![]() |
#4771 |
Kazar Lady
|
Dot.: Czarna Lista PLOTKI cz. II
Daga masz zdjęcia, gdzie widać pojemności produktów? Ryzykowne jest jednak wymienianie używanych kosmetyków bo kazdy może napisac że było mniej niż się deklarowało..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
blasam Fake z pojemnosci 236ml był uzyty dwa razy we wątku widac pełną tubkę!ona mi miała przysłac 2 pełne nowe Hawainny po 100ml a dostałam to: co na foto poniżej ! zastrzeżen nie mam do olejku i cieni bo to było widac na foto w jej wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Wieczne Kutango
|
Daga a która to taka ,,sprytna''?
![]()
![]() |
#4774 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
jak są to sprawa oczywista, nie nerwuj się, tylko pisz do Siarki a nam tu podawaj nic szybciorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Czy to nie ta sama Wizażanka z którą Shini miała problem?
#4776 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
![]()
#4777 |
Wtajemniczenie
|
Nie nie obrona przez atak, napisałam do Siarki kilka minut po otwarciu paczki mam jeszcze zużyta kopertę w śmieciach
I wczoraj moja mama odebrała paczkę około 14 tak mi powiedziała mnie nie było gdyż byłam do dzisiaj do popołudnia na działce , często otwieram paczki później bo pod moim adresem mnie nie ma , czasem mąż odbiera i był też jak pakowałam paczkę dla Dagi i widzial ze oddaje nowe kosmetyki sam pytał co dostaniesz za to bo to są nowe rzeczy (ooprócz cieni które uprzedziłam ze kilka razy użyte ) A dostałam za to to a w chwili wypracowania paczek również od ruby000 i od Dagi miałam odpalony wizaz i dostałam pretensje a tubki hawaiiny były nowiutkie pełne tylko wachalałam zapach .... dowód może być ze drugiej Wizażance napisałam dopiero teraz info ze dostałam jej paczke... Chyba mam karę za to ze nie wierzylam shini ktora wcześniej denerwowała się za kapsułki i juz nie dziwie się jej agresji bo sama teraz jestem zbulwersowana tylko tam była inna sprawa nikt nie wiedział czemu motorek się złamał bo żadna z nas go nie złamała a tu wiem ze wysyłam pełne kosmetyki jeszcze mega je owinęłam w bąble by się nie wylaly a o to co mam od dagi za zgnieciuchy puste total pod światło spróbuję tez zrobić ale nie wiem czy ma to sens bo to foto zrobiłam po odpakowaniu a teraz to nie będzie wiarygodne chyba że wylać ilość produktu żeby zobaczyć ze to zmieszcze na jednym ręku ale wtedy jej tego nie zwrócę a chce tylko ze ona mi da te puste tuby??? ja kupiłam nowe fakt nie są to drogie produkty ale sama dokonała wymiany i chciała ale jeśli dostane coś innego niż wysłałam bo pakowałam pełne mąż i mama świadkiem ps nie zamierzam się już kłócić stanowczo mowie ze jeśli ja mam jej płacić za to co dostałam to napewno nie! Shini oddałam bo mogło to stać się na poczcie ok ale tu nie ma opcji Drogie Wizażanki tez proszę Was o wsparcie gdyż przysięgam Wam jako społeczności ze wysłałam nowe produkty a dostałam jakieś resztki fakt drozsze ale umowa była inna Edytowane przez Eva888 Czas edycji: 2015-05-26 o 20:05 Powód: słownik off |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
cóż za arogancja i bezczelnosc! MASAKRA!!! ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Siarko proszę o Pomoc bo to co wyczynia EVA nadaje się napradę do zgłoszenia o wyłudznie towaru lub oszustwo! to jest cos nienormalnego! Dziwne że z tubki 236ml z minimalnym ubytkiem! nagle jest tyle co pokazujesz! może i dostane bana ale smiało mogę cię nazwac kobinatorką numer 1! Maile w których mnie wyzwałaś od podłych mam pozostawione a tej sprawy tak nie zostawie napewno . Ja moge przedstawić dowód w postaci godziny odbioru nawet godziene w któej tata do mnie zatelefonował bym odebrała paczkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Wizażowy Kot Igor
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Dziewczyny,
chciałabym powrócić do sprawy miniatur sprzed kilku stron tego wątku. Niniejszym deprekuję i odszczekuję swoje wypowiedzi o miniaturach. Jednak niekoniecznie miniatura stanowi gratis do zakupów. Dziś w Douglasie widziałam zestaw: miniatura 7ml EL advanced night repair i 5 ml korektora w cenie 39 zł. Kajam się i jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie osób zainteresowanych w błąd. Na swoje usprawiedliwienie przywołuję fakt, że w Douglasie staram się nie bywać a w Sephorze takie numery się nie zdarzają.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Ja tylko chciałam napisać, że jeśli chodzi o zdjęcie podkładu Dermablend to sama go używam i mam w tym momencie otwartą tubkę, w której zostało jakoś mniej niż połowa, może 1/3. W każdym razie mniej więcej tyle, ile deklaruje Daga. I o ile gdy podkład jest pełny to przy każdym naciśnięciu nawet leciutkim wypływają go tony, nawet jak leży czy stoi to wypływa
![]() ![]() ![]() ![]() Dago witaj w gronie chamów ![]() ![]() ![]() ![]()
#4781 |
:)
|
Eva, LadyDagaMilion
Na wyjściu wasze przesyłki były zważone. Wagę macie podaną na potwierdzeniu nadania i powinna być na trackingu też. Połóżcie wszystko to co dostałyście na wagę, pstryknijcie fotę i wyślijcie stronie przeciwnej. Będziecie miały obie dowód, że nic nie mąciłyście po odbiorze, a cała sprawa jest wynikiem różnego postrzegania pojęć "zużycie minimalne" "użyte trzy razy" "nowe" itp... No i wtedy jeżeli okaże się, że ktoś napisał o czymś nowe a wysłał ze znacznym ubytkiem to wina leży po jego stronie IMO. Bo teraz rzucacie oskarżeniami między sobą zupełnie bezpodstawnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że jeśli chodzi o te balsamy to będzie ewidentne- te które dostała Daga od Evy. Ale jeśli chodzi o rzeczy, które wysłała Daga to waga podkładu jest znikoma i myślę, że tu będzie ciężej. On nawet jak jest pełny jest lekki, a jeśli zostało go 40% czy tam 1/3 to już w ogóle. No ale może jakoś się uda chociaż sprawę tych balsamów wyjaśnić ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-05-26 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
koci świat
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Wtajemniczenie
|
Dermablendu miało być 40% a jest według mnie z 10%
a teraz piszesz 1/3 to 33,3% a nie 40 ale nawet tylu nie ma a fake bake śmiechu warte miało być 216/236 zużycie 20ml niby wiec prawie pełna tuba a jest ciężko ocenić ale mniej niż połowa napewno dermablend ciągle używam bo to mój ulubiony podklad wiec wiem ile go jest a hawaiiny wysłałam nowe bez ubytku pełne tubki nie po krawędź bo tyle producent nie nalewa ale nie to co masz na foto polowa? bym napisała w wątku ze mam dwie po pół , nie jestem taka głupia zawsze podaje zawartość co mi z wyłudzenia tych rzeczy wiem ze grozi to banem wiec nie miej mnie za idiotke mówi się jak kraść to miliony a nie używane kosmetyki proszę Cię ? po co to robisz ? Ciągle gadałas wysyłam drogie jakbyś zalowala ze nie możesz się wycofać i stad chęć odmiany bo nie umiem tego inaczej wytłumaczyć mówiłaś ze tanio kupujesz hawaiiny może masz już i stad nie chcesz moich ? O co Ci chodzi? ja wyudzam ? ty chcesz zarobić dostać te swoje resztki plus koszty wysyłki Ja na szczęście nie muszę iść policję bo mam policjanta w rodzinie i to załatwię tak jak i ty udaj się jak to mowisz. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Tyle, że to się sprawdzi wtedy, jak były to koperty babelkowe, bo przy pudełeczku to już niekoniecznie niestety, bo przy zalożeniu dopchania gazetami wolnych miejsc (co np. ja robię, żeby nic się nie ruszało) to już waga śmieci, a nie produktów ![]() A kto miałby zweryfikować, co było dopychaczem? BTW: to jest masakra jakaś, strach się wymieniać Edytowane przez justa1812 Czas edycji: 2015-05-26 o 21:15 Powód: ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4788 |
Wtajemniczenie
|
Jest w tym jakiś sens
Pikardia bardzo pomysłowa jesteś tu na bl hmmm tylko z tym zaufaniem czy każda spakuje tak samo trzeba wtedy robić każdej rzeczy zdjęcie i najlepiej potem wagi tez ile wykazuje możemy spróbować powinny być co najwyżej różnice gramowe minimalne bo przecież to rzeczy ważą więcej niż koperta ja wyslalam paczka w kartonie jakby co a dostałam w kopercie |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||
:)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Wydaje mi się, że poniosły was emocje i od razu złożyłyście nieuczciwość drugej strony. A całkiem możliwe, że cała sprawa wynikła raczej z różnej oceny pojemności i tyle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też je dziś widziałam, ale zapomniałam zerknąć, bo wpadłam na szybko do D. po krem. I ciekawostka: byłam tam dwa razy dziś w ciągu dwóch godzin, za pierwszym razem tylko rzut oka na dwie minuty, bo młoda chciała na plac zabaw pędzić - ale zarejestrowałam, że za zakupy ponad 250zł Estee daje zestaw miniatur. Po dwóch godzinach miałam ciut wiecej czasu, i poszłam kupić krem EL - cena 269zł. Przy kasie wspominam o miniaturach, ale ekspedientka kręci przecząco głową. Nie ma takiego dodatku. Zasugerowała mi, że ma tylko te wspomniane przez Ciebie mianiatury na sprzedaż. No trudno, podchodzę do kasy i wtedy zauważam ten plakat, który informował o promocji, i wskazuję go tej babce. Ekspedientka podeszła do stoiska, zabrała zestaw miniatur, i dołożyła mi do torby mówiąc "dobrze że się Pani upomniała, bo u nas tyle promocji, że pogubić się można" ![]() Kto wie, co dzieje się z giftami, których nie dostaną klienci? Łapka w górę ![]() ![]() Ja się upomniałam ( i to kilka razy, ale mnie zbywała, że miałam przewidzenia - uwierzyłam, bo też zakrętas jestem), ale widać same nie dorzucają... Nieładnie ![]() BTW to był inny zestaw miniatur, niż ten za 39zł, w środku ma kartę z opisem, że to prezent, zresztą na pudełku tez stosowne napisy. Ale byc może i ten zestaw wyląduje niedługo w koszyku sprzedażowym ![]()
![]() |
#4793 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Co do miniatur, to w jednej aptece na Rynku we Wrocławiu sprzedają gratisowe żele Effaclar 125 ml- dodawane do kremów Effaclar czy to osobno czy w zestawie, oliwki Lipikar 100 ml z zestawów mini produktów itd
![]() ![]() ![]() ![]()
#4795 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Waga wpisana przy nadawaniu przesyłek może coś dać, ale nie musi. Lady, Evo, możecie zrobić zdjęcia porównawcze - tj. tego co otrzymałyście i tego co miałyście dostać (czyli zdjęcia z wątków)?
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
perfumove love
|
Daga, masz film z pakowania swojej przesyłki do Evy?
![]() Możesz wrzucić na youtube i wtedy podrzucić linka na wizaż, inaczej chyba nie umieścisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Jesli paczki nie były dopchane niczym, to da bardzo wiele. Potwierdzi, że nikt nie robił z kosmetykami nic po ich otrzymaniu (nie odlał kosmetyku celowo) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Wtajemniczenie
|
Wiem ze to śmieszne ale Daga pierwsza mnie straszył policja wiec nie będę dluzna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Wiem, że brzmi to okropnie, ale w zaistniałej sytuacji niestety ktoś mija się z prawdą i wszystko jest możliwe ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2015-05-26 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.