|
|
#3691 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
edit: i ta dzisiejsza histeria, to dopiero masakra 2. bateria zewnętrzna
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2015-05-25 o 12:14 |
|
|
|
|
#3692 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mamy wyboru Podejrzewam jednak, że masz rację, o ja naiwna. Nie wiem czemu, chcę się łudzić, że skoro wszystko się zmienia, ludzie się zmieniają, świat, globalizacja coraz większa, wszystko się miesza etc, to że kiedyś będziemy w tym miejscu. Ale to chyba jednak ułuda. Przez, "my" mam na myśli, nie siebie i swoich rówieśników, tylko przyszłe pokolenia of kors.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-25 o 12:30 |
|
|
|
|
#3694 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poluję na 7x większy ![]() uch, transport do wawy już mam ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- gdybyś zajrzał do środka, to zmieniłbyś zdanie zwykłe akumulatorki (nie pamiętam jakiego typu) tam są, drucik, płytka, dioda, port usb ![]() tylko ładnie obudowane
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie, wie ktoś jak wygląda zorganizowanie sobie transportu z Dworca PKP w Wawie na Okęcie?
Wsadzam Mamę do ciapongu Kato-Wawa, i tam musi radzić sobie sama z dotarciem na lotnisko. Czy to jest daleko i czy są jakieś busy przy dworcu blisko w tamtym kierunku, czy pozostaje taxa (aż się boję sprawdzać za ile). Chciałam się zorientować, czy muszę jej jakiś bilet rezerwować czy coś, czy normalnie wyjdzie z dworca i znajdzie postój dla busów na lotnisko kupi bilet wsiądzie i dojedzie. Dle mnie to oczywiste, że tak być powinno ale pytam, bo Mam mówi, że nic nie jest u nas oczywiste. Nie znamy kompletnie Warszawy.
|
|
|
|
#3697 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale może się mylę
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Piers do przodu
|
A na miedzynarodowe czy krajowe? Jak na miedzynarodowe to jest kolejka prosto obok Centralnego najprosciej lub autobusem linii 175
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3699 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nom, ten mały jest, ale gratisowi nie zagląda się w zęby ![]() 2. ![]() Cytat:
albo autobusem 175 spod dworca http://warszawa.jakdojade.pl/ - lokalizacja przystanków i wszystko inne bilety nawet powinno dać się kupić w automacie w autobusie (chyba pociągu też?) są jedne bilety w obrębie warszawy na wszystko
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2015-05-25 o 12:46 |
||
|
|
|
#3700 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad rojbosa
![]() Byłam dziś w rosie kremy obadać , i u mnie tylko dwa rodzaje były , super nawilżający i regenerujący... A które to są te super co Anastazja chwaliła?
|
#3702 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ztm.waw.pl/?c=571 bilet lepiej w kiosku lub automacie kupić raz jechałam na gapę, bo kierowca miał opóźnienie i nie chciał sprzedać ![]() taksa też nie była tragicznie droga. z okęcia na zachodni max 35 płaciłam, ale zawsze się umawiam na cenę zanim wsiądę
|
|
#3705 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak myślałam, że to będzie proste. Na to liczyłam.Mam jedzie z kumpelą, mają sporo bagażu może w takim ukłądzie wybiorą taxę? Chodzi o komfort. No ale grunt to wiedzieć, jakie są opcje. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
Leci w sobotę o 15.00 (dopiero w lipcu) czyli o 13 stej na lotnisku, stąd podejrzewam, licząc na PKP, że czasu będzie mieć jak na lekarstwo. Of kors postaramy się o zapas, ale wiadomo jak to jest. ![]() Właśnie o to powinnam zapytać, ile czasu w praktyce zajmuje dotarcie na Okęcie z dworca w Wawie? Orientacyjnie. ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Betty - no i chyba nawet nie muszę mówić, jak baaaaardzo, baaaaaaaaaardzo Wam zazdroszczę tej wyprawy Milczę, bo ogarnia mnie żałość, jak sobie pomyślę o tym, że nie mogę tam być, zwłaszcza w takich okolicznościach przyrody, spotkać Was, Tru etc. Życzę udanej podróży, bo jestem przekonana że pobyt taki włąśnie będzie, nie ma szans być inaczej. |
||||||
|
|
|
#3706 |
|
Piers do przodu
|
W sobote taxa ok dwudziestu minut autobusem okolo czyerdziestu a pociagiem nie jechalam ale slyszalam ze ponizej trzydziestu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3707 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
jak w sobotę to nie ma korków (chyba?)
|
|
|
|
|
#3708 | |||||||
|
Panaroja
|
snad bólu guowy prawdopodobnie przeddeszczowego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3.też przez pewien czas wolałam jak teraz niż kiedyś , ale w końcu doszło do etapu że lepiej było kiedyś niż teraz ![]() 4.no niby racja Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i nic słodkiego też nie zmajstrowałam Cytat:
i z kruszonką
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3709 | |||
|
Panaroja
|
a daj spokój
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.obiecać można wszystko zwłaszcza jak sie niewiele może ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.to niestety było do przewidzenia , bo jeden i drugi wali populizmem , jeden obiecuje szczęśliwośc a drugi zburzenie wszystkich przeszkód oddzielających od szczęśliwości ![]() Emotki dla Redzi mamy ad sinupret micieli - używam Bielendy i czasem evelajna i dobre są
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3710 | ||||
|
BAN stały
|
Mnie też coś ćmi - albo to fronty, albo schyłek choroby
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny, jesteście nieocenione. Pytałam o Wasze takie praktyczne doświadczenia. To co pisze w rozkłądach jazdy nie mam pojęcia w jaki nawias mam wziąć, ze względu na sytuację w mieście, korki. przebudowy. Mam już dosyć jasny obraz, jeśli jadą we dwie, to chyba jednak wygrywa taxa w kwestii wygody, czasu i niezależności od przystanków oraz innych rozkładów jazdy? |
||
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Moze faktycznie coś jest z pogoda bo ja od rana śpię na stojąco i w ogóle jakaś nie w sosie
|
#3713 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3715 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Aborcja jest była i będzie, tylko w podziemiu. Czyli ryzykownie i za grubą kasę. I żadne kary tego nie uspokoją/zniosą. Eutanazja...mam sąsiadkę, dziewczyna 33 lata warzywo po wypadku...nawet nie mowi, mąż , matka córeczka mała musi karmić, zmieniać pieluchy, myć i tak od 10 lat, nie ma szans na jakąkolwiek poprawę.....to nie jest życiedla nikogo. Na matce wymusiłam,że jak by mi się co stalo to ma zrobić porządek. Tylko bym chciałą żeby było to prawnie uregulowane. Bo ja nie chcę tak mordowac najbliższych. Nigdy. A zdarzyć się może wszystko. Jak psychol gwalci 3 miesięczne dziecko...no sory, ja nie wyobrażam sobie placić kasy na jego utrzymanie przez 20 lat, a potem wyjdzie i powtorka z rozrywki. I ☠☠☠☠☠☠☠enie o niepoczytalności.Krzesło, z krótkim sądem co by podatników biednych i tak, nie narażać na koszta dodatkowe. Pary homo...czasem byli by lepszymi rodzicami niż większość par hetero. Chociaż przed prawem do adopcji to bym się jednak zastanowiła...ale dziedziczenie i wszytskie inne przywileje par hetero...no naprawdę nie kumam dla czego nie.... Cytat:
Ale moze vetować ustawy i jeśli coś będzie nie po nosie KK i Pisowi, to zostaniemy w czarnej dupie. Cały świat do przodu a my krok do tyłu. No i Kaczor teraz wypłynie ( ciekawe, czy premierem nie zostanie), zobaczysz co się będzie działo między nami a Ruskimi...mało zamieszania, to będzie więcej. Cytat:
![]() Nie etyczne to może mogło by być klonowanie ludzi....ale jak by weszła dajmy na to ustawa o eutanazji....to, można by zrobić tak( szybko myślę ). Każdy zdrowy psychicznie luż podpisuje oficjalne oświadczenie ,że jak by co, to on sobie życzy takiej eutanazji. Jeśli okaże się ze medycyna jest bezsilna, tudzież rokowania na wrócenie do sprawności nawet nie do końca pełnej sa mniejsze niż ileś tam procent...wszytko jest do ogarnięcia, tylko trzeba chcieć... |
|||
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zazwyczaj ele jeździłam, chyba stoją pod hrc ja Modlin próbuję ogarnąć, tam to są jazdy z dojazdem ![]() z Tru się minę koncertowo... ![]() fogle to w piątek AC/DC będzie grało na stadionie w pobliżu naszego studia. ciekawe czy będzie słychać ![]() a chyba w sobotę Interpol, ale to jakiś festiwal i 200e za dzień by wyszło ![]() tradycyjnie zrobiłam sobie kuku w wygląd przed samym wyjazdem
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-05-25 o 15:12 |
|
|
|
|
#3718 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 np. u mnie w pracy zupełnie inaczej. Eutanazja - morderstwo, samobójstwo, zło! Aborcja j.w., związki homo -patologia, leczyć, karać! Kara śmierci - no weź, a jak ciebie niechcący skarzą? Dodam, że osoby w naszym wieku i młodsze Taki chów czy coś.
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Piers do przodu
|
Betty daj znac jak zagrali bo w lipcu sie wybieram z moim chlopstwem na ich koncert w Warszawie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my wyjątkowo nie mamy żadnych koncertów zaplanowanych
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

Przez, "my" mam na myśli, nie siebie i swoich rówieśników, tylko przyszłe pokolenia of kors.

Nie od dzisiaj wiadomo przecież, że Podlasie kurkumą, kolendrą i curry stoi