Rossmann cz. XXVI - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-23, 22:57   #3541
ania10zg
Rozeznanie

Dot.: Rossmann cz. XXVI

Miała któraś z was nowe antyperspiranty Sanex?
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 23:00   #3542
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Jak pytalam ostatnio u siebie o dostawy to powiedziano mi, ze sa codziennie w nocy. W innym maja w poniedzialki, srody. Chyba nie ma reguly
Ech. Jak ostatnio gadałam z babką w Rossie kiedy szukałam żółtego lovely to powiedziała, żebym przyjechała we wtorek tylko właśnie nie pamiętam czy dlatego, że dostawa jest w poniedziałek, czy we wtorek... ale skoro mówisz, że w nocy to pewnie chodziło jej o to, że w poniedziałek w nocy czyli wtorek to pierwszy dzień po dostawie... chyba
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
W Sosnowcu jest w poniedziałek.

Zadzwoń do nich i zapytaj.
W ostateczności tak zrobię ale ja mam zdiagnozowaną (przez siebie) telefonofobię dlatego wolałam spytać tutaj zanim zrobię ten drastyczny krok... albo każę tż-owi zadzwonić

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 23:00   #3543
Aniia91
F • R • I • E • N • D • S

Cytat:
Napisane przez _plinka Pokaż wiadomość
Jesteś nueoceniona! Dziękuję
W moim R nie ma testerów Evree... I teraz się zastanawiam, bo nie przepadam za zapachem różanym Jeśli on mocno pachnie to bym się męczyła... Za dużo się naczytałam i wszystko bym chciała!

Użyłam dzisiaj kremu pod oczy Rival de Loop Q10 i jak konsystencję ma lepszą od Hydro, tak znowu lewe oko mi łzawi. Ale chyba będziemy się bardziej lubić.
Również nie bardzo przepadam za różanym zapachem (ostatnio nie byłam w stanie znieść aromatu różanej herbaty ), a tutaj zapach w ogóle mi nie przeszkadza, ani przy aplikacji, ani jak nałożę na twarz
Aniia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 23:02   #3544
adelka99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
tak,używam od ponad roku, polecam.
adelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 23:07   #3545
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Tak, beznadzieja.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 23:10   #3546
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Tak, beznadzieja.
Uff, jak się cieszę, że odżałowałam i kupiłam Vichy. Miałam wziąć Sanex w promocji . Który wariant miałaś?

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 23:16   #3547
adelka99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Tak, beznadzieja.
uuu a dlaczego beznadzieja ?
ja wcześniej używałam Vichy i te u mnie równie dobrze się sprawdzają.
Miałaś spray czy kulkę ?
adelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 23:40   #3548
201802190914
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez radioheadka Pokaż wiadomość
A czy essenital oils i rekonstruktor to nie to samo? bo w żadnym rossie jeszcze rekonstruktora nie widzialam, wszedzie tylko rose i essential..?
Rekonstruktor to to samo, co essential oils.

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość

Większość kosmetyków (nie tylko kremów) ma w składzie glicerynę. Jak to z nią jest, też zapycha?
Gliceryna może zapychać, ale nie musi. Np. tonik Sylveco na pierwszym miejscu w składzie ma właśnie glicerynę i mnie nie zapycha. Natomiast kosmetyków z parafiną unikam jak ognia. Najlepiej jest po prostu, jak mówiłam wcześniej, sprawdzić na sobie. Każda z nas ma inną cerę.
W Rossmannie chyba nie znajdziesz produktów bez gliceryny, w każdym się znajdzie, ale mogę się mylić. Jeśli jesteś pewna, że nie chcesz ani gliceryny, ani alkoholu, to najlepiej wybrać się do jakiegoś sklepu z naturalnymi kosmetykami, albo przejrzeć internet.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
A może jest taki pewniak, który na pewno nie zapcha?

Z Avy widziałam kremy tylko 30+ i więcej.
Nie ma uniwersalnego pewniaka dla wszystkich.
Nie ma co się sugerować wiekiem na opakowaniu. To jest tylko umowne i orientacyjne. Kosmetyki lepiej dobierać do indywidualnych potrzeb skóry. Nawet jeśli nie masz zmarszczek, lepiej wybrać krem przeciwzmarszczkowy za wczasu, bo lepiej zapobiegać niż leczyć. Nawet krem 60+ czy 70+ Ci nie zaszkodzi - ważne żeby odpowiadał Twoim oczekiwaniom.
201802190914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 00:21   #3549
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sirulys Pokaż wiadomość

Gliceryna może zapychać, ale nie musi. Np. tonik Sylveco na pierwszym miejscu w składzie ma właśnie glicerynę i mnie nie zapycha. Natomiast kosmetyków z parafiną unikam jak ognia. Najlepiej jest po prostu, jak mówiłam wcześniej, sprawdzić na sobie. Każda z nas ma inną cerę.
W Rossmannie chyba nie znajdziesz produktów bez gliceryny, w każdym się znajdzie, ale mogę się mylić. Jeśli jesteś pewna, że nie chcesz ani gliceryny, ani alkoholu, to najlepiej wybrać się do jakiegoś sklepu z naturalnymi kosmetykami, albo przejrzeć internet.

Nie ma uniwersalnego pewniaka dla wszystkich.
Nie ma co się sugerować wiekiem na opakowaniu. To jest tylko umowne i orientacyjne. Kosmetyki lepiej dobierać do indywidualnych potrzeb skóry. Nawet jeśli nie masz zmarszczek, lepiej wybrać krem przeciwzmarszczkowy za wczasu, bo lepiej zapobiegać niż leczyć. Nawet krem 60+ czy 70+ Ci nie zaszkodzi - ważne żeby odpowiadał Twoim oczekiwaniom.
Będę testować ten krem z Tołpy, ma glicerynę, ale jest bez parafiny. I zerknę jeszcze raz na te kremy z Avy, może znajdę coś dla siebie, dziękuję.
Mój dotychczasowy krem zawierał parafinę, więc spróbuję na początek czegoś bez niej, niech będzie z gliceryną, zobaczymy.

A możecie polecić jeszcze coś oczyszczającego do tłustej skóry? Potrzebuję czegoś mocnego. Na razie kupiłam peeling morelowy Soraya i pastę z Ziai. Jest w Rossku jeszcze coś dobrego?
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 00:41   #3550
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Będę testować ten krem z Tołpy, ma glicerynę, ale jest bez parafiny. I zerknę jeszcze raz na te kremy z Avy, może znajdę coś dla siebie, dziękuję.
Mój dotychczasowy krem zawierał parafinę, więc spróbuję na początek czegoś bez niej, niech będzie z gliceryną, zobaczymy.

A możecie polecić jeszcze coś oczyszczającego do tłustej skóry? Potrzebuję czegoś mocnego. Na razie kupiłam peeling morelowy Soraya i pastę z Ziai. Jest w Rossku jeszcze coś dobrego?

Peelingo maseczka z Synergenu. W niebieskiej tubce. To jest dopiero mocne cholerstwo.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 01:08   #3551
201802190914
Konto usunięte

Cytat:

Jeśli mówimy o peelingach to dobry jest ten z Avy 2 w 1 peeling - maska. Ewentualnie peeling enzymatyczny z Dermiki albo Yoskine. Z tych mechanicznych dobry jest też Yoskine, bo z tego co wiem, zawiera korund. Lepszego zdzieraka niż korund nie ma.
Nie wiem tylko jak się sprawdzą do tłustej cery, ale peelingi są raczej uniwersalne, więc możesz spróbować któryś z nich. Jeśli masz dodatkowo trądzik, lepiej wybierz enzymatyczny. Natomiast, jeżeli skóra jest tylko tłusta, bez żadnych wykwitów, to bierz taki, który bardziej Ci odpowiada formułą.
Nie jestem pewna, bo nie sprawdzałam składów, ale mogą zawierać parafinę.
Z żeli dziewczyny polecały głównie Lirene. Ich peeling też jest godny polecenia.
Stary 2015-05-24, 01:18   #3552
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Zastałam puste miejsce po facelle z pojemniczkiem i pytałam pani nie maja yoskine peelingu enzymatycznego . A ten szafirowy obawiam sie ze moze byc na mnie za mocny (tak jak i jest soraya morelowa) - ktos moze ma porównanie ?
Jak morelowy jest za mocny to nie próbuj szafirowego
Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Peelingo maseczka z Synergenu. W niebieskiej tubce. To jest dopiero mocne cholerstwo.
Który to? Ten? http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Syn...0-ml,45,109448
Cytat:
Ja w ogóle nie rozumiem zachwytów nad tym peelingiem morelowym Stosuje go do rąk i nóg, żeby go wykończyć.
Z Rossa możesz wypróbować http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Bie...10-g,41,322429 i http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Bie...10-g,41,290830

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 01:24   #3553
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
Nie macie wrażenia przy eyelinerze z Lovely, że wam "ciągnie" powiekę?
akurat tego nie zaobserwowałam, ale za to 4/5 linery z lovely to niewypały totalne (prześwity, ale takie straszne), a 5/5 kruszą się. beznadziejne są :/

Cytat:
Wrzucam moje skromne zakupy
podałabyś ile produkty bielendy kosztowały po zniżce?

ja w pon ruszam po niebieskie serum z bielendy. pluję sobie w brodę, że w czwartek go nie kupiłam jednak. aaagh
Stary 2015-05-24, 01:34   #3554
Make4Up
Zakorzenienie

Wink Dot.: Rossmann cz. XXVI

Cytat:
Jeśli mówimy o peelingach to dobry jest ten z Avy 2 w 1 peeling - maska. Ewentualnie peeling enzymatyczny z Dermiki albo Yoskine. Z tych mechanicznych dobry jest też Yoskine, bo z tego co wiem, zawiera korund. Lepszego zdzieraka niż korund nie ma.
Nie wiem tylko jak się sprawdzą do tłustej cery, ale peelingi są raczej uniwersalne, więc możesz spróbować któryś z nich. Jeśli masz dodatkowo trądzik, lepiej wybierz enzymatyczny. Natomiast, jeżeli skóra jest tylko tłusta, bez żadnych wykwitów, to bierz taki, który bardziej Ci odpowiada formułą.
Z żeli dziewczyny polecały głównie Lirene. Ich peeling też jest godny polecenia.
Kilka stron wcześniej zamieściłam zdjęcie z porównaniem składu obecnej wersji Yoskine szafirowego i tej starej, oba mają parafinę. Ja bym nie porównywała Yoskine szafirowego do Sorai morelowego bo to inny kaliber. Szafirowy jest drobnoziarnisty, a morelowy gruboziarnisty. Morelowego mogłabym do całego ciała używać :P ale nic nie wyprasuje zmarszczek na czole jak szafirowy Oczywiście wszystko też zależy od długości i intensywności tarcia takim peelingiem po buzi
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 01:44   #3555
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Drogi nie jest, ale serio taki dobry?
Cytat:
Korund chyba można kupić osobno i dodawać do żelu?
Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Jak morelowy jest za mocny to nie próbuj szafirowego

Który to? Ten? http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Syn...0-ml,45,109448

Ja w ogóle nie rozumiem zachwytów nad tym peelingiem morelowym Stosuje go do rąk i nóg, żeby go wykończyć.
Z Rossa możesz wypróbować http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Bie...10-g,41,322429 i http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Bie...10-g,41,290830
Dzięki, przyjrzę się tym saszetkom.
Stary 2015-05-24, 02:10   #3556
201802190914
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Kilka stron wcześniej zamieściłam zdjęcie z porównaniem składu obecnej wersji Yoskine szafirowego i tej starej, oba mają parafinę. Ja bym nie porównywała Yoskine szafirowego do Sorai morelowego bo to inny kaliber. Szafirowy jest drobnoziarnisty, a morelowy gruboziarnisty. Morelowego mogłabym do całego ciała używać :P ale nic nie wyprasuje zmarszczek na czole jak szafirowy Oczywiście wszystko też zależy od długości i intensywności tarcia takim peelingiem po buzi
O, właśnie kojarzyło mi się coś, że chyba ktoś wstawiał coś takiego.

Cytat:

Tak, korund jest dostepny online i zdecydowanie warto. Teraz jak sobie myślę, to bardziej opłaca się niż ten gotowy peeling. Nie dość, że jest tani jak barszcz, to jeszcze sama wybierasz z czym go połączysz. Zerknęłam na ten skład Yoskine - parafina, pełen parabenów i innych takich. Ma bardzo dobre opinie w internecie, ale co kto lubi. Krzywdy nie powinien zrobić, ale skład mało przyjazny. Jeśli komuś nie przeszkadzają te "dodatki", to może być całkiem nienajgorszy.
Przejrzałam zawartość tych peelingów i najlepiej wypada Ava - ma dużo ekstraktów, olei. Zawiera też alkohol, ale nie na czołowym miejscu, więc nie powienien mocno przesuszać.

Edytowane przez 201802190914
Czas edycji: 2015-05-24 o 02:12
Stary 2015-05-24, 02:23   #3557
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, korund jest dostepny online i zdecydowanie warto. Teraz jak sobie myślę, to bardziej opłaca się niż ten gotowy peeling. Nie dość, że jest tani jak barszcz, to jeszcze sama wybierasz z czym go połączysz. Zerknęłam na ten skład Yoskine - parafina, pełen parabenów i innych takich. Ma bardzo dobre opinie w internecie, ale co kto lubi. Krzywdy nie powinien zrobić, ale skład mało przyjazny. Jeśli komuś nie przeszkadzają te "dodatki", to może być całkiem nienajgorszy.
Przejrzałam zawartość tych peelingów i najlepiej wypada Ava - ma dużo ekstraktów, olei. Zawiera też alkohol, ale nie na czołowym miejscu, więc nie powienien mocno przesuszać.
Dziękuję.
Kupię ten korund i przyjrzę się jeszcze peelingom Ava.
Stary 2015-05-24, 07:01   #3558
yankosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Uff, jak się cieszę, że odżałowałam i kupiłam Vichy. Miałam wziąć Sanex w promocji . Który wariant miałaś?
Vichy z zielona nakrętka jest świetny, kultowy kosmetyk
yankosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 07:06   #3559
madziaa2809
Zakorzenienie

Jak dla mnie najlepszy peeling to peeling gruboziarnisty lirene, teraz mam drobnoziarnisty i też daje rade. Albo gruboziarnisty perfecty. Ten morelowy sorayi kupiłam w biedronce na wyprzedaży za 3 zł i tyle jest warty :/ jak dla mnie totalna lipa, nie zdziera jak powinien, już lepsza jest pasta z ziaji. Chyba ten morelowy zuzyje do ciała jak inni pisali.
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 08:10   #3560
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yankosia Pokaż wiadomość
Vichy z zielona nakrętka jest świetny, kultowy kosmetyk
Zgadzam się
Tylko fajnie byłoby znaleźć godnego zastępce w bardziej przyjaznej cenie. Też myślalam o Sanexie.
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 08:11   #3561
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Szkoda, że szafirowy ma parafinę znacie inny bez tego dodatku?

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 08:14   #3562
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
Te pudelka weszly do sprzedazy kilka mscy temu. I pewnie sa wlasnie w tych wiekszych roskach
możecie zrobić fotkę tego pudełeczka?
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 08:39   #3563
takaja2
Zadomowienie

Cytat:
Przegapilas rozdanie tych kremow, szkoda.
Jakie rozdanie? Gdzie rozdawali?

Cytat:
Ja wygrałam ten nowy krem nivea na facebooku.
Co to za konkurs? Na fanpage-u Nivea czy jakimś innym z konkursami?

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
O takie:
takaja2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 08:41   #3564
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez radioheadka Pokaż wiadomość
A czy essenital oils i rekonstruktor to nie to samo? bo w żadnym rossie jeszcze rekonstruktora nie widzialam, wszedzie tylko rose i essential..?
Przepraszam. Z rozpędu wkleiłam dwa razy. Rekonstruktor ma nowe i stare opakowanie.
Stary 2015-05-24, 09:34   #3565
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
akurat tego nie zaobserwowałam, ale za to 4/5 linery z lovely to niewypały totalne (prześwity, ale takie straszne), a 5/5 kruszą się. beznadziejne są :/
Ja kupiłam, żeby uczyć się robić kreski, ale co im mogę zarzucić to:
- szybko się ścierają, wystarczy, że oko mnie zaswędzi, potrę i już nie ma
- jak zaschną, to właśnie mi tak ciągną za powiekę jakoś

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 09:49   #3566
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bardzo lubie lirene drobnoziarnisty. Polecam nie zostawia zadnej tlustej powloczki

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

podałabyś ile produkty bielendy kosztowały po zniżce?

ja w pon ruszam po niebieskie serum z bielendy. pluję sobie w brodę, że w czwartek go nie kupiłam jednak. aaagh
Jasne 7,79 i 8.99, emulsja chyba byla ta drozsza

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie najlepszy peeling to peeling gruboziarnisty lirene, teraz mam drobnoziarnisty i też daje rade. Albo gruboziarnisty perfecty. Ten morelowy sorayi kupiłam w biedronce na wyprzedaży za 3 zł i tyle jest warty :/ jak dla mnie totalna lipa, nie zdziera jak powinien, już lepsza jest pasta z ziaji. Chyba ten morelowy zuzyje do ciała jak inni pisali.
Gruboziarnisty lirene jest na parafinie, perfecta tez

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Ja nie posiadam

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez takaja2 Pokaż wiadomość
Jakie rozdanie? Gdzie rozdawali?

Co to za konkurs? Na fanpage-u Nivea czy jakimś innym z konkursami?

O takie:
http://m.nivea.pl/campaigns/universal-cremes/nivea-care tu 9tys. kremow i na wizazu kolejny tysiac
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 10:35   #3567
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Te pudelka weszly do sprzedazy kilka mscy temu. I pewnie sa wlasnie w tych wiekszych roskach

pierwsze pudełeczko kupiłam co najmniej 2 lata temu i to w małym rossmanie. tyle że nie ma ich przez cały czas. drugie kupiłam przypadkowo jak znowu były w tym samym R.
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 10:39   #3568
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
pierwsze pudełeczko kupiłam co najmniej 2 lata temu i to w małym rossmanie. tyle że nie ma ich przez cały czas. drugie kupiłam przypadkowo jak znowu były w tym samym R.
O to moze wczesniej mi umknely
W ogole to mialam kupic wkladki i oczywiscie zapomnialam. Musze wrocic
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 10:59   #3569
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez adelka99 Pokaż wiadomość
uuu a dlaczego beznadzieja ?
ja wcześniej używałam Vichy i te u mnie równie dobrze się sprawdzają.
Miałaś spray czy kulkę ?
Spray z różową nakretka jak dobrze pamiętam... W ogóle nie chronił, a smierdzial niemilosiernie najtańszym odswiezaczem do wc (bardzo długo sie ten smród utrzymywał- nie dałam rady go wykończyć i wyrzucilam).
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 11:35   #3570
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Tak, korund jest dostepny online i zdecydowanie warto. Teraz jak sobie myślę, to bardziej opłaca się niż ten gotowy peeling. Nie dość, że jest tani jak barszcz, to jeszcze sama wybierasz z czym go połączysz.

No i zaświeciła mi się w głowie żarówka. Tylko teraz pytanie, czy taki wymieszany z żelem do mycia twarzy korund nie rozpuści/nie zmięknie/nie straci swoich mocno trących właściwości z czasem? Mam na myśli czy można by w odpowiednich proporcjach zmieszać korund z całym opakowaniem żelu zamiast za każdym razem mieszać małą porcję?
Jeżeli zadałam głupie pytanie to przepraszam za ignorancję ale z moimi zdolnościami i pomysłami... wolę się upewnić

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości