Czarna Lista PLOTKI cz. II - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-26, 15:35   #4771
Miskaa78
Kazar Lady

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna Lista PLOTKI cz. II

Daga masz zdjęcia, gdzie widać pojemności produktów? Ryzykowne jest jednak wymienianie używanych kosmetyków bo kazdy może napisac że było mniej niż się deklarowało..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 15:51   #4772
201709081028
Konto usunięte

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Daga masz zdjęcia, gdzie widać pojemności produktów? Ryzykowne jest jednak wymienianie używanych kosmetyków bo kazdy może napisac że było mniej niż się deklarowało..
Przecież na całym kosmetycznym wymianiamy się nie tylko nowymi ale i uzywanymi nie widzę w tym nic zgłego ale uczciwosc to POTĘGA! w tym przypadku zabraklo jej ze storny wizazanki ! proszę..
blasam Fake z pojemnosci 236ml był uzyty dwa razy we wątku widac pełną tubkę!ona mi miała przysłac 2 pełne nowe Hawainny po 100ml a dostałam to:
co na foto poniżej !

zastrzeżen nie mam do olejku i cieni bo to było widac na foto w jej wątku.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  2015-05-26 16.39.53.jpg
Wyświetleń: 49
Rozmiar:  71,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  2015-05-26 16.40.09.jpg
Wyświetleń: 47
Rozmiar:  87,0 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
201709081028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 16:06   #4773
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.

Daga a która to taka ,,sprytna''?

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 16:49   #4774
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Pokaż wiadomość
Przecież na całym kosmetycznym wymianiamy się nie tylko nowymi ale i uzywanymi nie widzę w tym nic zgłego ale uczciwosc to POTĘGA! w tym przypadku zabraklo jej ze storny wizazanki ! proszę..
blasam Fake z pojemnosci 236ml był uzyty dwa razy we wątku widac pełną tubkę!ona mi miała przysłac 2 pełne nowe Hawainny po 100ml a dostałam to:
co na foto poniżej !

zastrzeżen nie mam do olejku i cieni bo to było widac na foto w jej wątku.
też nie widzę w tym nic złego, zapytałam tylko, czy masz zdjęcia
jak są to sprawa oczywista, nie nerwuj się, tylko pisz do Siarki a nam tu podawaj nic szybciorem

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 17:05   #4775
wgn
Zakorzenienie

Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.

Czy to nie ta sama Wizażanka z którą Shini miała problem?
Stary 2015-05-26, 17:16   #4776
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
Napisane przez wgn Pokaż wiadomość
Czy to nie ta sama Wizażanka z którą Shini miała problem?
Chyba kolejny raz obrona poprzez atak...
Stary 2015-05-26, 20:02   #4777
Eva888
Wtajemniczenie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

Nie nie obrona przez atak, napisałam do Siarki kilka minut po otwarciu paczki mam jeszcze zużyta kopertę w śmieciach
I wczoraj moja mama odebrała paczkę około 14 tak mi powiedziała mnie nie było gdyż byłam do dzisiaj do popołudnia na działce , często otwieram paczki później bo pod moim adresem mnie nie ma , czasem mąż odbiera i był też jak pakowałam paczkę dla Dagi i widzial ze oddaje nowe kosmetyki sam pytał co dostaniesz za to bo to są nowe rzeczy (ooprócz cieni które uprzedziłam ze kilka razy użyte )
A dostałam za to to a w chwili wypracowania paczek również od ruby000 i od Dagi miałam odpalony wizaz i dostałam pretensje a tubki hawaiiny były nowiutkie pełne tylko wachalałam zapach ....
dowód może być ze drugiej Wizażance napisałam dopiero teraz info ze dostałam jej paczke...
Chyba mam karę za to ze nie wierzylam shini ktora wcześniej denerwowała się za kapsułki i juz nie dziwie się jej agresji
bo sama teraz jestem zbulwersowana
tylko tam była inna sprawa nikt nie wiedział czemu motorek się złamał bo żadna z nas go nie złamała
a tu wiem ze wysyłam pełne kosmetyki jeszcze mega je owinęłam w bąble by się nie wylaly
a o to co mam od dagi za zgnieciuchy puste total pod światło spróbuję tez zrobić ale nie wiem czy ma to sens bo to foto zrobiłam po odpakowaniu a teraz to nie będzie wiarygodne
chyba że wylać ilość produktu żeby zobaczyć ze to zmieszcze na jednym ręku ale wtedy jej tego nie zwrócę a chce
tylko ze ona mi da te puste tuby???
ja kupiłam nowe fakt nie są to drogie produkty ale sama dokonała wymiany i chciała ale jeśli dostane coś innego niż wysłałam bo pakowałam pełne mąż i mama świadkiem
ps nie zamierzam się już kłócić
stanowczo mowie ze jeśli ja mam jej płacić za to co dostałam to napewno nie!
Shini oddałam bo mogło to stać się na poczcie ok ale tu nie ma opcji
Drogie Wizażanki tez proszę Was o wsparcie gdyż przysięgam Wam jako społeczności ze wysłałam nowe produkty a dostałam jakieś resztki fakt drozsze ale umowa była inna
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  20150526_204337.jpg
Wyświetleń: 108
Rozmiar:  67,4 KB  

Edytowane przez Eva888
Czas edycji: 2015-05-26 o 20:05 Powód: słownik off
Eva888 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-26, 20:21   #4778
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Eva888 Pokaż wiadomość
Nie nie obrona przez atak, napisałam do Siarki kilka minut po otwarciu paczki mam jeszcze zużyta kopertę w śmieciach
I wczoraj moja mama odebrała paczkę około 14 tak mi powiedziała mnie nie było gdyż byłam do dzisiaj do popołudnia na działce , często otwieram paczki później bo pod moim adresem mnie nie ma , czasem mąż odbiera i był też jak pakowałam paczkę dla Dagi i widzial ze oddaje nowe kosmetyki sam pytał co dostaniesz za to bo to są nowe rzeczy (ooprócz cieni które uprzedziłam ze kilka razy użyte )
A dostałam za to to a w chwili wypracowania paczek również od ruby000 i od Dagi miałam odpalony wizaz i dostałam pretensje a tubki hawaiiny były nowiutkie pełne tylko wachalałam zapach ....
dowód może być ze drugiej Wizażance napisałam dopiero teraz info ze dostałam jej paczke...
Chyba mam karę za to ze nie wierzylam shini ktora wcześniej denerwowała się za kapsułki i juz nie dziwie się jej agresji
bo sama teraz jestem zbulwersowana
tylko tam była inna sprawa nikt nie wiedział czemu motorek się złamał bo żadna z nas go nie złamała
a tu wiem ze wysyłam pełne kosmetyki jeszcze mega je owinęłam w bąble by się nie wylaly
a o to co mam od dagi za zgnieciuchy puste total pod światło spróbuję tez zrobić ale nie wiem czy ma to sens bo to foto zrobiłam po odpakowaniu a teraz to nie będzie wiarygodne
chyba że wylać ilość produktu żeby zobaczyć ze to zmieszcze na jednym ręku ale wtedy jej tego nie zwrócę a chce
tylko ze ona mi da te puste tuby???
ja kupiłam nowe fakt nie są to drogie produkty ale sama dokonała wymiany i chciała ale jeśli dostane coś innego niż wysłałam bo pakowałam pełne mąż i mama świadkiem
ps nie zamierzam się już kłócić
stanowczo mowie ze jeśli ja mam jej płacić za to co dostałam to napewno nie!
Shini oddałam bo mogło to stać się na poczcie ok ale tu nie ma opcji
Drogie Wizażanki tez proszę Was o wsparcie gdyż przysięgam Wam jako społeczności ze wysłałam nowe produkty a dostałam jakieś resztki fakt drozsze ale umowa była inna
coś ty zrobiła z fake bake??? WYSYŁAM CI PEŁNĄ TUBKE!!! ALE nie na darmo mnie ostrzeżono i tak jak myslałam ze bedziesz chciała wyłudzić! droższe rzeczy jak bóg mi swiadkiem zgłoszę to na policje!
cóż za arogancja i bezczelnosc! MASAKRA!!!

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Siarko proszę o Pomoc bo to co wyczynia EVA nadaje się napradę do zgłoszenia o wyłudznie towaru lub oszustwo! to jest cos nienormalnego!

Dziwne że z tubki 236ml z minimalnym ubytkiem! nagle jest tyle co pokazujesz!
może i dostane bana ale smiało mogę cię nazwac kobinatorką numer 1!
Maile w których mnie wyzwałaś od podłych mam pozostawione a tej sprawy tak nie zostawie napewno .

Ja moge przedstawić dowód w postaci godziny odbioru nawet godziene w któej tata do mnie zatelefonował bym odebrała paczkę.
Stary 2015-05-26, 20:21   #4779
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Dziewczyny,
chciałabym powrócić do sprawy miniatur sprzed kilku stron tego wątku.

Niniejszym deprekuję i odszczekuję swoje wypowiedzi o miniaturach. Jednak niekoniecznie miniatura stanowi gratis do zakupów. Dziś w Douglasie widziałam zestaw: miniatura 7ml EL advanced night repair i 5 ml korektora w cenie 39 zł.

Kajam się i jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie osób zainteresowanych w błąd. Na swoje usprawiedliwienie przywołuję fakt, że w Douglasie staram się nie bywać a w Sephorze takie numery się nie zdarzają.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 20:38   #4780
shini
Zakorzenienie

Ja tylko chciałam napisać, że jeśli chodzi o zdjęcie podkładu Dermablend to sama go używam i mam w tym momencie otwartą tubkę, w której zostało jakoś mniej niż połowa, może 1/3. W każdym razie mniej więcej tyle, ile deklaruje Daga. I o ile gdy podkład jest pełny to przy każdym naciśnięciu nawet leciutkim wypływają go tony, nawet jak leży czy stoi to wypływa Tak mnie to wku....rza Za to jak jest go mniej niż połowa to przestaje wypływać i trzeba nim potrząsnąć i mocniej nacisnąć żeby coś wyszło. Zgięłam tubkę w ten sposób co na zdjęciu od Evy i jak najbardziej się da i nic wtedy nie wypływa Może Siarce się jakoś przyda ta informacja
Dago witaj w gronie chamów Ja już od dawna się zaliczam do tego elitarnego klubu
Stary 2015-05-26, 21:03   #4781
pikdaria
:)

Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.

Eva, LadyDagaMilion

Na wyjściu wasze przesyłki były zważone. Wagę macie podaną na potwierdzeniu nadania i powinna być na trackingu też.

Połóżcie wszystko to co dostałyście na wagę, pstryknijcie fotę i wyślijcie stronie przeciwnej. Będziecie miały obie dowód, że nic nie mąciłyście po odbiorze, a cała sprawa jest wynikiem różnego postrzegania pojęć "zużycie minimalne" "użyte trzy razy" "nowe" itp...

No i wtedy jeżeli okaże się, że ktoś napisał o czymś nowe a wysłał ze znacznym ubytkiem to wina leży po jego stronie IMO.

Bo teraz rzucacie oskarżeniami między sobą zupełnie bezpodstawnie.
pikdaria jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-26, 21:07   #4782
shini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pikdaria Pokaż wiadomość
Eva, LadyDagaMilion

Na wyjściu wasze przesyłki były zważone. Wagę macie podaną na potwierdzeniu nadania i powinna być na trackingu też.

Połóżcie wszystko to co dostałyście na wagę, pstryknijcie fotę i wyślijcie stronie przeciwnej. Będziecie miały obie dowód, że nic nie mąciłyście po odbiorze, a cała sprawa jest wynikiem różnego postrzegania pojęć "zużycie minimalne" "użyte trzy razy" "nowe" itp...

No i wtedy jeżeli okaże się, że ktoś napisał o czymś nowe a wysłał ze znacznym ubytkiem to wina leży po jego stronie IMO.

No właśnie, dobry pomysł Na trackingu nie zawsze wpisują wagę niestety :/ Ale na potwierdzeniu nadania na bank ona jest
Myślę, że jeśli chodzi o te balsamy to będzie ewidentne- te które dostała Daga od Evy. Ale jeśli chodzi o rzeczy, które wysłała Daga to waga podkładu jest znikoma i myślę, że tu będzie ciężej. On nawet jak jest pełny jest lekki, a jeśli zostało go 40% czy tam 1/3 to już w ogóle. No ale może jakoś się uda chociaż sprawę tych balsamów wyjaśnić

Edytowane przez shini
Czas edycji: 2015-05-26 o 21:09
shini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 21:08   #4783
sylwka37
koci świat

Przekupka: 205 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Eva, LadyDagaMilion

rozsądne tylko muszą zapakować tak jak było przy wysyłce
Stary 2015-05-26, 21:08   #4784
Eva888
Wtajemniczenie

Dermablendu miało być 40% a jest według mnie z 10%
a teraz piszesz 1/3 to 33,3% a nie 40 ale nawet tylu nie ma
a fake bake śmiechu warte miało być 216/236
zużycie 20ml niby wiec prawie pełna tuba a jest ciężko ocenić ale mniej niż połowa napewno
dermablend ciągle używam bo to mój ulubiony podklad wiec wiem ile go jest
a hawaiiny wysłałam nowe bez ubytku pełne tubki nie po krawędź bo tyle producent nie nalewa ale nie to co masz na foto polowa?
bym napisała w wątku ze mam dwie po pół , nie jestem taka głupia zawsze podaje zawartość co mi z wyłudzenia tych rzeczy wiem ze grozi to banem wiec nie miej mnie za idiotke
mówi się jak kraść to miliony a nie używane kosmetyki proszę Cię ?
po co to robisz ?
Ciągle gadałas wysyłam drogie jakbyś zalowala ze nie możesz się wycofać i stad chęć odmiany
bo nie umiem tego inaczej wytłumaczyć
mówiłaś ze tanio kupujesz hawaiiny może masz już i stad nie chcesz moich ?
O co Ci chodzi?
ja wyudzam ?
ty chcesz zarobić dostać te swoje resztki plus koszty wysyłki
Ja na szczęście nie muszę iść policję bo mam policjanta w rodzinie i to załatwię tak jak i ty udaj się jak to mowisz.
Stary 2015-05-26, 21:10   #4785
pikdaria

Cytat:
Napisane przez sylwka37 Pokaż wiadomość
no tak, na wagę trzeba wrzucić cały opakunek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-26, 21:13   #4786
justa1812
Rozeznanie

Cytat:
Eva, LadyDagaMilion

Genialna jesteś

Tyle, że to się sprawdzi wtedy, jak były to koperty babelkowe,
bo przy pudełeczku to już niekoniecznie niestety, bo przy zalożeniu dopchania gazetami wolnych miejsc (co np. ja robię, żeby nic się nie ruszało) to już waga śmieci, a nie produktów

A kto miałby zweryfikować, co było dopychaczem?

BTW: to jest masakra jakaś, strach się wymieniać

Edytowane przez justa1812
Czas edycji: 2015-05-26 o 21:15 Powód: ;-)
justa1812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 21:17   #4787
naanakov
Upiór z Czarnej Chaty

GG do naanakov

Cytat:
[...]Ja na szczęście nie muszę iść policję bo mam policjanta w rodzinie i to załatwię tak jak i ty udaj się jak to mowisz.
Przepraszam, wiem, że mamy tutaj poważną sprawę, ale...
Stary 2015-05-26, 21:18   #4788
Eva888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwka37 Pokaż wiadomość
Jest w tym jakiś sens
Pikardia bardzo pomysłowa jesteś tu na bl
hmmm tylko z tym zaufaniem czy każda spakuje tak samo
trzeba wtedy robić każdej rzeczy zdjęcie i najlepiej potem wagi tez ile wykazuje
możemy spróbować powinny być co najwyżej różnice gramowe minimalne bo przecież to rzeczy ważą więcej niż koperta
ja wyslalam paczka w kartonie jakby co a dostałam w kopercie
Stary 2015-05-26, 21:20   #4789
pikdaria

Cytat:
Napisane przez justa1812 Pokaż wiadomość
Genialna jesteś

Tyle, że to się sprawdzi wtedy, jak były to koperty babelkowe,
bo przy pudełeczku to już niekoniecznie niestety, bo przy zalożeniu dopchania gazetami wolnych miejsc (co np. ja robię, żeby nic się nie ruszało) to już waga śmieci, a nie produktów

A kto miałby zweryfikować, co było dopychaczem?

BTW: to jest masakra jakaś, strach się wymieniać
No dziewczyny między sobą.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Jest w tym jakiś sens
trzeba wtedy robić każdej rzeczy zdjęcie i najlepiej potem wagi tez ile wykazuje
możemy spróbować powinny być co najwyżej różnice gramowe minimalne bo przecież to rzeczy ważą więcej niż koperta
Kładźcie na wagę tak żeby druga strona widziała wszystko w miarę możliwości. Jak się nie zmieści, to partiami i wagi zsumować.

Wydaje mi się, że poniosły was emocje i od razu złożyłyście nieuczciwość drugej strony. A całkiem możliwe, że cała sprawa wynikła raczej z różnej oceny pojemności i tyle.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-26, 21:23   #4790
Ralfioza
Zakorzenienie

Przekupka: 97 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
chciałabym powrócić do sprawy miniatur sprzed kilku stron tego wątku.

Niniejszym deprekuję i odszczekuję swoje wypowiedzi o miniaturach. Jednak niekoniecznie miniatura stanowi gratis do zakupów. Dziś w Douglasie widziałam zestaw: miniatura 7ml EL advanced night repair i 5 ml korektora w cenie 39 zł.

Kajam się i jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie osób zainteresowanych w błąd. Na swoje usprawiedliwienie przywołuję fakt, że w Douglasie staram się nie bywać a w Sephorze takie numery się nie zdarzają.
A przyglądałaś się im bliżej? Może w środku jest jednak info, że to gift, tylko D robi numery.
Też je dziś widziałam, ale zapomniałam zerknąć, bo wpadłam na szybko do D. po krem. I ciekawostka: byłam tam dwa razy dziś w ciągu dwóch godzin, za pierwszym razem tylko rzut oka na dwie minuty, bo młoda chciała na plac zabaw pędzić - ale zarejestrowałam, że za zakupy ponad 250zł Estee daje zestaw miniatur. Po dwóch godzinach miałam ciut wiecej czasu, i poszłam kupić krem EL - cena 269zł. Przy kasie wspominam o miniaturach, ale ekspedientka kręci przecząco głową. Nie ma takiego dodatku. Zasugerowała mi, że ma tylko te wspomniane przez Ciebie mianiatury na sprzedaż. No trudno, podchodzę do kasy i wtedy zauważam ten plakat, który informował o promocji, i wskazuję go tej babce. Ekspedientka podeszła do stoiska, zabrała zestaw miniatur, i dołożyła mi do torby mówiąc "dobrze że się Pani upomniała, bo u nas tyle promocji, że pogubić się można"

Kto wie, co dzieje się z giftami, których nie dostaną klienci? Łapka w górę
Ja się upomniałam ( i to kilka razy, ale mnie zbywała, że miałam przewidzenia - uwierzyłam, bo też zakrętas jestem), ale widać same nie dorzucają... Nieładnie

BTW to był inny zestaw miniatur, niż ten za 39zł, w środku ma kartę z opisem, że to prezent, zresztą na pudełku tez stosowne napisy. Ale byc może i ten zestaw wyląduje niedługo w koszyku sprzedażowym
Stary 2015-05-26, 21:25   #4791
justa1812
Rozeznanie

Na Allegro u sprzedawcy Hawaiiany jest waga tubki 100ml - 120 gram,
Dago zważ tubki i okaże się, czy są nowe, czy używane.
Stary 2015-05-26, 21:34   #4792
201709081028
Konto usunięte

jak przesłac film na wizaz?
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  2015-05-26 22.24.53.jpg
Wyświetleń: 91
Rozmiar:  130,6 KB  
Stary 2015-05-26, 21:36   #4793
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Jest w tym jakiś sens
nagraj film! ja to zrobiłam i waga sie zgadza co DO GRAMA!!!!! z dnia wysylki
Stary 2015-05-26, 21:39   #4794
shini
Zakorzenienie

Co do miniatur, to w jednej aptece na Rynku we Wrocławiu sprzedają gratisowe żele Effaclar 125 ml- dodawane do kremów Effaclar czy to osobno czy w zestawie, oliwki Lipikar 100 ml z zestawów mini produktów itd Kupuję tam rzadko, zwykle w SP, ale jakbym kupowała np. Effaclar krem czy coś z LRP to bym się upomniała, że to powinno być gratis Zresztą rozwala mnie w niektórych aptekach sytuacja, w której produkt np. krem kosztuje powiedzmy dla prostego rachunku 100 zł. A obok zestaw krem- ten sam plus żel do mycia twarzy pełnowymiarowy i jak byk jest napisane, że żel jest GRATIS. A tu cena na zestawie np. 135 zł. Raz nie odpuściłam i sprzedano mi w cenie kremu zestaw
Stary 2015-05-26, 21:41   #4795
siarka40
Szef ds. Wymianek

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Cytat:
Siarko proszę o Pomoc bo to co wyczynia EVA nadaje się napradę do zgłoszenia o wyłudznie towaru lub oszustwo! to jest cos nienormalnego!
Dago, na dzień dobry wygląda to tak, że obydwie strony twierdzą w zasadzie to samo: że mimo potwierdzenia w śledzeniu przesyłek odbioru przedmiotów wymiany wczoraj, obie Wizażanki otworzyły przesyłki dopiero dzisiaj, a następnie każda z nich stwierdziła niezgodność produktów z opisem - tj. braki w opakowaniach.

Waga wpisana przy nadawaniu przesyłek może coś dać, ale nie musi.

Lady, Evo, możecie zrobić zdjęcia porównawcze - tj. tego co otrzymałyście i tego co miałyście dostać (czyli zdjęcia z wątków)?
Stary 2015-05-26, 21:42   #4796
hathayoga
perfumove love

Przekupka: 260 pkt / 100% pozyt.

Daga, masz film z pakowania swojej przesyłki do Evy? Czy z ważenia paczki od Evy? Bo ja nie rozumiem.

Możesz wrzucić na youtube i wtedy podrzucić linka na wizaż, inaczej chyba nie umieścisz.

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 21:44   #4797
201709081028
Konto usunięte

waga z dnia wysylki! 0,60 waga z dnia wazenia dzis! o,60gram

mam film nagrany dla scisłosci

[Prosze EVO uczyn to samo
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  Bez☠tytułu.jpg
Wyświetleń: 58
Rozmiar:  89,7 KB  
Stary 2015-05-26, 21:52   #4798
justa1812
Rozeznanie

Cytat:
waga z dnia wysylki! 0,60 waga z dnia wazenia dzis! o,60gram

mam film nagrany dla scisłosci

[Prosze EVO uczyn to samo
Dago zważ tubki Hawaiiany, powinny ważyć 120 gram jeśli nie były używane.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

Waga wpisana przy nadawaniu przesyłek może coś dać, ale nie musi.
Jesli paczki nie były dopchane niczym, to da bardzo wiele.
Potwierdzi, że nikt nie robił z kosmetykami nic po ich otrzymaniu (nie odlał kosmetyku celowo)
Stary 2015-05-26, 21:53   #4799
Eva888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez naanakov Pokaż wiadomość
Przepraszam, wiem, że mamy tutaj poważną sprawę, ale...
Wiem ze to śmieszne ale Daga pierwsza mnie straszył policja wiec nie będę dluzna...
Stary 2015-05-26, 21:54   #4800
siarka40
Szef ds. Wymianek

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Cytat:
Napisane przez justa1812 Pokaż wiadomość
Jesli paczki nie były dopchane niczym, to da bardzo wiele.
Potwierdzi, że nikt nie robił z kosmetykami nic po ich otrzymaniu (nie odlał kosmetyku celowo)
A jak każda z Wizażanek udowodni czy paczki były dopchane, czy nie - i czy na przykład na zdjęciu na wadze nie podłożono czegoś cięższego?
Wiem, że brzmi to okropnie, ale w zaistniałej sytuacji niestety ktoś mija się z prawdą i wszystko jest możliwe.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2015-05-26 o 21:56
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości