skoro i tak całymi dniami siedzi w domu lub nagrywa strój na wyjście biznesowe do Almy
zagubiona_ja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 17:49   #3943
juli_jka
now or never

Cytat:
Moment kiedy zbliża się do kamery z tym wciągniętym brzuchem niczym terminator mnie rozwalił

Ciekawe czemu Szusz nie zrobi spotkania z widzami skoro i tak całymi dniami siedzi w domu lub nagrywa strój na wyjście biznesowe do Almy
nie podpowiadaj
w sumie kto by poszedł? przecież to byłoby prawie jak przedszkole. ona i 16-latki ....
Stary 2015-05-23, 17:50   #3944
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Jeżeli faktycznie praca Szusz to obecnie tylko YT to bardzo się dziwię, że mając tak komfortowe warunki życia i formy zarobkowania, nie pokazuje w swoich codziennych filmach ciekawszych rzeczy niż popijania zimnej, zielonej herbaty i przywoływania psa. Jakieś proste DYI, gotowanie (wiem, ma drugi kanał, zarzuciła), poruszenie bardziej ambitnego tematu niż kolor lakieru do paznokci (przykład: pogadanki Nissiax np. o depilacji laserowej); zaprezentowanie swojej pasji... Choć z tym ostatnim mam wrażenie byłby problem, Szusz sprawia wrażenie osoby, której pasji brak, nie dąży do niczego, nie ma werwy, jest znudzona życiem.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 17:51   #3945
zagubiona_ja_
Rozeznanie

Papa już mówi normalne a nie jak psychopata Wątek chyba czyta.
Stary 2015-05-23, 17:55   #3946
Ciemna163
Kociara

Cytat:
nie podpowiadaj
w sumie kto by poszedł? przecież to byłoby prawie jak przedszkole. ona i 16-latki ....
Oj, akurat wydaje mi sie, że Szusz ma właśnie sporo starszych widzek. Choć fakt, że na spotkania latają głównie takie małolaty
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 17:59   #3947
Adamantium01
Karo

i jest asus polska
https://www.facebook.com/ASUS.Polska...569332/?type=1

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 17:59   #3948
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Bloopersy u Karoli
2:40 Jaki bulwers, bo Królowa Karolina I nagrywa

A do tego zauważyłam, że ona często robi minę, jakby to Bałtroczyk ujął ''jakby na gówno patrzyła '' (podpowiedź w załączniku )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylizacje.jpg (17,0 KB, 389 załadowań)
Stary 2015-05-23, 18:04   #3949
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jeżeli faktycznie praca Szusz to obecnie tylko YT to bardzo się dziwię, że mając tak komfortowe warunki życia i formy zarobkowania, nie pokazuje w swoich codziennych filmach ciekawszych rzeczy niż popijania zimnej, zielonej herbaty i przywoływania psa. Jakieś proste DYI, gotowanie (wiem, ma drugi kanał, zarzuciła), poruszenie bardziej ambitnego tematu niż kolor lakieru do paznokci (przykład: pogadanki Nissiax np. o depilacji laserowej); zaprezentowanie swojej pasji... Choć z tym ostatnim mam wrażenie byłby problem, Szusz sprawia wrażenie osoby, której pasji brak, nie dąży do niczego, nie ma werwy, jest znudzona życiem.
niestety tak jest.
a szkoda, bo rzeczywiście mogłaby sobie znaleźć coś ciekawego

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Oj, akurat wydaje mi sie, że Szusz ma właśnie sporo starszych widzek. Choć fakt, że na spotkania latają głównie takie małolaty
bo jak robią spotkania o 11:00 to co się dziwić
szybciej małolaty na wagary pójdą niż ja z pracy sie zwolnię
Stary 2015-05-23, 18:14   #3950
Ms_E
Zadomowienie

Wiem, że jest tu dużo fanek p. Bogusławy, ja właśnie zaczęłam przeglądać jej filmiki i zastanawiam się czy ona gdzieś przyznała się do jakichś interwencji chirurga, wypełniaczy, cokolwiek? Z tego co wiem to jest między 50 a 60 r.ż. i aż trudno uwierzyć, że można tak wyglądać szyja, dłonie, dekolt - nawet tam brak zmarszczek
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 18:18   #3951
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
nie podpowiadaj
Mi sie wydaje ze Susz to ogladaja "kury domowe" w okolicy 30. Dla 16 latek jest za nudna. Tak samo jak wydaje mi sie ze Panne Joanne to ogladaja takie zakompleksione, ciche myszki z podejsciem "przepraszam ze zyje" we wlosach spietych w kitke i wielkich okularach na nosie.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 18:20   #3952
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Wiem, że jest tu dużo fanek p. Bogusławy, ja właśnie zaczęłam przeglądać jej filmiki i zastanawiam się czy ona gdzieś przyznała się do jakichś interwencji chirurga, wypełniaczy, cokolwiek? Z tego co wiem to jest między 50 a 60 r.ż. i aż trudno uwierzyć, że można tak wyglądać szyja, dłonie, dekolt - nawet tam brak zmarszczek
Mówiła, że nie korzystała z zabiegów medycyny estetycznej, ale dodała, że nie ma nic przeciwko i kiedyś z pewnością skorzysta. Wierzę jej, bo skoro powiedziała, że kiedyś się zdecyduje, to równie dobrze mogłaby potwierdzić to teraz
Swoją drogą twarz można naciągnąć, ale szyi czy dłoni już nie. Wystarczy spojrzeć na Madonnę czy Cher

Edytowane przez kustraczek
Czas edycji: 2015-05-23 o 18:22
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 18:24   #3953
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Ma 54 lata.
Z tego co kojarze to nie mowila nic o ingerencji chirurga. Ona nie musiala korzystac z jego uslug. Ona zawsze o siebie duzo dbala.
Stary 2015-05-23, 18:26   #3954
zagubiona_ja_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Mi sie wydaje ze Susz to ogladaja "kury domowe" w okolicy 30. Dla 16 latek jest za nudna. Tak samo jak wydaje mi sie ze Panne Joanne to ogladaja takie zakompleksione, ciche myszki z podejsciem "przepraszam ze zyje" we wlosach spietych w kitke i wielkich okularach na nosie.
Pewnie podziwiają, że Szusz nie musi pracować a stać ją na kosmetyki i wyjazdy.

Swoją drogą w ostatnim vlogu zaczęła komentować, że Serum z Avy za ok. 25zł najtańsze nie jest itd. a poleca koncentrat z Shisedo za ok 300zł Uzależnienie od marek czy jak...
Stary 2015-05-23, 18:27   #3955
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Obejrzałam właśnie ostatni filmik Karoliny Z. (makijaż dzienny vs codzienna charakteryzacja) - świetnie pokazuje, dlaczego makijaż 'dzienny' Maxineczki wcale nie jest dziennym w potocznym tego słowa rozumieniu. Szacunek dla Karoliny, że potrafi skrytykować najpopularniejsze głupie trendy (tona bronzera, maksymalnie wyrysowane brwi, sztuczne rzęsy zawsze i wszędzie).
Mogę prosić link. Przyznam, że nie kojarzę która to Karolina Z. Prędzej ogarniam bo ksywach wymyślonych przez wizażanki.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 18:31   #3956
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Mówiła, że nie korzystała z zabiegów medycyny estetycznej, ale dodała, że nie ma nic przeciwko i kiedyś z pewnością skorzysta. Wierzę jej, bo skoro powiedziała, że kiedyś się zdecyduje, to równie dobrze mogłaby potwierdzić to teraz
Swoją drogą twarz można naciągnąć, ale szyi czy dłoni już nie. Wystarczy spojrzeć na Madonnę czy Cher
To wlasnie dlonie i szyja zdradza tak naprawde wiek. Twarz mozna "naprawic" ale szyi juz nie. Widac ze ona duzo o siebie dba, ze zaczela to robic zanim pojawily sie pierwsze oznaki starzenia, dlatego widac efekty.

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Mogę prosić link. Przyznam, że nie kojarzę która to Karolina Z. Prędzej ogarniam bo ksywach wymyślonych przez wizażanki.
https://www.youtube.com/watch?v=6HoxGoZue6U
Stary 2015-05-23, 18:32   #3957
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Boję się oglądać
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 18:32   #3958
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
też mi się tak wydaje.

Ale z Panną Joanną, a raczej jej widzkami to pojechałaś ja ja oglądam z sentymentu, poza tym również dlatego, że jest po prostu miła i normalna, nie gwiazdorzy zbytnio. A wielkie okulary, to noszę tylko przeciwsłoneczne
Cytat:
Pewnie podziwiają, że Szusz nie musi pracować a stać ją na kosmetyki i wyjazdy.

Swoją drogą w ostatnim vlogu zaczęła komentować, że Serum z Avy za ok. 25zł najtańsze nie jest itd. a poleca koncentrat z Shisedo za ok 300zł Uzależnienie od marek czy jak...
też miałam z tego bekę
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 18:38   #3959
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
też mi się tak wydaje.

Ale z Panną Joanną, a raczej jej widzkami to pojechałaś ja ja oglądam z sentymentu, poza tym również dlatego, że jest po prostu miła i normalna, nie gwiazdorzy zbytnio. A wielkie okulary, to noszę tylko przeciwsłoneczne

też miałam z tego bekę
Nie bierz tak wszystkiego do siebie xD
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 18:39   #3960
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

ja lubię PannęJoannę (póki co), przyjemnie mi się ją ogląda, zwłaszcza dailyvlogi Wiem, ze dla wielu one są nudne i w ogole, ale mi jakoś tak odpowiadają. Wolę PannęJoannę pokazujacą mi swój normalny dzien niż szusz na fuertaventurze.
No ale ja mam za duże okulary i do niedawna nosiłam kucyk
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości