|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Miała któraś z was nowe antyperspiranty Sanex?
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ostateczności tak zrobię ale ja mam zdiagnozowaną (przez siebie) telefonofobię dlatego wolałam spytać tutaj zanim zrobię ten drastyczny krok... albo każę tż-owi zadzwonić
|
|
#3543 | |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Cytat:
), a tutaj zapach w ogóle mi nie przeszkadza, ani przy aplikacji, ani jak nałożę na twarz
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Klientka w krawacie
|
Uff, jak się cieszę, że odżałowałam i kupiłam Vichy. Miałam wziąć Sanex w promocji
. Który wariant miałaś?
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3548 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
W Rossmannie chyba nie znajdziesz produktów bez gliceryny, w każdym się znajdzie, ale mogę się mylić. Jeśli jesteś pewna, że nie chcesz ani gliceryny, ani alkoholu, to najlepiej wybrać się do jakiegoś sklepu z naturalnymi kosmetykami, albo przejrzeć internet. ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Nie ma co się sugerować wiekiem na opakowaniu. To jest tylko umowne i orientacyjne. Kosmetyki lepiej dobierać do indywidualnych potrzeb skóry. Nawet jeśli nie masz zmarszczek, lepiej wybrać krem przeciwzmarszczkowy za wczasu, bo lepiej zapobiegać niż leczyć. Nawet krem 60+ czy 70+ Ci nie zaszkodzi - ważne żeby odpowiadał Twoim oczekiwaniom. |
|||
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zerknę jeszcze raz na te kremy z Avy, może znajdę coś dla siebie, dziękuję. Mój dotychczasowy krem zawierał parafinę, więc spróbuję na początek czegoś bez niej, niech będzie z gliceryną, zobaczymy. ![]() A możecie polecić jeszcze coś oczyszczającego do tłustej skóry? Potrzebuję czegoś mocnego. Na razie kupiłam peeling morelowy Soraya i pastę z Ziai. Jest w Rossku jeszcze coś dobrego?
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Peelingo maseczka z Synergenu. W niebieskiej tubce. To jest dopiero mocne cholerstwo. |
|
|
|
|
#3551 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem tylko jak się sprawdzą do tłustej cery, ale peelingi są raczej uniwersalne, więc możesz spróbować któryś z nich. Jeśli masz dodatkowo trądzik, lepiej wybierz enzymatyczny. Natomiast, jeżeli skóra jest tylko tłusta, bez żadnych wykwitów, to bierz taki, który bardziej Ci odpowiada formułą. Nie jestem pewna, bo nie sprawdzałam składów, ale mogą zawierać parafinę. Z żeli dziewczyny polecały głównie Lirene. Ich peeling też jest godny polecenia. |
|
|
|
|
#3552 | |||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stosuje go do rąk i nóg, żeby go wykończyć.Z Rossa możesz wypróbować http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Bie...10-g,41,322429 i http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Bie...10-g,41,290830
|
|
#3553 | |
|
maskott
|
Cytat:
podałabyś ile produkty bielendy kosztowały po zniżce? ja w pon ruszam po niebieskie serum z bielendy. pluję sobie w brodę, że w czwartek go nie kupiłam jednak. aaagh |
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3556 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, korund jest dostepny online i zdecydowanie warto. Teraz jak sobie myślę, to bardziej opłaca się niż ten gotowy peeling. Nie dość, że jest tani jak barszcz, to jeszcze sama wybierasz z czym go połączysz. Zerknęłam na ten skład Yoskine - parafina, pełen parabenów i innych takich. Ma bardzo dobre opinie w internecie, ale co kto lubi. Krzywdy nie powinien zrobić, ale skład mało przyjazny. Jeśli komuś nie przeszkadzają te "dodatki", to może być całkiem nienajgorszy. Przejrzałam zawartość tych peelingów i najlepiej wypada Ava - ma dużo ekstraktów, olei. Zawiera też alkohol, ale nie na czołowym miejscu, więc nie powienien mocno przesuszać. Edytowane przez 201802190914 Czas edycji: 2015-05-24 o 02:12 |
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupię ten korund i przyjrzę się jeszcze peelingom Ava.
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie najlepszy peeling to peeling gruboziarnisty lirene, teraz mam drobnoziarnisty i też daje rade. Albo gruboziarnisty perfecty. Ten morelowy sorayi kupiłam w biedronce na wyprzedaży za 3 zł i tyle jest warty :/ jak dla mnie totalna lipa, nie zdziera jak powinien, już lepsza jest pasta z ziaji. Chyba ten morelowy zuzyje do ciała jak inni pisali.
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znacie inny bez tego dodatku?
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
Jakie rozdanie? Gdzie rozdawali?
![]() Co to za konkurs? Na fanpage-u Nivea czy jakimś innym z konkursami? O takie: |
|
|
|
#3564 |
|
Makeup challenge winner
|
Przepraszam. Z rozpędu wkleiłam dwa razy. Rekonstruktor ma nowe i stare opakowanie.
|
#3565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- szybko się ścierają, wystarczy, że oko mnie zaswędzi, potrę i już nie ma - jak zaschną, to właśnie mi tak ciągną za powiekę jakoś
|
|
|
|
|
#3566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zostawia zadnej tlustej powloczki---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
7,79 i 8.99, emulsja chyba byla ta drozsza ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ja nie posiadam ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole to mialam kupic wkladki i oczywiscie zapomnialam. Musze wrocic
|
|
#3569 |
|
Wredny kotecek
|
Spray z różową nakretka jak dobrze pamiętam... W ogóle nie chronił, a smierdzial niemilosiernie najtańszym odswiezaczem do wc (bardzo długo sie ten smród utrzymywał- nie dałam rady go wykończyć i wyrzucilam).
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zaświeciła mi się w głowie żarówka. Tylko teraz pytanie, czy taki wymieszany z żelem do mycia twarzy korund nie rozpuści/nie zmięknie/nie straci swoich mocno trących właściwości z czasem? Mam na myśli czy można by w odpowiednich proporcjach zmieszać korund z całym opakowaniem żelu zamiast za każdym razem mieszać małą porcję? Jeżeli zadałam głupie pytanie to przepraszam za ignorancję ale z moimi zdolnościami i pomysłami... wolę się upewnić
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.

dlatego wolałam spytać tutaj zanim zrobię ten drastyczny krok... albo każę tż-owi zadzwonić 

i pytałam pani nie maja yoskine peelingu enzymatycznego . A ten szafirowy obawiam sie ze moze byc na mnie za mocny (tak jak i jest soraya morelowa) - ktos moze ma porównanie ? 

tp