|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
http://pl.youtube.com/watch?v=e6VCXpCDL3s
Ten co prawda jest o Ferdku,ale jest śmieszny i pokazuje świat F1 troche inaczej niż inne filmiki
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ah Ty masz Robercika... Ta moja skleroza Juz bede pamietac ![]() Hm w sumie chyba glosowania nie da sie przeprowadzic... bo niby... jak? ![]() Nie mowcie mi o jedzeniu, bo glodna sie zrobilam! A nie chce mi sie zejsc do kuchni
|
|
|
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie widziałam Activii!! I co dobra?!
![]() ![]() No Bożenko masz zwinne paluszki i jesteś szybsza ![]() ![]() A ja o Manhattanie w Gda nie słyszałam ![]() Muszę to zapisać na liście moich powodów dla których muszę w następne wakacje KONIECZNIE jechać w końcu nad Polskie morze ![]() Filmik świetny! Co jak co ale MSC to się cieszyć umiał!
|
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oprowadze Cie po manhattanie ale po innych miejscach rowniez ![]() Racja, Msc umial okazywac radosc i to jak ;D Ale mnie brzuch boli :/ chyba mam kolke czy cos w stym stylu ![]() A w tv chyba jest teraz Boruc na polsat sport, wiec moze wlacze na chwilke tv
|
|
|
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe fajny ten filmik
Wolałam ALO w Renault ...Okej jak będę w Gdańsku to się przypomne o tym Manhattanie! Bożenko, no to ratuj się czymś Ja uciekam zobaczyć co rodzicie kupili kuzynowi na urodziny
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Ale mi sie dzisiaj net zacina fu
obejrze jutro filmiki, które Edzia podała.ja w tym roku tak chciałam jechać nad polskie morze i się nie udało w ogóle Wam zazdroszcze, szczególnie Pauli, że mieszka w Krakowie, moje marzenie, raczej już nie do spełnienia, weście ten swiat jest niesprawiedliwy Activia naturalna dobra, szkoda aby że zaraz po niej musiałam zjeść KitKata, moje odchudzanie przynosi więcej szkód niż pożytku, chyba zaprzestane . ehh chyba mam zły dzień |
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
Alonso w ogole lepiej sie prezentowal w Renault. Kto wie, moze kiedys znow tam bedzie
![]() Chyba okno zamkne, bo od zimna moze mnie brzuch bolec :/ Wlaczylam na chwilke Boruca, ale nie chce mi sie chodzic ciagle do drugiego pokoju, zeby ogladac, wiec wylaczylam i posiedzie przy kompie ![]() Wreszcie cos jem...
|
|
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale moze w przyszlym roku uda Ci sie pojechac nad morze Oczywiscie proponuje Gdansk ![]() A ze swiat jest niesprawiedliwy to racja... Ale coz... takie zycie, niestety... :/ A moze wcale nie masz z czego sie odchudzac? Bo czasem jak slysze od kolezanki, ze chce sie odchudzac, a jest szczupla to sie dziwie z czego ona chce sie odchudzac :P
|
|
|
|
|
#759 |
|
Zadomowienie
|
Bożenka, zobacze czy da się namówić rodziców, bo w sumie licze, że spedze wakacje poza Polską, ale znajac moje szczęscie to...
sama nie wiem jak z tym odchudzeniem, wszyscy mi mówią, że wyglądam szczupło, ale problem jest we mnie.. wiem, że to głupie, ale wydaje mi sie ze jak schudne to będę lepsza, ładniejsza, ludzie mnie będą lepiej odbierać... dobra koniec moich wywodow... ehh angel jest w złym stanie psychicznym więc nie różuje
|
|
|
|
#760 |
|
Zadomowienie
|
Angel ja Cie rozumiem, bo kiedys tez mi sie tak wydawalo, ze jak schudne to bede super fajna i w ogole... ale to nie prawda. Tak glupio to sobie tlumaczylam, zeby sie odchudzac. Ale naszczescie juz mi przeszlo
Mam nadzieje, ze Tobie tez przejdzie Bo w koncu jakbysmy mogly odmowic sobie zjedzenia czegos slodkiego? ![]() A mnie nadal boli brzuch... grr :[ |
|
|
|
#761 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W Reanult był taki szczęśliwy,szalony i coś mi się wydaje,że prędzej czy pózniej wróci...ach... ![]() Cytat:
![]() Ale powoli zaczęłam tyć,ale mówie wam,było mi trudniej przytyć niż schudnąć...makabra,nie polecam odchudzania,to niszczy człowieka. Ale ja się nie poddałam...jestem twardą kobitką,ale swego czasu było ze mna żle... ![]() No ale teraz jest juz git...a tak na marginesie,jak będziecie za chude to za co was KImi I Don Roberto chwycą... ???
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=kcPyBtt6Or8
A tu mamy ladies F1 ![]() Która wg was jest taka no najładniejsza???:confused : Ja stawiam na Raquel i dziewczyne Jensona Buttona.
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee no ja powiem, że mieszkam sobie w tym Krakowie, ale mieszkając tu to chyba nie doceniam tego miasta. Tzn. owszem lubię ten klimacik na rynku szczególnie w Boże Narodzenie jak jest kiermasz i jest tak ślicznie sysko ubrane
Ale tak w roku w zwykłe dni to jak ja prawie że codziennie jestem na mieście to jakoś nie wiem.. Hehe ale kocham to miasto KRAKÓW DOMAGA SIĘ DOSTĘPU DO MORZA! Nie, no KitKatom nie można ulec więc zostaje Ci to wybaczone ![]() Ja się odchudzam nie dlatego żeby ludzie inaczej mnie odbierali, czy coś, mnie i tak wystarczajaco ludzie czasem nadinterpretują Po prostu ot tak dla lepszego samopoczucia Tzn. moje samopoczucie wcale nie jest takie złe skoro nie wstydzę się codziennie pokazywać na basenie w dwuczęściowym stroju kąpielowym (no cóż Kimim to on nie jest, ale jest strasznie śmieszny )Bożenko jak tam brzucholek? Alonsowi chyba srebro i pomarańcz nie podchodzą, lepiej mu było w niebieskim ![]() Don Diego De La Kimi chyba lubi nie mieć za co złapać, bo ta jego małżonka to taka patyczkowata i nieco nieproporcjonalna nie uważacie? A na tym filmiku to tak sympatycznie wygląda właśnie ta od Buttona i ta co z nią Coultard się pokazywał ![]() (P.S. ŚLIIICZNY wczoraj był meczyk Celticu i Spartaka, wszyscy kumple do mnie pisali czy oglądam, a po meczu to wszyscy się tak podniecali, że Magic strzelił karnego, a potem Boruc obronił
|
|
#764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i Sokół zaznaczył to, że inżyniera Roberta przeniesiono do Nick'a i Planeta Małp jeździ rewelacyjnie. A jakiegoś inżyniera przydupasa potupanego dali Robertowi i sobie z jego bolidem nie radzi. Co za ludzie.
|
|
|
#765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mieszkam na wsi i tu są takie nudy,nic się nie dzieje,ludzie są okropnie wścibscy,nic nie można zrobić,bo od razu jakieś ploty o tobie puszczą. 6 km od mojej miejscowości znajduje się miasto Kępno,ale tam szczerze mówiąc nie jest lepiej,już je tak znam,że dla mnie nie ma tam nic ciekawego,basen jest w miejscowości obok i chyba też zaczne zimą jeżdzić,bo inaczej to chyba umrę z nudów... ![]() Ja to się nadaje do większego miasta,bo ja musze coś robić,bo nie potarfie siedzieć bezczynnie
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak...tak,to już wiemy dlaczego bolid Kubicy jest jak rumak nie do okiełznania!!! Ten doktorek zrobił jakąś zmianę,żeby Planeta Małp i Szwab w jednej osobie mógł coś zdobyć,a raczej wyszarpać Makom i Ferrari,a co dla Kubicy...??? Nic...i to jest smutne...dlaczego Planeta Małp ma się mieć lepiej niż jedyny Polak w F1???
|
|
#767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Łojej
ciężko mi sie teraz tu siedzi bo wy wszystkie sie już dobrze znacie, a ja sie czuje jak odludek no i macie swoich kierowców a ja tak sama
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
No to nie wiem,może faktycznie Nico Rosberg,a zreszta,sama wybierz...
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
musze przejrzeć wszystkie nazwiska w google i wtedy sie zdecyduje
może znajde jakiegoś wolnego
|
|
#771 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz nas,chętnie poznamy się nawzajem!!! ![]() To wybierz sobie kogoś,może być już ktoś używany!! My robimy wszystko po bożemu i dzielimy się!!! ![]()
|
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
haha Luna jaki odludek , przecież to dzięki Tobie mamy ten wątek i możesz ubiegać się o specjalne uprzywilejowania
w końcu prawie jak boss nie a co do kierowców to co się przejmujesz, ja znalazłam swoją miłość w siatkówce, a tak to z Robertem łączy mnie tylko przyjaźń i go różowuje nie musisz od razu być tak napalona na jakiegoś kierowce jak dziewczyny na Kimiego zresztą, popatrzmy z innej strony, do formuły prędzej czy później przyjdzie świeża krew i to my będziemy na nich czyhać a dziewczyny niech się opiekują swoimi dziadkami ![]() |
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Robert Kubica, polski kierowca zespołu BMW Sauber, uzyskał drugi czas podczas czwartkowych treningów Formuły 1 na włoskim torze Monza.
Niestety po raz kolejny Kubica borykał się z kłopotami technicznymi bolidu. Polak podczas testów przejechał 48 okrążeń. Pierwszy czas, podobnie jak podczas środowych testów, "wykręcił" mistrz świata Hiszpan Fernando Alonso z zespołu McLarena. Wyniki czwartkowych testów: 1. Fernando Alonso - McLaren-Mercedes 1:23.490 (51 okrążeń) 2. Robert Kubica - BMW-Sauber 1:24.413 (48) 3. David Coulthard - Red Bull-Renault 1:24.453 (52) 4. Felipe Massa - Ferrari 1:24.525 (49) 5. Vitantonio Liuzzi - Toro Rosso-Ferrari 1:24.768 (40) 6. Jenson Button - Honda 1:24.918 (61) 7. Nico Rosberg - Williams-Toyota 1:24.983 (45) 8. Giancarlo Fisichella - Renault 1:25.069 (71) 9. Ralf Schumacher - Toyota 1:26.175 (72) 10. Sakon Yamamoto - Spyker-Ferrari 1:26.384 (72) 11. Anthony Davidson - Super Aguri-Honda 1:35.106 (47) nie koloruje bo brak pozostałych ważnych postaci ej zaczynają mnie wkurzać te problemy techniczne, jak Robert ma zdobyć punkty skoro ciągle mu się coś psuje. nie jest on typem polaka, który ciągle na wszystko narzeka dlatego myślę, że ten jego bolid jest całkowicie do d. nie twierdze też, że bmw robi do specjalnie, bo to byłoby całkowicie bezsesnu i rodem niczym bracia K. ale niech się wreszcie wezmą do roboty. |
|
|
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prędzej zostaną tatusiami
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
No dokładnie Luna, Ty masz miejsce w LOŻY HONOROWEJ, a nie odludek. Odludki to są Ci co w ogóle na ten wątek nie zaglądają!
Ha. Ha. A widziałyście to zdjęcie, jak Kimi jest stary? Tzn. tak jest przerobiony? O ffe... Ja się wtedy wezmę za wiewióra Vettela bo on już wtedy się wyrobi i będzie przystojnym dwudziestoparolatkiem ![]() Jak ma problemy to niech mu zmienią inżyniera technicznego! Bo jak okazało się, że ma dobrego to oddali go Planecie Małp! BMW prowadzi taką zaje.. fajną politykę, że Robert w końcu rzuci tym wszystkim im na pysk za parę lat i wcale bym się nie zdziwiła! To jest dla mnie c.h.o.r.e. Nie poruszajmy polityki i wątku braci K. bo już totalnie puszczą mi nerwy ![]() Też dziś nie koloruje, mam jakiś zamulasty dzień
|
|
#776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do BMW,to tak na serio wydaje mi się,że coś im się tam w samochodziku psuje,ale oni za bardzo nie wiedzą co i jak to naprawić... ![]() Może jak będą mieć więcej czasu to to jakoś ogarną??
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
Widzę,że nie tylko ja dzisiaj miałam lekką depreche...aż z tego wszystkiego,musiałam utopic smutki w drinku...ale takim porządnym,robionym własnymi rękami...ale i tak mi to nie minęlo,tylko mi sie dodatkowo spać zachciało...
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
ja zatapiam smutki w Kitkacie peanut butter, którego uwielbiam i mam wyrzuty sumienia.
ehh Bełchatów przegrał 2:4, oglądałam trochę co z tą Polską, i w zasadzie wreszcie zrozumiałam dokładnie o co kaman, i na dodatek nie mogłam oglądać naszych siatkarzy bo nie mam eurosportu2 |
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Znow nie odp na wasze wiadomosci, bo weszlam tu tylko na chwilke... Przez caly dzien nie moglam dostac sie do kompa, bo mam remont w domu i jest male zamieszanie :/ A jak juz weszlam to zaraz musze schodzic, ehh ![]() Ogolnie jakos dzis na nic nie mam ochoty... taka do niczego dzis jestem :/ I az ciezko mi sie na klawiaturce pisze... :P Chyba lozko mnie wzywa... Co do siatkowki to Polacy wygrali 3:1 A Kubica znow mial problemy z bolidem :/ Jak nie naprawia mu tego do wyscigu to sie wkurze ![]() Ok bede juz leciec... Postaram sie jutro zajrzec, ale pewnie dopiero wieczorem sie uda... 3majcie sie |
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Niki Lauda (58 l.), trzykrotny mistrz świata, znów ostro skrytykował obrońcę tytułu – pisze Super Express.
- Alonso ciągle szuka wymówek. Zamiast jęczeć, powinien się skupić na szybszej jeździe - uważa Austriak, który nie miał sobie równych na torach F1 w latach 1975, '77, '84. - Obawiam się, że jeśli dalej będzie szukał powodów gdzie indziej niż w swojej prawej stopie, straci tytuł. Powinien wziąć przykład z Hamiltona. A to artykuł z Super Expresu. No no,Lauda pojechał Ferdkowi,ale wiecie co,czasem sobie tak myśle,że to pewnie chodzi o dume i po prostu o zazdrość...no chyba mój Ferdi nie umie przegrywać i nie znosi jak ktos jest od niego lepszy i to jeszcze w tej samej stajni ![]() Narazie to jeszcze nic nie jest rozstrzygnięte,każdy może wygrać,tzn każdy mam na myśłi Hamiego,Ferdka,Kimosława i Ciemną Massę. Moja intuicja w tej sprawie leży i kwiczy,bo nie oreintuje się kto jest najlepszy i nic mi nie powie,a jak ona mi nic nie pwie,no to dupcia nic nie wiem... ![]() A kto wygra,pewnie NAJLEPSZY ![]() I to pozostawiam lososwi... ![]() REKLAMA Czytaj dalej
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

Byłam tam kiedys
Juz bede pamietac 
Oprowadze Cie po manhattanie
obejrze jutro filmiki, które Edzia podała.

Czytaj dalej