Scent Bar LVI - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-25, 12:10   #3691
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
W sumie to racja, większość zapomina, że prezydent nie ma jakiejś magicznej mocy sprawczej i sam zbyt wiele nie może

Co to? Ładowarka?
1. wydaje mi się, że ludzie w ogóle dużo zapominają... i z reguły są niezadowoleni... i chyba myślą, że to od polityków zależy ich życie...
edit: i ta dzisiejsza histeria, to dopiero masakra

2. bateria zewnętrzna
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2015-05-25 o 12:14
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 12:22   #3692
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
1. wydaje mi się, że ludzie w ogóle dużo zapominają... i z reguły są niezadowoleni... i chyba myślą, że to od polityków zależy ich życie...
edit: i ta dzisiejsza histeria, to dopiero masakra
Ja to sobie tłumaczę tak, że wybrano go w demokratycznych wyborach i należy to uszanować
Cytat:
2. bateria zewnętrzna
Jakaś wyższa technologia
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 12:28   #3693
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że w ogóle bo niezależnie od poglądów i tak większość jest przeciwna aborcji, eutanazji, związkom cywilnym homo i karze śmierci
Więszość tych co rządzi czy społeczeństwa? Rządzący przecież żyć wiecznie nie będą, ktoś ich kiedyś zastąpi. A co do społeczeństwa, to jak możemy być za, skoro nie mamy tej opcji do odfajkowania Nie mamy wyboru

Podejrzewam jednak, że masz rację, o ja naiwna. Nie wiem czemu, chcę się łudzić, że skoro wszystko się zmienia, ludzie się zmieniają, świat, globalizacja coraz większa, wszystko się miesza etc, to że kiedyś będziemy w tym miejscu. Ale to chyba jednak ułuda. Przez, "my" mam na myśli, nie siebie i swoich rówieśników, tylko przyszłe pokolenia of kors.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-25 o 12:30
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 12:28   #3694
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Ja to sobie tłumaczę tak, że wybrano go w demokratycznych wyborach i należy to uszanować
a ja uważam, że należy najpierw poczekać i zobaczyć, co z tego wyniknie, zamiast zawczasu histeryzować w ciemno
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2015-05-25, 12:32   #3695
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

4. to może chociaż pożyczę? i tak nie używam.
2200 mAh. nie ładowany jeszcze. ten: http://www.logoincluded.com/products...-Topaz-2200-US
a to z chęcią przetestuję
ja poluję na 7x większy

uch, transport do wawy już mam

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Jakaś wyższa technologia
gdybyś zajrzał do środka, to zmieniłbyś zdanie
zwykłe akumulatorki (nie pamiętam jakiego typu) tam są, drucik, płytka, dioda, port usb
tylko ładnie obudowane
Stary 2015-05-25, 12:34   #3696
rachell111
Zakorzenienie

A ja mam pytanie, wie ktoś jak wygląda zorganizowanie sobie transportu z Dworca PKP w Wawie na Okęcie?

Wsadzam Mamę do ciapongu Kato-Wawa, i tam musi radzić sobie sama z dotarciem na lotnisko. Czy to jest daleko i czy są jakieś busy przy dworcu blisko w tamtym kierunku, czy pozostaje taxa (aż się boję sprawdzać za ile).

Chciałam się zorientować, czy muszę jej jakiś bilet rezerwować czy coś, czy normalnie wyjdzie z dworca i znajdzie postój dla busów na lotnisko kupi bilet wsiądzie i dojedzie. Dle mnie to oczywiste, że tak być powinno ale pytam, bo Mam mówi, że nic nie jest u nas oczywiste. Nie znamy kompletnie Warszawy.
Stary 2015-05-25, 12:38   #3697
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
A co do społeczeństwa, to jak możemy być za, skoro nie mamy tej opcji do odfajkowania Nie mamy wyboru
My jako społ. Podejrzewam, że i tak nikt by tych opcji tak naprawdę nie wybrał, że to działa na zasadzie "nie no, fajnie, takie możliwości decyzyjne ho ho, in vitro jak zajść nie mogę, aborcja jak mnie zgwałcił autobus Arabów, eutanazja żeby nie żyć jak roślina... ale w sumie to ja bym tego nie zrobił i nie chcę żeby to było "dostępne" dla każdego bo to w sumie nieetyczne".
Ale może się mylę
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 12:43   #3698
Katty_p13
Piers do przodu

A na miedzynarodowe czy krajowe? Jak na miedzynarodowe to jest kolejka prosto obok Centralnego najprosciej lub autobusem linii 175

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-05-25, 12:44   #3699
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
a to z chęcią przetestuję
ja poluję na 7x większy

uch, transport do wawy już mam
1. okej, to go naładuję i na jutro będzie. Neska wie, gdzie pracuję, wpadajcie
nom, ten mały jest, ale gratisowi nie zagląda się w zęby

2.

Cytat:
A ja mam pytanie, wie ktoś jak wygląda zorganizowanie sobie transportu z Dworca PKP w Wawie na Okęcie?
bardzo prosto, jedzie też pociąg na okęcie - tylko niestety nie każdy z dworca centralnego, niektóre z dworca śródmieście (tuż obok)

albo autobusem 175 spod dworca

http://warszawa.jakdojade.pl/ - lokalizacja przystanków i wszystko inne

bilety nawet powinno dać się kupić w automacie w autobusie (chyba pociągu też?) są jedne bilety w obrębie warszawy na wszystko

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2015-05-25 o 12:46
Stary 2015-05-25, 12:44   #3700
gryx82
BAN stały

Cytat:
a ja uważam, że należy najpierw poczekać i zobaczyć, co z tego wyniknie, zamiast zawczasu histeryzować w ciemno
Dlatego staram się nie nakręcać czytaniem mrocznych proroctw w internetach
Cytat:
gdybyś zajrzał do środka, to zmieniłbyś zdanie
zwykłe akumulatorki (nie pamiętam jakiego typu) tam są, drucik, płytka, dioda, port usb
tylko ładnie obudowane
Mówisz to ze swojego punktu widzenia
Stary 2015-05-25, 12:45   #3701
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru snad rojbosa

Byłam dziś w rosie kremy obadać , i u mnie tylko dwa rodzaje były , super nawilżający i regenerujący... A które to są te super co Anastazja chwaliła?
Stary 2015-05-25, 12:47   #3702
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Wsadzam Mamę do ciapongu Kato-Wawa, i tam musi radzić sobie sama z dotarciem na lotnisko. Czy to jest daleko i czy są jakieś busy przy dworcu blisko w tamtym kierunku, czy pozostaje taxa (aż się boję sprawdzać za ile).

Chciałam się zorientować, czy muszę jej jakiś bilet rezerwować czy coś, czy normalnie wyjdzie z dworca i znajdzie postój dla busów na lotnisko kupi bilet wsiądzie i dojedzie. Dle mnie to oczywiste, że tak być powinno ale pytam, bo Mam mówi, że nic nie jest u nas oczywiste. Nie znamy kompletnie Warszawy.
Wejdź na stronę ztm.waw.pl, tam jest rozkład SKM-ek na lotnisko. bilet trzeba kupić wcześniej, taki jak na autobus. Na stronie też są informacje, jaki bilet ile kosztuje. I skasować od razu po wejściu do pociągu. Na Centralnym w informacji też jej powiedzą, ale po co ma stać w kolejce i się denerwować, jak moze sprawdzic wcześniej? Na pewno to wiem, ze odjeżdżaja z peronu 4 bo jakoś parę minut przed moim, ile czasu się jedzie, niestety nie wiem - w życiu nie byłam na lotnisku
Stary 2015-05-25, 12:47   #3703
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
---

Zgrywałem zdjęcia

Stary 2015-05-25, 12:49   #3704
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

jak ma czas, to spokojnie autobusem linii 175
http://www.ztm.waw.pl/?c=571
bilet lepiej w kiosku lub automacie kupić
raz jechałam na gapę, bo kierowca miał opóźnienie i nie chciał sprzedać

taksa też nie była tragicznie droga. z okęcia na zachodni max 35 płaciłam, ale zawsze się umawiam na cenę zanim wsiądę
Stary 2015-05-25, 13:07   #3705
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
My jako społ. Podejrzewam, że i tak nikt by tych opcji tak naprawdę nie wybrał, że to działa na zasadzie "nie no, fajnie, takie możliwości decyzyjne ho ho, in vitro jak zajść nie mogę, aborcja jak mnie zgwałcił autobus Arabów, eutanazja żeby nie żyć jak roślina... ale w sumie to ja bym tego nie zrobił i nie chcę żeby to było "dostępne" dla każdego bo to w sumie nieetyczne".
Ale może się mylę
Hmmm ciekawe, chciałabym się jednak przekonać ilu nas jest? Tych co chętnie skreślą

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
A na miedzynarodowe czy krajowe? Jak na miedzynarodowe to jest kolejka prosto obok Centralnego najprosciej lub autobusem linii 175

Cytat:
1. okej, to go naładuję i na jutro będzie. Neska wie, gdzie pracuję, wpadajcie
nom, ten mały jest, ale gratisowi nie zagląda się w zęby

2.

bardzo prosto, jedzie też pociąg na okęcie - tylko niestety nie każdy z dworca centralnego, niektóre z dworca śródmieście (tuż obok)

albo autobusem 175 spod dworca

http://warszawa.jakdojade.pl/ - lokalizacja przystanków i wszystko inne

bilety nawet powinno dać się kupić w automacie w autobusie (chyba pociągu też?) są jedne bilety w obrębie warszawy na wszystko
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wejdź na stronę ztm.waw.pl, tam jest rozkład SKM-ek na lotnisko. bilet trzeba kupić wcześniej, taki jak na autobus. Na stronie też są informacje, jaki bilet ile kosztuje. I skasować od razu po wejściu do pociągu. Na Centralnym w informacji też jej powiedzą, ale po co ma stać w kolejce i się denerwować, jak moze sprawdzic wcześniej? Na pewno to wiem, ze odjeżdżaja z peronu 4 bo jakoś parę minut przed moim, ile czasu się jedzie, niestety nie wiem - w życiu nie byłam na lotnisku
Cytat:

taksa też nie była tragicznie droga. z okęcia na zachodni max 35 płaciłam, ale zawsze się umawiam na cenę zanim wsiądę
Zbiorcze wielkie serdeczne dzięki Dziewczyny

Tak myślałam, że to będzie proste. Na to liczyłam.

Mam jedzie z kumpelą, mają sporo bagażu może w takim ukłądzie wybiorą taxę? Chodzi o komfort. No ale grunt to wiedzieć, jakie są opcje.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:

Betty, tzn ile czasu jedzie ten autobus?

Leci w sobotę o 15.00 (dopiero w lipcu) czyli o 13 stej na lotnisku, stąd podejrzewam, licząc na PKP, że czasu będzie mieć jak na lekarstwo. Of kors postaramy się o zapas, ale wiadomo jak to jest.

Właśnie o to powinnam zapytać, ile czasu w praktyce zajmuje dotarcie na Okęcie z dworca w Wawie? Orientacyjnie.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Betty - no i chyba nawet nie muszę mówić, jak baaaaardzo, baaaaaaaaaardzo Wam zazdroszczę tej wyprawy

Milczę, bo ogarnia mnie żałość, jak sobie pomyślę o tym, że nie mogę tam być, zwłaszcza w takich okolicznościach przyrody, spotkać Was, Tru etc.

Życzę udanej podróży, bo jestem przekonana że pobyt taki włąśnie będzie, nie ma szans być inaczej.
Stary 2015-05-25, 13:16   #3706
Katty_p13
Piers do przodu

W sobote taxa ok dwudziestu minut autobusem okolo czyerdziestu a pociagiem nie jechalam ale slyszalam ze ponizej trzydziestu

Stary 2015-05-25, 13:19   #3707
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Leci w sobotę o 15.00 (dopiero w lipcu) czyli o 13 stej na lotnisku, stąd podejrzewam, licząc na PKP, że czasu będzie mieć jak na lekarstwo. Of kors postaramy się o zapas, ale wiadomo jak to jest.

Właśnie o to powinnam zapytać, ile czasu w praktyce zajmuje dotarcie na Okęcie z dworca w Wawie? Orientacyjnie.
wg jakdojadę i autobus i pociąg około 25 minut samej jazdy (plus wiadomo, dostać się na przystanek, poczekać..)
jak w sobotę to nie ma korków (chyba?)

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2015-05-25, 13:20   #3708
Parabelka
Panaroja

snad bólu guowy prawdopodobnie przeddeszczowego
Cytat:

Cóż za ignorancja! Nie od dzisiaj wiadomo przecież, że Podlasie kurkumą, kolendrą i curry stoi
no chowam się do torby jusz
Cytat:
d

ale jak za mondre, wklejasz tekst, klikasz i masz

dopiero się dopatrzyłam, że jesteś Panaroja

a ja prawdę mówiąc się wolę teraz niż kiedyś, mimo wszystko

toć ba
ale z drugiej strony, nie jest napisane że to "tradycyjna" przyprawa, nie? więc wsio gra, taki podlaski fusion w końcu kuchnia wschodnia
1.ahaaa , no fidzisz , że za mondre , nie przyszło mi do guowy że tak trzeba
2.
3.też przez pewien czas wolałam jak teraz niż kiedyś , ale w końcu doszło do etapu że lepiej było kiedyś niż teraz
4.no niby racja
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Mcham znad maseczki na twarzy i włosach plus schnących paznokci na stopach Bycie kobietą jest męczące
mchanie to wspaniała czynność
Cytat:
Zdrzemłem się po południu i mi się śniło, że byłem prowadzącym jakiegoś szoł w stylu "Taniec z gwiazdami" i za kulisami rozmawiałem z koleżanką współprowadzącą, że 52 tys. za jeden wieczór to świetny interes jest Potem się obudziłem

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Bry! Michał znad nieudanego dnia nauki. Mam festyn parafialny za oknem i nie można się skupić ja od południa nawalaja z glosnikow

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

*Macham a nie michal. Głupia autokorekta :P
freudowska pomyłka
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja się wyłamuję - zadnych upiększajacych zabiegów nie robiłam dzisiaj, za to do kuchni mnie ściągneło zmajstrować cuś słodkiego
ja wykonywałam czynności ubrzydzające typu pełzanie w chwastach na rodos i nic słodkiego też nie zmajstrowałam
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ale az takiego parcia na szkło nie mam poza tym z truskawkami jest równei swietne
a jakie dobre jest z jednym i drugim i z kruszonką

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 13:31   #3709
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Co sądzicie o wynikach?
a daj spokój chociaz na razie to jeszcze nic , jeżeli się powtórzy jesienią to dopiero będzie jesień średniowieczna
Cytat:
Ja może nie tyle załamany, co zawiedziony lekko A spodziewać to się nie spodziewałem, serio

---

Zgrywałem zdjęcia
ja się bałam że tak będzie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
zachwycona nie jestem...ale, jeszcze w sumie nic straconego, to marionetka jest. Teraz każdy kto nie był, ( no i w sumie kto byl) powinien ruszyć zad w pażdzierniku i iść na wybory....

Chociaż jedena z jego obietnic mi się podoba. Ciekawe czy coś z tego będzie
1.
2.obiecać można wszystko zwłaszcza jak sie niewiele może
Cytat:
Moja siostra twierdzi, że w jej "branży" najlepiej było za rządów PiSu, więc może się właśnie cieszy, nie wiem

Ja byłem przekonany, że wyborcy Kukiza poprą Bronka, a tu się okazało, że 60% z nich bodajże zagłosowało na Dudę
1.a w mojej było wtedy najgorzej , nigdy przedtem tak nie było i nigdy potem , ale niedajbosz , będzie powtórka z rozrywki
2.to niestety było do przewidzenia , bo jeden i drugi wali populizmem , jeden obiecuje szczęśliwośc a drugi zburzenie wszystkich przeszkód oddzielających od szczęśliwości

Emotki dla Redzi mamy

ad sinupret micieli - używam Bielendy i czasem evelajna i dobre są

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 13:40   #3710
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad bólu guowy prawdopodobnie przeddeszczowego
Mnie też coś ćmi - albo to fronty, albo schyłek choroby
Cytat:
no chowam się do torby jusz
No!
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
a daj spokój chociaz na razie to jeszcze nic , jeżeli się powtórzy jesienią to dopiero będzie jesień średniowieczna
Obyś była w mylnym błędzie
Cytat:
1.a w mojej było wtedy najgorzej , nigdy przedtem tak nie było i nigdy potem , ale niedajbosz , będzie powtórka z rozrywki
Serio? Rzucam więc kulkę zapobiegawczo --->
Cytat:
Emotki dla Redzi mamy
No heloooł, od co najmniej kwartału są
Stary 2015-05-25, 14:15   #3711
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
W sobote taxa ok dwudziestu minut autobusem okolo czyerdziestu a pociagiem nie jechalam ale slyszalam ze ponizej trzydziestu

Cytat:
wg jakdojadę i autobus i pociąg około 25 minut samej jazdy (plus wiadomo, dostać się na przystanek, poczekać..)
jak w sobotę to nie ma korków (chyba?)

Dzięki dziewczyny, jesteście nieocenione. Pytałam o Wasze takie praktyczne doświadczenia. To co pisze w rozkłądach jazdy nie mam pojęcia w jaki nawias mam wziąć, ze względu na sytuację w mieście, korki. przebudowy.

Mam już dosyć jasny obraz, jeśli jadą we dwie, to chyba jednak wygrywa taxa w kwestii wygody, czasu i niezależności od przystanków oraz innych rozkładów jazdy?
Stary 2015-05-25, 14:15   #3712
Maja102
Zakorzenienie

Moze faktycznie coś jest z pogoda bo ja od rana śpię na stojąco i w ogóle jakaś nie w sosie
Stary 2015-05-25, 14:19   #3713
gryx82
BAN stały

Cytat:
Mam już dosyć jasny obraz, jeśli jadą we dwie, to chyba jednak wygrywa taxa w kwestii wygody, czasu i niezależności od przystanków oraz innych rozkładów jazdy?
Jestem za Tylko najpierw zapytać o cenę kursu
Stary 2015-05-25, 14:20   #3714
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
---

Zgrywałem zdjęcia
No tak, stali klienci, zawsze przy stole

Cytat:
ja nie mam gul mam trąd w postaci miliarda małych grudek wstyd dekolt pokazywać
chyba do dermy się znowu przejdę jak mi domowa kuracja nie pomoże
A nie smarujesz ciała czymś w tym miejscu? Bo brzmi jak kontaktowy wysyp, reakcja na coś. Hormonalne najczęściej są gule, chociaż, dermą nie jestem, więc lepiej to sprawdzić u lekarki.
Stary 2015-05-25, 14:34   #3715
gryx82
BAN stały

Cytat:
No tak, stali klienci, zawsze przy stole

---

Dooobra, spadam do kosiary, bleh
Stary 2015-05-25, 15:01   #3716
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry
Cytat:
Podejrzewam, że w ogóle bo niezależnie od poglądów i tak większość jest przeciwna aborcji, eutanazji, związkom cywilnym homo i karze śmierci
Ja jestem za aborcją, związkami homo, eutanazją i oczywiście kara śmierci.
Aborcja jest była i będzie, tylko w podziemiu. Czyli ryzykownie i za grubą kasę. I żadne kary tego nie uspokoją/zniosą.
Eutanazja...mam sąsiadkę, dziewczyna 33 lata warzywo po wypadku...nawet nie mowi, mąż , matka córeczka mała musi karmić, zmieniać pieluchy, myć i tak od 10 lat, nie ma szans na jakąkolwiek poprawę.....to nie jest życiedla nikogo.
Na matce wymusiłam,że jak by mi się co stalo to ma zrobić porządek. Tylko bym chciałą żeby było to prawnie uregulowane. Bo ja nie chcę tak mordowac najbliższych. Nigdy. A zdarzyć się może wszystko.
Jak psychol gwalci 3 miesięczne dziecko...no sory, ja nie wyobrażam sobie placić kasy na jego utrzymanie przez 20 lat, a potem wyjdzie i powtorka z rozrywki. I ☠☠☠☠☠☠☠enie o niepoczytalności.Krzesło, z krótkim sądem co by podatników biednych i tak, nie narażać na koszta dodatkowe.
Pary homo...czasem byli by lepszymi rodzicami niż większość par hetero. Chociaż przed prawem do adopcji to bym się jednak zastanowiła...ale dziedziczenie i wszytskie inne przywileje par hetero...no naprawdę nie kumam dla czego nie....

Cytat:
W sumie to racja, większość zapomina, że prezydent nie ma jakiejś magicznej mocy sprawczej i sam zbyt wiele nie może :

Ale moze vetować ustawy i jeśli coś będzie nie po nosie KK i Pisowi, to zostaniemy w czarnej dupie. Cały świat do przodu a my krok do tyłu.
No i Kaczor teraz wypłynie ( ciekawe, czy premierem nie zostanie), zobaczysz co się będzie działo między nami a Ruskimi...mało zamieszania, to będzie więcej.
Cytat:
Ale może się mylę
Mylisz się

Nie etyczne to może mogło by być klonowanie ludzi....ale jak by weszła dajmy na to ustawa o eutanazji....to, można by zrobić tak( szybko myślę ). Każdy zdrowy psychicznie luż podpisuje oficjalne oświadczenie ,że jak by co, to on sobie życzy takiej eutanazji. Jeśli okaże się ze medycyna jest bezsilna, tudzież rokowania na wrócenie do sprawności nawet nie do końca pełnej sa mniejsze niż ileś tam procent...wszytko jest do ogarnięcia, tylko trzeba chcieć...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 15:07   #3717
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Betty - no i chyba nawet nie muszę mówić, jak baaaaardzo, baaaaaaaaaardzo Wam zazdroszczę tej wyprawy

Milczę, bo ogarnia mnie żałość, jak sobie pomyślę o tym, że nie mogę tam być, zwłaszcza w takich okolicznościach przyrody, spotkać Was, Tru etc.

Życzę udanej podróży, bo jestem przekonana że pobyt taki włąśnie będzie, nie ma szans być inaczej.
to jeszcze sprawdźcie na forach, które taksy nie zdzierają
ja zazwyczaj ele jeździłam, chyba stoją pod hrc

ja Modlin próbuję ogarnąć, tam to są jazdy z dojazdem

z Tru się minę koncertowo...

fogle to w piątek AC/DC będzie grało na stadionie w pobliżu naszego studia. ciekawe czy będzie słychać
a chyba w sobotę Interpol, ale to jakiś festiwal i 200e za dzień by wyszło

tradycyjnie zrobiłam sobie kuku w wygląd przed samym wyjazdem

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-05-25 o 15:12
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 15:34   #3718
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Aborcja jest była i będzie, tylko w podziemiu (...) wszytskie inne przywileje par hetero...no naprawdę nie kumam dla czego nie....

Nie etyczne to może mogło by być klonowanie ludzi....(...).wszytko jest do ogarnięcia, tylko trzeba chcieć...
Ad. 1 popieram po całości. I właśnie co do adoptowania dzieci przez pary homo nie jestem przekonana.
Ad. 2 np. u mnie w pracy zupełnie inaczej. Eutanazja - morderstwo, samobójstwo, zło! Aborcja j.w., związki homo -patologia, leczyć, karać! Kara śmierci - no weź, a jak ciebie niechcący skarzą?
Dodam, że osoby w naszym wieku i młodsze Taki chów czy coś.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 15:39   #3719
Katty_p13
Piers do przodu

Betty daj znac jak zagrali bo w lipcu sie wybieram z moim chlopstwem na ich koncert w Warszawie

Stary 2015-05-25, 15:58   #3720
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Betty daj znac jak zagrali bo w lipcu sie wybieram z moim chlopstwem na ich koncert w Warszawie

jak doleci na nasz taras, to zdam relację

my wyjątkowo nie mamy żadnych koncertów zaplanowanych

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości