|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Wzięłam i Bielendę i Evelain I Garniera i Mixę i Lival de Loop i Ziajkę...no zapas na rok chyba. Ale przynajmniej jak mi jaki nie podejdzie, to nie będzie szkoda się pozbyć ![]() Cytat:
![]() No tak...ale takich niechcący skazanych jednostek to by bylo raczej mało...niektóe dzieciaczki też rozchorowują się poważnie po szczepionkach, a jednak szczepionki robią wiele dobrego i są obowiązkowe. Dla dobra większości dzieciaczków...ot, takie porównanie, moze i kiepskie ![]() Chyba inny chów
|
|
|
|
|
#3722 | |||||
|
BAN stały
|
Ja też, ale tylko w przypadku, gdy ciąża jest wynikiem gwałtu lub płód jest chory.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wychodzę z założenia, że liczyć to trzeba przede wszystkim na siebie i żadna władza, czy to z lewa, z prawa czy też z centrum ani wielce nie utrudni nam życia, ani szczególnie nie pomoże, jeśli my nie zadbamy o siebie Cytat:
![]() --- Ale wiecie co? Dudy żona jest germanistką z wykształcenia, tak jakoś mi się ciepło na sercu robi
|
|||||
|
|
|
#3723 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wiecie, ze w marketach maja Prince Polo w starym sławnym opakowaniu z gwiadkami? Az mi sie ciepło jakos tak zrobiło, jak zobaczyłam i oczywiście kupiłam
To zokazji 60 lecia firmy, limitowana edycja. W sumie szkoda, że nie na stałe, wolę takie opakowanie, niz to nowoczesne
|
#3724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. No szkoda. 3. 3. Aj, przekombinowałaś I tak jesteś piękna!! |
|||
|
|
|
#3725 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. właściwie czemu nie samobójstwo, chyba zawczasu podpisuje cuś takiego sam zainteresowany delikwent. 3. Nie mówię, że każdego od razu na krzesło i nara ale na niektóre przypadki słów brak - np. ten cały Henryk Z. i jemu podobni. A zmieniając temat zaczęłam czystki w kolekcji Poleciało Image, Palais, Laurel, za to doszło Encre. Rozmyślam nad pozbyciem się Messe ale czymże słodkim będę pachnieć jeśli najdzie mnie ochota...
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i patole rodzacy dzieciaki ktore dorastają w melinach mogłyby dla mnie być z urzędu kastrowane....przypomnij sobie bloga, ktoego Flo linkowała ![]() A teraz obiecanki, jakoś mi migneło że do każdego dziecka jakaś super ekstra dopłata dla rodzin wielodzietnych..pięknie wzrośnie ilość narodzin marginesowi, dla kasy... 2. Więc lekarz ocenialby tylko realne szanse na poprawę/wyzdrowienie z punktu medycznego. wystawiał papier po konkretnych,żmudnych badaniach. Od eutanazji to już inny spec, urzędnik,że sie tak wyrażę ![]() 3. Taaak...ale jaka pomyka, jak naćpany gośc wjeżdza na molo, rani kilkanaście osob, kilka zanbija, albo urzadza sobie rajd chodnikiem? No chyba żadna...Albo konkubent / mąż pedofil gwałci małą bezbronną dziewczynkę/chłopca? Badania DNA nie klamią, nie w tych czasach....nie mówię,że w każdej sprawie kara śmierci, ale są sprawy oczywiste. Dla mnie. Jak ten zboczeniec z Piotrkowa. Mial wyjść, na szczęście trafił do psychiatryka. Tylko szkoda,że ja musze na to placić...wolalabym ta kasę przeznaczyć na coś innego...dom dziecka, czy inne ważne sprawy. Wtedy nie bylo by mi szkoda.... 4. Ale władza skutecznie potrafi utrudnić Doobra, chyba nie ma co dyskutować, pożyjemy zobaczymy tak jak piszesz
|
|
|
|
|
#3728 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o kurczę, Anastazjaaa, ale Ty masz zdecydowane poglądy
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Thnx a lot
Cytat:
2. Pewnikiem są różne.
|
|
|
|
|
#3731 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
dwie wychowują, problem robi się kiedy biologicznej matki zabraknie, bo ta druga nie ma prawa do opieki...Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2015-05-25 o 19:12 |
|||||
|
|
|
#3732 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3733 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
stare ładniejsze niż tribute
ja gwiazdek nie kojarzę, ale nie jadałam słodyczy jako dziecko, pewnie dlatego
|
|
|
|
#3734 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3735 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3736 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale specjalnie czy niechcący
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- oj tam oj tam ![]()
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nawet mi nie zabraniali jakoś specjalnie, były w domu, ale ponoć mówiłam do Mamy - "Mamusiu, a Ciebie nie mdli po czekoladce? " We krwi mam nielubność słodkiego, za to w PMS muszę zażyć dawkę, małą bo małą, ale konkretnej rzeczy. Dziś wycofli w naszej okolicy Trufle z Wawel
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-25 o 19:26 |
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
. Nie mam pojęcia skąd mi się to bierze, taka uroda chyba
![]() ![]() Ale generalnie jestem dość sympatyczna i elastyczna ![]() , Nooo ...bo już myślałam że jestem jedyna zla ![]()
|
|
|
|
#3739 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tym razem mcham znad pomarańczy ![]() Bobu bym zjadła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3740 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
O ja, dokładnie o tym samym myslalam w zeszlym tygodniu, ze chciałabym juz bobu ![]() Póki co, mozna niby mrozony, ale... no nie ma to jak z targu swiezutki i ugotowany
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3742 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A prezydent IMO ma godnie reprezentować i za bardzo nie przeszkadzać rządowi, tudzież gospodarce. Nie żebym była zachwycona wyborem, ale też wybór był jak między dżumą a cholerą ![]() Cytat:
![]() Nie jesteś jedyna, jest nas więcej
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-05-25 o 20:51 |
||
|
|
|
#3743 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jił joł, znad piwa
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. 3. Pełzanie w chwastach - maj low Ale bandziory (zdjęcie 1) ![]() Cytat:
![]() Czy to nie przesada, tak się zgadzać tyle razy z Tobą? ![]() Cytat:
Maszkara!Oesu, po nocce wyborczej byłam pół dniówki w pracy, potem na zakupach (m.in. w Rossie kupiłam mezzo serum, a drugie serum dla teściowej, znaczy mamy ), jeszcze potem w ogrodzie (sadzić czosnek niedźwiedzi i pomidory), a na koniec w przedszkolu na uroczystości dla mam Dostałam w prezencie zdjęcie mojego gnoma siedzącego w lesie na pieńku w pozie myśliciela Znowu lekka załamka, dzikie mamy to dziecko , ale może nie powinnam się dziwić, sama byłam odludkiem. Nie chciał wyjść do dzieci, siedział mi na kolanach, a inne dzieci śpiewały, tańczyły. A potem co ja pacze Dorwał jakąś dziewczynkę i bawili się na korytarzu. Myślałam, że padnę, ściskali się za szyje, spacerowali za ręce, ona mu zapinała guziki, śmiali się z jakichś swoich żarcików Miałam piec ciasto na jutro dla mamusi, ale zaraz idę spać ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
|
#3744 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jest nas zdecydowanie więcej,tylko niektóre nie majom jak pisać
![]() Jedno mnie tylko zastanawia: co ma wspólnego przekraczanie prędkości z katolickimi zasadami...? A co do aborcji,niech najpierw choć jeden chuop zajdzie w ciążę,a dopiero się wypowiada. Gadał ślepy o kolorach!
|
#3745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Absolutnie nie chcę spłaszczać ani zmieniać tematu, ale zapytanko mam kulinarne, do Red, oraz innych fanów azjatyckiego żarła, choć bardziej pseudo-azjatyckiego
![]() Macie jakiś gotowy zestaw przypraw/sos do warzyw z woka (no dobra patelni ) z ryżem/makaronem, taki, żeby nie smakował cynamonem? To ja Szymon Wydra się pytam, i moje rymy częstochowskie ![]() Nic mi nie podchodzi, kiedyś Kotanyi miał świetną serię Asia, w wąskich torebkach, ale już dawno ich nie widzę nigdzie, na marketonach wszędzie to samo - garlic chili w pięciuset wariantach. Te z mixów mrożonkowych też na jedną cynamonową modłę. Co jeść? Jak żyć ? ![]() ![]() Ostatnio bardzo mi służą takie obiady/kolacje. Szybkie, w miaaaarę zdrowe, makaron też mam z grochu i fasoli, dodaję swój por, ale tego smaczku brak. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Nie rozumiem tego uzasadnienia---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Ale wiem co masz na myśli, ja uważam, że prawo powinno być prawem dla wszystkich, a nie limitowane. Równe dla wszystkich. Jak sie to komuś z wiarą kłóci to proste - nie musi z takiego prawa korzystać. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-25 o 21:40 |
||
|
|
|
#3746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja na razie nie panikuję bo jak wiadomo w Polsce prezydent jest od wyglądania a nie od rządzenia, może jedynie trochę poprzeszkadzać we wprowadzaniu ustaw, no ale jak się smoleńskie stado dostanie do koryta jesienią to może sie naprawdę nieciekawie zrobić ![]() też bym zjadła Chciałam się wypowiedzieć merytorycznie na różne tematy, ale opadłam z sił
|
||
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
O nieeee...tylko nie koty
![]() Świat bez kotow to nie to samo . Cytat:
![]() ![]() Rozdziewiczyłam micel Bielendy, Esencja Młodości . To się pieni ![]() Ale będę twarda, skoro dzialą cuda, to przymknę oko . I szczypie w oko
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie
![]() Macham znad niczego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3749 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, nie pomogę, mi cynamon nie wadzi. nawet sama z siebie dowalam więcej. Ewentualnie jeśli nie daję przypraw to hojnie leję sos chili.
Dużo nas tu Tych Złych No ale Bar zawsze był ogarnięty ![]() Zna ktoś Grosellinę? |
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 3. Ja nie Z Guerlain. Chciałam napisać, że zaskakujesz, Ty i owocki?????? Ale od kilku tyg sama siebie zaskakuję, lubię słodkie, "nieambitne" słodziaki z cyklu Madonna i Britney Spears Zimny maj, to jego wina! I nie, nie narzekam, dobrze mi Na lato wciąż nic ni mam poza Eks 02 Wiecie co dziś zrobiłam? Ukradłam wisterię Ale tylko jedną.Mina chuopa bezcenna - samochód na chodzącym silniku - i gaaaaaazuuuuuuuuuuu. Wiem tak nie wolno, ale oni mają ich mnóstwo i nie zauważą braku. o ile nie zauważą mnie. Bo chyba wieczorem będziemy tam na spacerze. Wiem, zę to świętokradztwo, ciężko wyhodować kwiaty, wygooglałam Ale obiecuję poprawę. Po tym drugim i ostatnim razie. Reakcja chuopa: Hmmmm kojarzę Wisteria Lane
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-25 o 22:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

No szkoda.
I tak jesteś piękna!! 

...bo już myślałam że jestem jedyna zla