|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
nadążyc za Wami to też nie lada sztuka
ja też mam w sobie wirusa bieliźnianego tylko czasu na dotarcie w odpowiednie miejsca niet-ale może to i dobrze? ![]() ale krowim łatkom to bym się raczej nie oparła-uwielbiam!!! Iwonko-podziwiam podrzutka i chylę czoła ja raczej z tych zdolnych a leniwych ![]() języka żadnego do końca nie zgłębiłam no,ale jak nie jest mi do niczego potrzebny to i się zapomina i motywacji niestety brak ![]() ale poza granicami dogadam się z każdym w każdym języku
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, ze Wam się ciasto podoba
Robiłam z jeżynami. W smaku jest dobre, takie proste i domowe ![]() Bardziej mi smakowało niż ta zimna drożdżówka co wcześniej robiłam Mojemu dziadkowi i TZ bardzo smakowało Cześ Midi Cieni jeszcze nie wybrałam, aczkolwiek znowu dziś oglądałam - dziś miały swój dzień Loreale Secrets Star ![]() I może bym nawet kupiła, bo mi się sygnowane przez panią Ash * ( coś, coś tam - czyli tę ładną Hinduskę ) podobały, ale Panie sprzedawczynie wolały w dwójkę jednego Pana obsługiwać to sobie poszłam
![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-18 o 19:35 Powód: post pod postem |
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
o rany zrobiłam test który mi przesłali, poległam jak nic straszny był
|
|
#364 |
|
Rzabbocop
|
Zachorowałam na to:
http://www.marksandspencer.com/gp/pr...5169031&page=3 w sklepie były rozmiary tylko do DD ale widze, ze w necie są więc może w sklepie mi zamówią ![]() Ann muzyka bobasa moze lecieć i mi nie przeszkadza mam chyba bez jednej, zgram i wyślę razem ze spodniami ![]() Ja jestem średnio zdolna i ani pilna ani ambitna więc z językami u mnie ciężko. Gadam jak gadam i błędy mi sie utrwalają
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko bardzo ładna ta bielizna, oryginalna
Ta też bardzo ciekawa: http://www.marksandspencer.com/gp/pr...&mnSBrand=core
|
#366 |
|
Rzabbocop
|
Małżowi też się podoba
![]() powiedział, ze mam kupić ![]() a w dotyku jest fantastyczna, bardzo delikatna i mięciutka, stałam i macałam kilka minut bo była kolejka do przymierzalni
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi jutro wstyd będzie na tej rozmowie, to aż się boję że potem wejdę do kilku sklepów żeby się pocieszyć ....
przez Was jestem w jakimś stanie maniakalno-bieliźnianym ![]()
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko przecież to normalne jest ze wpadamy w zbiorowe obsesje
|
#369 |
|
sophisticated
|
bardzo ładna ta bielizna
a w Polsce też można taką dostać? pytam o normalne miasta oczywiście ![]() ![]() EDIT oj chyba nie można, coś marniutko na polskiej stronie Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-08-30 o 21:38 |
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
prawda jest taka ze z pustymi rękami jutro nie wrócę
coś kupię tylko jeszcze nie wiem co
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam pod prysznic, pa
|
#372 |
|
sophisticated
|
|
|
|
|
#373 |
|
Rzabbocop
|
Brewko nie mam pojęcia bo u mnie na wsi
nie ma firmowych sklepów za bardzoPoza tym to M&S to chyba tylko w stolycy? albo mi się wydaje
|
|
|
|
#374 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
już sobie znalazłam na necie napherowe balsamy i lotiony
źle wpisywałam cały czas w google i dlatego nic znaleźć nie mogłam, pisałam nephera zamiast naphera ![]() w końcu się skusiłam i poszłam do łazienki sprawdzićjutro sobie dokupię do zestawu
|
|
#376 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aż się boję cokolwiek pytać,bo zaraz mi wysyłasz ![]() ja się oczywiście bardzo cieszę,ale głupio mi jeszcze bardziej ![]() a mnie tylko chodzi o opinię wzorowej i zaprawionej w boju mamuśki Cytat:
Cytat:
![]() a propo tego materiału-bo co prawda wygląda na mięciutką i przyjemną,ale czy nie jest właśnie zbyt delikatna? ![]() czy w tym właśnie feomen, że delikatne a stabilne i trwałe Brewko-to o cieście to miałam nadzieję,że się wszystkie odezwiecie-dzięki a w ogóle to mała już mi skopała wszystko-żołądek,wątrobę,płuca i nie wiem co jeszcze podeszła już tak wysoko,że nie wiem czym to się skończy czuję,że pękam w szwach |
||||
|
|
|
#377 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale co sie dzialo na dzialach damskich, jeszcze przy przecenie sklep zamykany o 21, a wychodzilam ok 23 przez to sprzatanie ![]() Cytat:
![]() a co do tych sklepow to nic mi nie wiadomo zeby w innych bylo AZ tak. tym rozkladaniem sie nie przejmuj i tak wszystko trzeba na wieczor poskladac 2 raz mnie tylko wkurzalo jak te babska rozkladaly ta sama bluzke we wszytkich rozmiarach albo rozwalaly to co wisialo pod spodem pokazane na wieszaku ![]() Cytat:
![]() odezwała się ![]() Cytat:
Cytat:
kup kup,ja tez dokupie.. jak znajde ![]() odnosnie szalu zbiorowego na bielizne, to szukajac dzis kolezance prezentu w H&M widzialam TYLE SLICZNYCH staniczkow ze oczoplasu dostalam!! i to zawsze moj rozmiar wisi jako pierwszy (ciekawe czemu edit: ale na jeden to chyba nie wytrzymam i sie skusze po wyplacie...
|
|||||
|
|
|
#378 |
|
Rzabbocop
|
Ann ale ja jeszcze nic Ci nie wysłałam
spróbuję mailem jakiś mniejszy utworek |
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie po all buszuje i o to co znalazlam:
http://allegro.pl/item227453381_rajs...stockings.html ciekawa kombinacja, nie mozna powiedziec
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
nie zebym to zamawiała edit: Iwonko swietny ten zip!! chcialam zapytac gdzie to, ale zobaczylam nazwe pliku, to sie zorientowalam ![]() superowe ![]() a ile reklam!!!! ![]() tej z tym facetem dlawiacym sie nie znalam, ale fajny jest ogladam dalej ![]() ta D&G znalam z losiem zarabiste ta dziewczyna tez ladna.. poki sie nie odezwala ![]() no i reklama mazdy super ![]() ladnie, jak na osobe ktora widziala milion reklam w zyciu to zostalam zagięta ![]() a ta małpa aaahahaha edit 2: fajnie tak sobie pogadac ze soba... chyba kupie sobie psa (wciaz mowie o mailach Iwonki )a tenisa trenowalam 7 lat ![]() bajke juz znalam, jest bardzo madra no jest tu ktooo ilez mozna z sama sobą ![]() edit 3 i ostatni!!! (foch gadac nie chcecie to nie, ide spać ![]() do jutra Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-08-30 o 23:35 |
|
|
|
#382 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powaznie to wszystkim tym, czym napisałaś plus zawartościa aktualna portfela, tym, co mam już w szafie i koniecznością, w tym sensie, że coś musze kupić, bo np. wszystko się wydarło jak kupuje np. bluzkę no. t shirt zwykły to jak przymierzam to myslę z czym będę go nosiła, do jakich spodni będzie mi pasował, czy do spódnic tez i jakich. Szukam w myslach tego, co mam w szafie i wyobrazam sobie. Nie myślę o tym, co moge kupić do tej bluzki tylko to z czym ją będę nosić z rzeczy, które już wiszą w szafie. I mam zasadę bluzki, czy dołu nie kupię jeśli pasuje mi tylko do jednej rzeczy. Szkoda kasy więc np. t shirt z kapturkiem czerwonym pasuje i do spodni jeansowych i do jeansowej spódnicy, do białych spodni i do białej spódnicy. Acha no i patrzę też w myslach, czy fason, kształt danej rzeczy będzie pasował do innych, nie tylko kolorystycznie. Ale ja przewaznie mam klasyczne kroje, więc z tym mam spokój. To samo z każdą inną częścią wierzchniej garderoby, nawet z butami i torebkami ja widze obrazami, więc nie ma problemu. Mam nadzieję Milgryfku, że choć troszkę pomogłam Pingwinku mam wrażenie, że jesteś do niego pod tym względem mocno podobna ![]() Ale sama mu zazdroszczę siły charakteru. Cytat:
a na intelekt Mozart ponoć najlepszy ![]() Współczuję z tymi paznokciami ![]() Cytat:
![]() A z dogadywaniem się mam tak samo, jak Ty! to jednak zdolne jestesmy Cytat:
![]() To spróbuj tej Hinduski, fajne te zestawy są, ja mam Longorii. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pa Cytat:
Cytat:
![]() Navi mnie urzeka ten pan z greckiej reklamy jest świetnym przykładem męskiego pawia hehehe, no i ogólnie jest świetna ![]() Zip tez mi sie podoba, ale gmail nie lubi zipów, więc kto ma gmaila nie ma zipa. |
||||||||
|
|
|
#383 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() od wczoraj mam kłopoty z wlezieniem, bardzo to irytujące, jakimiś opłotkami muszę zasuwać zamiast frontowym ![]() navi bardzo ciekawe... rajstopy, a open crotch to to co myślę? |
|
|
|
#384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to wstawac spiochy |
|
|
|
|
#385 |
|
sophisticated
|
buuu widzę, że Rzęska to już nawet się przywitać z nami nie ma czasu
![]() milgryf, a stronę Trinny i Susannah znasz? jest między innymi o komponowaniu kolorystycznym ciuchów, bardzo pomocne IMO ![]() tu jakby co http://www.trinnyandsusannah.com/ |
|
|
|
#386 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Ivuś musisz szukać 30-32 bo 36 to nawet ja nie noszę ![]() Navi body fajne chyba skoczę dzisiaj do miasta bo ostatnio nie załatwiłam wszyskiego |
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
hi
Cytat:
![]() nie wiem co myslisz ale crotch to krocze ![]() kawka pyszna Lide zabieram sie za robote. dzis troche po terenie sie musze powozic |
|
|
|
|
#388 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() EDIT byłam z donosem, prace trwają ![]() EDIT2 Lide dowiedziałam się, że te kłopoty są od 3 do 8 naszego czasu, na razie źródło nierozpoznane, więc może to jeszcze potrwać
Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-08-31 o 09:56 |
|
|
|
|
#389 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja chciałam się przyznać co brzmi trochę dziwnie że ja raczej ambitna i pracowita a niestety mniej zdolna. Angielskiego się uczę, uczę i niewiele umiem. Naet jeśli znam zasady to nici z wymową. Słoń mi nadepnął na uszy i strasznie ciężko jest mi się nauczyć poprawnej wymowy. Może jeszcze kiedyś z raz spróbuję Lide pyszna kawa Cześć Ślicznotki |
||
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Milgryf ja staram sie kierować podobnymi zasadami co Iwonka, aczkolwiek zdarza mi się zaszaleć i kupić coś mi sie bardzo podoba a do niczego nie pasuje
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

a w Polsce też można taką dostać? pytam o normalne miasta oczywiście 

sklep zamykany o 21, a wychodzilam ok 23 przez to sprzatanie 
mnie tylko wkurzalo jak te babska rozkladaly ta sama bluzke we wszytkich rozmiarach 
ilez mozna z sama sobą
No i jak tu się nie wściekać I jeszcze mnie prasowanie tych oficjalnych ciuchów czeka, a już późno..