|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
![]() ale dzięki ![]() Cytat:
nie logiczne, prawda? ![]()
![]() |
#3452 |
Raczkowanie
|
ok ja zmykam juz...nynać..
![]() bo wykonczona jestem najpierw tenis potem basen..i mam dosc ![]() Dobranoc wszystkim... i do jutra ![]()
![]() |
#3453 |
Rozeznanie
|
moderator jest potrzebny i to bardzo. doprowadziłby co poniektórych do porządku. offtopy rownież są wpisane strategie rozmów ale z umiarem.
może nie udzielam się często na wątku ale juz od trzeciej części czytam go regularnie i wypowiedziami z ostatnich dni jestem bardzo zbulwersowana. jeszcze nigdy tu tak nie bylo. mam nadzieję że wkrótce wszystko będzie pod kontrolą kogoś zaufanego ![]() takie jest moje zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Raczkowanie
|
Kurde.. nie bylo mnie poł dnia..a wy tyle naprodukowałyście? Normalnie musze usiąść i poczytac.. ale dopóki to zrobie.. mam pytanko.. do osób które są na bieżąco..
Są jakies "pewne" braki oprócz zestawu do manikiuru i peelingu kokosowego? Z góry dzięki za szybką odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ja dopiero teraz skonczylam czytac te wszystkie strony ![]() ![]() No... Hosenka oczywiście ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sorki za post pod postem... myślałam że ktoś coś w między czaise napisze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Rozeznanie
|
Jejku..byłam tu rano a teraz ile czytania
![]() Wiecie że po bazie rozświetlającej mniej siweciło mi się czoło ![]() ![]() Ogólnie to cere powiedziałabym mam idealna..żadnego trądziku,pryszczy,nierówn ości..tlyko nie wiem czemu to czoło mi się troszke świeci w ciągu dnia...rano jak wstane to nic ![]() I baza tak ładnie rozswietla moja buźke ![]() Udany zakup ![]()
#3458 |
Wtajemniczenie
|
A powiedzcie mi ile kosztują Wody perfumowane z Panoramy do kat.12...Bo mam ją w wersji elektronicznej i akurat tam gdzie cena to światło się odbiło
![]() Tak samo w Kąciku z biżuterią...Szczególnie chodzi mi o biżuterię pod nr1. ![]()
![]() |
#3459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomias biżuteria : 1. Ashynn naszyjnik za 25,90zł, kolczyki za 14,90zł broszka za 15,90zł 2. Cantenbury - naszyjnik i kolczyki za 27,90zł, bransoletka za 17,90zł 3. Ethereal - naszyjnik za 19,90zł i kolczyki za 9,90zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Paulinko
18,90 w katalogu będą po 19,90 i jeszcze z nich upust dostaniesz |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() w końcu przeczytałam 20 stron zaległości... ale miło tego się nie czytało ![]() jutro przyjdzie mi paczka z K11 ![]() i pewnie znowu przyniesie mi ją jakaś dziewczyna... 18/19 lat... ![]()
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Adwokat diabła
|
Mi tam paczuchy przynosi zawsze Pan Avon, ale uwaga zawsze inny :P
![]() |
#3465 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, mam mały dylemat...
nie czytałam od wczoraj waszych postów..nie mam za bardzo czasu by nadrobic to dzis... (obiecuje poczytac jutro ![]() ![]() mam tylko szybkie pytanie poszukuje rózu do typu zimowego(śnieżka) jaki byłby najlepszy? cedar rose??? ![]() ![]() prosze o odpowiedz ![]()
#3466 |
|
Brzozoooo polecam Coral Mythalbo nawet jasniejszy Cedar Rose
na pewno nie bierz Rose lustre bo będziesz wyglądała na przemalowaną |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
mi na początku też zawsze inny facet, ale teraz od kilku kampanii dziewczyna, jedna i ta sama
![]()
#3468 |
Wtajemniczenie
|
Złożyłam zamówienie z kat.11.
Serum, pomadkę ochronną- Wanilia (dzisiaj doczytałam, że bez rewelacji...Ale może dla takiej fanki wanilii jaką ja jestem będzie dobra) i peeling antybakteryjny. Serum stwierdziłam, że zamówię poraz kolejny w II terminie. Warto zrobić zapas ![]() I jeszcze chciałam dodać, że jestem zachwycona ofertą netto do kat.13 ![]() ![]() Zastanawiam się jeszcze nad zegarkiem Crystal...On chyba już od dawna jest w Avonie. Czy któraś go widziała/posiada? Czy wygląda ładnie? ![]() I jeszcze chciałam bardzo wszystkich przeprosić za moją dzisiejszą wypowiedź...bo mam wrażenie że rozpętałam zamieszanie ![]() To się więcej niepowtórzy!
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
|
lepsze 10% niz nic i wlicza sie do kwoty minimalnego zamówienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=27
Od siebie proponuję rozwiązać to w ten sposób w jaki podała Rzyfafka - a jeśli się nie sprawdzi - to wtedy będziemy myśleć dalej. Zamiast gdybać nad problemem propnuję zacząć go rozwiązywać już konkretnie ![]()
![]() |
#3473 |
Raczkowanie
|
hmm.. no można podzielic.. ale jak znam życie.. to i tak na każdym bedzie o tym samym.. czyli o wszystkim.. tylko że zamiast szukania na jednym wątku tego co nas interesuje bedziemy szukac na pięciu.. Ja jestem za tym żeby większy porządek na tym wątku zrobić.. żeby nie było takiego off topu.. obrażania innych.. (nawet tych co wołają ten nieszczęsny katalog).. postów z jedną minką.. i kłótni.. Wg mnie niektóre osoby powinny tu dzisiaj dostać ostrzeżenia.. i nie mówie tu o nowych użytkownikach.. Czytam ten wątek od kiedy jestem na wizażu.. tj od kiedy zaczęłam być konsultantką avonu..szukałam czegos w necie na temat avonu i trafiłam tu.. i to wcale nie po katalog.. tylko z ciekawości co inne konsultanki mają do powiedzenia na temat współpracy z avonem.. i było miło mi tu.. a dzis jak tylko weszłam rano.. zobaczyłam że dzien zaczyna się o kłótni.. to nawet nie chciało mi sie tego wszystkiego czytac..
Podsumowując.. jestem zatym by wsio zostało na jednym wątku..ale z większym porządkiem i konsekwencją jak ktos go łamie.. Pozdrawiam i mykam spać |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Wtajemniczenie
|
Narobilam 60 stron (remont)... polowa byla o niczym i w ogole rzeczywiscie dawniej bylo tu lepiej...moderator? hm...też mysle ze Hosenka
![]() ![]() ![]() A ja mam pytanko...bo nie moge doczytac...ile kosztuje maseczka z mineralami z morza dotwarzy PS w k 12?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plotkowa (na społecznościach) i "techniczna" (tutaj) ? Jeśli podzielimy wątek na 4 części - można wyznaczyć te z których będą kasowane wszystkie off-topowe posty ![]() Nie można zabronić wstawiania jednej emotki do posta, bez powodu ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, nie ma co robić tyle zamieszania - to jest jeden wątek i spokojnie można to rozwiązać bez dodatkowego forum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Również starsze skany byłyby "w kupie" a tu atmosfera byłaby mniej napięta...
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1.Mam pytanie: jeżeli na fakturce jest "produkt alternatywny" tzn że przyjdzie czy w końcu nie?? 2.czy nie zauważyłyście, że co drugi katalog jest super(masę promocji nowości i super ceny) tak, że mam ochotę zamówić większość katalogu dla siebie ![]() Mam niestety takie klientki, że wolą sobie kupić jakieś markowe perfumy, a z linii Anew to sprzedałam 2 produkty przez ponad rok... ![]() Marne te zamówienia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Raczkowanie
|
[quote=luskap;5153403]Jeżeli się dobrze orientuję, to jako firma nie mogą dawać konsultantkom nic za darmo (prezentów, kart itp.) bo to byłaby wtedy darowizna, od której musieliby odprowadzać podatek do skarbówki. a tak to nie muszą, ale swoją drogą to mogliby pobierać np 10 gr a nie 50. małe sumki ale jeśliby pomnożyć przez liczbę konsultantek...
![]() Ale wysyłają przecież darmową "Panoramę", "NOVA Ty", wiec rowniez "Karte kolorów" mogli wysłać jako darmowy produkt, w końcu też liczy zaledwie kilka stron, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Liiv Botanicals Vital Day Cream SPF 20: AGUA, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL, SALICYLATE, BENZOPHENONE-3, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-8, DIMETHICONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRISILOXANE, CAPRYL GLYCOL, ETHYLHEXYL ISONONANOATE, CETYL ALCOHOL, TROMETHAMINE, GLYCERYL STEARATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL, TAURATE COPOLYMER, CARBOMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SQUALANE, PORTULACA OLEACEA EXTRACT, SILICA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYSORBATE 60, CUCUMIS SATIVUS EXTRACT, PYRUS MALUS EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM OIL, ANTHEMIS NOBILIS EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM EXTRACT, ROSE EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT, LAGERSTROEMIA INDICA EXTRACT, FOENICULUM VULGARE EXTRACT <1007249-019> Liiv Botanicals Vital Night Moisturiser: AGUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PEG-8, HELIANTHUS ANNUS SEED OIL, CARBOMER, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL, TAURATE COPOLYMER, STEARDIMONIUM HYDROXYPROPYL, PANTHENYL PEG-7 DIMETHICONE PHOSPHATE CHLORIDE, SQUALANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PYRUS MALUS EXTRACT, POLYSORBATE 60, PORTULACA OLEACEA EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM OIL, PHOSPHORIC ACID, ANTHEMIS NOBILIS EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM EXTRACT, ROSE EXTRACT, MICA, TITANIUM DIOXIDE <1007029-020> uff |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.