Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-24, 17:38   #3571
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Domyślam się... Ty pewnie zresztą też 😁
Niestety

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 17:42   #3572
DomimaZet
Zakorzenienie

Witam Was Kochane -tym razem prawie że wieczornie. Jezu jaki zwariowany dzień-pomimo tego ze Synuś wyjątkowo dzisiaj grzeczny ( odpukać ) to cały czas coś... to moi rodzice przyjechali tu siostra męża z całą familia i nawet jak juz mam chwile żeby się położyć i odpocząć to kufa nie ma szans bo się drzwi nie zamykają. Szlag mnie trafia... :-(
Pocytowalam Was-tyle chciałam napisać popytać itd to wszystko mi wcielo a już nie pamiętam co to było po kolei. Najwyżej będę uzupełniać...

FlightlessBird - i jak po tej rureczce? Pierwszy raz tym robiłaś? Od razu poszło? Ja się musze jednak zaopatrzyć w ten sprzęt ale się boje :-(

Blackberry - jak tam dzisiaj? Uczulenie zeszło? Jak Maluszek?

Boleczka- widzisz szybciutko leci ten czas- a Ty taka dzielna jesteś... Juz niedługo usciskasz swojego Tż.

Mala- przykro z powodu babci? Współczuję :-( :-*

Karola - jak dzisiaj się trzymasz? Jak nastrój? Malutka juz odpuscila i mniejsze nerwy juz pokazuje?
Ja używam oilatum to tak apropo odp na zadane pytanie-ale chyba już zebrałas info

Kamilove -zazdroszczę domowego spa; -)

Gossip -na wszelki wypadek poczekaj jeszcze chwile bo faktycznie po tym twoim całym cierpieniu to różnie tam może się układać... ale pocieszaj się ze juz blizej niz dalej; -)
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 17:43   #3573
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie :P

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Super
Ja dziś zrobię peeling i maskę
Zdecydowanie częściej mąż powinien być w domu 😁 o peeling Twój też zrobiłam, zreszta już tylko jego robię, nie kupuje żadnych bo ten jest genialny

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Niestety
Co się odwlecze... Wiadomo 😉 za to później co to będą za doznania 😁
Stary 2015-05-24, 17:51   #3574
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Flight - cieszę się, że rurku pomogły

Upiecz sama coś. Ja upieklam wlasnie biszkopt z jabłkami.

My zaraz wyjdziemy na podwórko. Mam pełny make up ale dresy i brak checi się przebrać więc przy domku będziemy

Koleżanka mnie pyta co kupic Julkowi. Powien jej że oilatum pampki lub butle bo mam tylko 1
Majka - masz jakiś przepis na ten biszkopt? Często go chyba robisz prawda? I za każdym razem jak tylko o tym czytam to mi ślinka leci... a że jestem beztalencie w tej kwestii to hmm... Ciężko to się robi?

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Jeszcze jedno pytanie. .. widzicie ikonki? ☺😀😇😁😃😯😠😕😬😡😨 czy tylko jakieś znaczki?

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

I jeszcze jedno he he. ...
Wczoraj wpadła koleżanka - pokazała mi wszystko o ci chodzi z tą chusta i tak serio to nie jest taka ciężka sprawa. Trzeba poćwiczyć ale dzisiaj juz wiazalam sama i jest super. Mały genialnie w niej wygląda i generalnie widać ze fajnie się w niej czuje. Ciesze się dobry zakup polecam jeśli jeszcze się zastanawiacie to ja podłączam się pod te pozytywne opinie o chustach - kupujcie - maluszki będą zachwycone choć słyszałam że też potrzebują nieraz się przyzwyczaić...
Stary 2015-05-24, 18:07   #3575
lekkaatletka
Zadomowienie

Druga godzine usypiam.. possie piers, zasypia, odkladam do lozka i po 5 max. Minutach juz po spaniu. A mnie oczy sie tak kleja ze az mnie wqrw dopada
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 18:07   #3576
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie częściej mąż powinien być w domu 😁 o peeling Twój też zrobiłam, zreszta już tylko jego robię, nie kupuje żadnych bo ten jest genialny

Co się odwlecze... Wiadomo 😉 za to później co to będą za doznania 😁
Ten z dermiki?

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Majka - masz jakiś przepis na ten biszkopt? Często go chyba robisz prawda? I za każdym razem jak tylko o tym czytam to mi ślinka leci... a że jestem beztalencie w tej kwestii to hmm... Ciężko to się robi?

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Jeszcze jedno pytanie. .. widzicie ikonki? ☺😀😇😁😃😯😠😕😬😡😨 czy tylko jakieś znaczki?

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Wczoraj wpadła koleżanka - pokazała mi wszystko o ci chodzi z tą chusta i tak serio to nie jest taka ciężka sprawa. Trzeba poćwiczyć ale dzisiaj juz wiazalam sama i jest super. Mały genialnie w niej wygląda i generalnie widać ze fajnie się w niej czuje. Ciesze się dobry zakup polecam jeśli jeszcze się zastanawiacie to ja podłączam się pod te pozytywne opinie o chustach - kupujcie - maluszki będą zachwycone choć słyszałam że też potrzebują nieraz się przyzwyczaić...
Zwykły biszkopt. Prosty i szybki. Weź pierwszy lepszy przepis z neta. Można zrobić z jabłkami, malinami jagodami itp. Jem ilości hurtowe niestety
Stary 2015-05-24, 18:09   #3577
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ten z dermiki?

Zwykły biszkopt. Prosty i szybki. Weź pierwszy lepszy przepis z neta. Można zrobić z jabłkami, malinami jagodami itp. Jem ilości hurtowe niestety
Czyli to takie ciasto którego się nie ma spier..ic?
Stary 2015-05-24, 18:09   #3578
blackberry89
Zakorzenienie

Domima lepiej dzis,dzieki :-*
Mam dosyc znowu pol dnia ryk. A tz mi całe g.owno pomaga :-(
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 18:20   #3579
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Tak
Stary 2015-05-24, 18:21   #3580
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Tak
Ok. To trzymam za słowo. Zrobię w tygodniu jak mi Synuś pozwoli oczywiście...
Stary 2015-05-24, 18:40   #3581
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja bym sie klocila, wg mnie biszkopt jest najtrudniejszym ciastem .

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Gosiak moze chcesz mojego syna na jeden dzien pożyczyć? Tak sobie dobrze radzisz, że bym ci zostawiła syna, nie bojąc sie, a sama troche oddechu złapała.
Łeb mi peka. Tz w koncu go wziął i uspal bo ja juz wlozylam do fotelika i siedzialam obok a on wyl. Mam dosyc.
Jakos inaczej sobie to wyobrazalam, wiedziałam ze dzieci rycza ale zeby aż tyle miec siłę? Chyba średnio sie sprawdzam w roli mamy.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-24, 18:57   #3582
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Ten z dermiki?

nie nie, nie doprecyzowałam, chodzi mi o domowy do ciała tj. cukier i oliwka bo to chyba Ty kiedyś nam o nim napisałaś prawda?

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Domima lepiej dzis,dzieki :-*
Mam dosyc znowu pol dnia ryk. A tz mi całe g.owno pomaga :-(
ja Cię rozumiem, sama miałam podobnie ostatnie dni, dziś tylko jest lepiej, nie wiem od czego to zależy, i też jak był ryknie do opanowania to nie wiedziałam już co robić dopiero jak mąż przychodził po pracy to uspokajał małą, chyba była już mną znudzona i nie działałam na nią... trzeba myśleć o tym, że to tylko czasowe i minie choć później lepiej nie będzie jak zęby zaczną wychodzić aż się boje

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Dziewczyny może ma któraś kod z biedronki do allegro i nie będzie korzystała? Wyrzuciłam swój paragon z rozmachu jak sprzątałam a chciałam zapłacić akurat za zakupy. W biedrze będę kolejny raz w środę dopiero, to jak coś oddam swój
Stary 2015-05-24, 19:03   #3583
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Oj ja bym sie klocila, wg mnie biszkopt jest najtrudniejszym ciastem .

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Gosiak moze chcesz mojego syna na jeden dzien pożyczyć? Tak sobie dobrze radzisz, że bym ci zostawiła syna, nie bojąc sie, a sama troche oddechu złapała.
Łeb mi peka. Tz w koncu go wziął i uspal bo ja juz wlozylam do fotelika i siedzialam obok a on wyl. Mam dosyc.
Jakos inaczej sobie to wyobrazalam, wiedziałam ze dzieci rycza ale zeby aż tyle miec siłę? Chyba średnio sie sprawdzam w roli mamy.
A ja średni talent kuchenny a biszkopt ok. Raz wyższy raz niższy ale
smaczny ale może nie jestem obiektywna bo ostatnio wszystko pochłaniam

Mamą na pewno jesteś wspaniałą

Cytat:
nie nie, nie doprecyzowałam, chodzi mi o domowy do ciała tj. cukier i oliwka bo to chyba Ty kiedyś nam o nim napisałaś prawda?

ja Cię rozumiem, sama miałam podobnie ostatnie dni, dziś tylko jest lepiej, nie wiem od czego to zależy, i też jak był ryknie do opanowania to nie wiedziałam już co robić dopiero jak mąż przychodził po pracy to uspokajał małą, chyba była już mną znudzona i nie działałam na nią... trzeba myśleć o tym, że to tylko czasowe i minie choć później lepiej nie będzie jak zęby zaczną wychodzić aż się boje

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Dziewczyny może ma któraś kod z biedronki do allegro i nie będzie korzystała? Wyrzuciłam swój paragon z rozmachu jak sprzątałam a chciałam zapłacić akurat za zakupy. W biedrze będę kolejny raz w środę dopiero, to jak coś oddam swój
To nie ja
Stary 2015-05-24, 19:06   #3584
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
JA ja opatulam recznikiem tak ze jej tylko oczy wystaja i tak chwile trzymam, ona sie uspokaja i zaraz ja smaruje. Lubi kapanie i smarowanie potem tez, nie lubi tylko tego przejscia z wanienki w recznik
Ja też tak robię

Cytat:

Oo to mnie zachęciłas do tej chusty jeszcze bardziej

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Druga godzine usypiam.. possie piers, zasypia, odkladam do lozka i po 5 max. Minutach juz po spaniu. A mnie oczy sie tak kleja ze az mnie wqrw dopada
U nas to samo dziś ciągle przy cycu by był zastanawiam się czy to juz ten drugi kryzys laktacyjny? Skok się skończył to teraz kryzys hehe nieźle. Co będzie dalej?

FLIGHT super ze po windi lepiej ciesze się

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 19:11   #3585
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość

No ja w tamtym tygodniu z gemini pake dostałam akurat ahh
A ciastka tamte z Biedry w 2 dni zjadłam �� mam nadzieję że młodej nie zaszkodziły.
Do nas teść wpadł z siostrą Tż, bez zapowiedzi i dzwoniąc dzwonkiem!! Na szczęscie nie obudzili Adeczki ale wkurzył mnie. Mamy zamiar iść do moich rodzicow na obiad jak Adka wstanie, a potem spacerek lody i o wybory zachaczymy��
ja w pt dostałam hehe ciastka ja w 1 dzień zjem albo pół, ale pominmy to
mmm lody, jakie próbowałaś i są ok ?

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Jak Wy smarujecie dzieci po kapieli? Moja wyjeta z wanny drze sie jak opetana,nie mam sumienia jej tylka smarowac a co dopiero oliwki czy cos... podpowiedzcie jakis sposob na krzykacza po- kapielowego
moja jak jest b.głodna to się wydziera strasznie, ale smaruję ją jak gdyby nigdy nic tylko w maksymalnie przyspieszonych ruchach, bo mi jej szkoda ale my tylko tyłek smarujemy to w miarę szybko idzie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość

Co Ty? Kurde.. Ja kupilam johnsona bo na warsztatach go tak polecali a nie pomyslalam ze to po prostu sponsorzy ehh.. cholera a mam teraz wielka butle

Moja moro ma non stop czesto jak usypia to nagle jej sie wlacza i sie rozbudza przez to grrr ale prawda smieszne totakie hehe jak to ma mam ochote ja wtulic w siebie zeby sie 'nie bala'
u nas na warsztatach to samo było w dodatku dostałam od znajomych zestaw johnsona do pielęgnacji i leży..chyba sama zacznę używać
a czemu Ci nie podpasował? coś się zadziało?

hehe moja ma identycznie z moro

Cytat:
Upiecz sama coś. Ja upieklam wlasnie biszkopt z jabłkami.

My zaraz wyjdziemy na podwórko. Mam pełny make up ale dresy i brak checi się przebrać więc przy domku będziemy

Koleżanka mnie pyta co kupic Julkowi. Powien jej że oilatum pampki lub butle bo mam tylko 1
daj przepis na biszkopt
noo takie prezenty są spoko, też będę prosić o takie rzeczy pierwszego użytku ja mam zestaw avent naturals i dostałam od koleżanki teściowej córki, która pracuje w MAM dwie butle małą i dużą i dwa smoki 0-2. i jeszcze mam jedną butlę chicco, którą dostałam na warsztatach, czyli łącznie 7 szt a korzystam sporaaadycznie z jednej mogę Ci wysłać jakaś

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Pytanie do doświadczonych we wtorek Amelka bd miała miesiąc... Wszystko dużo mniej boli chyba ze przegne albo źle usiade, i pytanie się nasowa....
Czy szwy już się rozpyscily? Ile się rozpuszczaja? Czy zaryzykować numerek?
Normalnie czuję się "na siłach" Ale czy tam nie zrobię sobie nic? Haha rozterki
miałam ten sam dylemat, bo Ala kończy miesiąc w środę ale stwiedziłam, że poczekam do wizyty u gina po 6 tyg od porodu
szwy ok 3 tygodni się rozpuszczają tak słyszałam..
kurcze ale bez zabezpieczenia to nie ma opcji już, muszę coś od gina wziać bo gumki odpadają ble

Cytat:
Zrobiłam sobie spa, długa kąpiel, golenie, ogarnelam włosy i pazurki ach jak dobrze ����
fajnie sobie taką dłuższą chwilę dla siebie zrobić ja rano spa zrobiłam

byliśmy na spacerku i na wyborach potem do fresha skoczyliśmy i mam herbatniki i biszkopty Mała wykąpana, nakarmiona i uśpiona jakos tak mi sie udaje ostatnio, że do 20 już śpi
ale coś gwiazdorzy ostatnio przy piersi, po jakimś czasie niby dalej ssie ale chwilę, potem jakoś kręci się i wypuszcza sutka, potem znowu łapie i tak w kółko..myślałam, że denerwuje się, że jej nie leci ale jak naciskam to jest mleko bo sprawdzałam nie wiem, może wkurza się, że za wolno leci? bo na początku to wiadomo nie musi się za mocno wysilać
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 19:11   #3586
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
A ja średni talent kuchenny a biszkopt ok. Raz wyższy raz niższy ale
smaczny ale może nie jestem obiektywna bo ostatnio wszystko pochłaniam

Mamą na pewno jesteś wspaniałą

To nie ja
to coś mi się pomieszało
Stary 2015-05-24, 19:13   #3587
Hanka20
Zakorzenienie

Mnie też zawsze biszkopt wychodzi Majka Ty po prostu te owoce mieszasz z masą i wylewasz do formy?

Z tego co pamiętam ten piling cukrowy Black polecała!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 19:19   #3588
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja też tak robię

Oo to mnie zachęciłas do tej chusty jeszcze bardziej

U nas to samo dziś ciągle przy cycu by był zastanawiam się czy to juz ten drugi kryzys laktacyjny? Skok się skończył to teraz kryzys hehe nieźle. Co będzie dalej?

FLIGHT super ze po windi lepiej ciesze się

Hania niechcę Cię załamywać ale w 7 tygodniu znowu czeka nas kryzys 😃 trwający do 9 tygodnia Teoretycznie ten tydzień powinien być spokojny i zbierajmy siły na kolejne 😃
My się dziś na spacer dalej wypuściliśmy i na syrenie znowu powrót, teraz na mnie śpi pijawka
Ale nam buźkę potówkami zsypało kurde, już alantanem po kąpieli wysmarowałam, czekamy na efekty.
Stary 2015-05-24, 19:19   #3589
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
ja w pt dostałam hehe ciastka ja w 1 dzień zjem albo pół, ale pominmy to
mmm lody, jakie próbowałaś i są ok ?

moja jak jest b.głodna to się wydziera strasznie, ale smaruję ją jak gdyby nigdy nic tylko w maksymalnie przyspieszonych ruchach, bo mi jej szkoda ale my tylko tyłek smarujemy to w miarę szybko idzie

u nas na warsztatach to samo było w dodatku dostałam od znajomych zestaw johnsona do pielęgnacji i leży..chyba sama zacznę używać
a czemu Ci nie podpasował? coś się zadziało?

hehe moja ma identycznie z moro

daj przepis na biszkopt
noo takie prezenty są spoko, też będę prosić o takie rzeczy pierwszego użytku ja mam zestaw avent naturals i dostałam od koleżanki teściowej córki, która pracuje w MAM dwie butle małą i dużą i dwa smoki 0-2. i jeszcze mam jedną butlę chicco, którą dostałam na warsztatach, czyli łącznie 7 szt a korzystam sporaaadycznie z jednej mogę Ci wysłać jakaś

miałam ten sam dylemat, bo Ala kończy miesiąc w środę ale stwiedziłam, że poczekam do wizyty u gina po 6 tyg od porodu
szwy ok 3 tygodni się rozpuszczają tak słyszałam..
kurcze ale bez zabezpieczenia to nie ma opcji już, muszę coś od gina wziać bo gumki odpadają ble

fajnie sobie taką dłuższą chwilę dla siebie zrobić ja rano spa zrobiłam

byliśmy na spacerku i na wyborach potem do fresha skoczyliśmy i mam herbatniki i biszkopty Mała wykąpana, nakarmiona i uśpiona jakos tak mi sie udaje ostatnio, że do 20 już śpi
ale coś gwiazdorzy ostatnio przy piersi, po jakimś czasie niby dalej ssie ale chwilę, potem jakoś kręci się i wypuszcza sutka, potem znowu łapie i tak w kółko..myślałam, że denerwuje się, że jej nie leci ale jak naciskam to jest mleko bo sprawdzałam nie wiem, może wkurza się, że za wolno leci? bo na początku to wiadomo nie musi się za mocno wysilać
Potem fotkę przepisu strzele. Ja mam z ubijaniem piany ale można cale jajka dać od razu.
Trzymaj butle na przyszłość. Ja też na razie sporadycznie używam ale w przyszłości sie przydadzą na picie czy mm

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Mnie też zawsze biszkopt wychodzi Majka Ty po prostu te owoce mieszasz z masą i wylewasz do formy?

Z tego co pamiętam ten piling cukrowy Black polecała!
Wylewam ciasto na blachę i układam na nim owoce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-24, 19:20   #3590
madzixx88
Zakorzenienie

przeglądam te wyprzedaże na smyku i coś bym kupiła, nie powiem ale ta rozmiarówka u nich mega dziwna, np moja córa nosi z h&m rozmiar 56, a ze smyka niektóre bodziaki na 62 a pajace wypadają dużo większe

Czajelka
-widzę Cię!!!
Stary 2015-05-24, 19:23   #3591
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
przeglądam te wyprzedaże na smyku i coś bym kupiła, nie powiem ale ta rozmiarówka u nich mega dziwna, np moja córa nosi z h&m rozmiar 56, a ze smyka niektóre bodziaki na 62 a pajace wypadają dużo większe

Czajelka
-widzę Cię!!!
Tez mam problem z rozmiarami. U nas 62 na styk a 68 spore.
Dzis wlozylam jeansy r.68 z lidla i dobre a myslalam ze będą wielkie
Stary 2015-05-24, 19:27   #3592
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Hania niechcę Cię załamywać ale w 7 tygodniu znowu czeka nas kryzys �� trwający do 9 tygodnia Teoretycznie ten tydzień powinien być spokojny i zbierajmy siły na kolejne ��
My się dziś na spacer dalej wypuściliśmy i na syrenie znowu powrót, teraz na mnie śpi pijawka
Ale nam buźkę potówkami zsypało kurde, już alantanem po kąpieli wysmarowałam, czekamy na efekty.
u nas też krostki, chyba to potówki właśnie :/ alantan też na tapecie...i pomaga ale jak policzek jest wietrzony. A jak tylko leży na boku na nim to od razu na nowo wysypana buzka;/

Cytat:
Potem fotkę przepisu strzele. Ja mam z ubijaniem piany ale można cale jajka dać od razu.
Trzymaj butle na przyszłość. Ja też na razie sporadycznie używam ale w przyszłości sie przydadzą na picie czy mm

Wylewam ciasto na blachę i układam na nim owoce
może być z ubijaniem
wiem wiem, ale 7 szt na pewno nie wykorzystam tak samo ze smokami

Cytat:
Tez mam problem z rozmiarami. U nas 62 na styk a 68 spore.
Dzis wlozylam jeansy r.68 z lidla i dobre a myslalam ze będą wielkie
hmm rzeczy z lidla mają rozmiarówkę zawyżoną, bo my te legginsy 62/68 już nosimy

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-05-24 o 19:28
Stary 2015-05-24, 19:28   #3593
violka848
Zakorzenienie

Madzix w końcu dzis nie zjadłam loda bo w stronę natury poszliśmy a tam nie ma sklepów, a na koniec to już szybka akcja była. Mąż malutką na ręce wziął a ja z wozem i psem leciałam, bo na rękach spokojniejsza była.
Stary 2015-05-24, 19:30   #3594
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
u nas też krostki, chyba to potówki właśnie :/ alantan też na tapecie...i pomaga ale jak policzek jest wietrzony. A jak tylko leży na boku na nim to od razu na nowo wysypana buzka;/

może być z ubijaniem

hmm rzeczy z lidla mają rozmiarówkę zawyżoną, bo my te legginsy 62/68 już nosimy
A mi sie wydaje ze odwrotnie. Z lidla body 62/68 jest ogromne w porównaniu z 68 smyka
Stary 2015-05-24, 19:35   #3595
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

może być z ubijaniem
Popociły się nam córy u nas takie czerwone krostki z białymi łebkami to chyba to.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Kupię Oilatum na allegro i ten kupon z Biedry wykorzystam, tylko muszę zobaczyć jak to działa jeszcze, jak mąż mi przyniesie torbę z auta.
Niewiecie czy te 100 zł musi byc od jednego użytkownika czy można łàczyć?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Kamilove potem mogę Ci dać kupon bo mam dwa, ale to za jakąś godzinkę by było

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-05-24 o 19:36
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 19:39   #3596
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Madzix w końcu dzis nie zjadłam loda bo w stronę natury poszliśmy a tam nie ma sklepów, a na koniec to już szybka akcja była. Mąż malutką na ręce wziął a ja z wozem i psem leciałam, bo na rękach spokojniejsza była.
o kurcze właśnie sobie to wyobraziłam akcja niezła, musiał być stresik u mnie córa śpi na spacerach, raz tylko się wydarła na poczcie jak stałam w kolejce i się zestresowałam wtedy strasznie, bo ludzi full i nagle wszyscy na mnie

Cytat:
A mi sie wydaje ze odwrotnie. Z lidla body 62/68 jest ogromne w porównaniu z 68 smyka
body może tak, ale legi są dość małe

a w ogóle to mam kilka legginsów od zestawów z F&F tych do 1szego miesiąca i od początku były już za małe na Alę..szkoda, bo fajne są ale brzuszek za duży i nie wchodzi cóż..będą dla lalki

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-05-24 o 19:41
Stary 2015-05-24, 19:39   #3597
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

To ja jedne body dostałam 62 a spokojnie na roczniaka będą hehe
Ja już rozmiarów nie czytam, przykładam jedno do drugiego i tak w szufladach poukladałam że na górze najmniejsze i bede stopniowo schodzić już mam kilka rzeczy ktore może jeszcze raz czy dwa włożę
Stary 2015-05-24, 19:41   #3598
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
To ja jedne body dostałam 62 a spokojnie na roczniaka będą hehe
Ja już rozmiarów nie czytam, przykładam jedno do drugiego i tak w szufladach poukladałam że na górze najmniejsze i bede stopniowo schodzić już mam kilka rzeczy ktore może jeszcze raz czy dwa włożę
Ja już część odłożyłam i jeszcze kilka rzeczy musze odłożyć.
Stary 2015-05-24, 19:44   #3599
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze właśnie sobie to wyobraziłam akcja niezła, musiał być stresik u mnie córa śpi na spacerach, raz tylko się wydarła na poczcie jak stałam w kolejce i się zestresowałam wtedy strasznie, bo ludzi full i nagle wszyscy na mnie

body może tak, ale legi są dość małe

U nas też do tej pory spacery były super W pt w Biedrze zaczęła odstawiać sceny ale to moja wina bo już z 3,5 godziny minęło od ostatniego karmienia 😜 Ale dziś to niewiem co rybci niepasowalo ake dała znać i to dobitnie 😃
A loda raz już jadłam takiego klasyka bambino śmietankowe w wafelku

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Ja już część odłożyłam i jeszcze kilka rzeczy musze odłożyć.

No u Ciebie długi synio i starszy😃
Stary 2015-05-24, 19:47   #3600
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też do tej pory spacery były super W pt w Biedrze zaczęła odstawiać sceny ale to moja wina bo już z 3,5 godziny minęło od ostatniego karmienia 😜 Ale dziś to niewiem co rybci niepasowalo ake dała znać i to dobitnie 😃
A loda raz już jadłam takiego klasyka bambino śmietankowe w wafelku
hehe no ja zawsze staram sie tak wycyrklować, żeby w ciągu tych 3h sie wyrobic często gęsto wrócimy do domku, chwilę poleży i już głodna nagle się robi
ooo bambino, śniło mi się, ze go jadłam ale tego z czekoladą a potem się denerwowalam, ze córci zaszkodzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości