|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłośniczki Zary, cz.
Dzień dobry
|
#3453 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.
Cytat:
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- do śniadania chyba mam nieco inny gusthttp://avanti24.pl/moda/5,103632,179....html#BoxMUImg |
|
|
|
|
#3455 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłośniczki Zary, cz.
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
pospałaś? ja dziś liczę na drzemkę popołudniową bo przez eurowizję wybiłam się z rytmu snu i poszłam spać coś ok 2 w nocy a wstałam o 6 jeszcze jakies nerwobóle mnie łapią
|
|
#3457 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tez sie swego czasu czailam na trencz, w outlecie mozna juz za 2000 kupić ale cena zaporowa mam podobny z cubusa i jakos zapał zmalał ta usług to pewnie listonosza na łańcuszku? Konkretne plany pewnie z 10 tysi pęknie ale raz sie żyje ![]() Cytat:
Cytat:
chodziłam na pachy i głębokie bikinii ale reraz chce zainwestować w philips lumea juz za 999 zeta mozna kupon a z domu sie nie trzeba ruszać i pokazywać raz sobie gorącym woskiem zrobiłam głębokie poszłam na żywioł to był dopiero ból ale wtedy stwierdziłam ze jak sie zdecydowałam to musi nyc na tip top i kontrolowalam z lusterkiem czy wszystko dokładnie jest hehe cała nadzieja w philipsie a ten braun 5270 o którym piszesz radzi sobie z głębokim bikinii i jak z blem? Wiem ze sa brauny chłodzące co prawie nic nie czuć ale nie testowałam ![]() Girls ale miałam przeprawę mało co sie wczoraj nie udusilam tak mnie lekarz z pomocy nocnej załatwił bedzie któraś w rossie i kozę mi sprawdzić czy sa Uniejów 2 rzeczy na które poluje? U mnie ich nie ma a bardzo mi zalezy promo jest do 26 a ja nie wiem kiedy szpital opuszczę ![]() [S
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ Edytowane przez myszola21 Czas edycji: 2015-05-24 o 10:05 |
|||||
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wstałam o 9, ale popołudniu zrobiłam sobie drzemkę, bo źle się czułam i już sen mi się rozregulował W środę idę do lekarza to o tym też powiem... A Ty, kochana, będziesz mogła w nocy spać jeśli zrobisz sobie drzemkę? Czemu nerwobóle? Było coś ciekawego na eurowizji? Czytałam tylko, że zajęliśmy 23 miejsce.
|
|
#3460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. I żyję. Ten Braun ma jakoś więcej pęset (40), ma rolki masujące, ale zdjęłam .Depiluje bardzo dokładnie. A chłodzenie można sobie zafundować wkładem chłodzącym, takim z z rosska za 9 zeta.
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beauty Blender juz dawno chcialam wyprobowac, ale ciagle jest niedostepny na stronie Sephory. Ponoc gabeczka z MAC jest wykonana z podobnego materialu
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Myszolka-co Ci kochana? |
|
|
|
#3463 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3464 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
![]() ![]() Dzisiaj znowu to dziwne swieto, ktore zaskakuje mnie gdy chce pojsc do sklepu .Ale zrobilam pyszny tort |
|
|
|
#3466 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3467 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kolor nie ma znaczenia w uzywaniu.
Małe są do załamań, a normalnej wielkosci jaja do całej twarzy. Mnie wystarcza normalne.
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3469 | |
|
Konto usunięte
|
a one są też stacjonarnie? i czy zniżka działa w sklepach?
Cytat:
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=2FpvWGmDnSs
|
|
|
#3471 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram sie w skrócie opisać chociaż łatwo nie bedzie ![]() Wiec tak jak wiecie rok juz pracuje tu gdzie pracuje nad czym ubolewam no ale nic. Gdzies w styczniu sie przeziebilam ale do pracy chodziłam tu gdzie pracuje straszny nacisk kładą na obecność zreszta stwierdziłam ze skoro jestem nowa to głupio mi dać zwolnienie ale doszedł mi kaszel ogólne osłabienie i wzielam zwolnienie na 4 dni oczywiście do końca sie nie wyleczylam, dalej byłam osłabiona tym bardziej ze pracuje od 7-15 do pracy dojeżdżam w relacji autobus-pociąg-autobus wiec pobudkę mam o 4.40 codziennie od stycznia cwicze tez po 1,5 h ale nie wysypiam sie, zazwyczaj chodzę spac o 12 wiec sypiam dziennie ok 4h. W marcu przeziebilam sie nie na żarty fostakam antybiotyk a dr zaproponował mi zwolnienie na dwa tygodnie ponieważ jestem na śmieciowej umowie na zastepstwo, wiedziałam ze jak zrobię taka akcje niemiecka od razu dostanę zwolnienie na co nie mogłam sobie pozwolić. Dr dała mi zwolnienie na 4 dni i wróciłam do pracy oczywiście nie całkiem zdrowa. Od marca pojawiały sie dziwne epizody duszności i ucisku na klatce budzilam sie ok 3 w nocy kręciłam serce waliło jak oszalałe i nie mogłam usnac do tego dziwne światy przy oddychaniu. Miesiąc pózniej wystąpiły u mnie napady kichania nawet po 20 razy na raz gdzies po 10 min przy czym w drodze do pracy i powrotnej marnowalam po 2 opak chusteczek. Napady duszności zlekcewazylam bo stwierdziłam ze to na tle nerwowym i wiąże sie to z moja praca, co do uczulenia tonigdy nie byłam uczulona a mam w domu psa i królika to wiem ze alergia moze pojawić z dnia na dzien do tego miałam mocno przekrwione oczy. Leczylam sie sama zyrteckiem alerteckiem, wapnem potem mama mi dawkowala stopnie ze sterydem no ale nic nie pomagało albo na chwile oczy nadal czerwone, drapanie w gardle i katar z kichaniem. W kwietniu zdarzył sie jeden niepokojący epizod ktory mnie zmusił do wizyty u lekarza. Któregoś dnia zaspalam wiec musiałam sie uwijać, jak mi ucieknie autobus to sie automatycznie spoznilam na pociąg itp a ze musiałam isc jeszcze do bankomatu to biegiem tam okazało sie ze zapomniałam karty do autobusu 5 min wiec bieg do domu na 3 piętro i szybko autobus, zdążyłam. Tylko ze oblał mnie zimny pot i dopóki mi sie wyrównał oddech minęła ponad godzina do tego dusznosc suchy kaszel i zapachany nos. Dużo osób z racji pracy trulo mi żebym poszła do lekarza i ze mogą to byc powikłania po niewyleczonnym przeziębieniu. W maju w połowie poszłam do internisty osłuchala mnie i nic dziwnego nie usłyszała ale ponieważ nalegalam dała skierowanie na krew, spirometrie i rtg klatki piersiowej. W poniedziałek w zeszłym tygodniu z moich 2 prywatnych abonamentów zaczęłam atakować infolinię i sie umawiać. Do pulmonologa porażka nawet prywatnie zapisali mnie na 27 maj do internisty dopiero na 25, stwierdziłam wiec ze na poniedziałek wezmę najwyżej zadanie. Od poniedziałku sie czułam dziwnie osłabiona ale zwalilam to na brak snu i zmęczenie sprawami w pracy, w czwartek dałam sie wyciągnąć na basen ( zawsze chodzę raz w tygodniu) zrobiłam 40 basenów bez wysiłku nawet nskupowalam sobie leków przeciwko grypie i alergii zeby do poniedziałku wytrzymać, teraflu aspirin itd. Poszłam tego dnia nawet spac o 18, w piątek sie juz obudziłam mocno przeziębiona z gruzliczym kaszlem no ale zadania nie mogłam wziąć bo musiał w terminie sprawy pozamykać tym bardziej ze na poniedziałek planowałam urlop na zadanie. W pracy kilka osób mi zwróciło uwagę żebym poszła do lekarza, moja kierowniczka stwierdziła ze to pewnie tylko alergia. Wróciłam po pracy do domu kaszel męczył niemilodiernie wiec nawet sobie trening darowalam. Od 18 było coraz gorzej jak sie kładłam do wyra to ucisk na klacie dusznosc i do tego paskudny kaszel z wydzielina, każdy taki raz i straszny bol w klacie nabrałam sie leków na grypę ale oka nie zmruzylam, nawetbzasnac sie bałam...o 6 cieżko mi sie chodziło ale wstalam juz prawie nie mogłam oddychać, kierunek nocna pomoc doraźna u mnie w pruszkowie. Tam przyjęli mnie z łaski, dr mocno zaspany zszedł i ze co mi jest i czy piłam alkohol opisałam mu objawy powiedział ze świszczących i na ewno to astma dał lek wziewny na receptę i powiedział o dawkowaniu,nie dał skierowania na nic żadnych zaleceń. Wykupilam lek zapodalam i usnelam na 3 h jak sie ibudzilam czułam sie fstalnie, wiec znow sobie zapodalam nie mogłam usnacjuz nie stałam na własnych nogach o oddechu juz nie wspomnę. Na żadna kartę mnie nie chcieli przyjąć z abonamentu, zadzwoniłam do mamy bo ma kartę VIP i 40 min pózniej juz byłam w enel medzie tam babka była w szoku ze żyje w ogóle i nakrzyczala czemu pogotowia nie wezwaliśmy. Osłuchala mnie stwierdziła ostry atak astmy, dodam tylko ze na astmę nigdy nie chorowalam. Zapodala mi lek dożylnie wziewnie i kroplówke jak mi sie stan ustabilizował dała skierowanie do szpitala i żebym szybko jechała do szpitala bo pogotowie bedzie za godzine. Na sorze podłączyli mnie pod respirator i czekałam krew i rtg klatki zrobili po 3h miałam wyniki. Przyszedł do mnie dr i poinformował ze po konsultacji z pulmonologiem konieczna jest hospitalizacja stwierdzili ostra astmę oskrzelowa z zapaleniem płuc. Spirometrie wykazała ostry stan zostaje kilka dni na razie na oddziale chorób wew i alergologii zeby stwierdzili Ew związek astmy z uczuleniem. Najgorzej sie boje co w pracy i czy mi od razu jak wrócę kwita nie dadzą. Moja koleżanka miała problem z tarczycą tez umowę zastepstwo po 3 tyg wróciła i ja zwolnili. Teraz moja koleżanka z zespołu jest 2 tyg w szpitalu z przemeczenia no ale ona ma umowę na czas nieokreślony a ja śmieciowa
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
|
#3474 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Współczuję... Byłaś pod respiratorem ? To zaintubowali Cię ??? No to niezła duszność.... Zdrówka Biedulko |
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Myszola, kuruj się, bo zdrowie najważniejsze. Sytuacja z pracą też na pewno się jakoś ułoży, chociaż wiem, że na pewno bardzo się tym martwisz. Mój kolega z powodu pracy nie doleczył grypy i skończyło się na zapaleniu mięśnia sercowego.
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
a weź, jak w czwartek byłam na zaliczeniach, to tylko się zdołowałam przy reszcie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3477 |
|
catch me if I fall.
|
Myszola trzymaj sie
bo jak czytam o tych 4 godzinach snu dziennie plus jeszcze codzienne treningi jak juz bylas chora to
|
|
#3478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję za informacje, tak więc Braun mówicie... ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
|
#3479 |
|
Konto usunięte
|
Myszola zdrówka życzę
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;51509312]a one są też stacjonarnie? i czy zniżka działa w sklepach?
myszko co potrzebujesz? mogę Ci podejść jutro po pracy Tydzien temu kupilam BB stacjonarnie wiec sa. Znizke mialam z @. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

wszystko robię, żeby tylko nie pisać pracy, a zostało mi około 5 stron
A od jutra bedziesz miala wolny umysl