|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Cytat:
A powiedzialas mu prosto z mostu dlaczego jestes zla i ze mialas plany na ten dzien? |
|
|
|
|
#302 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
możesz się powoli szykować
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
szuuu, powiedz mu, że albo spędza WASZĄ rocznice z tobą albo z mamusią. nie ma opcji żeby to połączyć. niech zadzwoni i ich odwoła, przecież telefon działa nie?
matko...faceci...
|
#304 |
|
Konto usunięte
|
Powiedziałam mu teraz, aż się zbeksiłam, to był dla niego szok, bo ja zawsze zaciskam zęby i nic nie gadam... Powiedział, że to tylko kilka godzin jak oni będą, że myślał, że się ucieszę, bo on się cieszy na ich przyjazd bo tak rzadko się widujemy. I że nie myślał, że miałam wobec tego dnia jakieś oczekiwania oprócz tego kina. I że nie kuma niby czemu mamy sami spędzać ten dzień. W sumie nie wiem czy rozwiązaliśmy sprawę bo śpieszył się na siłownię, więc pogadaliśmy może z 10 minut między zakupami a jego wyjściem
. Nie wiem czy coś dotarło czy nie.Ale dobra, koniec o mnie, bo smęcę cały dzień, niedługo przybiorę postać czopa, bo taką minę już mam o kolorze skóry nie wspominając |
|
|
|
#305 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie dziwię się wzruszeniu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Faceci są niedomyślni, może nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że sprawia Ci przykrość... Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czemu pomyślał "że się ucieszysz, że przyjeżdżają"? nie zauwazył waszych chłodnych stosunków? może uda się przesunąć ich wizytę na inny dzień |
||
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za problem zadzwonić i powiedzieć, żeby przyjechali na drugi dzień skoro tak bardzo muszą? Mam nadzieję, że jednak przemyśli to rozwiąże problem. |
|
|
|
|
#309 |
|
Konto usunięte
|
Tzn. bo ja zawsze mu mówię, że jeśli jemu sprawia to przyjemność to ja z nim pojadę albo spotkam się z jego rodzicami, bo wiem jacy są ważni, że to w końcu rodzice bla bla bla. Wie, że się nie lubimy, ale tolerujemy żeby nie czuł się jak między młotem a kowadłem. I dlatego myślał, że skoro jemu to sprawi przyjemność to ja będę zadowolona.
![]() No zobaczę co powie jak wróci z siłowni ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Ok. Ja spadam spać i liczę, że jutro będzie nowy piękny dzień Dobranoc i... dzięki
|
|
|
|
#310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wlasnie, szuu! Czy on jest naprawde Az tak niedomyslny ze nie wie i nie widzi jakie sa twoje stosunki z tesciami? ?? To jest conajmniej dziwne, ze on myslal ze sie ucieszysz z ich przyjazdu, bez wzgledU na rocznice czy nie. .. |
|
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie ćmi brzuch na dole i plecy
|
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Doranoc Szuu
Ja jutro rano mam ktg i może uda mi się do gina na nfz wcisnąć od razu. Oby wszystko było ok. |
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
mycha niee no bez.przesady...trochę się już sytuacja unormowala
mehjano u mnie za pierwszym razem akcja też się zaczęła w nocy dlatego podświadomie myślę że teraz też tak będzie.Niby człowiek wie że każdy poród jest inny ale jakoś tak podświadomie sugeruje się tym pierwszym..no chyba że ja tylko tak mam ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- szuu zgadzam się z dziewczynami.. Facetów generalnie jak wiadomo ciężko ogarnąć no ale teraz podejściem swojego to mnie rozwaliłas na łopatki
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie pierwszy poród zaczął się w dzień dlatego teraz wydaje mi się, że będzie tak samo. |
|
|
|
|
#315 | |||
|
Rozeznanie
|
hej!
dzisiejsza wizyta: wszystko ok, rozwarcie jest, szyjki prawie nie ma, akcji porodowej i skurczy nie ma wcale to tyle... Cytat:
Cytat:
fajnie ze wszystko sie dobrze uklada ![]() Cytat:
jestem juz w lozku, niech tylko przyjdzie to mu jeszcze raz wszystko wygarne bo inaczej nie zasne!! i przepraszam ze sie Wam tak wyzalam, ale przynajmniej jak to pisze to jeszcze wiecej argumentow mi przychodzi do glowy i bede mogla jeszcze rozsadniej i madrzej mu powiedziec co mam do powiedzenia
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski. Melduje sie ze szpitala ale mozliwe ze jutro wyjdziemy
maly jest bardzo spokojny i grzeczny
|
|
#317 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Im to trzeba wszystko jak dzieciom tłumaczyć Dzisiaj lepiej pójść juz spać, może jutro coś do nich dotrze ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() zazdroszczę ze masz to za sobą
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
Soleil_Rouge jak wspominasz ten masaż? Coś mega nieprzyjemnego?
A co do faceta... No cóż, oni już tacy są, wygarnij mu, będzie Ci lżej ;-) Fartuch trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście i coraz lepsze samopoczucie :-* |
|
|
|
#319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z tym facetami jest to ja nie wiem. Cytat:
|
||
|
|
|
#320 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie denerwuj się ![]() Cytat:
trzymam kciuki Cytat:
ehh... faceci.... ![]() Cytat:
Michałek jest słodziutki
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2015-05-26 o 23:11 |
||||
|
|
|
#321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a Tż wygarnelam juz I juz mi lepiej. Jemu zresztą też bo przynajmniej zrozumiał o co się wkurzyłam i ładnie przeprosił ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Fartuch - kciuki za jutrzejsze wyjście!!
|
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez miałam dzis płaczący dzien, wkurzylam sie ma tz i sie popłakałam, ale byłam sama w domu, miał szczęście ze akurat kupił mi róże i jakos sie uspokoiłam
śniło mi sie, ze mała urodziła sie 28 maja ciekawe czy to bedzie proroczy sen wiecie boje sie ze jak bede pod prysznicem albo w wannie to odejdą mi wodyi to przeocze, a najbardziej sie boje, ze urodzę jak tz pojedzie do Polski jedzie w niedziele i wraca w poniedziałek w nocy
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam nadzieje, że noc dobrze wplyneła na prace mózgu waszych tż i dzis będzie już lepiej z ich kojarzeniem faktów
![]() Mnie mój wczoraj mega pozytywnie zaskoczył bo dostałam od niego w imieniu dzieciątka w brzuszku kwiatki z okazji swojego pierwszego święta a potem byliśmy na kolacji ![]() Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam zobaczyć czy nikt nie rodzi
![]() widzę, że spokoj więc idę się szykować na ktg. Dobrze, że tż mnie zawiezie bo leje straszliwie!!! |
|
|
|
#325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba odeszły mi wody, sporo tego było, ale na razie nic mnie nie boli i nie wiem co robić w takim przypadku....
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo jaka akcja by mnie ominęła gdyby się na chwilę nie wróciła. Mayboy zjedz śniadanie, umyj się, dopakuj torbę i wio do szpitala niech sprawdzą. W tym czasie skurcze się mogą rozkręcić. Powodzenia |
|
|
|
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzeba to sprawdzić, zadzwoń moze do lekarza?
|
|
#329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie noc koszmarna tak mnie ząb napazal ze prawie wcale nie spałam ( a niby wszystkie zęby mam zrobione) mam nadzieję że się dostane do mojej dentystki |
|
|
|
|
#330 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To pakuj się i jedz do szpitala, żeby to sprawdzić. Cytat:
On na odległość też nie pomoże moim zdaniem, poradzi jechać na ip. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

więc tak
możesz się powoli szykować
. Nie wiem czy coś dotarło czy nie.

Dobranoc i... dzięki