![]() |
#331 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Kochane moje mi też szkoda
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ok, to umówmi się i pójdziemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe no tak, jest tu taka jedna.. za teledyski się bierze a nawet śmieci nie umie wyrzucić.. ![]() ![]() Wiecie co? ![]() Tato mnie dzisiaj zabrał do sklepu z farbami i wybieraliśmy ![]() Wzięłam sobie mała paletę, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało. I jak bym kupowała to chyba tylko fioletową bo ten morelowy kolor na resztę ścian to tato chyba ma w garażu ![]() I teraz tylko muszę wybrać ![]() Ale boję się jak to będzie wyglądało.. A właśnie-gdzie super karo? Ze zdjęciami? ![]() Siedzę z maseczką aspirynową na twarzy. I nie mogę się dodzwonić do mojej baby..;/
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() NIja właśnie nas to już na pewno nie obejmie, ale pomysł nie byłby chyba za dobry, zależy jak szczegółowe byłyby te pytania, ale w stresie można byłoby coś zapomnieć, np Potop 1200 stron. Ale te prezentacje też nie są dobre, mógłby ktoś coś mądrego wymyślić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O np przez wakacje (chyba, bo nie pamiętam kiedy się dokładnie ostatnio ważyłam) przytyłam prawie 2 kg( ![]() ![]() I wyszło jak dużo się ruszałam w wakacje, a były takie piękne plany ![]() Uhahana i Nija bawcie się dobrze ![]() A może zamiast męczyć wszystkie Martusie na gg, po prostu jedna, do której dotrze roześle przez maile? ![]() Bo ja mam tak starą wersję gg, że mi nie przechodzą pliki ![]() ![]() Edit: Blaque Super karo pewnie siedzi w swoim odnowionym pokoju ![]() ![]() Edit2: Dziewczyny klikajcie codziennie: http://wizaz.☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/ tu szczegóły: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...wiza%BFowy+las ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to za maseczka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
ines-hehe pewnie tak
![]() Luzia-maseczka aspirynowa na twarz, pomaga na wypryski, pory,itp. Biorę 2 aspiryny, kładę na ręce, wiesz, robię taką 'miseczkę' z ręki i tam do środka daję te aspiryny. Daję kilka kropel wody, żeby to się rozpuściło, i dajesz na twarz. Trzymasz powiedzmy 15minut i zmywasz ![]() Akcję powtarzasz 2x w tygodniu. Jest dużo wątków o tym na wizażu ![]()
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Blaque a naprawde pomaga?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
Ja też kliknęłam i ratuję las
![]() Ja też codziennie tutaj wchodzę http://www.theanimalrescuesite.com/c...faces?siteId=3 i karmię zwierzątka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
blaque a wysusza ta maseczka mocno skore?
aaa nie chce mi sie nic pisac, bylam na kawie z kolezanka. znowu mysle o maturalnych dylematach a najbardziej nad angielskim sie zastanawiam. 'ale niewazne' --> (http://czulywojtek.blox.pl/html) ![]()
#339 |
Zakorzenienie
|
Spotkalam koleżankę z gimnazjum.
Dowiedziałam się, że mój TŻ już jakiś czas temu interesował się innymi dziewczynami... wiem, że jest totalnym idiotą, ale serce dalej kocha... ![]() Jak mam się nie bać miłości? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle ze teraz to pomoze tylko czas.. nie jestes idiatka! dziwne by bylo, gdybys sie tak nagle odkochala.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
veiovis jak to interesowal sie?
![]()
#342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jestem z ciebie dumna Veiovis ze sobie tak niezle radzisz bez tego drania oby tak dalej znajdziesz jeszcze tego jedynego ![]() ![]()
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Np siedział na plaży i podniecał się wszystkimi dupami po kolei. Pewnie powiecie, ze to normalne, ale ja naprawdę uwierzyłam, że byłam dla niego jedyna... Zawsze mówił, że nikt inny go nie interesuje...
Wiem, ze nie tylko mnie zrani. Wiem, że będę zawsze wszystkich porównywać do niego. Tak bardzo się boję, że razem z nim odeszła cała moja radość życia... Byłam strasznie energiczna, zawsze wprowadzalam dużo entuzjazmu... Wszystko wygasło. Każdy inny facet jest dla mnie nieatrakcyjny, paskudny z charakteru... chcę się do kogoś przytulić i wypłakać. Modlę się tylko o siłę... |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wierze ze masz w sobie sile bo trzeba miec w sobie sile aby napisac to co ty piszesz ![]() ![]()
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Chce zostać w domu.
Przepraszam za wprowadzenie tak pesymistycznych akcentów do tego wątku... no ale potrzebuje każdego słowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Jeeeej, nie chce mi się nadrabiać
![]() Foch, nie będę ![]() Było spoko ![]() ![]() W drodze powrotnej w autobusie dostałam propozycję wyjścia ze znajomymi do 'naszego' miejsca. O dziwo czuję się na siłach ![]() Ładna pogoda u mnie ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale do mnie nie doszły, więc Wam nie porozsyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno czas uleczy rany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Jako takiego wysuszania nie zauważyłam. Zresztą myślę, że nie ma szans na wysuszenie jeśli robisz 2x w tygodniu.
Maseczka fajnie ściąga, cera jest gładka. Taka fajna ![]() A i jeszcze jeden pomysł-jak Wam coś wyskoczy, to dajcie na to lekko rozpuszczoną aspirynę. Wyciąga i pomaga leczyć ![]() Cytat:
A na pewno nie chciałabyś dowiedzieć się po następnych kilku miesiącach, że od jakiegoś czasu Cię zdradza.. ![]() Wiem, że to marne pocieszenie ale.. ![]() Ciężko będzie ale nie możesz zakładać, że świat kończy się na nim. Czas leczy rany. A on, po jakimś czasie zostanie wspomnieniem. Zobaczysz, że poznasz jeszcze nie jednego faceta który będzie lepszy od niego. Może teraz się to wydawać nierealne, bo go kochasz, ale on nie jest niezastąpiony. Pamiętaj, że zawsze możesz się tutaj wygadać i zawsze pomożemy.. ![]() Właśnie popatrzyłam za okno a u mnie niebieskie niebo z porozrzucanymi po nim różowymi cienkimi chmurkami.. Piękne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
blaque u mnie tez cienkie rozowe chmurki
![]() w ogole uwielbiam zachody slonca, nawet na tapecie mam.. ale czasem mnie smuca jak sie dluzej wpatruje. nie wiem czemu. veiovis tak jak pisza blaque i krowka, czas leczy rany.. bo chyba nic innego Cie na obecna chwile nie pocieszy..
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
laylaaa-mnie też.. I też nie wiem czemu a uwielbiam zachody.
Jeszcze np. jak jestem u siebie na działce, nad wodą. Siedzę nad brzegiem i jest tak ślicznie, cicho.. a później taki smutek mnie ogarnia.. ![]() ![]()
![]() |
#351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Byłam w kosciele. I chyba nawet trochę mi pomogło. A ten czas co leczy rany... dłuży się niemożliwie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Też uwielbiam zachody!
![]() Nad morzem są wyjątkową piękne...a ja widziałam tylko raz i to nie był wcale jakiś szczególnie magiczny. ![]() Zawsze jak wracaliśmy z pracy busem i akurat słońce zachodziło to ja byłam taka smutna i zła, że nie mogę być teraz na plaży i tego oglądać... A Wojtkowi było mnie żal ![]() Wschody też są ładne ![]()
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Poszłam dziś do fryzjera. Miała być fajna fryzurka z blond refleksami a wyszło coś okropnego. Blond blondu nie przypomina i właśnie nałożyłam sobie na głowę ciemną szamponetkę
![]() Ps. Tak w ogóle to cześć wszystkim ![]() Pss.Jesteście nie możliwe z tą szybkością.... Nie nadrabiam i tyle!! |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja zdaje wos,ale nie chce sobie robic próbnej matury bo też pewnie obleje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje,ze dasz rade kochana,musisz. Jesteś silna i przetrzymasz to,a czas leczy rany ![]() Ja byłam dzisiaj u M (koleżanka) na kawce ![]() TŻ też był ze mną (dzisiaj są nasze 14 miesięcy ![]() A później sie szwędalam po miescie z E (bardzo dobra koleżanka-prawie przyjaciółka) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Konto usunięte
|
Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic...
![]() ![]() Kupiłam podklad i róz ![]() Podkład - IsaDora Hydralight odcień 59 (najjaśniejszy...) Róz Bourjois nr 95 - to pani w Duglasie mi dobrała (z moją konsultacja...ale nawybrzydzałam tam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Haha no kroooowa ![]() ![]() Cytat:
Haha i jak się nazywa? Martusia mnie natchnęła! To na cześć Twojego zwierzaka ![]() http://radamsa.☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/ Veiovis pisz pisz jeśli tylko Ci to pomaga. My chętnie przeczytamy i wesprzemy tak jak to tylko możliwe. Zobaczysz może być tylko lepiej ![]() Cytat:
Ach idź szalej ![]() Cytat:
![]() Ach gratuluję i oby jak najdłużej ![]() Ja wróciłam od TŻ. Siedzieliśmy u niego. Później byliśmy na skate parku pogadaliśmy ze znajomymi i wróciłam ![]() ![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Marta- gratuluje 14 miesięcy i życzę kilka razy tylu
![]() Mathildo! ![]() Jak tak można się wyśmiewać ze słabszej, głupszej i młodszej koleżanki?! ![]() Wstyd! Foch! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Konto usunięte
|
Marta gratuluje 14 miesięcy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zachody słońca też lubię, ale chyba tak jak wszyscy ![]() Edit: Nie mogę się przyzwyczaić, że 10 osób przegląda wątek, kiedyś max było z 5 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Mathilda.Krówka.Durga
![]() ![]() ![]() Strasznie szczęśliwa jestem z moim P. I tak bardzo go kocham ![]() Jutro musze kupić E. prezent na urodziny i nie wiem co ![]() Moze macie jakieś pomysły?? Odpada bielizna... Ja myślałam nad srebną bransoletką ![]() I kupie sobie jeszcze jakieś perfumy (może te polecane przez którąś Hello) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.