Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-27, 17:27   #1171
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez didi9 Pokaż wiadomość
Sudocrem jest na odparzenia, a linomag z lanolina na co dzień- ja tak planuję robić, bo w sudocremie jest dużo cynku i nie powinno się go podobno używać po każdym przewijaniu, a linomag to natłuszczacz zapobiegawczy i można smarować nim zawsze Nadmanganian do kąpania raz w tygodniu, znajome mamy polecają też do mycia pupci z płatkiem kosmetycznym zamiast chusteczek nawilżanych.
W takim razie biorę katarek, dorzucam 2 sztuki gatek, a co do podkładów to jedna z koleżanek mówiła, że kupowała jakieś takie ogromne maty jakby na całe łóżko więc myślałam, że trzeba

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Dzięki Wam zdecydowałam się na Katarek Majtki dorzucam do koszyka, oooo czyli Ty wiesz o co mi chodzi? U mnie w szpitalu nie dają tzn piszą, że dają, ale od ludu wiem, że trzeba sie dopraszać, więc wole mieć swoje. Podobno wkładki laktacyjne najlepsze są własnie te lansinoh, nawet tutaj jakaś babka o tym pisze, ale słyszałam tez o tym od innych mam http://wyprawkabobasa.blogspot.com/2...ak-wybrac.html A termometr poleciła mi bratowa męża, poczytałam o nim w necie i ma naprawdę dobre opinie jak na bezdotykowy termometr. Ja wybrałam microlife nc150, kosztuje około 100 zł przez neta.
A teraz chyba coś mi świta z tym nadmanganianem jak tak piszesz. Linomag stosowaliśmy także na odparzenia, ale tak jak pisałam wcześniej, na to najlepsze jest żarówka Nam położne mówiły, że z tymi maściami na odparzenia to lepiej uważać, bo gdy się posmaruje zdrową skórę to może wywołać odparzenie Ja termometr miałam inny, ale już więcej nie kupię takiego Mój to pokazywał co chciał. W jednym miejscu czoła 26,6 a zaraz obok 38 A ty o tych podkładach w pierwszej pozycji to pisałaś jako o podpaskach? Bo ogólnie podkłady to są właśnie takie płachty w różnych rozmiarach, ale tobie chyba chodziło o te podpaski poporodowe A podkładów na łóżko miałam paczkę i mało zużyłam, chociaż też musiałam mieć swoje, nawet do porodu jak mi się wody sączyły. A na całe łóżko to nie trzeba, miałam chyba 90x60 i spokojnie starczyło, tak aby pod tyłek było.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Aaaaaa przyszła pierwsza paczka z ubrankami Jeju, jakie śliczne. Normalnie wyglądają, jakby używane nie były wcale. Raz uprane i schowane. Już bym ich chciała używać Jedne takie szare w misie takie super jakby dzianinkowe I nie śmierdzą ciuchem, więc może faktycznie po własnym dziecku

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-05-27 o 17:25
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 17:37   #1172
didi9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
A teraz chyba coś mi świta z tym nadmanganianem jak tak piszesz. Linomag stosowaliśmy także na odparzenia, ale tak jak pisałam wcześniej, na to najlepsze jest żarówka Nam położne mówiły, że z tymi maściami na odparzenia to lepiej uważać, bo gdy się posmaruje zdrową skórę to może wywołać odparzenie Ja termometr miałam inny, ale już więcej nie kupię takiego Mój to pokazywał co chciał. W jednym miejscu czoła 26,6 a zaraz obok 38 A ty o tych podkładach w pierwszej pozycji to pisałaś jako o podpaskach? Bo ogólnie podkłady to są właśnie takie płachty w różnych rozmiarach, ale tobie chyba chodziło o te podpaski poporodowe A podkładów na łóżko miałam paczkę i mało zużyłam, chociaż też musiałam mieć swoje, nawet do porodu jak mi się wody sączyły. A na całe łóżko to nie trzeba, miałam chyba 90x60 i spokojnie starczyło, tak aby pod tyłek było.

Tak te podkłady z pierwszej pozycji to te takie wielgachne podpaski Czyli 5 sztuk tych "materacyków" wystarczy? Tak jak pisałam niby w szpitalu je mają, ale lepiej mieć zapas, jakby co to będą do przewijania w podróży czy cuś No właśnie, podobno sudocrem na dłuższą mete robi więcej złego niż dobrego, dlatego mam plan stosowac go tylko w ekstremalnych przypadkach, więc kupuję jedynie to najmniejsze opakowanie na początek Jak pracowałam w żłobku to własnie na co dzień uzywałyśmy linomagu, a w wyjątkowych sytuacjach sudocrem i sprawdzało się to super

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Aaaaaa przyszła pierwsza paczka z ubrankami Jeju, jakie śliczne. Normalnie wyglądają, jakby używane nie były wcale. Raz uprane i schowane. Już bym ich chciała używać Jedne takie szare w misie takie super jakby dzianinkowe I nie śmierdzą ciuchem, więc może faktycznie po własnym dziecku

Poka, poka!

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Hmmm, mam 5 pieluszek tetrowych z motherhood (zestaw w kropy) i 3 flanelki też z tej firmy. Jak dokupię 5 tetrowych zwykłych to styknie? Od razu mówię, że nie mam planu dziecku zakładać wielorazówek
didi9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 17:41   #1173
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Wchodzę na wizaż szukam naszego wątku a tu już mamy mamuśki z lutego 2016 !!! Ale to leci!
Stary 2015-05-27, 17:41   #1174
bianeczkaa
Zakorzenienie

No i co zrobiłam? Poleciałam do tej samej babki kupi jeszcze parę szmatek I trafiłam na rzut 62, w sam raz te co mi rozmiarowo brakował, no nie omieszkałam jeszcze kupić i mniejszych i większych, ale kurde body za 2-3 zł a rampers za 4 no to jak tu nie brać! Jak ktoś jest chętny to się podzielę namiarem http://allegro.pl/show_user.php?uid=34015719

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-27, 17:42   #1175
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak masz takie zaświadczenie to od razu niesiesz je do gina i musisz je też mieć przy sobie w razie porodu. Jeśli lekarz zdecyduje o cc to umówicie się bliżej terminu i nic już zgłaszać nie musisz (o ile rodzisz u swojego gina w szpitalu). Jeśli zacznie się coś wcześniej to musisz je ze sobą mieć, ale najlepiej zapytaj lekarza co robic w takiej sytuacji, bo może będzie chciał, żebyś do niego zadzwoniła i on poinformuje np szpital. Masz problem z klawiaturą

A mój pies zaczął ostatnio dziwnie się zachowywać. Ogólnie ona nie lubi dzieci, nie daje się im dotykać, mija je. Zawsze leciała do mojej mamy, bo jej na wszystko pozwalała. Teraz nagle pies lgnie do mnie Cały czas by się tylko przytulała, a jak ją mama chciała zgonić z kanapy, gdy się właśnie do mnie przytuliła, to prawie ją ugryzła! A zawsze się słuchała i nigdy tak nie reagowała. Na pewno czuje moją ciążę, ale to jej zachowanie jest dziwne, poprzednim razem tak nie było. I teraz nie wiem, czy ona chce być tak blisko i reakcja jest spowodowana tym, że ktoś jąchciał wygonić, czy ona sobie pomyślała, że mama chce cos zrobic mnie i mnie broniła :conf used:

A może jej mąż trochę jej przemówił do rozumu

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

O matulu, jak ja nie lubię Arkadii! Nie dość, że wywindowanee ceny to te dzikie tłumu. Ja lubię Wola Park
A ja wileński, lub ewentualnie pronenada.

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
ja 14 kilo na +
za2 dni mam 26 tydz
z czego 3 kilo chyba w 3 dni mi skoczyło
i znów waga stoi jak zaklęta
Ooo... Zupełnie jak ja 14+

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
w złotych tarasach to dopiero jest ludzi !
koszmar jakiś.
Nie lubię!
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 17:43   #1176
didi9
Raczkowanie

Tak czytam teraz listy wyprawkowe zalecające posiadać 20 szt tetry i stwierdzam że chyba jednak tyle mi nie wystarczy Na tych listach pojawiaja się też nakładki higieniczne na toalete, potrzebne to?
Stary 2015-05-27, 17:43   #1177
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Wchodzę na wizaż szukam naszego wątku a tu już mamy mamuśki z lutego 2016 !!! Ale to leci!
Luty? ;O

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-27, 17:51   #1178
elcia88
Wtajemniczenie

Mi chodziło o te do ptzrwijania największe a nie typowo szpitalne. A te podkłady co madz z pierwszej pozycji to chodzi o te wielkie podpaski.
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 17:53   #1179
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak te podkłady z pierwszej pozycji to te takie wielgachne podpaski Czyli 5 sztuk tych "materacyków" wystarczy? Tak jak pisałam niby w szpitalu je mają, ale lepiej mieć zapas, jakby co to będą do przewijania w podróży czy cuś No właśnie, podobno sudocrem na dłuższą mete robi więcej złego niż dobrego, dlatego mam plan stosowac go tylko w ekstremalnych przypadkach, więc kupuję jedynie to najmniejsze opakowanie na początek Jak pracowałam w żłobku to własnie na co dzień uzywałyśmy linomagu, a w wyjątkowych sytuacjach sudocrem i sprawdzało się to super

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Poka, poka!

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Hmmm, mam 5 pieluszek tetrowych z motherhood (zestaw w kropy) i 3 flanelki też z tej firmy. Jak dokupię 5 tetrowych zwykłych to styknie? Od razu mówię, że nie mam planu dziecku zakładać wielorazówek
Tych podkładów na wyrko wzięłabym więcej, 5 to tak straciłam przy porodzie, mniej poszło na sali już po.Miałam paczkę a tam chyba z 20 ich jest Część została ale się przydała. Pieluch staaaaanowczo za mało 20 to moim zdaniem minimum
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150527_184720.jpg (140,9 KB, 32 załadowań)

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-27, 17:54   #1180
elcia88
Wtajemniczenie

Ja mam tetry 5 białych i 5 kolorowych i flanelka i myślę że statczy narazie
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 17:55   #1181
didi9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Mi chodziło o te do ptzrwijania największe a nie typowo szpitalne. A te podkłady co madz z pierwszej pozycji to chodzi o te wielkie podpaski.
Hmm, ale te które mam mieć w szpitalu (te płachty na łóżko) to te same, które nazywają się podkłady do przewijania?
Stary 2015-05-27, 18:02   #1182
Panna Izabela
Zakorzenienie

A ja dziś jadłam racuchy z jabłkami i mi wyszły pyszne
Mamy dziś oglądać mecz, więc znowu będzie pewnie wyżerka bo przyszedł mój brat i siedzi i zostaje na mecz,teraz grają na xboxie, kupili ileś piw (taa a mój tż zaśnie po 1,5) i chipsy i ciastka i paluszki i coś na kanapki. Taa a ja mam nie jeść... Zwłaszcza że spać nie pójdę bo to przecież kawalerka. No ale odeśpię jutro a zrzucę...po ciąży

Pisałyście o zakupach, ja kupuję dziecięce nożyczki, używałam i wolę takie niż te dla dorosłych. I póki co zostajemy dalej przy gruszce do nosa, najwyżej zmienimy.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 18:03   #1183
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

truskafffka91
TAK! A dopiero co się styczniówki pojawiły...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=816754
Stary 2015-05-27, 18:06   #1184
mamusiahanusi
Raczkowanie

Witam się po dłuższej przerwie
Byłam przedwczoraj u dentysty, wyrwał mi zęba
Na poprawę humoru chciałam sobie kupić stanik, bo mam tylko 3 dobre. Babka pyta czy może pomóc, no to mówię, że szukam biustonosza 70F a ta mi mówi, że na jej oko to raczej C Co prawda miałam na sobie luźniejszą bluzkę no ale bez przesady. Chcę mierzyć to F a ta się upiera przy C, więc podziękowałam i wyszłam C to ja nosiłam przed ciążą
mamusiahanusi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 18:38   #1185
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, ale te które mam mieć w szpitalu (te płachty na łóżko) to te same, które nazywają się podkłady do przewijania?
to są te do szpitala http://allegro.pl/hartmann-podklady-...161092635.html a te do przewijania są zazwyczaj ceratkowe, one nie wchłaniają płynów.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mamusiahanusi Pokaż wiadomość
Witam się po dłuższej przerwie
Byłam przedwczoraj u dentysty, wyrwał mi zęba
Na poprawę humoru chciałam sobie kupić stanik, bo mam tylko 3 dobre. Babka pyta czy może pomóc, no to mówię, że szukam biustonosza 70F a ta mi mówi, że na jej oko to raczej C Co prawda miałam na sobie luźniejszą bluzkę no ale bez przesady. Chcę mierzyć to F a ta się upiera przy C, więc podziękowałam i wyszłam C to ja nosiłam przed ciążą
Brafiterką to ona raczej nie jest

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-05-27 o 19:04

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-27, 18:47   #1186
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
to są te do szpitala http://allegro.pl/hartmann-podklady-...161092635.html a te do przewijania są zazwyczaj ceratkowe, one nie wchłaniają płynów.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Grafiterką to ona raczej nie jest
Brafitterką

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 19:04   #1187
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
Brafitterką
Tak tak, złą literkę cyknęłam :P

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-27, 19:23   #1188
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
truskafffka91
TAK! A dopiero co się styczniówki pojawiły...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=816754
Marcowe, kwietniowe, majowe....
Oooo.... matko! To już nie długo.
Stary 2015-05-27, 19:29   #1189
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Rozmawiacie o wadze. Jutro się z ważę ile mi tam się przybrało

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Byłam dzisiaj w MegaUrwisie we Wrocku i dostałam oczoplasu.
U z głupiałam jaki wózek chce.

Quinny juz mi nie pasuje. Bebetto takie sobie. Ciężko się pcha.
Xlander xMove nawet fajny ale to jeszcze nie to. Hartan nawet w miarę ale nisko gondola.
Jutro jadę jeszcze pomacać Stokke i Mutsy.
Ciężko będzie z wózkiem.
Stary 2015-05-27, 19:35   #1190
bianeczkaa
Zakorzenienie

Zjadłabym coś

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-27, 19:39   #1191
Ana0611
Raczkowanie

Witam się po całym dniu latania po mieście.

Dzisiaj byłam na glukozie i na prawdę po wysłuchaniu różnych historii typu "musisz koniecznie iść z mężem bo będziesz mdleć/wymiotować/czuć się mega słabo" muszę stwierdzić, że bardzo dobrze że TŻ nie dostał dnia wolnego. Z całego badania to najgorsze było siedzenie i czekanie 2h na kłucie, a tak to zero jakichkolwiek objaw .

Dla poprawy humoru po badaniu pojechałam i zamówiłam "brykę" i fotelik dla naszego maleństwa, czyli Emmaljunga Mondial Duo Combi kolor Navy i Maxi Cosi Cabrio Fix o kolorze Earth Brown Odbiór pod koniec lipca czyli akurat jak będziemy po remoncie

Jutro chce jeszcze pojeździć za ciuszkami dla maleństwa ale właśnie nie wiem czy 5 sztuk body 56 z długim rękawem i 3 z krótkim wystarczą? Kupujecie jakieś większe ilości ciuszków o tym rozmiarze czy skupiacie się bardziej na rozmiarze 62?

Ana0611 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 19:42   #1192
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:

No to ci powiem, że wcale ta oferta nie jest taka super. Na allegro Jedo kupisz za 1500 zł z przesyłkąza free, a nowe foteliki są już za 500 zł. No i pytanie, ile dają gwarancji? Bo niektóre firmy niestety tylko rok zarówno a na fotele jak i wózki Do tego jeszcze dochodzi koszt przesyłki, jeśli w wawie nie odbierzesz.
A ja myślałam, że fajna oferta, bo foteliki widziałam za 600-700 zł Ale fakt, że na allegro jeszcze Jedo nie oglądałam. A Ty masz dokładnie ten fotelik?

Przyszły moje ciuszki z Pinokio równo po miesiącu od zamówienia Ale fajniutkie są.
I od razu wrzucam zdjęcie mojego brzucholca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0979[1].jpg (67,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0977[1].jpg (76,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0976[1].jpg (63,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (61,0 KB, 43 załadowań)

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 19:55   #1193
Ana0611
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Przyszły moje ciuszki z Pinokio równo po miesiącu od zamówienia Ale fajniutkie są.
Ale śliczne brzusio też piękny

Ana0611 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 20:05   #1194
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
no leukocytów najlepiej zeby nie było ew do 5 wpw. śluz nie ma wiekszego znaczenia. ale co oznacza u ciebie taka ilość leukocytów to cieżko powiedziec. zalezy tez czy lab ma z automatu liczony osad czy manualnie pod mikroskopem. bo automaty czasami zle rozpoznają komórki.
zdrówka dla dziecka, mam nadzieje że szybko wydobrzeje.
Cytat:
Niskie ułożenie jest najbardziej groźne, gdy to sam zarodek jest nisko ułożony, bo tak się umiejscawia łożysko i pępowina, a teraz to nie jest aż tak groźne, chociażwiadomo, trzeba dużo bardziej uważać

Ja tam prawie przestałam się malować Bo mi się nie chce później zmywać tego, szczególnie tuszu wodoodpornego.

No chyba jakaś infekcja jest, tak mi się wydaje, że te świeże erytrocyty o tym świadczą i do tego liczne pasma śluzu. A nie ma nic o liczbie bakterii?
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Loudres- na ile plusów jest białko? Albo czy jest podane masowo tzn w gramach. Mi to wyglada na infekcje uk. moczowego aczkolwiek powinny byc bakterie. Jeśli ma temp ciała powyżej 38 stopni albo wymiotuje to trzeba jechać znow na IP/sor.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Białko ma jednego plusa, a o bakteriach nic nie bylo. nie dało mi to spokoju i pojechaliśmy na IP, no i była by infekcja jeśli oddawanie moczu przynosiło by jakiś ból bądź pieczenie. Tak pani pediatra powiedziała. Z jej obserwacji wynika ze dziecko jest odwodnione co mogło się zdazyc bo wymiotowal o wczoraj kilkakrotnie. Dostałam skierowanie do szpitala jeśli w nocy ból się nasilił by mam jechać. Tylko dalej nie dało mi odpowiedzi skąd te bóle brzucha jeśli wyniki wskazują tylko na odwodnienie.

Narazie nawadniamy malego.

Dzięki dziewczyny za odpowiedz. !
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 20:18   #1195
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana0611 Pokaż wiadomość
Witam się po całym dniu latania po mieście.

Dzisiaj byłam na glukozie i na prawdę po wysłuchaniu różnych historii typu "musisz koniecznie iść z mężem bo będziesz mdleć/wymiotować/czuć się mega słabo" muszę stwierdzić, że bardzo dobrze że TŻ nie dostał dnia wolnego. Z całego badania to najgorsze było siedzenie i czekanie 2h na kłucie, a tak to zero jakichkolwiek objaw .

Dla poprawy humoru po badaniu pojechałam i zamówiłam "brykę" i fotelik dla naszego maleństwa, czyli Emmaljunga Mondial Duo Combi kolor Navy i Maxi Cosi Cabrio Fix o kolorze Earth Brown Odbiór pod koniec lipca czyli akurat jak będziemy po remoncie

Jutro chce jeszcze pojeździć za ciuszkami dla maleństwa ale właśnie nie wiem czy 5 sztuk body 56 z długim rękawem i 3 z krótkim wystarczą? Kupujecie jakieś większe ilości ciuszków o tym rozmiarze czy skupiacie się bardziej na rozmiarze 62?
Przejrzyj nasze listy, były ostatnio wstawiane. 5 sztuk to nawet na tydzień nie starczy, ale nie wiem co chcesz jeszcze kupić, wybór jest ogromny.

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że fajna oferta, bo foteliki widziałam za 600-700 zł Ale fakt, że na allegro jeszcze Jedo nie oglądałam. A Ty masz dokładnie ten fotelik?

Śliczne Tal ja mam Recaro Privia. Daliśmy 300 zł, bo to był z defektem ale już chodzą po 500 na all, a w kompletach z wózkiem też je widziałam

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Masakra, zobaczcie, co ludzie sprzedają
http://allegro.pl/2-szt-body-bluzecz...377044156.html

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-27, 20:19   #1196
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Białko ma jednego plusa, a o bakteriach nic nie bylo. nie dało mi to spokoju i pojechaliśmy na IP, no i była by infekcja jeśli oddawanie moczu przynosiło by jakiś ból bądź pieczenie. Tak pani pediatra powiedziała. Z jej obserwacji wynika ze dziecko jest odwodnione co mogło się zdazyc bo wymiotowal o wczoraj kilkakrotnie. Dostałam skierowanie do szpitala jeśli w nocy ból się nasilił by mam jechać. Tylko dalej nie dało mi odpowiedzi skąd te bóle brzucha jeśli wyniki wskazują tylko na odwodnienie.

O matko, zdrówka dla małego...

A ja sobie upiekłam chleb i...mam zakalca. Tzn już prawie nie mam, bo zjedliśmy ale jednak. Ja to jednak kiepska jestem w kuchni, bo nawet nie wiem, co poszło nie tak no ale trudno, przynajmniej ciasta i obiady mi wychodzą.

Oglądamy sobie mecz ale mała nie lubi, za to chyba lubi disco polo to się w moją rodzinę nie wdała

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 20:33   #1197
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość

Wiesz, tak na prawdę, to o ból brzucha to nie tak trudno, wystarczy skórka np z pomidora. Czasem może zaszkodzić coś, co jedzą wszyscy a nikt inny nie choruje. Moja jakiśczas temu jak złapała infekcję, to się zaczęło od bolącego brzucha i wymiotów. Dopiero po paru dniach przyszła właściwa choroba. A może to grypa jelitowa.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
O matko, zdrówka dla małego...

A ja sobie upiekłam chleb i...mam zakalca. Tzn już prawie nie mam, bo zjedliśmy ale jednak. Ja to jednak kiepska jestem w kuchni, bo nawet nie wiem, co poszło nie tak no ale trudno, przynajmniej ciasta i obiady mi wychodzą.

Oglądamy sobie mecz ale mała nie lubi, za to chyba lubi disco polo to się w moją rodzinę nie wdała

Użyłaś pewnie samego zakwasu a jest za młody Dobry zakwas, taki na samodzielne wypieki to dopiero po ok 2 tygodniach a tak to trzeba drożdże dodawać Nie poddawaj się.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-27, 21:04   #1198
bianeczkaa
Zakorzenienie

Teraz kupiłam takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5367945128.jpg (105,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5367950653.jpg (108,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5367972114.jpg (90,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5367992823.jpg (95,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5368096035.jpg (72,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5368131568.jpg (128,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5368214087.jpg (124,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5368425870.jpg (107,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5369263544.jpg (139,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5385559129.jpg (39,7 KB, 6 załadowań)

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-27, 21:05   #1199
bianeczkaa
Zakorzenienie

cd
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5385577489.jpg (51,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5385586759.jpg (49,0 KB, 4 załadowań)

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-27, 21:12   #1200
ridja devojka
Zakorzenienie

Bianeczka, mój lekarz twierdzi ze jest ok, dlaczego miałabym mu nie wierzyć?

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości