20+ - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-30, 18:02   #4621
navi
Zakorzenienie

GG do navi
Dot.: 20+

buziaczki ka.si

ale zestaw zjadlas łuhu
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 18:21   #4622
Ines1985
Zakorzenienie

W imieniu mojego Kochasia dziekuje za zyczenia...
Ale wiecie co... Porazka na całej linii. Po pracy podreptałam na silownie po te karnety dla mnie i dla TŻ. To mial być prezent, ale on juz o tym wiedzial (chcialam zeby wybral czy chce basen czy siłownie).
Jemu bardzo zależało, żeby to była siłownia znajdujaca sie kilka metrów od jego pracy. Mi to bardzo pasowało bo też pracuję bliziutko... Więc poszłam tam dzisiaj i okazalo sie ze do pazdziernika lub nawet listopada nie bedzie ani silowni ani zadnych zajec fitness, bo maja opoznienie z remontem

I zostałam bez prezentu dla Kochasia w dzień jego urodzin .
Sa inne silownie blisko naszych miejsc pracy ale jedna jest tylko dla kobiet, a druga jest strasznie droga (z powodu lokalizacji). Nie chce tak przeplacac... Co innego jak sie kupuje jeden karnet a co innego jak dwa .

Strasznie mi przykro, że tak nawaliłam . Nie chce teraz w pośpiechu szukac zastepczego prezentu bo tamten mu bardzo odpowiadał.

Navi - 50 zł za strzyżenie ? podejrzanie tanio kiedy tak porównam to z tym co zapłacila Ecstasy
A włosy masz niewiele krótsze od moich. Zrobiłabym zdjęcie moim ale Kochaś ma aparat... A dzis wyprostowalam wiec dobrze widac ich długość i można by porównać
A twoje są naturalnie takie proste?

Misiaczekdid - naprawdę super masz szefa gdzie tacy są ?

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 18:27   #4623
bea-tka
Zakorzenienie

probowalam pospac, ale oczywiscie z tego nici.

moj tata byl w makro i nakupi dwie palety serkow waniliowych danio hehehe, teraz pol lodowki to serki

moje wypocinki

17.10.08 r. zdałam egzamin na prawko przy pierwszym podejsciu

bea-tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 18:34   #4624
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
W imieniu mojego Kochasia dziekuje za zyczenia...
Ale wiecie co... Porazka na całej linii. Po pracy podreptałam na silownie po te karnety dla mnie i dla TŻ. To mial być prezent, ale on juz o tym wiedzial (chcialam zeby wybral czy chce basen czy siłownie).
Jemu bardzo zależało, żeby to była siłownia znajdujaca sie kilka metrów od jego pracy. Mi to bardzo pasowało bo też pracuję bliziutko... Więc poszłam tam dzisiaj i okazalo sie ze do pazdziernika lub nawet listopada nie bedzie ani silowni ani zadnych zajec fitness, bo maja opoznienie z remontem

I zostałam bez prezentu dla Kochasia w dzień jego urodzin .
Sa inne silownie blisko naszych miejsc pracy ale jedna jest tylko dla kobiet, a druga jest strasznie droga (z powodu lokalizacji). Nie chce tak przeplacac... Co innego jak sie kupuje jeden karnet a co innego jak dwa .

Strasznie mi przykro, że tak nawaliłam . Nie chce teraz w pośpiechu szukac zastepczego prezentu bo tamten mu bardzo odpowiadał.

Navi - 50 zł za strzyżenie ? podejrzanie tanio kiedy tak porównam to z tym co zapłacila Ecstasy
A włosy masz niewiele krótsze od moich. Zrobiłabym zdjęcie moim ale Kochaś ma aparat... A dzis wyprostowalam wiec dobrze widac ich długość i można by porównać
A twoje są naturalnie takie proste?

Misiaczekdid - naprawdę super masz szefa gdzie tacy są ?
uuuu no ale to nie Twoja wina! fakt, moglas zapytac wczesniej, ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem... on na pewno zrozumiał

zreszta,na pewno nie mial by nic przeciwko chodzeniu na silownie dla kobiet gdyby tylko mogl

50 zł, bo Ecstasy 80 zabuliła za tą odzywke cudowną
no i farbowanie doszlo do tego...

a to Kochas niedobry...
taaak moje sa takie naturalnie. co wiecej jak zwykle krecilam je chwile na szczotce a efekty (zeby wszystkie wiedzialy) sa takie :

mialam pojsc na silownie ale coś slabo sie czuje

aaa prezent na panienski kupilam taki jak ponizej
majteczki (to widok z tylu, z przodu sa gladkie koronkowe) i olejek do masazu lub kapieli pobudzajacy zmysly z jasminem, ylang ylang i drzewem sandalowym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (30,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prezent.jpg (81,0 KB, 13 załadowań)
Stary 2007-08-30, 18:37   #4625
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
uuuu no ale to nie Twoja wina! fakt, moglas zapytac wczesniej, ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem... on na pewno zrozumiał

zreszta,na pewno nie mial by nic przeciwko chodzeniu na silownie dla kobiet gdyby tylko mogl

50 zł, bo Ecstasy 80 zabuliła za tą odzywke cudowną
no i farbowanie doszlo do tego...

a to Kochas niedobry...
taaak moje sa takie naturalnie. co wiecej jak zwykle krecilam je chwile na szczotce a efekty (zeby wszystkie wiedzialy) sa takie :

mialam pojsc na silownie ale coś slabo sie czuje

aaa prezent na panienski kupilam taki jak ponizej
majteczki (to widok z tylu, z przodu sa gladkie koronkowe) i olejek do masazu lub kapieli pobudzajacy zmysly z jasminem, ylang ylang i drzewem sandalowym
Mmmm... ten olejek brzmi zachęcająco sama bym taki chciała

P.S. To gdzie jest ten fryzjer i kiedy do niego idziemy

Stary 2007-08-30, 18:41   #4626
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Mmmm... ten olejek brzmi zachęcająco sama bym taki chciała

P.S. To gdzie jest ten fryzjer i kiedy do niego idziemy
noo fajny, w galerii centrum kupilam za 9,90
byly tez za 6,90 ta sama pojemnosc, no, ale zmyslow nie pobudzaly
i gorzej troche pachnialy, ten dla mnie pachnie slicznie, podrzutkowi smierdzi.. nie powiem czym

ja nie ide do fryzjera za 50zł! co najwyzej moge isc dla towarzystwa potrzymac za raczke
ale z tego co Ecstasy mowila to ta fryzjerka dobra, ale bez fantazji trzeba wiedziec co sie chce i powiedziec, bo z inwencja tworcza ponoc marnie
Stary 2007-08-30, 18:45   #4627
bea-tka
Zakorzenienie

uciekam, milego wieczorku do jutra

moje wypocinki

Stary 2007-08-30, 18:48   #4628
navi
Zakorzenienie

GG do navi

do jutra Beatko
Stary 2007-08-30, 18:58   #4629
Ines1985
Zakorzenienie

Hmm. To lepiej nie ja chyba nie umiem tłumaczyć co dokladnie chcę, bo jakos jeszcze nikt mojego życzenia nie spelnil.

Pamietam, ze poszlam kiedys do takiego fryzjera... Niby jakis taki "ekskluzywny" (mialam jakąś zniżkę) wiec spodziewalam sie fajnego efektu.
No więc poszłam , obcielam wlosy... Byla ze mna mlodsza siostra cioteczna i kolega . No i oni "Agaaa, no super, bardzo fajnie cie obciął".
Do domu wróciłam zadowolona . Ale wracam do domu i tak sie jeszcze siostry pytam:
- naprawdę ci sie podoba?
Ona
- taak, calkiem fajny jest ten trójkąt
- powiedziałaś... TRóJKąT??
- no tak, masz wycięty taki trójkąt...
Panika w oczach, wzielam w ręce jakieś większe lusterko, sprawdzam tył i... faktycznie! miałam wyciety jakiś trójkąt!!!!!

Ale nie taki odwrócony tylko taki autentyczny trójkat . Po prostu wycieniował mi włosy na taki kształt, nie wiem jak to określić żebyscie sobie wyobraziły .

Ale pozniej przez kilka miesiecy mialam straszne kompleksy z powodu tego trójkata. Ale Wojtkowi sie podobał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg trojkat.jpg (20,4 KB, 13 załadowań)

Stary 2007-08-30, 19:09   #4630
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Hmm. To lepiej nie ja chyba nie umiem tłumaczyć co dokladnie chcę, bo jakos jeszcze nikt mojego życzenia nie spelnil.

Pamietam, ze poszlam kiedys do takiego fryzjera... Niby jakis taki "ekskluzywny" (mialam jakąś zniżkę) wiec spodziewalam sie fajnego efektu.
No więc poszłam , obcielam wlosy... Byla ze mna mlodsza siostra cioteczna i kolega . No i oni "Agaaa, no super, bardzo fajnie cie obciął".
Do domu wróciłam zadowolona . Ale wracam do domu i tak sie jeszcze siostry pytam:
- naprawdę ci sie podoba?
Ona
- taak, calkiem fajny jest ten trójkąt
- powiedziałaś... TRóJKąT??
- no tak, masz wycięty taki trójkąt...
Panika w oczach, wzielam w ręce jakieś większe lusterko, sprawdzam tył i... faktycznie! miałam wyciety jakiś trójkąt!!!!!

Ale nie taki odwrócony tylko taki autentyczny trójkat . Po prostu wycieniował mi włosy na taki kształt, nie wiem jak to określić żebyscie sobie wyobraziły .

Ale pozniej przez kilka miesiecy mialam straszne kompleksy z powodu tego trójkata. Ale Wojtkowi sie podobał
nie zartuj ze tak wlosy mialas obciete
o matko, nadal ciezko mi to sobie wyobrazic
ale Ci ekskluzywni to wlasnie maja az zanadto tej inwencji tworczej, a tej ponoc jak pokazesz zdjecie to obetnie toczka w toczke i nic nie zmieni, co moze byc pewnym +
nie wiem, Ecstasy sie pytaj, ona jest po przejsciach
no, ale jakby co to ja chetnie pojde z Tobą
Stary 2007-08-30, 19:18   #4631
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Wróciłam Butki są, trochę kosmetyków, maseczki i dużo serów, ale nic więcej Zła jestem - znalazłam fajny żakiecik i spodnie - w super cenie, super krój, materiał... tylko biust nie ten Qrcze spodnie leżały świetnie, ale żakiet I znów muszę szukać

Ines ja chyba też fryzjerom nie umiem tłumaczyć co chce... (albo oni mówią w innym języku i ja go nie znam ) Kiedyś wybrałyśmy się z mamą do fryza, ona siadła pierwsza, wytłumaczyła, że w sumie to ona chce tylko podciąć końcówki, troszkę ścieniować "górę", etc... I w sumie nawet zrobił co chciała, więc ja taka happy - myślę sobie gość nawet kumaty, czyli zrobi to dobrze... No i ja mu tłumaczę, pokazuję, gdzie co ma obciąć, gdzie zostawić, całkiem łopatologicznie mu to wyjaśniłam, siadłam na fotel i czekam... Efekt - fryzurka jota w jotę jak u mojej mamusi - tylko długość wlosów różna Ale się wtedy wściekłam.

A jeśli chodzi o szefa, to jakoś tak przypadkiem na niego wpadłam, taki ślepy strzał

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 22:34   #4632
navi
Zakorzenienie

GG do navi

ale ciiiiisza... jak przed buuuurza

szefa mozna pozazdroscic misiaczku.. ale ja tez nie moge narzekac. moj byl przystojny i to bardzo ale kiedys a teraz jest po prostu przekochanym starszym panem, jak moj drugi tata, albo dziadek
Stary 2007-08-30, 22:41   #4633
ka.si
Wtajemniczenie

dobry wieczór nocne marki!

navi majteczki przecudowne- ja też chcę takie!

niedawno wrócilam do domu, zjdłam ryż z warzywami, musiałam, bo umierałam z głodu i glowa mnie bolała.

jutro zamierzam poćwiczyć trening siłowy, no i tak do 10 września, a poźniej cuuudowny basen !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ręka boli mnie coraz mniej, ale kość mi dziwnie przeskakuje nie za fajnie! bo ciągle musze kilka obrotów ręka powywijać. ehhhh

dziewuchy jutro mam wolne, wiec teraz zmykam do łóżka do ukochanego, bo sie z nim cały dzień nie widzialam, a się stęskniłam,
dobranoc

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 22:45   #4634
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
dobry wieczór nocne marki!

navi majteczki przecudowne- ja też chcę takie!

niedawno wrócilam do domu, zjdłam ryż z warzywami, musiałam, bo umierałam z głodu i glowa mnie bolała.

jutro zamierzam poćwiczyć trening siłowy, no i tak do 10 września, a poźniej cuuudowny basen !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ręka boli mnie coraz mniej, ale kość mi dziwnie przeskakuje nie za fajnie! bo ciągle musze kilka obrotów ręka powywijać. ehhhh

dziewuchy jutro mam wolne, wiec teraz zmykam do łóżka do ukochanego, bo sie z nim cały dzień nie widzialam, a się stęskniłam,
dobranoc
chcesz takie majty to panienski rob albo idz do HM sobie kup
ale macie faaaaajnie.. tez bym sie chciala teraz przytulic i zasnac
ale zrobie to juz jutro, bo tata podrzutka wyjzedza na weekend

a jaki silowy planujesz?
Stary 2007-08-30, 22:47   #4635
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
ale ciiiiisza... jak przed buuuurza

szefa mozna pozazdroscic misiaczku.. ale ja tez nie moge narzekac. moj byl przystojny i to bardzo ale kiedys a teraz jest po prostu przekochanym starszym panem, jak moj drugi tata, albo dziadek

No, cisza... Śpią już, czy jak?
Navi, specjalnie dla Ciebie zobacz, że jeśli mam włosy dłuższe od twoich to niewiele. //Rano prostowane, ale już "skotłowane"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy1.jpg (22,2 KB, 14 załadowań)

Stary 2007-08-30, 23:01   #4636
navi
Zakorzenienie

GG do navi

no niewiele niby..ale masz
ah ten kolor
czemu ja glupia farbowalam na ciemne kolory

jak urodziny Gadziny????
Stary 2007-08-31, 08:22   #4637
bea-tka
Zakorzenienie

Dzień dobry

moje wypocinki

Stary 2007-08-31, 08:29   #4638
Ines1985
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
no niewiele niby..ale masz
ah ten kolor
czemu ja glupia farbowalam na ciemne kolory

jak urodziny Gadziny????
Zrobiłam mu urodzinową kukurydze

A prezent dostanie z opóźnieniem. Musimy się zdecydować na inną siłownię

Stary 2007-08-31, 08:29   #4639
sweetpinky
Zakorzenienie

hej Kobietki
Wy tak o włoskach a ja mam dylemat, kolor już wiem jaki ma być ale nie wiem czy po ślubie ścinać czy zostawić by zapóścić jeszcze bardziej teraz mam troszkę dłuższe niż na avku. Pomóżcie!

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 08:40   #4640
xal
Zakorzenienie

Witajcie kobietki
Myślałam, że będę pierwsza a tu zonk, forum nie działało. Już miałam stresa, że mi zablokowali bo za dużo siedzę, podesłałam TŻtowi, ale jak mi odpisał, że też nie działa to kamień spadł z serca
Chciałam go wczoraj wyciągnąć na film z rmfu do parku. Miał być taki "na dużym ekranie"ale jakaś komedia co już dawno oglądaliśmy. Powiedział, że kino owszem, ale nie ten film i wyciągnąl mnie do cinema city na ... transformers . Jeszcze przed filmem jak siedziałam na sali to sobie myślałam jaka ja głupia jestem, że się zgodziłam, bajka dla chłopców i się wynudzę, roboty i te sprawy, ale ... filmik świetny Niezłe efekty (Spielberg w końcu) i fabuła też OK, niezbyt ambitna ale ciekawa.
Dzisiaj do domku jadę, sama niestety, ale TŻ ma mi jutro na allegro wylicytować płytę do kompa, i w końcu będę mieć moje maleństwo sprawne.

Misiaczekdid nie wiem gdzie Ty takiego szefa znalazłaś, gratuluję Mój poprzedni to był sztywniak, a teraz to posada państwowa to inaczej.
Też się pochwalę, dostałam premię Pewnie każdy dostał, tego się dowiem jak koleżanka wróci z urlopu. Nie jest to co prawda milion dolarów, tylko takie bardziej symboliczne, ale i tak się cieszę

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 08:46   #4641
bea-tka
Zakorzenienie

ja mialam wczoraj ten sam strach jak rano wchodze, wszystko dziala a Wizaz nie- pierwsza myśl "zablokowali bo wiecznie tu siedze", a potem okazalo sie ze dziala

strasznie spac mi sie chce

moje wypocinki

Stary 2007-08-31, 08:54   #4642
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Dzień dobry

Zrobiłam mu urodzinową kukurydze

A prezent dostanie z opóźnieniem. Musimy się zdecydować na inną siłownię
ojjj ale i tak Cie na pewno kocha
a silownia nie jedna w wawie, fakt ze im blizej tym wygodniej, ale jednak na inne rzeczy tez warto zwrocic uwage

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
hej Kobietki
Wy tak o włoskach a ja mam dylemat, kolor już wiem jaki ma być ale nie wiem czy po ślubie ścinać czy zostawić by zapóścić jeszcze bardziej teraz mam troszkę dłuższe niż na avku. Pomóżcie!
hej Kochana. ja bym zapuscila jeszcze troche, ale ja sie nie znam na kreconych wlosach
a to sa Twoje naturalne, czy trwała

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Misiaczekdid nie wiem gdzie Ty takiego szefa znalazłaś, gratuluję Mój poprzedni to był sztywniak, a teraz to posada państwowa to inaczej.
Też się pochwalę, dostałam premię Pewnie każdy dostał, tego się dowiem jak koleżanka wróci z urlopu. Nie jest to co prawda milion dolarów, tylko takie bardziej symboliczne, ale i tak się cieszę
fajnie
ja pracuje ponad 2 lata, a premii jeszcze nigdy nie widzialam

Cytat:
Napisane przez bea-tka Pokaż wiadomość
ja mialam wczoraj ten sam strach jak rano wchodze, wszystko dziala a Wizaz nie- pierwsza myśl "zablokowali bo wiecznie tu siedze", a potem okazalo sie ze dziala

strasznie spac mi sie chce
ja sie o to nie obawiam nie wywala mnie stad siłą
mi tez... . znowu kochani panowie mnie obudzili
Stary 2007-08-31, 08:58   #4643
sweetpinky
Zakorzenienie

Navi to są moje naturalne ujarzmiam je dodatkowo pianką albo żelem.

Stary 2007-08-31, 09:01   #4644
navi
Zakorzenienie

GG do navi

o kurcze, fajoskie
Stary 2007-08-31, 09:04   #4645
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze, fajoskie
no fajne, ale tak jak napisałaś, że nie znasz się na włosach kręconych tak jak wszyscy fryzjerzy i ciągle mam tą samą fryzurę, ehhh...czasami bym chciała mieć proste

Stary 2007-08-31, 09:05   #4646
Ines1985
Zakorzenienie

Ja właśnie też się nie znam na kręconych włosach . Nie wiem kiedy się lepiej układają. Chyba też bym jeszcze zapuściła... Gdyby efekt się nie podobał, dopiero wtedy bym je skróciła. Bo z długich da się szybko zmienić na krótsze, a odwrotnie już nie za bardzo

Stary 2007-08-31, 09:08   #4647
navi
Zakorzenienie

GG do navi

domyslam sie, tak jak Ci co maja proste czasami chcieliby miec krecone
jednak mysle, ze z prostymi jest mniej problemu.. chociaz-proste mozna krecic, krecone prostowac
Ines obejrzalam Twojego fotologa wczoraj od poczatku i uswiadomilam sobie z jaka tesknota znowu bedziemy czekac na wiosne
Stary 2007-08-31, 09:14   #4648
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
domyslam sie, tak jak Ci co maja proste czasami chcieliby miec krecone
jednak mysle, ze z prostymi jest mniej problemu.. chociaz-proste mozna krecic, krecone prostowac
Ines obejrzalam Twojego fotologa wczoraj od poczatku i uswiadomilam sobie z jaka tesknota znowu bedziemy czekac na wiosne
masz rację, nie lubię zimy ale bardziej nie lubię jesieni, chociaż te upały trochę mnie zmęczyły, może jakbym była non stop gdzieś nad wodą to co innego ale tak w pracy siedzieć w takie upały to koszmar

Stary 2007-08-31, 09:16   #4649
navi
Zakorzenienie

GG do navi

ja uwielbiam jesien
tylko taka cieplutką, sloneczną... mam nadzieje ze pogoda dopisze na przyjazd taty, bo mamy duuuuuzo do zwiedzania
btw. jakby ktos mial fajne rzeczy o warszawie po angielsku to blagam podsylajcie!!
Stary 2007-08-31, 09:26   #4650
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwielbiam jesien
tylko taka cieplutką, sloneczną... mam nadzieje ze pogoda dopisze na przyjazd taty, bo mamy duuuuuzo do zwiedzania
btw. jakby ktos mial fajne rzeczy o warszawie po angielsku to blagam podsylajcie!!
w sumie jak nie pada i jest ciepło to ujdzie ta jesień

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości