Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-27, 17:57   #601
asdii
Wtajemniczenie

Dot.: Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Gołąbki nie robcie smaka :d
U mnie je sie gołąbki z ziemniakiami choc slyszalam opinie "jak mozna jesc golabki z czymkolwiek przeciez tam jest juz ryz i starczy"
No właśnie... Gołąbki to gołąbki. Sos pomidorowy i tyle. Pierwsze słyszę, żeby z chlebem albo ziemniakami

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 17:57   #602
BielinkaO
Zakorzenienie

Dot.: Jesteśmy przebrzydłe, kiczowate PEEMY, za rok śluby bierzemy! PM 2016 cz. 30

Cytat:
U mnie je sie gołąbki z ziemniakiami choc slyszalam opinie "jak mozna jesc golabki z czymkolwiek przeciez tam jest juz ryz i starczy"
Jak możesz jeść gołąbki z ziemniakami!
Gołąbki się je z chlebem, albo bez niczego!
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 17:59   #603
201604261006
Konto usunięte

Ja nosiłam na prawej pierścień, w dzień ślubu przełożyłam na lewą i tak siedzi Kwestia przyzwyczajenia
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 17:59   #604
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość

Co do bólu - to zależy od ósemki. Dolna czy górna? Górne są gorsze i bolą bardziej. Dolne są prostsze do usunięcia i po usunięciu tak nie bolą. Moja przyjaciółka usunęła już 3 ósemki i potwierdza. Przy górnych miała ostro a przy dolnej to nic szczególnego.
Haha, to jest zupełnie coś innego niż ja napisałam wyżej:P Więc chyba od człowieka jednak zależy

Stary 2015-05-27, 18:04   #605
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Długo się trzymało? Ładnie, równo zeszło?

Super! Też bym sobie zrobiła taki tatuaż..henną

U nas gołąbki się je z chlebem, bez ziemniaków

Przepraszam, ale jesteś pierwszą dziewczyną, jaką znam, która ma blizny (jeżeli dobrze widzę) na placu
Zależy co widzisz. Ślady na środkowym palcu to gojące się rany. Szafka w łazience mi to robi:P Ale na serdecznym faktycznie mam bliznę, z boku. Łapałam talerz no i tak mnie załatwił

Cytat:
U nas nie robi się gołąbków z ryżem. Idziemy na bogato - samo mięso jest Nie no lenistwo - komu się jeszcze ryż chce gotować:P

asdii - widzisz, czyli nie da się przewidzieć:P
Jak przeglądałam cenniki to górne ósemki zawsze były droższe od dolnych jeśli o usuwanie chodzi. Na pewno przez dojście ale ciekawe czy też ma to związek z anatomią czy czymś tam
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 18:08   #606
Kotowe
Wtajemniczenie

Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jakie pyatani mogę zadać przyszłemu panu młodemu w "Quizie dla panny młodej" na wieczorze panieńskim?
Co byście dodały a co definitywnie odrzuciły. Ewentualnie pomysł na zabawę (będzie 15 osób).

1. Kim chciałeś zostać jak byłeś mały?
2. Jaki jest Twój ulubiony kolor?
3. Jaki jest Twój ulubiony smak lodów?
4. Jaka potrawa w wykonaniu Kasi jest Twoją ulubioną?
5. Jaka potrawa w wykonaniu Kasi okazała się totalną porażką?
6. Jaki kolor bielizny najbardziej lubisz? ( Chodzi o Kasi bieliznę J)
7. Jaki jest Twój ulubiony film?
8. Jaki jest Twój wymarzony samochód?
9. Jaki jest twój ulubiony deser?
10. Ile dzieci chciałbyś mieć?
11. Data waszej rocznicy?
12. Kto zabije karpia na święta?
13. Kto będzie wynosił śmieci?
14. Kto lepiej prowadzi samochód?
15. Jak myślisz co Twoja ukochana najbardziej ceni w Tobie?
16. Kto z Was jest bardziej kłótliwy?
17. Kto pierwszy wyciąga rękę na zgodę?
18. Co najbardziej kochasz w swojej narzeczonej?
19. Jakie prezenty Twoja narzeczona najbardziej lubi dostawać?
20. Jaka jest Twoja ksywka?
21. Moment w którym zakochałeś się w Kasi?
22. O której godzinie rano wstajesz?
23. Przy którym budziku udaje ci się wstać?
24. Brunetki, blondynki czy rude?
25. Ulubiona książka?
26. Ulubiony autor?
27. Co lubisz robić w wolnym czasie?
28. Jak nazywa się twoje zwierzątko? (jak nie masz to pierwsze zwierzątko?)
29. Twoja ulubiona piosenka?
30. Twój ulubiony zespół?
31. W jakim wieku po raz pierwszy się całowałeś?
32. W jakim najdziwniejszym miejscu uprawialiście seks?
33. Twoja ulubiona sex pozycja ?

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 18:11   #607
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Ja ma na dłoniach już 4 blizny i strasznie ich nie lubię
Na na palcach ani dłoniach nie mam, ale na lewej ręce przy nadgarstku mam takie blizny jakbym sobie żyły podcięła Ile ja już się razy tłumaczyłam że naprawdę nie chciałam się zabić

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość
Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jakie pyatani mogę zadać przyszłemu panu młodemu w "Quizie dla panny młodej" na wieczorze panieńskim?
Co byście dodały a co definitywnie odrzuciły. Ewentualnie pomysł na zabawę (będzie 15 osób).
Nie wiem czy będzie chciał z wami o seksie gadać Ja bym kolegom Tż nie mówiła jaką pozycję lubię albo gdzie się kochaliśmy no i ja bym nie pytała jaki jest JEGO ulubione cośtam a JEJ. Żeby później sprawdzić czy miał rację Chyba że będziecie sprawdzać czy młoda zgadnie
Stary 2015-05-27, 18:14   #608
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny po ślubie jak planujecie nosić pierścionek zaręczynowy?
Bo ja planuje zamienić go na obrączkę i schować do pudełeczka
No w życiu, nie po to TŻ się go naszukał i wydał tyle kasy żebym go schowała... Poza tym jest piękny, szkoda by mi go było. Będzie chyba na jednym palcu z obrączką

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
No właśnie... Gołąbki to gołąbki. Sos pomidorowy i tyle. Pierwsze słyszę, żeby z chlebem albo ziemniakami
Ja się na wizażu dowiedziałam że tak ludzie jedzą
U mnie mega rzadko są, ale jak już to bez niczego.

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Nie wiem czy będzie chciał z wami o seksie gadać Ja bym kolegom Tż nie mówiła jaką pozycję lubię albo gdzie się kochaliśmy no i ja bym nie pytała jaki jest JEGO ulubione cośtam a JEJ. Żeby później sprawdzić czy miał rację Chyba że będziecie sprawdzać czy młoda zgadnie
Robiłam taki quiz i mąż koleżanki odpowiedział na wszystko

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 18:17   #609
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie podobają mi się pytania 1, 15, 18, 20, 24 i 28 - odpowiedz na nie będzie albo wymuszona (np. Blondynka, brunetka czy ruda - no oczywiście ze odpowie tak, jaki kolor włosów ma Kasia), albo mogące urazić, albo nieistotne/nie mające odpowiedzi (to o ksywkę i zwierzątko).

Stary 2015-05-27, 18:20   #610
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
mój Tż miał, jedyne co mogę powiedzieć MASAKRAAAA !
Cytat:
Ja osobiście nie miałam, ale miała i moja siostra i przyjaciółka. Siostra miała 2 dolne wycinane i mówi że ból straszny - pierwsze co po wyjściu z gabinetu to poleciała do apteki po Ketonal, bo znieczulenie przestawało działać i od razu chciała łyknąć. Do tego opuchnięta była i tylko zimne okłady non stop robiła.
Za to przyjaciółka miała górne usuwane i nic! Zupełnie nic, jakby w ogóle u dentysty nie była. Mówi że owszem gryźć nie może, bo to świeża rana, ale poza tym nic.
Więc to pewnie od człowieka zależy. A może też od górnej/dolnej szczęki

:
Cytat:
Mnie to czeka. Wybierz dobrego chirurga i nie będzie źle. Ja już mam wybranego lekarza. Jak wrócę z projektu to idę rwać.
Zrób koniecznie rtg panoramiczne (to taka podstawa i lekarz powinien sam to zaproponować - i tak trzeba mieć skierowanie).
Mi już dwóch lekarzy mówiło, że mam cienką kość i nieumiejętne wyrywanie może skończyć się złamaniem kości.
Co do bólu - to zależy od ósemki. Dolna czy górna? Górne są gorsze i bolą bardziej. Dolne są prostsze do usunięcia i po usunięciu tak nie bolą. Moja przyjaciółka usunęła już 3 ósemki i potwierdza. Przy górnych miała ostro a przy dolnej to nic szczególnego.

O nieeee, ale straszycie Mam do wyrwania na bank jedną górną ósemkę. Dostałam skierowanie na zdjęcie, więc zobaczymy co z drugą... (na dole nie mam w ogóle). Ale najgorsze jest to, że ten ząb jest jakby się wbija w siódemkę i jest tak schowany chirurg będzie miał ciężkie zadanie...
Ej, a można mówić jak tak spuchnie?
Stary 2015-05-27, 18:20   #611
BielinkaO
Zakorzenienie

Cytat:
Na na palcach ani dłoniach nie mam, ale na lewej ręce przy nadgarstku mam takie blizny jakbym sobie żyły podcięła Ile ja już się razy tłumaczyłam że naprawdę nie chciałam się zabić

mnie wiecznie pytają w jaki sposób można sobie zrobić takie blizny na palcu/dłoni?
Wystarczy być taką niezdarą jak ja
Stary 2015-05-27, 18:24   #612
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość

O nieeee, ale straszycie Mam do wyrwania na bank jedną górną ósemkę. Dostałam skierowanie na zdjęcie, więc zobaczymy co z drugą... (na dole nie mam w ogóle). Ale najgorsze jest to, że ten ząb jest jakby się wbija w siódemkę i jest tak schowany chirurg będzie miał ciężkie zadanie...
No... moją siostrę tak bolało, że nawet jej się nie chciało gadać. Ale nie przejmuj się, jak widać zależy to od człowieka (i pewnie od dentysty też), więc może nie będzie tak źle

Cytat:

mnie wiecznie pytają w jaki sposób można sobie zrobić takie blizny na palcu/dłoni?
Ja wyrwałam kawał skóry z środkowego palca, robiąc herbatę, więc doskonale rozumiem:brzyda l:

Stary 2015-05-27, 18:25   #613
zambeza
polaczek cebulaczek

Golabki z ziemniakami sa pyyycha, nie wiecie co tracicie

Kotowe mi nie podobaja sie te pytania nt seksu i bym je wyciela
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 18:25   #614
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Jego przy tym nie będzie. Ale może faktycznie złe pytanie. Ale z drugiej strony to wieczór panieński i musi być trochę "sprośnie" i śmiesznie?
Mi brak pomysłów.
Cytat:
Nie podobają mi się pytania 1, 15, 18, 20, 24 i 28 - odpowiedz na nie będzie albo wymuszona (np. Blondynka, brunetka czy ruda - no oczywiście ze odpowie tak, jaki kolor włosów ma Kasia), albo mogące urazić, albo nieistotne/nie mające odpowiedzi (to o ksywkę i zwierzątko).
Wpisałam wszystko co przyszło mi do głowy. A w tym pytaniu chodzi o to żeby podał jej kolor włosów. Tak po prostu.

Podpowiedzcie mi jeszcze jakieś śmieszne ale nikogo nie urażające pytania

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 18:25   #615
BielinkaO
Zakorzenienie

Mysza przez Ciebie, zamiast się uczyć oglądam obrączki
Stary 2015-05-27, 18:27   #616
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość

Znajdź dobrego chirurga i będzie dobrze. Myślę, że to też ma duże znaczenie kto usuwa i jak usuwa. Mnie czeka dłutowanie i pewnie dopiero na fotelu zacznę panikować Poproszę o końską dawkę znieczulenia i jakoś to będzie Też dasz radę. Zaplanuj sobie najlepiej wolne na drugi dzień. Dobrze też byłoby trafić w chłodny dzień bo wtedy krwawienie jest słabsze (podobno).

Cytat:

Na moją nikt się jeszcze nie zdziwił. Ja wkładałam talerz na suszarkę i mi wypadł, chciałam złapać ale zdążył się o kran potłuc no i mi tylko po palcu przejechał. A na środkowym palcu mam fajny pieprzyk, takie trzy paski:P Śmieje się, że jestem oryginalna bo mam trzy paski (tylko, że nie na ramieniu - bo to chyba tak było w piosence?:P).
Stary 2015-05-27, 18:29   #617
BielinkaO
Zakorzenienie

Cytat:
No... moją siostrę tak bolało, że nawet jej się nie chciało gadać. Ale nie przejmuj się, jak widać zależy to od człowieka (i pewnie od dentysty też), więc może nie będzie tak źle

Ja wyrwałam kawał skóry z środkowego palca, robiąc herbatę, więc doskonale rozumiem:brzyda l:
Mnie zaatakowała szafa metalowa
Stary 2015-05-27, 18:30   #618
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:

Wpisałam wszystko co przyszło mi do głowy. A w tym pytaniu chodzi o to żeby podał jej kolor włosów. Tak po prostu.

Aaa, bo myślałam że to chodzi o to czy woli blondynki czy brunetki:P

A pytań poszukaj w googlach - na przykłąd pod hasłem "pytania do złotych myśli"

Stary 2015-05-27, 18:31   #619
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
te pytania kojarza mi sie z testem na zgodnosc, dosc znana zabawa weselna. Wpisz w google to pewnie ci wyskoczy duzo propozycji. Mozna dodac jakies typu kto pierwszy pocalowal, kto pierwszy powiedzial kocham
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 18:34   #620
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Jak możesz jeść gołąbki z ziemniakami!
Gołąbki się je z chlebem, albo bez niczego!
U nas same, samiuśkie!
Najbardziej robię z podsmażoną na patelni albo w piekarniku kapustką No i mięso + ryż

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Gołębie z samym mięsem też nie słyszałam toż to przecież jak kotlet owinięty kapuchą Taki to bym z ziemniorami pewnie
Stary 2015-05-27, 18:38   #621
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Wróciłam, jutro 9-18.00

juz sobie upatrzylam co se kupie w sklepie lol

co do pierścionka jeszcze, piszę prawą ręką i moze temu mi zawadza, nie wiem.

Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Czas edycji: 2015-05-27 o 20:26
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 18:40   #622
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Jego przy tym nie będzie. Ale może faktycznie złe pytanie. Ale z drugiej strony to wieczór panieński i musi być trochę "sprośnie" i śmiesznie?
Mi brak pomysłów.
No niby tak, ale no nie wiem

Cytat:
Mysza przez Ciebie, zamiast się uczyć oglądam obrączki
Proszę

Cytat:
Mnie zaatakowała szafa metalowa
A mnie kot Idealnie po żyłach mi poleciał pazurami

Cytat:
A pytań poszukaj w googlach - na przykłąd pod hasłem "pytania do złotych myśli"
Miałyście?! Ja dopiero niedawno je spaliłam

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Mój Tż sam wybierał I wybrał akurat w mój gust Chciał kupić z diamencikiem, ale sprzedawczyni mu powiedziała że cyrkonie bardziej błyszczą (a ja sroka) i kupił z cyrkoniami

Ale po urodzeniu dziecka dostanę z diamencikami Ewentualnie taką obrączkę z kamieniami na około
Stary 2015-05-27, 18:49   #623
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
U nas same, samiuśkie!
Najbardziej robię z podsmażoną na patelni albo w piekarniku kapustką No i mięso + ryż

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Gołębie z samym mięsem też nie słyszałam toż to przecież jak kotlet owinięty kapuchą Taki to bym z ziemniorami pewnie
My nie robimy z ryżem odkąd mama w ryżu znajdowała nieprzewidziane dodatki robaczków:P Przestała ryż kupować latami:P A w smaku takie gołąbki się niczym nie różnią. I tak u nas zawsze było więcej mięsa niż ryżu, może to dlatego.

Cytat:
No niby tak, ale no nie wiem

Proszę

A mnie kot Idealnie po żyłach mi poleciał pazurami

Miałyście?! Ja dopiero niedawno je spaliłam

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Mój Tż sam wybierał I wybrał akurat w mój gust Chciał kupić z diamencikiem, ale sprzedawczyni mu powiedziała że cyrkonie bardziej błyszczą (a ja sroka) i kupił z cyrkoniami

Ale po urodzeniu dziecka dostanę z diamencikami Ewentualnie taką obrączkę z kamieniami na około
Dziwna babka:P Diamenty nie tracą blasku, cyrkonie tak. Przynajmniej przy moim użytkowaniu:P Mam pierścionek od mamy z cyrkonami i myślę o wymianie na diamenty bo blado wypada Znaczy nadal się błyszczą ale widać też rysy. Pewnie trzeba by je jakoś odświeżyć.

Mój pierścionek kłuje innych przy witaniu się:P Ostatnio kolega z pracy się przywitał i spytał co ja mam na palcu, że tak tu kłuje:P Faktycznie ma takie wystające części, że może kogoś zaboleć. Jak mnie M. wkurzy to go kłuje a ten się drze czym ja to robię Sam taki zamówił to teraz niech pozna ból
Stary 2015-05-27, 18:52   #624
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Dziwna babka:P Diamenty nie tracą blasku, cyrkonie tak. Przynajmniej przy moim użytkowaniu:P Mam pierścionek od mamy z cyrkonami i myślę o wymianie na diamenty bo blado wypada Znaczy nadal się błyszczą ale widać też rysy. Pewnie trzeba by je jakoś odświeżyć.

Mój pierścionek kłuje innych przy witaniu się:P Ostatnio kolega z pracy się przywitał i spytał co ja mam na palcu, że tak tu kłuje:P Faktycznie ma takie wystające części, że może kogoś zaboleć. Jak mnie M. wkurzy to go kłuje a ten się drze czym ja to robię Sam taki zamówił to teraz niech pozna ból
A to tylko Apart A chłop się nie zna i uwierzył ale moje błyszczą się tak samo jak na początku a noszę go już prawie 2 lata

Mój też czasem mi się obróci i "gryzie" w rękę często mam odbity ślad gdzieś tam
Stary 2015-05-27, 18:59   #625
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
A to tylko Apart A chłop się nie zna i uwierzył ale moje błyszczą się tak samo jak na początku a noszę go już prawie 2 lata

Mój też czasem mi się obróci i "gryzie" w rękę często mam odbity ślad gdzieś tam
TŻ może się bał, że jak kupi to już potem tylko będziesz chciała być obsypywana diamentami

Odbity pierścionek mam często (zaplątuje ręce między nogi albo gdzieś tam jeszcze je wkładam i jest:P). Ale nie przekręca mi się często a myślałam, że tak będzie. Liczę, że obrączka też nie będzie tak migrować

Edytowane przez Sophie24
Czas edycji: 2015-05-27 o 19:03
Stary 2015-05-27, 19:09   #626
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Znajdź dobrego chirurga i będzie dobrze. Myślę, że to też ma duże znaczenie kto usuwa i jak usuwa. Mnie czeka dłutowanie i pewnie dopiero na fotelu zacznę panikować Poproszę o końską dawkę znieczulenia i jakoś to będzie Też dasz radę. Zaplanuj sobie najlepiej wolne na drugi dzień. Dobrze też byłoby trafić w chłodny dzień bo wtedy krwawienie jest słabsze (podobno).
Nie mam pracy, więc nie mam problemu z wolnym chociaż tyle

Włączam się do tematu o pierścionkach Mój TŻ sam wybierał i w sumie mu się udało (no, może diament mógłby być nieco większy ) Mi się podobały też takie pierścionki, gdzie jest kilka małych diamencików, ale mój TŻ ma filozofię... "jedna miłość - jeden kamień:

Edytowane przez tetrikk
Czas edycji: 2015-05-27 o 19:10
tetrikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 19:13   #627
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

moja byla glupia szefowa dostala pierscionek i powiedziala facetowi w twarz ze jest za maly i ona wstydzi sie taki nosic bo diament za maly, chce taki i siaki nie wierzylam wlasnym uszom.
no ale to glupie babsko jest

a btw pierscionek okropny ten co wybrala w koncu, wystaje to tak jak tu

tylko ona ma jeden a nie tyle tych diamencikow ale dla mnie masakra!

Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Czas edycji: 2015-05-27 o 19:21
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 19:17   #628
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
My nie robimy z ryżem odkąd mama w ryżu znajdowała nieprzewidziane dodatki robaczków:P Przestała ryż kupować latami:P A w smaku takie gołąbki się niczym nie różnią. I tak u nas zawsze było więcej mięsa niż ryżu, może to dlatego.
No u nas też zawsze więcej mięsa niż ryżu, ale jakoś nie wyobrażam sobie smaku gołąbka bez tego ryżu Dla mnie musi być mięsko, ryż i kapustka
Aaaaaaa, już nie piszę o gołąbkach, bo tak mi się chce
Stary 2015-05-27, 19:25   #629
Dorotti666
❤ bee happy ❤

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51552270]moja byla glupia szefowa dostala pierscionek i powiedziala facetowi w twarz ze jest za maly i ona wstydzi sie taki nosic bo diament za maly, chce taki i siaki nie wierzylam wlasnym uszom.

tylko ona ma jeden a nie tyle tych diamencikow ale dla mnie masakra![/QUOTE]
przecież tym można kogoś zabić
Okropny jest
Ja się cieszę, że mój o nic nie zaczepia, bo ja łajza jestem i inny dawno bym zepsuła
Stary 2015-05-27, 19:27   #630
Sophie24
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51552270]moja byla glupia szefowa dostala pierscionek i powiedziala facetowi w twarz ze jest za maly i ona wstydzi sie taki nosic bo diament za maly, chce taki i siaki nie wierzylam wlasnym uszom.

tylko ona ma jeden a nie tyle tych diamencikow ale dla mnie masakra![/QUOTE]
Ale taki to widać od razu A o to chodziło:P To dopiero ksienżniczka:P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości